Magetan Indah

Kr. Magetan Indah
Ciptaan : Kirman Jembling
Vokal : Kirman Jembling
Produksi : Laqmous Musikindo

Indah pemandangan alam ini…
Magetan kota wisata…
Terkenal kerajinan kulitnya…
Sepatu sandal yang asli…

Alun-alun waktu malam hari…
Gemerlap lampu merkury…
Pepohonan yang mengelilingi…
Sungguh nyaman rindang sekali…

reff :
Industri kulit jadi kebanggaan…
Banyak orang membuktikan…
Memang indanya kota magetan
Kota tempat wisatawan

Gunung lawu nan menjulang tinggi…
Indahnya dipagi hari…
Lembah ngarai penuh tanaman padi…
Subur makmur bagi petani…

reff :
Indah pemandangan alam ini…
Magetan kota wisata…
Terkenal kerajinan kulitnya…
Sepatu sandal yang asli…

Alun-alun waktu malam hari…
Gemerlap lampu merkury…
Pepohonan yang mengelilingi…
Sungguh nyaman rindang sekali…

reff :
Industri kulit jadi kebanggaan…
Banyak orang membuktikan…
Memang indanya kota magetan
Kota tempat wisatawan

Gunung lawu nan menjulang tinggi…
Indahnya dipagi hari…
Lembah ngarai penuh tanaman padi…
Subur makmur bagi petani…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BaNEZnrqfiU

Advertisements

Jagir Wonokromo

Jagir Wonokromo
Ciptaan : Kirman Jembling
Vokal : Kirman Jembling & Malisa
Produksi : Laqmous Musikindo

Lk :
JAGIR WONOKROMO,
SING DIPIKIR ORA RUMONGSO
CIPIR WADHAHE TOPLES,
BANTEREN MIKIR NGANTI STRESS

SEGO SEGANE LIWET,
OJO NGGUDO MARAHI MUMET
PELEM DIGAWE RUJAK,
YEN RA GELEM DADINE PENAK

NGUNU DIK YO WANGSULONO,
YEN TO GELEM JO NGANTI CIDRO

Pr :
KALI, KALINE OPAK
KALI OPAK MILINE NGIDUL
ATI YEN KADHUNG RUSAK,
PIKIRANE MESTI NGIBUL

UDAN MONGSO KETIGO,
JARENE UDAN KIRIMAN
NADYAN KOWE WIS TRESNO,
AKU IKI DURUNG PISAHAN

NGONO IKU MAS WANGSULANKU,
OJO GELO SING DADI ATIMU

Duet :
YEN MENGKONO…, AYO DADI SEDULURAN
OJO NGANTI PIKIRANE, RA KARUAN
URIP RUKUN, KOYO DENE MEMITRANAN
SING TAK SUWUN, DADI DULUR SING TENANAN

reff :
kembali ke atas..jagir wonokromo,sing…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=lVMAC9mQs2g

Suromadu

Suromadu (versi kirman)
Ciptaan : Kirman Jembling
Vokal : Kirman Jembling
Produksi : Laqmous Musikindo

Suromadu jembatan, suroboyo meduro
Kawentar ing nuswantoro
Mapan ing jawa timur
Kabeh rakyate akur, meduro bakale makmur

Yo prokonco, ojo nganti ketinggalan
Indah ing yen ono tengah jembatan
Nyawang pesisir perak lan kenjeran
Pancen megah, jembatan suromadu

Ayo-ayo, enggal dho mbuktek’ake
Ojo lali, poro kadang lan mitro
Jembatan suromadu, pancen nyawijekke
Antarane pulo jowo lan meduro

Suromadu jembatan, suroboyo meduro
Kawentar ing nuswantoro

reff :

Suromadu jembatan, suroboyo meduro
Kawentar ing nuswantoro
Mapan ing jawa timur
Kabeh rakyate akur, meduro bakale makmur

Yo prokonco, ojo nganti ketinggalan
Indah ing yen ono tengah jembatan
Nyawang pesisir perak lan kenjeran
Pancen megah, jembatan suromadu

Ayo-ayo, enggal dho mbuktek’ake
Ojo lali, poro kadang lan mitro
Jembatan suromadu, pancen nyawijekke
Antarane pulo jowo lan meduro

Suromadu jembatan, suroboyo meduro
Kawentar ing nuswantoro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=EGciJpalCWQ