Gandolane Ati

Versi: Kiki Anggun

RIKO HANG SUN WELASI,
YO MUNG RIKO HANG SUN KEDANI..
HANG BISO NGGAWE TENTREME ATI IKI,
OJO SAMPEK ISUN RIKO LARANI..

RIKO WIS SUN ABOTI,
YO MUNG RIKO WIS SUN GANDOLI..
SUN SANDING LAN SUN RUMAT SELAWASE,
KERONO ATI SING ONO LIYANE..

KADHUNG ISUN RIKO TINGGALNO,
URIP ISUN RASANE KOYO KESIKSO..
MUNG SIJI HANG ISUN KAREPI,
NYANG RIKO OJO SAMPEK NGGAWE TATUNE ATI..

reff:
RIKO HANG SUN WELASI,
YO MUNG RIKO HANG SUN KEDANI..
HANG BISO NGGAWE TENTREME ATI IKI,
OJO SAMPEK ISUN RIKO LARANI..

RIKO WIS SUN ABOTI,
YO MUNG RIKO WIS SUN GANDOLI..
SUN SANDING LAN SUN RUMAT SELAWASE,
KERONO ATI SING ONO LIYANE..

KADHUNG ISUN RIKO TINGGALNO,
URIP ISUN RASANE KOYO KESIKSO..
MUNG SIJI HANG ISUN KAREPI,
NYANG RIKO OJO SAMPEK NGGAWE TATUNE ATI..

KADHUNG ISUN RIKO TINGGALNO,
URIP ISUN RASANE KOYO KESIKSO..
MUNG SIJI HANG ISUN KAREPI,
NYANG RIKO OJO SAMPEK NGGAWE TATUNE ATI..

Salah Tompo (wandra-kiki anggun)

Versi: Wandra ft. Kiki Anggun

Lk:
Semendal rasane ati,
Krungu kabar riko wis duwe ganti..
Sing eling tah bengen ambi janjine,
Masio paran sing arep ninggalne..

Kurang paran isun iki,
Kabeh penjaluke wis sun turuti..
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi,
Apuo riko magih sing ngerti..

reff:
Pr:
Ojo salah tompo ojo salah terimo,
Gampang percoyo omongane wong liyo..
Sing ono niatan isun golet ganti,
Mergo mung riko hang isun welasi..

reff:
Lk:
Semendal rasane ati,
Krungu kabar riko wis duwe ganti..
Sing eling tah bengen ambi janjine,
Masio paran sing arep ninggalne..

Kurang paran isun iki,
Kabeh penjaluke wis sun turuti..
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi,
Apuwo riko magih sing ngerti..

reff:
Pr:
Ojo salah tompo ojo salah trimo,
Gampang percoyo omongane wong liyo..
Sing ono niatan isun golet ganti,
Mergo mung riko hang isun welasi..

Ojo salah tompo ojo salah trimo,
Gampang percoyo omongane wong liyo..
Sing ono niatan isun golet ganti,
Mergo mung riko hang isun welasi..

feat:
Mergo mung riko hang isun welasi..

1235