Lumbung Deso

Versi: Ki Nartosabdho

Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..

Ayo dhi..
Ayo yu..
Ayo kang..

Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..

reff:
Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..

Ayo dhi..
Ayo yu..
Ayo kang..

Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..

Bersih Deso

Versi: Ki Nartosabdho

Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

12