Dokter Spesial

Versi: Agus Sarondeng ft. Kentik

Lk :
Tuku duren, ojo keliru kluwih
Tuku tomat, ojo keliru ranti
Kulo pancen, uwong lanang jirih
Durung sunat tunekaning saiki

Pr :
Manuk manyar, menclok ana wit pari
Manuk sriti menclok wit kendhal
Ojo samar lan ojo wedi-wedi
Kulo niki dadi dokter spesial

reff :
Lk :
Aduh aduh ampun, ampun bu dokter
Biyuh biyuh, guntinge isih peper
Kulo wedi sajake nggegirisi
Namung siji niki kulo gemeni

Pr :
Wela pripun, sampeyan mboten purun
Enggal mantun, sadurunge setahun
Gek mapano, ayo enggal munggaho
Isih loro, dientup kolotupo

Lk :
Nopo bener, dhawuhe ibu dokter
Kulo ngeder, badan kulo gemeter
Pr :
Tenan kok mas, kulo mboten ngapusi
Yen wis dadi, kulo saguh mbok rabi

reff :
Lk :
Aduh aduh ampun, ampun bu dokter
Biyuh biyuh, guntinge isih peper
Kulo wedi sajake nggegirisi
Namung siji niki kulo gemeni

Pr :
Wela pripun, sampeyan mboten purun
Enggal mantun, sadurunge setahun
Gek mapano, ayo enggal munggaho
Isih loro, dientup kolotupo

Lk :
Nopo bener, dhawuhe ibu dokter
Kulo ngeder, badan kulo gemeter
Pr :
Tenan kok mas, kulo mboten ngapusi
Yen wis dadi, kulo saguh mbok rabi

Pucung Tondo Tresno

Versi: Gempur ft. Kentik

Pr:
Prasetyaku, marang andiko wong bagus
Nora bakal ilang, manjing sajeroning ati
Duh kakang mas, katresnanku leganono

Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan

reff :
Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan

Kenthes Keri

Versi: Kentik ft. Gempur

Pr :
Wella pakne, kok wis nyandhing
Jare kandhane siskamling
Pamitane jogo gerdhu,
Jebule kok mapan turu

Lk :
Mreneo dhik, dak kandhani
Jalaran kenthesku keri
Wella iki wis ketemu,
Ndelik neng ngisor sarungku

Pr :
Pakne sampeyan kok tuman,
Kenthes keri mung alasan
Ngguya-ngguyu ning ngarepku,
Tanpo kondho mung mecucu

Lk :
Mosok to dhik ora ngerti,
Opo njaluk dak blakani
Sliramu putri sing ayu,
Mesti ngerti sing dak tunggu

reff :
Pr :
Wella pakne, kok wis nyandhing
Jare kandhane siskamling
Pamitane jogo gerdhu,
Jebule kok mapan turu

Lk :
Mreneo dhik, dak kandhani
Jalaran kenthesku keri
Wella iki wis ketemu,
Ndelik neng ngisor sarungku

Pr :
Pakne sampeyan kok tuman,
Kenthes keri mung alasan
Ngguya-ngguyu ning ngarepku,
Tanpo kondho mung mecucu

Lk :
Mosok to dhik ora ngerti,
Opo njaluk dak blakani
Sliramu putri sing ayu,
Mesti ngerti sing dak tunggu

Sing Nomer Telu

Versi: Agus Sarondeng ft. Kentik

Pr :
Ra usah janji, yen nyatane mung ngapusi
Ojo semoyo, yen nyatane ora ono
Kadhung mangkene, yen wurung piye dadine
Jo ngguya-ngguyu, neng ngendi tanggung jawabmu

Lk :
Mbok yo sing sabar, entenono wulan besar
Mbok ojo grusu, jo samar tak tinggal mlayu
Senadyan kadhung, jo samar yen nganti wurung
Opo ra ngerti, aku wong lanang sejati

Pr :
E e ra nggenah, omonganmu soyo nggladrah
Caritamu ngoyoworo,ra usah umuk
Aku ngerti mung kok plethuk
Oh yen mengkono, aku kok padhakke kebo

Lk :
Maaf ya maaf, ora mung tak nggo dolanan
Sory ya sory, opo sliramu ra ngerti
Ojo maido, aku duwe bojo loro
Lha yen setuju, sliramu sing nomer telu

reff :
Pr :
Ra usah janji, yen nyatane mung ngapusi
Ojo semoyo, yen nyatane ora ono
Kadhung mangkene, yen wurung piye dadine
Jo ngguya-ngguyu, neng ngendi tanggung jawabmu

Lk :
Mbok yo sing sabar, entenono wulan besar
Mbok ojo grusu, jo samar tak tinggal mlayu
Senadyan kadhung, jo samar yen nganti wurung
Opo ra ngerti, aku wong lanang sejati

Pr :
E e ra nggenah, omonganmu soyo nggladrah
Caritamu ngoyoworo,ra usah umuk
Aku ngerti mung kok plethuk
Oh yen mengkono, aku kok padhakke kebo

Lk :
Maaf ya maaf, ora mung tak nggo dolanan
Sory ya sory, opo sliramu ra ngerti
Ojo maido, aku duwe bojo loro
Lha yen setuju, sliramu sing nomer telu

Nyidam Putu

Versi: Agus Sarondeng ft. Kentik

Lk :
Gendhuk-gendhuk, kae ono bocah lanang
Bocah lanang gagah ugo pinter nembang
Nembang jowo, suarane pancen kondhang
Kondhang maneh, dadi yogo ngeplak kendang

Pr :
Aduh romo, nopo ndiko mboten eling
Eling tukang kendhang nopo kempling
Keplingane, roso bantas yen wis nyandhing
Nyandhing bojo, ora sabar tur cengkiling

Lk :
Yen mengkono gendhuk, sopo pilihanmu
Pilihanmu gendhuk, ojo nganti kleru
Jo kesuwen gendhuk, ayo gek ndang mantu
Kanjeng romo, selak pingin momong putu

Pr :
Kanjeng romo, ingkang putro nyuwun duko
Keparengo, sak meniko kulo bloko
Kulo milih, tukang nge-gong kang prasojo
Arang muni, tabuhe gedhe tur dowo

reff :
Lk :
Gendhuk-gendhuk, kae ono bocah lanang
Bocah lanang gagah ugo pinter nembang
Nembang jowo, suarane pancen kondhang
Kondhang maneh, dadi yogo ngeplak kendang

Pr :
Aduh romo, nopo ndiko mboten eling
Eling tukang kendhang nopo kempling
Keplingane, roso bantas yen wis nyandhing
Nyandhing bojo, ora sabar tur cengkiling

Lk :
Yen mengkono gendhuk, sopo pilihanmu
Pilihanmu gendhuk, ojo nganti kleru
Jo kesuwen gendhuk, ayo gek ndang mantu
Kanjeng romo, selak pingin momong putu

Pr :
Kanjeng romo, ingkang putro nyuwun duko
Keparengo, sak meniko kulo bloko
Kulo milih, tukang nge-gong kang prasojo
Arang muni, tabuhe gedhe tur dowo