Dokter Spesial

Versi: Agus Sarondeng ft. Kentik

Lk :
Tuku duren, ojo keliru kluwih
Tuku tomat, ojo keliru ranti
Kulo pancen, uwong lanang jirih
Durung sunat tunekaning saiki

Pr :
Manuk manyar, menclok ana wit pari
Manuk sriti menclok wit kendhal
Ojo samar lan ojo wedi-wedi
Kulo niki dadi dokter spesial

reff :
Lk :
Aduh aduh ampun, ampun bu dokter
Biyuh biyuh, guntinge isih peper
Kulo wedi sajake nggegirisi
Namung siji niki kulo gemeni

Pr :
Wela pripun, sampeyan mboten purun
Enggal mantun, sadurunge setahun
Gek mapano, ayo enggal munggaho
Isih loro, dientup kolotupo

Lk :
Nopo bener, dhawuhe ibu dokter
Kulo ngeder, badan kulo gemeter
Pr :
Tenan kok mas, kulo mboten ngapusi
Yen wis dadi, kulo saguh mbok rabi

reff :
Lk :
Aduh aduh ampun, ampun bu dokter
Biyuh biyuh, guntinge isih peper
Kulo wedi sajake nggegirisi
Namung siji niki kulo gemeni

Pr :
Wela pripun, sampeyan mboten purun
Enggal mantun, sadurunge setahun
Gek mapano, ayo enggal munggaho
Isih loro, dientup kolotupo

Lk :
Nopo bener, dhawuhe ibu dokter
Kulo ngeder, badan kulo gemeter
Pr :
Tenan kok mas, kulo mboten ngapusi
Yen wis dadi, kulo saguh mbok rabi

Pucung Tondo Tresno

Versi: Gempur ft. Kentik

Pr:
Prasetyaku, marang andiko wong bagus
Nora bakal ilang, manjing sajeroning ati
Duh kakang mas, katresnanku leganono

Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan

reff :
Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan

123