Dokter Spesial

Dokter Spesial
Ciptaan : Agus Sarondeng
Vokal : Agus S & Kentik
Produksi : Wahyu Studio

Lk :
Tuku duren, ojo keliru kluwih
Tuku tomat, ojo keliru ranti
Kulo pancen, uwong lanang jirih
Durung sunat tunekaning saiki

Pr :
Manuk manyar, menclok ana wit pari
Manuk sriti menclok wit kendhal
Ojo samar lan ojo wedi-wedi
Kulo niki dadi dokter spesial

reff :

Lk :
Aduh aduh ampun, ampun bu dokter
Biyuh biyuh, guntinge isih peper
Kulo wedi sajake nggegirisi
Namung siji niki kulo gemeni

Pr :
Wela pripun, sampeyan mboten purun
Enggal mantun, sadurunge setahun
Gek mapano, ayo enggal munggaho
Isih loro, dientup kolotupo

Lk :
Nopo bener, dhawuhe ibu dokter
Kulo ngeder, badan kulo gemeter
Pr :
Tenan kok mas, kulo mboten ngapusi
Yen wis dadi, kulo saguh mbok rabi

reff :
kembali ke reff..aduh aduh ampun,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aPM-dAmGmBE

Advertisements

Pucung Tondo Tresno

Versi: Gempur ft. Kentik

Pr:
Prasetyaku, marang andiko wong bagus
Nora bakal ilang, manjing sajeroning ati
Duh kakang mas, katresnanku leganono

Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan

reff :
Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan
————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jPXhJ7PY_K0

Kenthes Keri

Kenthes Keri
Ciptaan : Agus Sarondeng
Vokal : Kentik & Gempur
Produksi : Wahyu Studio

Pr :
Wella pakne, kok wis nyandhing
Jare kandhane siskamling
Pamitane jogo gerdhu,
Jebule kok mapan turu

Lk :
Mreneo dhik, dak kandhani
Jalaran kenthesku keri
Wella iki wis ketemu,
Ndelik neng ngisor sarungku

Pr :
Pakne sampeyan kok tuman,
Kenthes keri mung alasan
Ngguya-ngguyu ning ngarepku,
Tanpo kondho mung mecucu

Lk :
Mosok to dhik ora ngerti,
Opo njaluk dak blakani
Sliramu putri sing ayu,
Mesti ngerti sing dak tunggu

reff :
kembali keatas..wella pakne,kok…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=rilsBikEsao

Sing Nomer Telu

Sing Nomer Telu
Ciptaan : Agus Sarondeng
Vokal : Agus Sarondeng & Kentik
Produksi :

Pr :
Ra usah janji, yen nyatane mung ngapusi
Ojo semoyo, yen nyatane ora ono
Kadhung mangkene, yen wurung piye dadine
Jo ngguya-ngguyu, neng ngendi tanggung jawabmu

Lk :
Mbok yo sing sabar, entenono wulan besar
Mbok ojo grusu, jo samar tak tinggal mlayu
Senadyan kadhung, jo samar yen nganti wurung
Opo ra ngerti, aku wong lanang sejati

Pr :
E e ra nggenah, omonganmu soyo nggladrah
Caritamu ngoyoworo,ra usah umuk
Aku ngerti mung kok plethuk
Oh yen mengkono, aku kok padhakke kebo

Lk :
Maaf ya maaf, ora mung tak nggo dolanan
Sory ya sory, opo sliramu ra ngerti
Ojo maido, aku duwe bojo loro
Lha yen setuju, sliramu sing nomer telu

reff :
kembali ke atas..ra usah janji,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kLvgSXtxpEQ

Nyidam Putu

Nyidham Putu
Ciptaan : Agus Sarondeng & Harianto
Vokal : Agus S & Kentik
Produksi : Gunung Kidul

Lk :
Gendhuk-gendhuk, kae ono bocah lanang
Bocah lanang gagah ugo pinter nembang
Nembang jowo, suarane pancen kondhang
Kondhang maneh, dadi yogo ngeplak kendang

Pr :
Aduh romo, nopo ndiko mboten eling
Eling tukang kendhang nopo kempling
Keplingane, roso bantas yen wis nyandhing
Nyandhing bojo, ora sabar tur cengkiling

Lk :
Yen mengkono gendhuk, sopo pilihanmu
Pilihanmu gendhuk, ojo nganti kleru
Jo kesuwen gendhuk, ayo gek ndang mantu
Kanjeng romo, selak pingin momong putu

Pr :
Kanjeng romo, ingkang putro nyuwun duko
Keparengo, sak meniko kulo bloko
Kulo milih, tukang nge-gong kang prasojo
Arang muni, tabuhe gedhe tur dowo

reff :
kembali ke atas..gendhuk gendhuk,kae…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Eaz9Ghecu9Y