Plesedan Edanan

PLESEDAN EDANAN
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik Pelipur Lara
Produksi : Dasa Studio

ONO KERE LUNGGUH NING PINGGIR RATAN
NGGELAR KLOSO NUNGGU RECEHAN
SORE-SORE YUK DOLANAN PLESEDAN
KARO KONCO PODO GOJEGAN

MONGSO RENDENG KUWATIR YEN KUDANAN
KEBAL-KEBUL GAWE BEDIHAN
ATI SENENG KETIMBANG DO KLUYURAN
MENDING KUMPUL MALEM MINGGUAN

RA-SAH BINGUNG MIKIRKE SING DO LAGI PACARAN
PALING MENGKO PEDHOT NING NDALAN
RA-SAH BINGUNG MIKIRKE SING DO LAGI SIR-SIRAN
PALING ENAK NYANYI PLESEDAN

reff :

ONO TOMAT, SING PALING GEDHI
UWIS MESTI SI TOMAT JORGI
IWAK TERI, SING DADI PENYANYI
UWIS MESTI TERI UTAMI

WERUH DESY, NING KEBON SAWI
UWIS MESTI DESY RATNA SAWI
NGOMBE WISKY, DIOPLOS KOPI
UWIS MESTI KAU PIKIR SENDIRI

reff :

TUKU UDHUT, NENG TAMANSARI
UWIS MESTI UDHUT PERMATASARI
DASTERE CIUT, KETOK RODO MINI
UWIS MESTI KUWI CIUT MINI

reff :

KENAL UCI, ORA DUWE NYALI
UWIS MESTI KOWE UCI NYALI
PINGIN SANTAI, KOK JUMPA LAGI
UWIS MESTI SANTAI JUMPA LAGI

KENAL UCI, ORA DUWE NYALI
UWIS MESTI KOWE UCI NYALI
PINGIN SANTAI, KOK JUMPA LAGI
UWIS MESTI SANTAI JUMPA LAGI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=sT0pmrbvVz4

Advertisements

Suminten dan Sumanto

SUMINTEN dan SUMANTO
Vokal : Kelik PL ft. Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk : Dik, sampeyan namine sinten?
Pr : Kulo naminipun suminten, Lha sampeyan namine sinten?
Lk : Kulo mesti sanes suminten

Lk : Dik, sampeyan yuswane pinten?
Pr : Pitulas langkung tigang ndinten, Mas, sampeyan yuswane pinten?
Lk : Sajake le njenengan benten

Pr : Mas, kulo nyuwun pangapuro, yuswane panjenengan piro?
Lk : Sakniki kulo papat limo, niku jarene bapak kulo

Pr : Mas, sakjane namine sopo?
Lk : Biasa, disopo sumanto

Pr : Mas, kersane njenengan nopo?
Lk : Pingine bade pados garwo
Pr : Modale panjenengan nopo, kok sampun pingin pados garwo
Lk : Modalku nduwe becak limo, mbangane dadi joko tuwo

Pr : Ngono wae tokan-takon, tokan-takon koyo wong bloon
Lk : Ngono wae tudang-tuding, tudang-tuding koyo wong gething
Pr : Ngono wae plirak-plirik, plirak-plirik koyo wong serik
Lk : Ngono wae prengat-prengut, prengat-prengut malah ngejak ribut

reff :
kembali ke atas..dik,sampean namine sinten…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zsMIjDlpp50

Kangmas vs Diajeng

Kangmas vs Diajeng
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik PL & Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Lungguh ndodok ngombe sekoteng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Ulatmu kok katon peteng

Pr :
Mas mas mas aduh kangmas
Udang grimis hawane panas
Mas mas mas ra sudi mas
Atiku wis ora nggagas

Lk :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Weteng luwe sirahe cumleng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Jare kowe wis ora seneng

Pr :
Mas mas mas aduh kangmas
Ono kere munggah ning teras
Mas mas mas ra sudi mas
Nadyan duwe emas sak monas

reff :

Lk :
Mongso ketigo nganti rendheng
Soyo suwe ati kemrengseng
Tak rewangi tekadku mempeng
Jebule awakmu mbededeng

Pr :
Mbok yo mikir to kowe kangmas
Ora perlu digawe was-was
Pancen aku wis ora welas
Ojo ojo kowe ra waras

reff :
kembali ke atas..jeng jeng jeng…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5mAC5cCVbL0

BBM (Bener Bener Mantenan)

BBM (Bener Bener Mantenan)
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik Pelipur Lara & Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk :
Pancen enak temanten anyar
Lungguh kursi lampu gemebyar
Poro tamu ngrahabi dahar
Pestane gelar katon kencar-kencar

Pr :
Pancen enak temanten anyar
Lagi nunggu tamune bubar
Roso ati selak ra sabar
Pingin cepet ndang mlebu kamar

Lk :
Pancen enak temanten anyar
Masuk kamar hati berdebar
Remat remet nggoleki saklar
Bareng ketemu langsung do nglekar

reff :

Pr :
Istri satu namanya wajar
Istri dua itu kurang ajar
Istri tiga perlu dihajar
Nggak punya istri harus dikejar

Lk : Satu ronde rasanya wajar
Pr : Kalau dua
Lk : Dua ronde sampai kelenjar
Pr : Tiga
Lk : Tiga ronde kaya dihajar
Pr : Empat
Lk : Empat ronde bisa sampai fajar
Pr : Kalau lima
Lk : Lima ronde burung kurang ajar
Pr : Enam, enam
Lk : Enam ronde aku iso ambyar
Pr : Tujuh, tujuh
Lk : Tujuh ronde aku iso modar

reff :
kembali ke atas…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ItJMa6t-ma0

ORASI (Ora Isin)

ORASI (Ora Isin)
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik Pelipur Lara
Produksi : Dasa Studio

Kepada yang terhormat,
Hadirin dan hadirat
Pak lurah dan pak camat,
Pak amin dan pak ahmad

Baik yang sudah kawin,
Atau yang belum sunat
Sekarang hari senin,
Bukannya hari jum’at

Saya disini, lagi orasi,
Bicara soal korupsi
Kini korupsi, jadi tradisi,
Korban pejabat ngapusi

Saya disini, lagi teriak,
Bicara soal minyak
Bbm itu, bahan bakar minyak,
Nyatanya bolak-balik mundak

reff :
Saya disini, lagi orasi,
Bicara soal korupsi
Kini korupsi, jadi tradisi,
Korban pejabat ngapusi

Saya disini, lagi teriak,
Bicara soal minyak
Bbm itu, bahan bakar minyak,
Nyatanya bolak-balik mundak

Burung cendrawasih dari irian
Terima kasih cukup sekian
Burung cendrawasih terbang ke solo
Terima kasih, gitu loooh

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TYc1Jytvb50

O o o Malioboro

O o o Malioboro
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik PL & Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk :
Lajuning angkutan, gawe macet dalanan
Panase srengenge, gawe sirah nyot-nyotan
Taman-tamane, katon endah lan resik tenan
Neng kono kene, warno warni sesawangan

Pr :
Pedagang kakilima, jejer-jejer dasaran
Nawakke batik, sandal jepit lan kerajinan
Pedagang asongan, rame ning perapatan
Wira wiri, towo-towo rokok eceran

reff :

Lk : O o o, malioboro
Pr : Awan wengi rame tenan
Lk : O o o, malioboro
Pr : Wong ngemis pating klinteran
Lk : O o o, malioboro
Pr : Kondange warung lesehan
Lk : O o o, malioboro
Pr : Isih ono sing kecopetan
Lk : O o o, malioboro
Pr : Kumpule poro seniman
Lk : O o o, malioboro
Pr : Kebak pengamen jalanan

reff :
Lk :
Yen wayah wengi padhange lampu merkuri
Malioboro rasane ra tau sepi

Pr : O o o, malioboro
Lk : Akeh gerobak angkringan
Pr : O o o, malioboro
Lk : Turis asing podo plesiran
Pr : O o o, malioboro
Lk : Jujugane wisatawan
Pr : O o o, malioboro
Lk : Andhong becak pating sliweran
Pr : O o o, malioboro
Lk : Akeh hotel lan penginepan
Pr : O o o, malioboro
LK : Pasar beringharjo dadi ampiran

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ireymgNip80

Imu Ilu Inu Iku

IMU, ILU, INU, IKU
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik Pelipur lara & Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk : Yen lagi kangen karo kenyo,
Pr : Muni i miss you
Lk : Yen lagi seneng karo kenyo,
Pr : Muni i love you
Lk : Yen lagi mempeng karo kenyo,
Pr : Muni i need you
Lk : Yen lagi gendheng karo kenyo,
Pr : Muni i kiss you

Lk :
Oh cah ayu, ngguya ngguyu
Oh cah ayu, gawe klayu
Oh cah ayu, ojo mlayu
Oh cah ayu, oh i love you

Pr : Yen lagi kangen karo priyo,
LK : Muni i miss you
Pr : Yen lagi seneng karo priyo,
Lk : Muni i love you
Pr : Yen lagi mempeng karo priyo,
LK : Muni i need you
Pr : Yen lagi gendheng karo priyo,
Lk : Muni i kiss you

Lk :
Oh cah ayu, ngguya ngguyu
Oh cah ayu, gawe klayu
Oh cah ayu, ojo mlayu
Oh cah ayu, oh i love you

reff :

Pr : Yen lagi kangen karo priyo,
LK : Muni i miss you
Pr : Yen lagi seneng karo priyo,
Lk : Muni i love you
Pr : Yen lagi mempeng karo priyo,
LK : Muni i need you
Pr : Yen lagi gendheng karo priyo,
Lk : Muni i kiss you

Lk :
Oh cah ayu, ngguya ngguyu
Oh cah ayu, gawe klayu
Oh cah ayu, ojo mlayu
Oh cah ayu, aku cinta kepadamu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=odRMe8lJUVg