Plesedan Edanan

Versi: Kelik Pelipur Lara

ONO KERE LUNGGUH NING PINGGIR RATAN
NGGELAR KLOSO NUNGGU RECEHAN
SORE-SORE YUK DOLANAN PLESEDAN
KARO KONCO PODO GOJEGAN

MONGSO RENDENG KUWATIR YEN KUDANAN
KEBAL-KEBUL GAWE BEDIHAN
ATI SENENG KETIMBANG DO KLUYURAN
MENDING KUMPUL MALEM MINGGUAN

RA-SAH BINGUNG MIKIRKE SING DO LAGI PACARAN
PALING MENGKO PEDHOT NING NDALAN
RA-SAH BINGUNG MIKIRKE SING DO LAGI SIR-SIRAN
PALING ENAK NYANYI PLESEDAN

reff :
ONO TOMAT, SING PALING GEDHI
UWIS MESTI SI TOMAT JORGI
IWAK TERI, SING DADI PENYANYI
UWIS MESTI TERI UTAMI

WERUH DESY, NING KEBON SAWI
UWIS MESTI DESY RATNA SAWI
NGOMBE WISKY, DIOPLOS KOPI
UWIS MESTI KAU PIKIR SENDIRI

reff :
TUKU UDHUT, NENG TAMANSARI
UWIS MESTI UDHUT PERMATASARI
DASTERE CIUT, KETOK RODO MINI
UWIS MESTI KUWI CIUT MINI

reff :
KENAL UCI, ORA DUWE NYALI
UWIS MESTI KOWE UCI NYALI
PINGIN SANTAI, KOK JUMPA LAGI
UWIS MESTI SANTAI JUMPA LAGI

KENAL UCI, ORA DUWE NYALI
UWIS MESTI KOWE UCI NYALI
PINGIN SANTAI, KOK JUMPA LAGI
UWIS MESTI SANTAI JUMPA LAGI

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Suminten dan Sumanto

Versi: Kelik PL ft. Endah Saraswati

Lk : Dik, sampeyan namine sinten?
Pr : Kulo naminipun suminten, Lha sampeyan namine sinten?
Lk : Kulo mesti sanes suminten

Lk : Dik, sampeyan yuswane pinten?
Pr : Pitulas langkung tigang ndinten, Mas, sampeyan yuswane pinten?
Lk : Sajake le njenengan benten

Pr : Mas, kulo nyuwun pangapuro, yuswane panjenengan piro?
Lk : Sakniki kulo papat limo, niku jarene bapak kulo

Pr : Mas, sakjane namine sopo?
Lk : Biasa, disopo sumanto

Pr : Mas, kersane njenengan nopo?
Lk : Pingine bade pados garwo
Pr : Modale panjenengan nopo, kok sampun pingin pados garwo
Lk : Modalku nduwe becak limo, mbangane dadi joko tuwo

Pr : Ngono wae tokan-takon, tokan-takon koyo wong bloon
Lk : Ngono wae tudang-tuding, tudang-tuding koyo wong gething
Pr : Ngono wae plirak-plirik, plirak-plirik koyo wong serik
Lk : Ngono wae prengat-prengut, prengat-prengut malah ngejak ribut

reff :
Lk : Dik, sampeyan namine sinten?
Pr : Kulo naminipun suminten, Lha sampeyan namine sinten?
Lk : Kulo mesti sanes suminten

Lk : Dik, sampeyan yuswane pinten?
Pr : Pitulas langkung tigang ndinten, Mas, sampeyan yuswane pinten?
Lk : Sajake le njenengan benten

Pr : Mas, kulo nyuwun pangapuro, yuswane panjenengan piro?
Lk : Sakniki kulo papat limo, niku jarene bapak kulo

Pr : Mas, sakjane namine sopo?
Lk : Biasa, disopo sumanto

Pr : Mas, kersane njenengan nopo?
Lk : Pingine bade pados garwo
Pr : Modale panjenengan nopo, kok sampun pingin pados garwo
Lk : Modalku nduwe becak limo, mbangane dadi joko tuwo

Pr : Ngono wae tokan-takon, tokan-takon koyo wong bloon
Lk : Ngono wae tudang-tuding, tudang-tuding koyo wong gething
Pr : Ngono wae plirak-plirik, plirak-plirik koyo wong serik
Lk : Ngono wae prengat-prengut, prengat-prengut malah ngejak ribut

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1234