Lam Lamen

Lirik Lagu Sanguturu ke-1850 Lam Lamen
Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Kang Setu
Produksi: ??

TANSAH LAM LAMEN, AKU KUDU KANGEN SLIRAMU
NANGING SAIKI, SLIRAMU NGLUNGANI
OPO BISO BESUK, AKU NYAWIJI
NGLOKRO, KENDHO, URIPKU IKI..

TETESING GRIMIS, NYIRAMI ATIKU KANG NANGIS
ORA NGERTI, KAPAN TRESNAMU BALI
WATESING WEKTU RA ISO TAK ENTENI,
PANCEN KUDU IKHLAS, BATINKU IKI..

reff :
AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

kembali ke atas..tansah lam lamen,…

NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dFLmI_KlmPY

[ver: lyric]
[ar: Kang Setu]
[ti: Lam Lamen]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:18]
[00:01.54]LAM LAMEN
[00:47.54]Versi : Kang Setu
[00:50.54][01:25.36][01:58.86][03:25.39][03:58.90][05:09.50]
[00:53.54][02:09.61][04:09.87]***
[00:54.54][02:10.61][04:10.87]**
[00:55.54][02:11.61][04:11.87]*
[00:56.00][02:55.00]TANSAH LAM LAMEN,
[00:59.23][02:59.57]AKU KUDU KANGEN SLIRAMU,
[01:04.79][03:04.76]NANGING SAIKI, SLIRAMU NGLUNGANI
[01:11.79][03:11.82]OPO BISO BESUK, AKU NYAWIJI
[01:18.92][03:18.76]NGLOKRO, KENDHO, URIPKU IKI..
[01:30.11][03:29.46]TETESING GRIMIS,
[01:32.73][03:32.00]NYIRAMI ATIKU KANG NANGIS,
[01:38.22][03:38.40]ORA NGERTI, KAPAN TRESNAMU BALI
[01:45.00][03:45.33]WATESING WEKTU RA ISO TAK ENTENI,
[01:52.55][03:52.34]PANCEN KUDU IKHLAS, BATINKU IKI..
[02:12.61][02:33.17][04:12.87][04:33.75]AKU KELINGAN SENADYAN–
[02:16.45][02:37.83][04:16.50][04:37.87]TRESNAKU ILANG,
[02:20.26][04:20.37][02:41.74][04:41.62][04:55.63]NENG NDI TAK GOLEK’I,
[02:23.74][04:24.00][02:44.86][04:44.94][04:58.82]TRESNO KANG SEJATI
[02:27.67][04:27.68][02:48.62][04:48.63][05:02.63]NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

Advertisements

Pamit Lembur

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Kang Setu f. Titis Alesya
Produksi : ??

Pr :
Pamite kerjo lembur,
Sambat kesel malah bengi ngluyur,
Ra keno dijak akur,
Soyo suwe tambah nglantur
Ora mblonjo gawe jalaran suloyo,
Esuk teko, awan turu bengi lungo ..

Lk :
Bo…joku paling ayu,
Sabar tenan ora tau nesu,
Nyawang aku mesem ngguyu,
Manja tenan yen tak rayu
Ra diblonjo dicepaki opo-opo,
Penak tenan koyo ning swargo dunyo..

reff :
Lk :
Dasar sugih bondo, ora kurang opo-opo
Ati bungah ra tau duwe perkoro..
Pr :
Pakne ojo ngono, pekewuh tonggo teparu
Wis ra jamane wong umuk, karepe dewe..
Lk :
Ngertimu opo kowe, wong wadon menengo wae
Sing penting kabeh mau bukti nyatane..

reff :
kembali ke atas..pamite kerjo lembur…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FmKujrGlQUY

[ver: lyric]
[ar: Kang Setu]
[ti: Pamit Lembur]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:00]
[00:01.72]Pamit Lembur
[00:24.72]Versi : Kang Setu f. Titis Alesya
[00:27.72]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:30.72][01:03.71][01:36.33][02:31.66][03:25.52][03:58.65][04:53.60]
[00:33.72][01:48.07][02:55.26][04:10.34]@@@
[00:34.72][01:49.07][02:56.26][04:11.34]@@
[00:35.72][01:50.07][02:57.26][04:12.34]@
[00:36.00][02:58.26]pamite kerjo lembur,
[00:38.08][03:01.20]sambat kesel malah bengi ngluyur,
[00:42.96][03:05.16]ra keno dijak akur,
[00:45.46][03:07.89]soyo suwe tambah nglantur..
[00:50.27][03:12.45]ora mblonjo gawe jalaran suloyo,
[00:57.23][03:19.33]esuk teko, awan turu bengi lungo ..
[01:08.03][03:30.77]BO…JOKU PALING AYU,
[01:11.20][03:33.52]SABAR TENAN ORA TAU NESU,
[01:15.51][03:37.77]NYAWANG AKU MESEM NGGUYU,
[01:17.95][03:40.21]MANJA TENAN YEN TAK RAYU..
[01:22.33][03:44.83]RA DIBLONJO DICEPAKI OPO-OPO,
[01:29.45][03:52.02]PENAK TENAN KOYO–
[01:32.21][03:53.97]NING SWARGO DUNYO..
[01:51.07][04:13.34]DASAR SUGIH BONDHO,
[01:53.52][04:15.72]ORA KURANG OPO-OPO,
[01:57.97][04:19.66]ATI BUNGAH RA TAU DUWE PERKORO..
[02:04.63][04:26.56]pakne ojo ngono,
[02:07.14][04:29.60]pekewuh tonggo teparo,
[02:11.54][04:33.66]wis ra jamane wong umuk,
[02:14.21][04:36.48]karepe dewe..
[02:18.20][04:40.47]NGERTIMU OPO KOWE,
[02:20.63][04:43.16]WONG WADON MENENGO WAE,
[02:25.26][04:46.98]SING PENTING KABEH MAU–
[02:27.76][04:49.72]BUKTI NYATANE..

Tombo Kangen (kang setu)

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Kang Setu
Produksi : ??

WIS SAKMESTINE AKU KANGEN, MARANG SLIRAMU
WIS SUWE TENAN RA KETEMU, NGANTI SEWINDU
GARING ATI IKI, NELONGSO SABEN WENGI
KELINGAN SLIRAMU WONG AYU

OPO SLIRAMU ORA KROSO, ISIH TAK ENTENI
NGANTI KAPAN SLIRAMU BALI, ONO PANGKONKU
AYEM BATIN IKI, SLIRAMU ORA LALI
ISIH KELINGAN, JANJIMU WINGI

reff :
RINO WENGI, TANSAH BUTUH TOMBO ATI
KANGGO NAMBANI, ROSO KANGENKU IKI
AMUNG SLIRAMU KANG BISO NYEMBADANI

TAK SESUWUN ORA SUWE ENGGAL BALI
ONO JEJERKU GAWE SENENGING ATI
TANSAH TAK SAYANG NGANTI TEKANING JANJI

reff :
OPO SLIRAMU ORA KROSO, ISIH TAK ENTENI
NGANTI KAPAN SLIRAMU BALI, ONO PANGKONKU
AYEM BATIN IKI, SLIRAMU ORA LALI
ISIH KELINGAN, JANJIMU WINGI

reff :
RINO WENGI, TANSAH BUTUH TOMBO ATI
KANGGO NAMBANI, ROSO KANGENKU IKI
AMUNG SLIRAMU KANG BISO NYEMBADANI

TAK SESUWUN ORA SUWE ENGGAL BALI
ONO JEJERKU GAWE SENENGING ATI
TANSAH TAK SAYANG NGANTI TEKANING JANJI

WIS SAKMESTINE AKU KANGEN, MARANG SLIRAMU
WIS SUWE TENAN RA KETEMU, NGANTI SEWINDU
GARING ATI IKI, NELONGSO SABEN WENGI
KELINGAN SLIRAMU WONG AYU

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=oSZgQlm_ZgE

[ver: lyric]
[id: qivsolsp]
[ar: Kang Setu]
[ti: Tombo Kangen]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:11]
[00:02.03]Tombo Kangen
[00:29.03]Versi : Kang Setu
[00:31.03]
[00:33.03]***
[00:34.03]**
[00:35.03]*
[00:36.54]WIS SAKMESTINE AKU KANGEN,
[00:40.15]MARANG SLIRAMU
[00:44.91]WIS SUWE TENAN RA KETEMU,
[00:47.65]NGANTI SEWINDU
[00:51.50]GARING ATI IKI,
[00:54.52]NELONGSO SABEN WENGI
[00:59.25]KELINGAN SLIRAMU WONG AYU
[01:06.04]OPO SLIRAMU ORA KROSO,
[01:09.65]ISIH TAK ENTENI
[01:14.19]NGANTI KAPAN SLIRAMU BALI,
[01:17.40]ONO PANGKONKU
[01:20.54]AYEM BATIN IKI, SLIRAMU ORA LALI
[01:28.42]ISIH KELINGAN, JANJIMU WINGI
[01:34.98]
[01:46.03]***
[01:47.03]**
[01:48.03]*
[01:49.86]RINO WENGI, TANSAH BUTUH TOMBO ATI
[01:57.18]KANGGO NAMBANI, ROSO KANGENKU IKI
[02:05.30]AMUNG SLIRAMU KANG BISO NYEMBADANI
[02:12.43]TAK SESUWUN ORA SUWE ENGGAL BALI
[02:20.24]ONO JEJERKU GAWE SENENGING ATI
[02:27.70]TANSAH TAK SAYANG,
[02:29.63]NGANTI TEKANING JANJI
[02:35.68]
[02:58.03]***
[02:59.03]**
[03:00.03]*
[03:01.37]OPO SLIRAMU ORA KROSO,
[03:05.34]ISIH TAK ENTENI
[03:09.94]NGANTI KAPAN SLIRAMU BALI,
[03:12.59]ONO PANGKONKU
[03:17.13]AYEM BATIN IKI, SLIRAMU ORA LALI
[03:24.75]ISIH KELINGAN, JANJIMU WINGI
[03:31.15]
[03:44.03]***
[03:45.03]**
[03:46.03]*
[03:47.07]RINO WENGI, TANSAH BUTUH TOMBO ATI
[03:53.51]KANGGO NAMBANI, ROSO KANGENKU IKI
[04:01.28]AMUNG SLIRAMU KANG BISO NYEMBADANI
[04:08.70]TAK SESUWUN ORA SUWE ENGGAL BALI
[04:16.57]ONO JEJERKU GAWE SENENGING ATI
[04:24.33]TANSAH TAK SAYANG,
[04:26.19]NGANTI TEKANING JANJI
[04:32.02]WIS SAKMESTINE AKU KANGEN,
[04:35.19]MARANG SLIRAMU
[04:39.33]WIS SUWE TENAN RA KETEMU,
[04:42.94]NGANTI SEWINDU
[04:46.70]GARING ATI IKI,
[04:49.92]NELONGSO SABEN WENGI
[04:54.83]KELINGAN SLIRAMU WONG AYU
[05:02.08]

Dunyo Ora Sak Godong Koro

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Kang Setu & Romania
Produksi : ??

Pr :
ra usah dirasakke,
batinmu loro mesti ono tambane
O..jo njur mutung,
sesuk atimu ndak getun keduwung

Lk :
o..jo dinggo nelongso,
senadyan batin lagi ditinggal tresno
ni..ng kudu eling,
yen dunyo ora mung sak godong koro

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

reff :
kembali ke atas..ra usah dirasakke…

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=gZSUZR1nN5I

[ver: lyric]
[id: vplhllsp]
[ar: Kang Setu f. Romania]
[ti: Dunyo Ora Sak Godong Koro]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.00]Dunyo Ora Sak Godong Koro
[00:23.00]Versi : Kang Setu & Romania
[00:26.00]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:29.00]
[00:31.00]***
[00:32.00]**
[00:33.00]*
[00:34.79]ra.. usah dirasakke,
[00:41.46]batinmu loro mesti ono tambane
[00:49.11]O..jo njur mutung,
[00:55.02]sesuk atimu ndak getun keduwung
[01:01.96]O..JO DINGGO NELONGSO,
[01:08.90]SENADYAN BATIN LAGI DITINGGAL TRESNO
[01:17.24]NI..NG KUDU ELING,
[01:22.72]YEN DUNYO ORA MUNG SAK GODONG KORO
[01:29.00]
[01:35.78]WONG AYU, ONO SING LUWIH AYU
[01:43.40]WONG PINTER, AKEH SING DO KEBLINGER
[01:50.84]wong bagus, akeh sing do kementhus
[01:58.15]ben wae, ora usah diurus
[02:04.34]
[02:22.00]***
[02:23.00]**
[02:24.00]*
[02:25.53]ra.. usah dirasakke,
[02:32.68]batinmu loro mesti ono tambane
[02:40.00]O..jo njur mutung,
[02:46.35]sesuk atimu ndak getun keduwung
[02:53.76]O..JO DINGGO NELONGSO,
[03:00.20]SENADYAN BATIN LAGI DITINGGAL TRESNO
[03:08.00]NI..NG KUDU ELING,
[03:14.16]YEN DUNYO ORA MUNG SAK GODONG KORO
[03:20.00]
[03:27.58]WONG AYU, ONO SING LUWIH AYU
[03:35.17]WONG PINTER, AKEH SING DO KEBLINGER
[03:42.02]wong bagus, akeh sing do kementhus
[03:49.23]ben wae, ora usah diurus
[03:55.61]WONG AYU, ONO SING LUWIH AYU
[04:02.73]WONG PINTER, AKEH SING DO KEBLINGER
[04:09.65]wong bagus, akeh sing do kementhus
[04:16.90]ben wae, ora usah diurus
[04:23.96]