Lam Lamen

Lirik Lagu Sanguturu ke-1850 Lam Lamen
Versi: Kang Setu

TANSAH LAM LAMEN, AKU KUDU KANGEN SLIRAMU
NANGING SAIKI, SLIRAMU NGLUNGANI
OPO BISO BESUK, AKU NYAWIJI
NGLOKRO, KENDHO, URIPKU IKI..

TETESING GRIMIS, NYIRAMI ATIKU KANG NANGIS
ORA NGERTI, KAPAN TRESNAMU BALI
WATESING WEKTU RA ISO TAK ENTENI,
PANCEN KUDU IKHLAS, BATINKU IKI..

reff:
AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

TANSAH LAM LAMEN, AKU KUDU KANGEN SLIRAMU
NANGING SAIKI, SLIRAMU NGLUNGANI
OPO BISO BESUK, AKU NYAWIJI
NGLOKRO, KENDHO, URIPKU IKI..

TETESING GRIMIS, NYIRAMI ATIKU KANG NANGIS
ORA NGERTI, KAPAN TRESNAMU BALI
WATESING WEKTU RA ISO TAK ENTENI,
PANCEN KUDU IKHLAS, BATINKU IKI..

reff:
AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

Pamit Lembur

Versi: Kang Setu ft. Titis Alesya

Pr :
Pamite kerjo lembur,
Sambat kesel malah bengi ngluyur,
Ra keno dijak akur,
Soyo suwe tambah nglantur
Ora mblonjo gawe jalaran suloyo,
Esuk teko, awan turu bengi lungo ..

Lk :
Bo…joku paling ayu,
Sabar tenan ora tau nesu,
Nyawang aku mesem ngguyu,
Manja tenan yen tak rayu
Ra diblonjo dicepaki opo-opo,
Penak tenan koyo ning swargo dunyo..

reff :
Lk :
Dasar sugih bondo, ora kurang opo-opo
Ati bungah ra tau duwe perkoro..
Pr :
Pakne ojo ngono, pekewuh tonggo teparu
Wis ra jamane wong umuk, karepe dewe..
Lk :
Ngertimu opo kowe, wong wadon menengo wae
Sing penting kabeh mau bukti nyatane..

reff :
Pr :
Pamite kerjo lembur,
Sambat kesel malah bengi ngluyur,
Ra keno dijak akur,
Soyo suwe tambah nglantur
Ora mblonjo gawe jalaran suloyo,
Esuk teko, awan turu bengi lungo ..

Lk :
Bo…joku paling ayu,
Sabar tenan ora tau nesu,
Nyawang aku mesem ngguyu,
Manja tenan yen tak rayu
Ra diblonjo dicepaki opo-opo,
Penak tenan koyo ning swargo dunyo..

reff :
Lk :
Dasar sugih bondo, ora kurang opo-opo
Ati bungah ra tau duwe perkoro..
Pr :
Pakne ojo ngono, pekewuh tonggo teparu
Wis ra jamane wong umuk, karepe dewe..
Lk :
Ngertimu opo kowe, wong wadon menengo wae
Sing penting kabeh mau bukti nyatane..

Tombo Kangen (kang setu)

Versi: Kang Setu

WIS SAKMESTINE AKU KANGEN, MARANG SLIRAMU
WIS SUWE TENAN RA KETEMU, NGANTI SEWINDU
GARING ATI IKI, NELONGSO SABEN WENGI
KELINGAN SLIRAMU WONG AYU

OPO SLIRAMU ORA KROSO, ISIH TAK ENTENI
NGANTI KAPAN SLIRAMU BALI, ONO PANGKONKU
AYEM BATIN IKI, SLIRAMU ORA LALI
ISIH KELINGAN, JANJIMU WINGI

reff :
RINO WENGI, TANSAH BUTUH TOMBO ATI
KANGGO NAMBANI, ROSO KANGENKU IKI
AMUNG SLIRAMU KANG BISO NYEMBADANI

TAK SESUWUN ORA SUWE ENGGAL BALI
ONO JEJERKU GAWE SENENGING ATI
TANSAH TAK SAYANG NGANTI TEKANING JANJI

reff :
OPO SLIRAMU ORA KROSO, ISIH TAK ENTENI
NGANTI KAPAN SLIRAMU BALI, ONO PANGKONKU
AYEM BATIN IKI, SLIRAMU ORA LALI
ISIH KELINGAN, JANJIMU WINGI

reff :
RINO WENGI, TANSAH BUTUH TOMBO ATI
KANGGO NAMBANI, ROSO KANGENKU IKI
AMUNG SLIRAMU KANG BISO NYEMBADANI

TAK SESUWUN ORA SUWE ENGGAL BALI
ONO JEJERKU GAWE SENENGING ATI
TANSAH TAK SAYANG NGANTI TEKANING JANJI

WIS SAKMESTINE AKU KANGEN, MARANG SLIRAMU
WIS SUWE TENAN RA KETEMU, NGANTI SEWINDU
GARING ATI IKI, NELONGSO SABEN WENGI
KELINGAN SLIRAMU WONG AYU

Dunyo Ora Sak Godong Koro

Versi: Kang Setu ft. Romania

Pr :
ra usah dirasakke,
batinmu loro mesti ono tambane
O..jo njur mutung,
sesuk atimu ndak getun keduwung

Lk :
o..jo dinggo nelongso,
senadyan batin lagi ditinggal tresno
ni..ng kudu eling,
yen dunyo ora mung sak godong koro

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

reff:
Pr :
ra usah dirasakke,
batinmu loro mesti ono tambane
O..jo njur mutung,
sesuk atimu ndak getun keduwung

Lk :
o..jo dinggo nelongso,
senadyan batin lagi ditinggal tresno
ni..ng kudu eling,
yen dunyo ora mung sak godong koro

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus