Lam Lamen

Lirik Lagu Sanguturu ke-1850 Lam Lamen
Versi: Kang Setu

TANSAH LAM LAMEN, AKU KUDU KANGEN SLIRAMU
NANGING SAIKI, SLIRAMU NGLUNGANI
OPO BISO BESUK, AKU NYAWIJI
NGLOKRO, KENDHO, URIPKU IKI..

TETESING GRIMIS, NYIRAMI ATIKU KANG NANGIS
ORA NGERTI, KAPAN TRESNAMU BALI
WATESING WEKTU RA ISO TAK ENTENI,
PANCEN KUDU IKHLAS, BATINKU IKI..

reff:
AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

TANSAH LAM LAMEN, AKU KUDU KANGEN SLIRAMU
NANGING SAIKI, SLIRAMU NGLUNGANI
OPO BISO BESUK, AKU NYAWIJI
NGLOKRO, KENDHO, URIPKU IKI..

TETESING GRIMIS, NYIRAMI ATIKU KANG NANGIS
ORA NGERTI, KAPAN TRESNAMU BALI
WATESING WEKTU RA ISO TAK ENTENI,
PANCEN KUDU IKHLAS, BATINKU IKI..

reff:
AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

Pamit Lembur

Versi: Kang Setu ft. Titis Alesya

Pr :
Pamite kerjo lembur,
Sambat kesel malah bengi ngluyur,
Ra keno dijak akur,
Soyo suwe tambah nglantur
Ora mblonjo gawe jalaran suloyo,
Esuk teko, awan turu bengi lungo ..

Lk :
Bo…joku paling ayu,
Sabar tenan ora tau nesu,
Nyawang aku mesem ngguyu,
Manja tenan yen tak rayu
Ra diblonjo dicepaki opo-opo,
Penak tenan koyo ning swargo dunyo..

reff :
Lk :
Dasar sugih bondo, ora kurang opo-opo
Ati bungah ra tau duwe perkoro..
Pr :
Pakne ojo ngono, pekewuh tonggo teparu
Wis ra jamane wong umuk, karepe dewe..
Lk :
Ngertimu opo kowe, wong wadon menengo wae
Sing penting kabeh mau bukti nyatane..

reff :
Pr :
Pamite kerjo lembur,
Sambat kesel malah bengi ngluyur,
Ra keno dijak akur,
Soyo suwe tambah nglantur
Ora mblonjo gawe jalaran suloyo,
Esuk teko, awan turu bengi lungo ..

Lk :
Bo…joku paling ayu,
Sabar tenan ora tau nesu,
Nyawang aku mesem ngguyu,
Manja tenan yen tak rayu
Ra diblonjo dicepaki opo-opo,
Penak tenan koyo ning swargo dunyo..

reff :
Lk :
Dasar sugih bondo, ora kurang opo-opo
Ati bungah ra tau duwe perkoro..
Pr :
Pakne ojo ngono, pekewuh tonggo teparu
Wis ra jamane wong umuk, karepe dewe..
Lk :
Ngertimu opo kowe, wong wadon menengo wae
Sing penting kabeh mau bukti nyatane..

12