Pakunjaran

Jolo
Versi: Jolo

Rekosone wong urip neng pakunjaran,
Saben polah mung diawasi petugas..
Ngalor ngidul ngetan ngulon mung diatur,
Yen ra manut dikepruk ajur mumur..

Rino wengi anane mung kelisikan,
Kelingan anak bojoku sing neng omah..
Adoh dulur adoh sanak adoh kadang,
Turu ora angkler mangan ora doyan..

reff:
Ora pisan pindho aku dielengke,
Karo anak bojo lan koncoku dewe..
Yen narkoba kuwi bakal nyengsarakke,
Marang uripku neng ndunyo lan akherate..

Rino wengi aku isone mung sambat,
Tuku sabun odol wae ora kuat..
Jroning ati aku uwis ora betah,
Rasane ndunyo iki wis meh kiamat..

reff:
Rekosone wong urip neng pakunjaran,
Saben polah mung diawasi petugas..
Ngalor ngidul ngetan ngulon mung diatur,
Yen ra manut dikepruk ajur mumur..

Rino wengi anane mung kelisikan,
Kelingan anak bojoku sing neng omah..
Adoh dulur adoh sanak adoh kadang,
Turu ora angkler mangan ora doyan..

reff:
Ora pisan pindho aku dielengke,
Karo anak bojo lan koncoku dewe..
Yen narkoba kuwi bakal nyengsarakke,
Marang uripku neng ndunyo lan akherate..

Rino wengi aku isone mung sambat,
Tuku sabun odol wae ora kuat..
Jroning ati aku uwis ora betah,
Rasane ndunyo iki wis meh kiamat..

Duh gusti kulo nyuwun pangapuro,
Dateng sedoyone keluputan kulo..
Mugi gusti purun paring kanugrahan,
Supayane kulo saget enggal bebas..
—————-
[id: lcbzlscs]
[ar: Jolo]
[ti: Pakunjaran]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:53]
[00:01.04]Pakunjaran
[00:20.04]Versi : Jolo
[00:23.04]
[00:26.04]>>>
[00:27.04]>>
[00:28.04]>
[00:29.04]Rekosone wong urip neng pakunjaran,
[00:35.01]Saben polah mung diawasi petugas..
[00:41.81]Ngalor ngidul ngetan ngulon mung diatur,
[00:48.03]Yen ra manut dikepruk ajur mumur..
[00:54.19]Rino wengi anane mung kelisikan,
[01:00.04]Kelingan anak bojoku sing neng omah..
[01:06.45]Adoh dulur adoh sanak adoh kadang,
[01:12.35]Turu ora angkler mangan ora doyan..
[01:19.26]
[01:42.05]>>>
[01:43.05]>>
[01:44.05]>
[01:45.05]Ora pisan pindho aku dielengke,
[01:50.85]Karo anak bojo lan koncoku dewe..
[01:57.13]Yen narkoba kuwi bakal nyengsarakke,
[02:03.41]Marang uripku neng ndunyo lan akherate..
[02:10.35]
[02:16.07]Rino wengi aku isone mung sambat,
[02:22.85]Tuku sabun odol wae ora kuat..
[02:29.08]Jroning ati aku uwis ora betah,
[02:35.11]Rasane ndunyo iki wis meh kiamat..
[02:41.71]
[02:44.57]==jolo, pakunjaran==
[03:03.09]
[03:06.09]>>>
[03:07.09]>>
[03:08.09]>
[03:09.09]Rekosone wong urip neng pakunjaran,
[03:15.99]Saben polah mung diawasi petugas..
[03:22.04]Ngalor ngidul ngetan ngulon mung diatur,
[03:28.08]Yen ra manut dikepruk ajur mumur..
[03:34.54]Rino wengi anane mung kelisikan,
[03:40.46]Kelingan anak bojoku sing neng omah..
[03:46.74]Adoh dulur adoh sanak adoh kadang,
[03:52.90]Turu ora angkler mangan ora doyan..
[03:59.24]
[04:22.05]>>>
[04:23.05]>>
[04:24.05]>
[04:25.05]Ora pisan pindho aku dielengke,
[04:31.35]Karo anak bojo lan koncoku dewe..
[04:37.57]Yen narkoba kuwi bakal nyengsarakke,
[04:43.54]Marang uripku neng ndunyo lan akherate..
[04:50.01]
[04:56.23]Rino wengi aku isone mung sambat,
[05:02.21]Tuku sabun odol wae ora kuat..
[05:08.37]Jroning ati aku uwis ora betah,
[05:14.65]Rasane ndunyo iki wis meh kiamat..
[05:21.31]Duh gusti kulo nyuwun pangapuro,
[05:26.90]Dateng sedoyone keluputan kulo..
[05:33.50]Mugi gusti purun paring kanugrahan,
[05:39.35]Supayane kulo saget enggal bebas..
[05:46.69]
————-
Preview:

Advertisements

Rondo Cilik

Jolo
Versi: Jolo

Ono rondo liwat ngarep omahku,
Rondo kembang cilik bocahe ayu..
Dino minggu dolan nyang omahku,
Ngajak dolan jare neng tawangmangu..

Iki crito kasunyatan neng jowo,
Cilik cilik wis podho dadi rondo..
Gek ngertio sebab soale opo,
Isih cilik dipekso rabi wong tuwo..

reff:
Mbok kelingan iki jaman kemajuan,
Ngrabekke anak rasah main paksaan..
Ngelingono larang sandang larang pangan,
Malah saiki ongkos pegatan larang..

Do ngertio aturane negoro,
Pengen rabi ora mung kok sembrono..
Modal kerjo ngetrapake agomo,
Mbangun turut mengko bakale mulyo..

Jaman siti nurbaya wis ora guno,
Pengen rabi ora perlu dipekso..
Witing tresno jalaran soko kulino,
Yen wis jodo diatur sing kuoso..

reff:
Ono rondo liwat ngarep omahku,
Rondo kembang cilik bocahe ayu..
Dino minggu dolan nyang omahku,
Ngajak dolan jare neng tawangmangu..

Iki crito kasunyatan neng jowo,
Cilik cilik wis podho dadi rondo..
Gek ngertio sebab soale opo,
Isih cilik dipekso rabi wong tuwo..

reff:
Mbok kelingan iki jaman kemajuan,
Ngrabekke anak rasah main paksaan..
Ngelingono larang sandang larang pangan,
Malah saiki ongkos pegatan larang..

Do ngertio aturane negoro,
Pengen rabi ora mung kok sembrono..
Modal kerjo ngetrapake agomo,
Mbangun turut mengko bakale mulyo..

Jaman siti nurbaya wis ora guno,
Pengen rabi ora perlu dipekso..
Witing tresno jalaran soko kulino,
Yen wis jodo diatur sing kuoso..
Yen wis jodo diatur sing kuoso..
Yen wis jodo diatur sing kuoso..
—————
[ver: lyrics]
[id: phqclqcs]
[ar: Jolo]
[ti: Rondo Cilik]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.22]Rondo Cilik
[00:16.22]Versi : Jolo
[00:19.22]
[00:22.22]>>>
[00:23.22]>>
[00:24.22]>
[00:25.22]Ono rondo liwat ngarep omahku,
[00:29.64]Rondo kembang cilik bocahe ayu..
[00:34.12]Dino minggu dolan nyang omahku,
[00:38.22]Ngajak dolan jare neng tawangmangu..
[00:44.76]Iki crito kasunyatan neng jowo,
[00:49.43]Cilik cilik wis podho dadi rondo..
[00:53.96]Gek ngertio sebab soale opo,
[00:58.19]Isih cilik dipekso rabi wong tuwo..
[01:03.73]
[01:19.30]>>>
[01:20.30]>>
[01:21.30]>
[01:22.30]Mbok kelingan iki jaman kemajuan,
[01:26.59]Ngrabekke anak rasah main paksaan..
[01:31.14]Ngelingono larang sandang larang pangan,
[01:35.55]Malah saiki ongkos pegatan larang..
[01:42.02]Do ngertio aturane negoro,
[01:46.38]Pengen rabi ora mung kok sembrono..
[01:50.98]Modal kerjo ngetrapake agomo,
[01:55.27]Mbangun turut mengko bakale mulyo..
[02:01.56]Jaman siti nurbaya wis ora guno,
[02:05.97]Pengen rabi ora perlu dipekso..
[02:10.29]Witing tresno jalaran soko kulino,
[02:14.87]Yen wis jodo diatur sing kuoso..
[02:20.66]
[02:23.66]==jolo, rondo cilik==
[02:34.66]
[02:37.03]>>>
[02:38.03]>>
[02:39.03]>
[02:40.03]Ono rondo liwat ngarep omahku,
[02:45.84]Rondo kembang cilik bocahe ayu..
[02:50.44]Dino minggu dolan nyang omahku,
[02:54.48]Ngajak dolan jare neng tawangmangu..
[03:00.95]Iki crito kasunyatan neng jowo,
[03:05.37]Cilik cilik wis podho dadi rondo..
[03:10.10]Gek ngertio sebab soale opo,
[03:14.21]Isih cilik dipekso rabi wong tuwo..
[03:19.68]
[03:35.22]>>>
[03:36.22]>>
[03:37.22]>
[03:38.22]Mbok kelingan iki jaman kemajuan,
[03:42.20]Ngrabekke anak rasah main paksaan..
[03:46.56]Ngelingono larang sandang larang pangan,
[03:51.16]Malah saiki ongkos pegatan larang..
[03:57.63]Do ngertio aturane negoro,
[04:02.11]Pengen rabi ora mung kok sembrono..
[04:06.71]Modal kerjo ngetrapake agomo,
[04:10.69]Mbangun turut mengko bakale mulyo..
[04:17.48]Jaman siti nurbaya wis ora guno,
[04:21.95]Pengen rabi ora perlu dipekso..
[04:26.56]Witing tresno jalaran soko kulino,
[04:30.54]Yen wis jodo diatur sing kuoso..
[04:35.64]Yen wis jodo diatur sing kuoso..
[04:40.31]Yen wis jodo diatur sing kuoso..
[04:52.93]
————–
Preview:

Mlebu Metu

Jolo_Eva
Versi: Jolo f. Eva

Lk:
Pancene enak tenan,
Pancene seger tenan..
Yen kowe uwis nyoba,
Mesti ora pengen liyo..

Pr:
Kuwi opo to mas,
Kok aku penasaran..
Aku durung percoyo,
Yen durung pernah nyoba..

reff:
Lk:
Kuwi ora apik tumrape wanito
Nanging iku, arang-arang ono..
Ora kene ora kono,
Keh okehe wis podho ngrasakno..

Iku ora saru,
Nanging ojo mbok geguyu..
Yen kowe pengen gamblang,
Mlebu metu pegele ilang..

reff:
Lk:
Pancene enak tenan,
Pancene seger tenan..
Yen kowe uwis nyoba,
Mesti ora pengen liyo..

Pr:
Kuwi opo to mas,
Kok aku penasaran..
Aku durung percoyo,
Yen durung pernah nyoba..

reff:
Lk:
Kuwi ora apik tumrape wanito
Nanging iku, arang-arang ono..
Ora kene ora kono,
Keh okehe wis podho ngrasakno..

Iku ora saru,
Nanging ojo mbok geguyu..
Yen kowe pengen gamblang,
Mlebu metu pegele ilang..
Mlebu metu pegele ilang..
Mlebu metu pegele ilang..
Mlebu metu pegele ilang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: svqzzvcq]
[ar: Jolo f. Eva]
[ti: Mlebu Metu]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:01.03]Mlebu Metu
[00:32.03]Versi : Jolo f. Eva
[00:35.03]
[00:38.03]>>>
[00:39.03]>>
[00:40.03]>
[00:41.03]Lk: Pancene enak tenan,
[00:44.43]Lk: Pancene sedep tenan..
[00:47.24]Lk: Yen kowe uwis nyoba,
[00:50.29]Lk: Mesti ora pengen liyo..
[00:55.08]Pr: Kuwi opo to mas,
[00:58.27]Pr: Kok aku penasaran..
[01:01.15]Pr: Aku durung percoyo,
[01:04.12]Pr: Yen durung pernah nyoba..
[01:08.05]
[01:21.00]>>>
[01:22.00]>>
[01:23.00]>
[01:24.00]Lk: Kuwi ora apik tumrape wanito
[01:30.19]Lk: Nanging iku, arang-arang ono..
[01:36.17]Lk: Ora kene ora kono,
[01:41.32]Lk: Keh okehe wis podho ngrasakno..
[01:47.54]Lk: Iku ora saru,
[01:50.09]Lk: Nanging ojo mbok geguyu..
[01:53.61]Lk: Yen kowe pengen gamblang,
[01:56.28]Lk: Mlebu metu pegele ilang..
[02:00.36]
[02:23.35]>>>
[02:24.35]>>
[02:25.35]>
[02:26.35]Lk: Pancene enak tenan,
[02:29.02]Lk: Pancene sedep tenan..
[02:32.17]Lk: Yen kowe uwis nyoba,
[02:35.09]Lk: Mesti ora pengen liyo..
[02:39.67]Pr: Kuwi opo to mas,
[02:42.76]Pr: Kok aku penasaran..
[02:45.90]Pr: Aku durung percoyo,
[02:48.67]Pr: Yen durung pernah nyoba..
[02:52.85]
[03:05.09]>>>
[03:06.09]>>
[03:07.09]>
[03:08.09]Lk: Kuwi ora apik tumrape wanito
[03:14.40]Lk: Nanging iku, arang-arang ono..
[03:20.54]Lk: Ora kene ora kono,
[03:25.92]Lk: Keh okehe wis podho ngrasakno..
[03:32.16]Lk: Iku ora saru,
[03:34.90]Lk: Nanging ojo mbok geguyu..
[03:37.91]Lk: Yen kowe pengen gamblang,
[03:41.19]Lk: Mlebu metu pegele ilang..
[03:44.02]Lk: Mlebu metu pegele ilang..
[03:46.65]Lk: Mlebu metu pegele ilang..
[03:49.65]Lk: Mlebu metu pegele ilang..
[03:55.36]
————–
Preview:

Mung Sliramu (yunita)

Yunita-Mudo-Laras
Versi: Yunita ft. Jolo

Pr :
Sliramu rak yo kelingan,
Janji tresno, naliko semono..
Sih kinasih, tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno..

Sedino koyo setaun,
Upomo pisah klawan sliramu..
Pancen ora ono ceritane,
Pisah lahir lan batine..

Lk :
Wong ayu, gantilaning atiku
Piya-piye, aku manuk sliramu..
Yen pingin takon, isi atiku
Kabeh mau, yo mung kanggo sliramu..

Wong ayu, sinawang tambah ayu
Yen kelingan, aku ra biso turu..
Yen nganti lali, janji-janjimu
Biso-biso, awakku dadi kuru..

Pr :
Aku ora bakal lali,
Rino wengi, mung katon esemu..
Pancen ora ono ceritane,
Yen aku nyawang sliramu..

reff :
Pr :
Sliramu rak yo kelingan,
Janji tresno, naliko semono..
Sih kinasih, tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno..

Sedino koyo setaun,
Upomo pisah klawan sliramu..
Pancen ora ono ceritane,
Pisah lahir lan batine..

Lk :
Wong ayu, gantilaning atiku
Piya-piye, aku manuk sliramu..
Yen pingin takon, isi atiku
Kabeh mau, yo mung kanggo sliramu..

Wong ayu, sinawang tambah ayu
Yen kelingan, aku ra biso turu..
Yen nganti lali, janji-janjimu
Biso-biso, awakku dadi kuru..

Pr :
Aku ora bakal lali,
Rino wengi, mung katon esemu..
Pancen ora ono ceritane,
Yen aku nyawang sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Yunita f. Jolo]
[ti: Mung Sliramu]
[al: Gending]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:30]
[id: bnibvssn]
[00:01.59]Gending Mung Sliramu
[00:26.59]Versi : Yunita f. Jolo
[00:29.59]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:32.59]
[00:35.04]***
[00:36.04]**
[00:37.04]*
[00:38.04]sliramu rak yo kelingan,
[00:43.00]janji tresno, naliko semono
[00:52.24]sih kinasih, tansah reruntungan
[00:58.93]koyo mimi lan mintuno..
[01:05.54]sedino koyo setaun,
[01:10.96]upomo pisah klawan sliramu,
[01:19.27]pancen ora ono ceritane,
[01:26.20]pisah lahir lan batine..
[01:31.84]WONG AYU, GANTILANING ATIKU
[01:38.03]PIYA-PIYE, AKU MANUK SLIRAMU
[01:44.79]YEN PINGIN TAKON, ISI ATIKU
[01:51.44]KABEH MAU, YO MUNG KANGGO SLIRAMU..
[01:58.28]WONG AYU, SINAWANG TAMBAH AYU
[02:04.81]YEN KELINGAN, AKU RA BISO TURU
[02:11.88]YEN NGANTI LALI, JANJI-JANJIMU
[02:18.41]BISO-BISO, AWAKKU DADI KURU..
[02:25.63]aku ora bakal lali,
[02:31.60]rino wengi, mung katon esemu
[02:39.89]pancen ora ono ceritane,
[02:46.39]yen aku nyawang sliramu..
[02:51.20]
[03:16.07]***
[03:17.07]**
[03:18.07]*
[03:19.07]sliramu rak yo kelingan,
[03:24.46]janji tresno, naliko semono
[03:32.67]sih kinasih, tansah reruntungan
[03:39.03]koyo mimi lan mintuno..
[03:45.26]sedino koyo setaun,
[03:50.47]upomo pisah klawan sliramu,
[03:58.54]pancen ora ono ceritane,
[04:05.05]pisah lahir lan batine..
[04:10.00]WONG AYU, GANTILANING ATIKU
[04:16.24]PIYA-PIYE, AKU MANUK SLIRAMU
[04:22.75]YEN PINGIN TAKON, ISI ATIKU
[04:29.11]KABEH MAU, YO MUNG KANGGO SLIRAMU..
[04:35.16]WONG AYU, SINAWANG TAMBAH AYU
[04:41.99]YEN KELINGAN, AKU RA BISO TURU
[04:48.23]YEN NGANTI LALI, JANJI-JANJIMU
[04:54.57]BISO-BISO, AWAKKU DADI KURU..
[05:01.50]aku ora bakal lali,
[05:07.37]rino wengi, mung katon esemu
[05:14.26]pancen ora ono ceritane,
[05:20.75]yen aku nyawang sliramu..
[05:27.49]
————-
Preview:

Mampir Mbaben

Ciptaan : ??
Vokal : Jolo Joyo Dipuro
Produksi : Aini Record

Aku bingung, kesasar menggok ning mbaben
Tenguk-tenguk, ning lincak pring pinggir kalen
Rino wengi, pikiranku ora leren
Eling kowe, sing wis emoh tak jak balen

Arjo tulen, sebotol tak ombe ijen
Tanpo tambur, anane mung krupuk lempeng
Rino wengi, kelingan janjimu biyen
Nganti seprene, sing wis emoh tak jak balen

E ya e ya o, e ya e ya e ya e ya o
E ya e ya o, e ya e ya e ya e ya o

Maafkan aku, pacarku sayang
Ngapuranen, aku wong sing salah jalan
Ngenteni kowe, aku kesuwen
Mampir mbaben, sing koyo kowe raeneng

reff :
kembali ke atas..aku bingung,kesasar…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zGsigEe5PG0

[ver: lyric]
[id: pniacpsn]
[ar: Jolo Joyo Dipuro]
[ti: Mampir Mbaben]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:07]
[00:01.58]Mampir Mbaben
[00:13.58]Versi : Jolo Joyo Dipuro
[00:16.58][01:46.25][04:02.86]
[00:19.79][02:06.68]***
[00:20.79][02:07.68]**
[00:21.79][02:08.68]*
[00:22.79][02:09.68]Aku bingung, kesasar menggok ning mbaben
[00:29.42][02:14.92]Tenguk-tenguk, ning lincak pring pinggir kalen
[00:35.45][02:20.83]Rino wengi, pikiranku ora leren
[00:40.95][02:26.73]Eling kowe, sing wis emoh tak jak balen..
[00:46.34][02:33.08]Arjo tulen, sebotol tak ombe ijen
[00:52.72][02:38.45]Tanpo tambur, anane mung krupuk lempeng
[00:58.10][02:44.72]Rino wengi, kelingan janjimu biyen
[01:04.02][02:50.42]Nganti seprene, sing wis emoh tak jak balen..
[01:09.16][02:56.19]E ya e ya o, e ya e ya e ya e ya o
[01:16.14][03:02.32]E ya e ya o, e ya e ya e ya e ya o
[01:23.20][03:08.68][03:32.95]Maafkan aku, pacarku sayang
[01:28.97][03:15.21][03:38.60]Ngapuranen, aku wong sing salah jalan
[01:34.08][03:20.12][03:44.23]Ngenteni kowe, aku kesuwen
[01:40.41][03:26.87][03:50.17][03:55.53]Mampir mbaben, sing koyo kowe raeneng..