Amuk Ing Dodo

Versi: John Whess

Lewat tembang iki, sing tak nyanyek’ake
Mugo mugo biso nglipur atimu,
Wis ndang lalek’ake, jroning atimu
Trenyuh aku, nyawang kahananmu..

Koyo ra kuwowo, mbendhung amuk dodo
Krungu yen sliramu digawe loro,
Prasojo atiku banget ora lilo,
Yen to kowe, mung disio-sio..

Tego tegel tumindak’e,
Nundhung minggat mirangake
Koyo wis mati roso batine..

Balio, balio, bali marang aku
Yen pancen, sliramu, mung tansah dihino
Lalekno, lalekno, lalekno janjine
Yen pancen deweke, nyengsarakke kowe..
Tulus lilo ati iki, nrimo opo anane
Sliramu sing tansah ndak tresnani..

reff:
Koyo ra kuwowo, mbendhung amuk dodo
Krungu yen sliramu digawe loro,
Prasojo atiku banget ora lilo,
Yen to kowe, mung disio-sio..

Tego tegel tumindak’e,
Nundhung minggat mirangake
Koyo wis mati roso batine..

Balio, balio, bali marang aku
Yen pancen, sliramu, mung tansah dihino
Lalekno, lalekno, lalekno janjine
Yen pancen deweke, nyengsarakke kowe..
Tulus lilo ati iki, nrimo opo anane
Sliramu sing tansah ndak tresnani..
Tulus lilo ati iki, nrimo opo anane
Sliramu sing tansah ndak tresnani..

Duh Kang Mas

Versi: Susan ft. John Whess

Pr :
Mas…mas…mas, aduh kangmas
Jo’ kesuwen mas, mengko gelo
Yen aku dilamar wong liyo
Opo kangmas, ora kuciwo

Lk :
Dik…dik…dik, sabar yo dik
Jo sumelang yen ora tak pikir
Katrisnan dik dudu dolanan
Opo maneh nggo jejodoan

reff :
Lk :
Beras ketan dik, kanggo dhundhangan
Emping mlinjo dik, kanggo suguhan

Uwong lamaran dik, dudu kondangan
Nyandhing bojo dik, urip bebrayan

Pr :
Mas…mas…mas, aduh kangmas
Mbok sing tenan mas, ojo guyonan
Yen kangmas kecanthol wong liyo
Opo aku mas, ora kelangan

Lk :
Dik…dik…dik, tenan to dik
Katresnanku dik, dudu guyonan
Ra orane yen aku ngliyo
Mulo kowe kudu percoyo

reff :
Lk :
Beras ketan dik, kanggo dhundhangan
Emping mlinjo dik, kanggo suguhan

Uwong lamaran dik, dudu kondangan
Nyandhing bojo dik, urip bebrayan

Kloso Pandan

Versi: John Whess

Koyo ngene rasane, wong ora nduwe
Nelongso rekoso, rino wengi
Kabur kanginan, pikiran kelambrangan
Kloso pandan, nggo turu kanggo kemulan

Kloro-kloro batinku, yen kelingan
Sak paran-paran, dadi omongan
Nganti suk kapan, lelakon sing tak sandang
Dhuh gusti pengeran, nyuwun pitulungan

reff :
Nangis-nangis, batin iki
Yen moco, kahanan uripku iki
Nangis-nangis, batin iki
Ngrungokake omongan, mergo uripku

Dungo panuwunku, marang sing kuoso
Mulyo lan tentrem, ing mbesuke

Kloro-kloro batinku, yen kelingan
Sak paran-paran, dadi omongan
Nganti suk kapan, lelakon sing tak sandang
Dhuh gusti pengeran, nyuwun pitulungan

reff :
Nangis-nangis, batin iki
Yen moco, kahanan uripku iki
Nangis-nangis, batin iki
Ngrungokake omongan, mergo uripku

Dungo panuwunku, marang sing kuoso
Mulyo lan tentrem, ing mbesuke
Mulyo lan tentrem, ing mbesuke