Abot Sanggane (john pasta)

Sanguturu
Versi: John Pasta

Yen tak rasak-rasakke,
Soyo suwe kok koyo mengkene..
Sa’wise kowe lungo,
Ninggalake aku keronto-ronto..

Kebangeten awakmu,
Tego temen nglarani atiku..
Opo salahku iki,
Nganti kowe lali karo janji-janji..

Sak pucuk kuku wae,
Aku ra bakal nerimo..
Senajan aku wong ora nduwe,
Yen to’ gawe gelo..

Nelongso ati iki,
Mergo kowe sing njalari..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..

reff:
Kebangeten awakmu,
Tego temen nglarani atiku..
Opo salahku iki,
Nganti kowe lali karo janji-janji..

Sak pucuk kuku wae,
Aku ra bakal nerimo..
Senajan aku wong ora nduwe,
Yen to’ gawe gelo..

Nelongso ati iki,
Mergo kowe sing njalari..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uownvkcv]
[ar: John Pasta]
[ti: Abot Sanggane]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.05]Abot Sanggane – John Pasta
[00:28.55]
[00:29.55]>>>
[00:30.55]>>
[00:31.55]>
[00:32.55]Yen tak rasak-rasakke,
[00:37.03]Soyo suwe
[00:39.55]kok koyo mengkene..
[00:44.49]Sa’wise kowe lungo,
[00:50.23]Ninggalake aku
[00:53.79]keronto-ronto..
[00:57.80]
[01:00.18]Kebangeten awakmu,
[01:04.92]Tego temen
[01:06.73]nglarani atiku..
[01:12.83]Opo salahku iki,
[01:18.40]Nganti kowe lali
[01:21.67]karo janji-janji..
[01:25.58]
[01:30.48]Sak pucuk kuku wae,
[01:36.22]Aku ra bakal nerimo..
[01:43.88]Senajan aku
[01:46.62]wong ora nduwe,
[01:49.85]Yen to’ gawe gelo..
[01:53.83]
[01:57.69]Nelongso ati iki,
[02:03.36]Mergo kowe sing njalari..
[02:11.32]Tak tunggu nganti
[02:14.24]tekaning pati,
[02:17.23]Janjimu mbiyen kuwi..
[02:21.27]
[02:55.47]>>>
[02:56.47]>>
[02:57.47]>
[02:58.47]Kebangeten awakmu,
[03:03.76]Tego temen
[03:05.70]nglarani atiku..
[03:11.28]Opo salahku iki,
[03:16.45]Nganti kowe lali
[03:19.81]karo janji-janji..
[03:23.36]
[03:28.74]Sak pucuk kuku wae,
[03:34.68]Aku ra bakal nerimo..
[03:41.84]Senajan aku
[03:44.57]wong ora nduwe,
[03:47.82]Yen to’ gawe gelo..
[03:51.86]
[03:56.21]Nelongso ati iki,
[04:02.00]Mergo kowe sing njalari..
[04:09.47]Tak tunggu nganti
[04:11.82]tekaning pati,
[04:15.71]Janjimu mbiyen kuwi..
[04:22.18]Tak tunggu nganti
[04:26.87]tekaning pati,
[04:29.91]Janjimu mbiyen kuwi..
[04:34.52]
———–
Preview:

Advertisements

Tembang Kangen (john pasta)

Sanguturu
Versi: John Pasta

Wis ono pirang taun,
Suwene ora ketemu..
Kepiye kabare, kowe kabeh sing ning kene
Opo isih podo iling karo aku..

Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi..
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng..

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu senen..g
Ojo digawe susah,
Urip pisan, ayo digawe sing bungah..

Tak jaluk podo tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem..
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..

reff :
Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi..
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng..

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu seneng..
Ojo digawe susah,
Urip pisan, ayo digawe sing bungah..

Tak jaluk podo tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem..
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..
—————
[ver: lyrics]
[id: ikqkvocv]
[ar: Jjohn Pasta]
[ti: Tembang Kangen]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:01.05]Tembang Kangen – John Pasta
[00:21.13]
[00:24.13]>>>
[00:25.13]>>
[00:26.13]>
[00:27.13]Wis ono pirang taun,
[00:32.32]suwene ora ketemu..
[00:39.39]Kepiye kabare,
[00:42.02]kowe kabeh
[00:43.07]sing ning kene..
[00:44.95]Opo isih
[00:46.05]podo iling karo aku..
[00:50.27]
[00:53.70]Yen podo pengen ngerti,
[00:58.76]anane aku ning kene..
[01:05.56]Mergo kangen iki,
[01:08.38]sing dadi keimpi-impi..
[01:11.75]Adoh-adoh,
[01:13.12]nganti tak tekani..
[01:17.81]Do rungokno,
[01:20.13]tembang iki
[01:23.37]tembang kangen..
[01:25.00]Nggo nglipur ati ben seneng..
[01:29.50]Yen kowe kabeh
[01:32.59]podo seneng..
[01:36.13]Aku dewe yo
[01:39.03]melu seneng..
[01:42.13]Ojo digawe susah,
[01:45.31]Urip pisan
[01:47.90]ayo digawe sing bungah..
[01:53.82]Tak jaluk
[01:55.66]podo tentrem ayem..
[01:59.94]Nggonku nyawang
[02:01.22]yo melu ayem..
[02:05.82]Ayo podo barengan
[02:09.59]tetembangan..
[02:12.31]Kanggo tombo ati kangen..
[02:17.26]
[02:43.64]>>>
[02:44.64]>>
[02:45.64]>
[02:46.64]Yen podo pengen ngerti,
[02:51.69]anane aku ning kene..
[02:59.00]Mergo kangen iki,
[03:01.12]sing dadi keimpi-impi..
[03:04.06]Adoh-adoh
[03:05.43]nganti tak tekani..
[03:10.30]Do rungokno,
[03:12.80]tembang iki
[03:16.15]tembang kangen
[03:17.24]Nggo nglipur ati ben seneng..
[03:20.80]
[03:23.36]Yen kowe kabeh
[03:25.15]podo seneng..
[03:28.42]Aku dewe
[03:30.34]yo melu seneng..
[03:34.43]Ojo digawe susah,
[03:37.99]Urip pisan
[03:40.28]ayo digawe sing bungah..
[03:45.43]Tak jaluk
[03:47.91]podo tentrem ayem..
[03:52.24]Nggonku nyawang
[03:53.86]yo melu ayem..
[03:58.30]Ayo podo barengan
[04:01.55]tetembangan..
[04:04.74]Kanggo tombo ati kangen..
[04:10.25]Ayo podo barengan
[04:13.23]tetembangan..
[04:16.56]Kanggo tombo ati kangen..
[04:21.94]
———-
Preview: