Abot Sanggane (john pasta)

Versi: John Pasta

Yen tak rasak-rasakke,
Soyo suwe kok koyo mengkene..
Sa’wise kowe lungo,
Ninggalake aku keronto-ronto..

Kebangeten awakmu,
Tego temen nglarani atiku..
Opo salahku iki,
Nganti kowe lali karo janji-janji..

Sak pucuk kuku wae,
Aku ra bakal nerimo..
Senajan aku wong ora nduwe,
Yen to’ gawe gelo..

Nelongso ati iki,
Mergo kowe sing njalari..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..

reff:
Kebangeten awakmu,
Tego temen nglarani atiku..
Opo salahku iki,
Nganti kowe lali karo janji-janji..

Sak pucuk kuku wae,
Aku ra bakal nerimo..
Senajan aku wong ora nduwe,
Yen to’ gawe gelo..

Nelongso ati iki,
Mergo kowe sing njalari..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..

Tembang Kangen (john pasta)

“Tembang Kangen John Pasta”

Wis ono pirang taun,
Suwene ora ketemu..
Kepiye kabare kowe kabeh sing neng kene,
Opo isih podho eling karo aku..

Yen podho pengen ngerti anane aku neng kene,
Mergo kangen iki sing dadi keimpi impi..
Adoh-adoh nganti tak tekani,
Dho rungokno tembang iki tembang kangen,
Nggo nglipur ati ben seneng..

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu seneng..
Ojo digawe susah,
Urip pisan ayo digawe sing bungah..

Tak jaluk podho tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem..
Ayo podho barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..

reff:
Yen podho pengen ngerti anane aku neng kene,
Mergo kangen iki sing dadi keimpi impi..
Adoh-adoh nganti tak tekani,
Dho rungokno tembang iki tembang kangen,
Nggo nglipur ati ben seneng..

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu seneng..
Ojo digawe susah,
Urip pisan ayo digawe sing bungah..

Tak jaluk podho tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem..
Ayo podho barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..
Ayo podho barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..