Mbok Tinggal Lungo

Versi: Jo Klithik

Opo ngene kabeh lelakonku,
Kudu pisah karo seliramu..
Aku kok tinggal lungo nggandheng priyo liyo,
Ning saiki kabeh kudu tak tompo..

Opo lali janjiku dhek semono,
Yen tresnaku ora ono wong liyo..
Mung sliramu sawiji tetep tak tresnani,
Nggonmu bali tansah tak enteni..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak gondheli,
Nganti kapan tetep tak openi..

reff:
Opo ngene kabeh lelakonku,
Kudu pisah karo sliramu..
Aku kok tinggal lungo nggandheng priyo liyo,
Ning saiki kabeh kudu tak tompo..

Opo lali janjiku dhek semono,
Yen tresnaku ora ono wong liyo..
Mung sliramu sawiji tetep tak tresnani,
Nggonmu bali tansah tak enteni..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak openi,
Nganti kapan tetep tak gondheli..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak gondheli,
Nganti kapan tetep tak openi..
Anak siji tak openi,
Nganti kapan tetep tak openi..

Sesandingan

Versi: Jo Klithik ft. Anjarwati

Lk:
Nalikane aku bareng lan kowe,
Wong loro bareng budal nyambut gawe..
Bungah susah podo dirasakke,
Sing penting ora nggoling kendhile..

Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
Sing tak suwun ojo gelo atimu,
Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..

Ponorogo budhal neng pati,
Tansah tak jogo kowe sawiji..
Ponorogo bablas neng rembang,
Kowe tak jogo ojo nganti ilang..

reff:
Lk:
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..

Pr:
Pamintaku tresno kang tulus sejati,
Nadyan kathah coban tresnane tekan nyawiji..
Ojo nganti gawe loro..

reff:
Lk:
Nalikane aku bareng lan kowe,
Wong loro bareng budal nyambut gawe..
Bungah susah podo dirasakke,
Sing penting ora nggoling kendhile..

Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
Sing tak suwun ojo gelo atimu,
Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..

Ponorogo budhal neng pati,
Tansah tak jogo kowe sawiji..
Ponorogo bablas neng rembang,
Kowe tak jogo ojo nganti ilang..

reff:
Lk:
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..

Pr:
Pamintaku tresno kang tulus sejati,
Nadyan kathah coban tresnane tekan nyawiji..
Ojo nganti gawe loro..

123