Mbok Tinggal Lungo

jo-klithik_4
Versi: Jo Klithik

Opo ngene kabeh lelakonku,
Kudu pisah karo seliramu..
Aku kok tinggal lungo nggandheng priyo liyo,
Ning saiki kabeh kudu tak tompo..

Opo lali janjiku dhek semono,
Yen tresnaku ora ono wong liyo..
Mung sliramu sawiji tetep tak tresnani,
Nggonmu bali tansah tak enteni..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak gondheli,
Nganti kapan tetep tak openi..

reff:
Opo ngene kabeh lelakonku,
Kudu pisah karo sliramu..
Aku kok tinggal lungo nggandheng priyo liyo,
Ning saiki kabeh kudu tak tompo..

Opo lali janjiku dhek semono,
Yen tresnaku ora ono wong liyo..
Mung sliramu sawiji tetep tak tresnani,
Nggonmu bali tansah tak enteni..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak openi,
Nganti kapan tetep tak gondheli..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak gondheli,
Nganti kapan tetep tak openi..
Anak siji tak openi,
Nganti kapan tetep tak openi..
——————
[ver: lyrics]
[id: zpiqhacu]
[ar: Jo Klithik]
[ti: Mbok Tinggal Lungo]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Mbok Tinggal Lungo
[00:00.02]by: Jo Klithik
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Opo ngene kabeh lelakonku,
[00:41.50]Kudu pisah karo seliramu..
[00:47.24]Aku kok tinggal lungo,
[00:50.61]nggandheng priyo liyo,
[00:53.85]Ning saiki kabeh kudu tak tompo..
[01:00.42]
[01:03.17]Opo lali janjiku dhek semono,
[01:09.28]Yen tresnaku ora ono wong liyo..
[01:15.77]Mung sliramu sawiji
[01:18.76]tetep tak tresnani,
[01:22.14]Nggonmu bali tansah tak enteni..
[01:28.53]
[01:31.63]Piye nasibe anakmu iki,
[01:38.06]Yen nganti pisah karo sliramu..
[01:44.64]Anak siji tak gondheli,
[01:50.65]Nganti kapan tetep tak openi..
[01:57.26]
[02:27.01]>>>
[02:28.01]>>
[02:29.01]>
[02:30.01]Opo ngene kabeh lelakonku,
[02:36.01]Kudu pisah karo sliramu..
[02:41.91]Aku kok tinggal lungo,
[02:45.54]nggandheng priyo liyo,
[02:48.48]Ning saiki kabeh kudu tak tompo..
[02:56.03]
[02:58.41]Opo lali janjiku dhek semono,
[03:04.10]Yen tresnaku ora ono wong liyo..
[03:10.41]Mung sliramu sawiji,
[03:13.66]tetep tak tresnani,
[03:16.78]Nggonmu bali tansah tak enteni..
[03:23.43]
[03:26.26]Piye nasibe anakmu iki,
[03:32.93]Yen nganti pisah karo sliramu..
[03:38.74]Anak siji tak openi,
[03:44.92]Nganti kapan tetep tak gondheli..
[03:51.17]Piye nasibe anakmu iki,
[03:57.80]Yen nganti pisah karo sliramu..
[04:04.11]Anak siji tak gondheli,
[04:09.94]Nganti kapan tetep tak openi..
[04:16.78]Anak siji tak openi,
[04:23.61]Nganti kapan tetep tak openi..
[04:30.18]
————–
Preview:

Advertisements

Sesandingan

jo-klithik_5
Versi: Jo Klithik ft. Anjarwati

Lk:
Nalikane aku bareng lan kowe,
Wong loro bareng budal nyambut gawe..
Bungah susah podo dirasakke,
Sing penting ora nggoling kendhile..

Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
Sing tak suwun ojo gelo atimu,
Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..

Ponorogo budhal neng pati,
Tansah tak jogo kowe sawiji..
Ponorogo bablas neng rembang,
Kowe tak jogo ojo nganti ilang..

reff:
Lk:
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..

Pr:
Pamintaku tresno kang tulus sejati,
Nadyan kathah coban tresnane tekan nyawiji..
Ojo nganti gawe loro..

reff:
Lk:
Nalikane aku bareng lan kowe,
Wong loro bareng budal nyambut gawe..
Bungah susah podo dirasakke,
Sing penting ora nggoling kendhile..

Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
Sing tak suwun ojo gelo atimu,
Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..

Ponorogo budhal neng pati,
Tansah tak jogo kowe sawiji..
Ponorogo bablas neng rembang,
Kowe tak jogo ojo nganti ilang..

reff:
Lk:
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..

Pr:
Pamintaku tresno kang tulus sejati,
Nadyan kathah coban tresnane tekan nyawiji..
Ojo nganti gawe loro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uizohhcu]
[ar: Jo Klithik ft. Anjarwati]
[ti: Sesandingan]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:18]
[00:00.01]Sesandingan
[00:00.01]by: Jo Klithik ft. Anjarwati
[00:59.01]
[01:01.01]>>>
[01:02.01]>>
[01:03.01]>
[01:04.01]Nalikane aku bareng lan kowe,
[01:09.98]Wong loro bareng budal nyambut gawe..
[01:17.15]Bungah susah podo dirasakke,
[01:23.67]Sing penting ora nggoling kendhile..
[01:30.64]Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
[01:37.61]Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
[01:45.26]Sing tak suwun ojo gelo atimu,
[01:51.05]Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..
[01:58.58]Ponorogo budhal neng pati,
[02:01.71]Tansah tak jogo kowe sawiji..
[02:05.49]Ponorogo bablas neng rembang,
[02:09.02]Kowe tak jogo ojo nganti ilang..
[02:13.64]
[02:26.02]>>>
[02:27.02]>>
[02:28.02]>
[02:29.02]Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
[02:35.07]Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
[02:42.63]Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
[02:49.33]Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
[02:55.84]
[02:58.03]Pr: Pamintaku tresno kang tulus sejati,
[03:14.91]Pr: Nadyan kathah coban
[03:26.20]Pr: tresnane bakal nyawiji..
[03:40.87]Pr: Ojo nganti gawe loro..
[03:53.62]
[04:17.03]>>>
[04:18.03]>>
[04:19.03]>
[04:20.03]Nalikane aku bareng lan kowe,
[04:27.02]Wong loro bareng budal nyambut gawe..
[04:34.42]Bungah susah podo dirasakke,
[04:41.03]Sing penting ora nggoling kendhile..
[04:48.37]Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
[04:54.96]Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
[05:02.43]Sing tak suwun ojo gelo atimu,
[05:09.02]Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..
[05:16.61]Ponorogo budhal neng pati,
[05:19.78]Tansah tak jogo kowe sawiji..
[05:23.21]Ponorogo bablas neng rembang,
[05:26.87]Kowe tak jogo ojo nganti ilang..
[05:31.79]
[05:43.28]>>>
[05:44.28]>>
[05:45.28]>
[05:46.28]Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
[05:53.21]Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
[06:00.43]Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
[06:07.27]Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
[06:15.30]Pr: Pamintaku tresno kang tulus sejati,
[06:34.52]Pr: Nadyan kathah coban
[06:45.03]Pr: tresnane bakal nyawiji..
[07:00.23]Pr: Ojo nganti gawe loro..
[07:14.91]
————–
Preview:

Ngenteni Tekamu

jo-klithik_3
Versi: Jo Klithik

Koyo ngene rasane,
Wong kang lagi nompo pacoban..
Yo wis yo wis tak trimakke,
Terusing bahir batin iki,
Nanging aku isih ora mangerteni..

Opo salah lan dosaku,
Nganti batinku keloro-loro..
Rasane tembus neng dodo,
Ora ono sing ngobati,
Amung sliramu cah ayu tak anti-anti..

reff:
Kowe ono ngendi kowe ono ngendi,
Mesakno ta awakku iki..
Aku yo nggolek’i aku yo nggolek’i,
Cah ayu jebul enggalo bali..

Koyo ngene rasane,
Wong lagi kelangan..
Mugi-mugi gusti,
Enggal paring dalan..

reff:
Koyo ngene rasane,
Wong kang lagi nompo pacoban..
Yo wis yo wis tak trimakke,
Terusing bahir batin iki,
Nanging aku isih ora mangerteni..

Opo salah lan dosaku,
Nganti batinku keloro-loro..
Rasane tembus neng dodo,
Ora ono sing ngobati,
Amung sliramu cah ayu tak anti-anti..

reff:
Kowe ono ngendi kowe ono ngendi,
Mesakno ta awakku iki..
Aku yo nggolek’i aku yo nggolek’i,
Cah ayu jebul enggalo bali..

Koyo ngene rasane,
Wong lagi kelangan..
Mugi-mugi gusti,
Enggal paring dalan..

Koyo ngene rasane,
Wong lagi kelangan..
Mugi-mugi gusti,
Enggal paring dalan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qakphqcu]
[ar: Jo Klithik]
[ti: Ngenteni Tekamu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:00.02]Ngenteni Tekamu
[00:00.02]by: Jo Klithik
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Koyo ngene rasane,
[00:36.43]Wong kang lagi nompo pacoban..
[00:43.53]Yo wis yo wis tak trimakke,
[00:47.07]Terusing lahir batin iki,
[00:50.81]Nanging aku isih ora mangerteni..
[00:59.53]
[01:02.08]Opo salah lan dosaku,
[01:09.35]Nganti batinku keloro-loro..
[01:16.45]Rasane tembus neng dodo,
[01:19.88]Ora ono sing ngobati,
[01:23.60]Amung sliramu cah ayu tak anti-anti..
[01:30.32]
[01:43.02]>>>
[01:44.02]>>
[01:45.02]>
[01:46.02]Kowe ono ngendi kowe ono ngendi,
[01:53.10]Mesakno ta awakku iki..
[02:00.06]Aku yo nggolek’i aku yo nggolek’i,
[02:07.16]Cah ayu cepet enggalo bali..
[02:14.92]Koyo ngene rasane,
[02:18.02]Wong lagi kelangan..
[02:21.58]Mugi-mugi gusti,
[02:24.12]Enggal paring dalan..
[02:28.40]
[02:55.07]>>>
[02:56.07]>>
[02:57.07]>
[02:58.07]Koyo ngene rasane,
[03:03.57]Wong kang lagi nompo pacoban..
[03:10.86]Yo wis yo wis tak trimakke,
[03:14.21]Terusing lahir batin iki,
[03:17.57]Nanging aku isih ora mangerteni..
[03:26.30]
[03:28.83]Opo salah lan dosaku,
[03:35.05]Nganti batinku keloro-loro..
[03:42.77]Rasane tembus neng dodo,
[03:46.10]Ora ono sing ngobati,
[03:50.33]Amung sliramu cah ayu tak anti-anti..
[03:57.04]
[04:09.00]>>>
[04:10.00]>>
[04:11.00]>
[04:12.00]Kowe ono ngendi kowe ono ngendi,
[04:19.17]Mesakno ta awakku iki..
[04:25.15]Aku yo nggolek’i aku yo nggolek’i,
[04:33.73]Cah ayu cepet enggalo bali..
[04:40.75]Koyo ngene rasane,
[04:44.31]Wong lagi kelangan..
[04:47.97]Mugi-mugi gusti,
[04:50.58]Enggal paring dalan..
[04:55.19]Koyo ngene rasane,
[04:58.48]Wong lagi kelangan..
[05:02.34]Mugi-mugi gusti,
[05:05.44]Enggal paring dalan..
[05:18.39]
————-
Preview:

Kanggo Kowe

jo-klithik_1
Versi: Jo Klithik

Opo wis sak mestine aku kudu koyo ngene,
Bebarengan karo kowe urip sak bendinane..
Saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno,
Aku percoyo ra ono wong priyo liyo..

reff:
Aku neng kene kowe sing ono neng kono,
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo..
Saben ngabari kowe mesti loro ati,
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalari..

reff:
Kowe lan aku wis sumpah ing janji,
Ora bakal nggoda ati..
Yo mung sawiji sing neng jero ati,
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani..

reff:
Aku neng kene kowe sing ono neng kono,
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo..
Saben ngabari kowe mesti loro ati,
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalari..

reff:
Kowe lan aku wis sumpah ing janji,
Ora bakal nggoda ati..
Yo mung sawiji sing neng jero ati,
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani..

Kowe lan aku wis sumpah ing janji,
Ora bakal nggoda ati..
Yo mung sawiji sing neng jero ati,
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pnvkvncu]
[ar: Jo Klithik]
[ti: Kanggo Kowe]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:57]
[00:00.02]Kanggo Kowe
[00:00.02]by: Jo Klithik
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Opo wis sak mestine,
[00:36.05]Aku kudu koyo ngene..
[00:40.03]Bebarengan karo kowe,
[00:44.01]Urip sak bendinane..
[00:48.74]
[00:50.79]Saben kepethuk,
[00:53.78]Kowe kondo yen kowe tresno..
[00:57.89]Aku percoyo,
[01:01.61]Ra ono wong priyo liyo..
[01:06.80]
[01:21.03]>>>
[01:22.03]>>
[01:23.03]>
[01:24.03]Aku neng kene,
[01:27.18]Kowe sing ono neng kono..
[01:31.08]Aku tak kondo,
[01:34.14]Mugo biso mbok tompo..
[01:39.67]Saben ngabari,
[01:43.34]Kowe mesti loro ati..
[01:46.71]Aku ra ngerti,
[01:50.30]Mergo sopo sing njalari..
[01:54.80]
[02:05.85]>>>
[02:06.85]>>
[02:07.85]>
[02:08.85]Kowe lan aku,
[02:12.85]Wis sumpah ing janji,
[02:15.99]Ora bakal nggoda ati..
[02:22.21]Yo mung sawiji,
[02:26.86]Sing neng jero ati tresno iki,
[02:33.08]Yo mung kowe sing tak tresnani..
[02:39.47]
[02:52.76]>>>
[02:53.76]>>
[02:54.76]>
[02:55.76]Aku neng kene,
[02:57.81]Kowe sing ono neng kono..
[03:01.73]Aku tak kondo,
[03:04.47]Mugo biso mbok tompo..
[03:10.13]Saben ngabari,
[03:13.06]Kowe mesti loro ati..
[03:16.78]Aku ra ngerti,
[03:19.96]Mergo sopo sing njalari..
[03:24.32]
[03:36.04]>>>
[03:37.04]>>
[03:38.04]>
[03:39.04]Kowe lan aku,
[03:42.28]Wis sumpah ing janji,
[03:45.64]Ora bakal nggoda ati..
[03:52.39]Yo mung sawiji,
[03:55.61]Sing neng jero ati tresno iki,
[04:01.98]Yo mung kowe sing tak tresnani..
[04:09.39]Kowe lan aku,
[04:12.15]Wis sumpah ing janji,
[04:15.81]Ora bakal nggoda ati..
[04:22.16]Yo mung sawiji,
[04:25.59]Sing neng jero ati tresno iki,
[04:31.92]Yo mung kowe sing tak tresnani..
[04:38.28]
—————
Preview:

Atiku Gelo (jo klithik)

jo-klithik
Versi: Jo Klithik

Omongmu jare ngenteni,
Jebule malah ngapusi..
Bareng kowe tak parani,
Lha kok kowe malah wedi..

Ojo mbok tutup-tutupi,
Sopo neng mburimu kuwi..
Aku ora bakal nesu,
Yen kuwi wis pilihanmu..

reff:
Gelo gelo gelo gelo atiku gelo,
Bareng ngerti kowe wis nggandeng wong liyo..

Loro loro loro loro atiku loro..
Saikine kowe wis mblenjani tresno..

Kowe kok mentolo,
Gawe atiku loro..
Kabeh mau bakale tak tompo..

reff:
Omongmu jare ngenteni,
Jebule malah ngapusi..
Bareng kowe tak parani,
Lha kok kowe malah wedi..

Ojo mbok tutup-tutupi,
Sopo neng mburimu kuwi..
Aku ora bakal nesu,
Yen kuwi wis pilihanmu..

reff:
Gelo gelo gelo gelo atiku gelo,
Bareng ngerti kowe wis nggandeng wong liyo..

Loro loro loro loro atiku loro..
Saikine kowe wis mblenjani tresno..

Kowe kok mentolo,
Gawe atiku loro..
Kabeh mau bakale tak tompo..
Kabeh mau bakale tak tompo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vnbbvicu]
[ar: Jo Klithik]
[ti: Atiku Gelo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.04]Atiku Gelo
[00:00.04]by: Jo Klithik
[00:37.04]
[00:39.09]>>>
[00:40.09]>>
[00:41.09]>
[00:42.09]Omongmu jare ngenteni,
[00:44.73]Jebule malah ngapusi..
[00:48.66]Bareng kowe tak parani,
[00:51.57]Lha kok kowe malah wedi..
[00:57.85]
[01:04.41]Ojo mbok tutup-tutupi,
[01:07.64]Sopo neng mburimu kuwi..
[01:11.63]Aku ora bakal nesu,
[01:14.80]Yen kuwi wis pilihanmu..
[01:20.09]
[01:30.45]>>>
[01:31.45]>>
[01:32.45]>
[01:33.45]Gelo gelo gelo gelo atiku gelo,
[01:39.44]Bareng ngerti kowe
[01:42.24]wis nggandeng wong liyo..
[01:45.53]
[01:53.31]Loro loro loro loro atiku loro..
[02:00.16]Saikine kowe wis mblenjani tresno..
[02:06.75]Kowe kok mentolo,
[02:09.72]Gawe atiku loro..
[02:13.57]Kabeh mau bakale tak tompo..
[02:20.23]
[02:48.96]>>>
[02:49.96]>>
[02:50.96]>
[02:51.96]Omongmu jare ngenteni,
[02:54.57]Jebule malah ngapusi..
[02:58.30]Bareng kowe tak parani,
[03:01.36]Lha kok kowe malah wedi..
[03:06.57]
[03:13.22]Ojo mbok tutup-tutupi,
[03:17.08]Sopo neng mburimu kuwi..
[03:21.19]Aku ora bakal nesu,
[03:24.37]Yen kuwi wis pilihanmu..
[03:30.27]
[03:40.42]>>>
[03:41.42]>>
[03:42.42]>
[03:43.42]Gelo gelo gelo gelo atiku gelo,
[03:49.55]Bareng ngerti kowe
[03:51.91]wis nggandeng wong liyo..
[03:56.02]
[04:03.60]Loro loro loro loro atiku loro..
[04:09.88]Saikine kowe wis mblenjani tresno..
[04:16.42]Kowe kok mentolo.
[04:19.53]Gawe atiku loro..
[04:23.52]Kabeh mau bakale tak tompo..
[04:30.11]Kabeh mau bakale tak tompo..
[04:37.14]
————–
Preview: