Goro Goro Bojo Telu (jithul)

Jithul
Versi: Jithul

Goro goro bojoku telu,
Awak lungkrah ning boyok keju..
Lungguh ra jenak bendino padu,
Pikir jibek akeh utangku..

Aku kapiran kapirun,
Tegal sawah ora matun..
Kebo sapi ora nuntun,
Anak bojo ora rukun..

reff:
Nomer siji kon mundhutke ceri,
Nomer loro kon nggawekke toko..
Nomer telu mung njaluk dirayu,
Saben bengi njaluk dianu..

Bubrah tenan rumah tanggaku,
Bojo minggat entek bondhoku..
Saben bengi turonku gerdu,
Goro goro bojoku telu..

reff:
Goro goro bojoku telu,
Awak lungkrah ning boyok keju..
Lungguh ra jenak bendino padu,
Pikir jibek akeh utangku..

Aku kapiran kapirun,
Tegal sawah ora matun..
Kebo sapi ora nuntun,
Anak bojo ora rukun..

reff:
Nomer siji kon mundhutke ceri,
Nomer loro kon nggawekke toko..
Nomer telu mung njaluk dirayu,
Saben bengi njaluk dianu..

Bubrah tenan rumah tanggaku,
Bojo minggat entek bondhoku..
Saben bengi turonku gerdu,
Goro goro bojoku telu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: iiocpccs]
[ar: Jithul]
[ti: Goro Goro Bojo Telu]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:28]
[00:01.02]Goro Goro Bojo Telu
[00:22.02]Versi : Jithul
[00:25.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Goro goro bojoku telu,
[00:35.22]Awak lungkrah ning boyok keju..
[00:38.56]Lungguh ra jenak bendino padu,
[00:41.85]Pikir jibek akeh utangku..
[00:47.01]Aku kapiran kapirun,
[00:50.73]Tegal sawah ora matun..
[00:54.40]Kebo sapi ora nuntun,
[00:57.75]Anak bojo ora rukun..
[01:01.79]
[01:13.06]>>>
[01:14.06]>>
[01:15.06]>
[01:16.06]Nomer siji kon mundhutke ceri,
[01:19.06]Nomer loro kon nggawekke toko..
[01:23.04]Nomer telu mung njaluk dirayu,
[01:26.45]Saben bengi njaluk dianu..
[01:31.61]
[01:34.07]Bubrah tenan rumah tanggaku,
[01:37.66]Bojo minggat entek bondhoku..
[01:41.51]Saben bengi turonku gerdu,
[01:44.75]Goro goro bojoku telu..
[01:48.29]
[01:50.71]==jithul, goro goro bojo telu==
[02:00.00]
[02:02.00]>>>
[02:03.00]>>
[02:04.00]>
[02:05.00]Goro goro bojoku telu,
[02:08.16]Awak lungkrah ning boyok keju..
[02:11.34]Lungguh ra jenak bendino padu,
[02:14.70]Pikir jibek akeh utangku..
[02:19.97]Aku kapiran kapirun,
[02:23.14]Tegal sawah ora matun..
[02:26.68]Kebo sapi ora nuntun,
[02:29.79]Anak bojo ora rukun..
[02:33.39]
[02:43.84]>>>
[02:44.84]>>
[02:45.84]>
[02:46.84]Nomer siji kon mundhutke ceri,
[02:49.75]Nomer loro kon nggawekke toko..
[02:53.24]Nomer telu mung njaluk dirayu,
[02:56.58]Saben bengi njaluk dianu..
[02:59.87]
[03:03.29]Bubrah tenan rumah tanggaku,
[03:06.52]Bojo minggat entek bondhoku..
[03:10.31]Saben bengi turonku gerdu,
[03:13.48]Goro goro bojoku telu..
[03:17.01]
————–
Preview:

Advertisements

Setengah Tuwo

Jithul Sumarji_1
Versi: Jithul Sumarji ft. Hestu

Lk:
Manis manise tebu, isih manis sliramu
Sejak dulu aku cinta padamu,
Nanging sliramu, ora ngerti karepku..

Pr:
Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
Putu siji anakku wis limo,
Aku stw, yo setengah tuwo..

LK:
Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
Pr:
Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..

Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
LK: Enake sego sate, isih enak stw
Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..

reff:
Lk:
Manis manise tebu, isih manis sliramu
Sejak dulu aku cinta padamu,
Nanging sliramu, ora ngerti karepku..

Pr:
Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
Putu siji anakku wis limo,
Aku stw, yo setengah tuwo..

LK:
Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
Pr:
Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..

Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
LK: Enake sego sate, isih enak stw
Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zzopcscq]
[ar: Jithul f. Hestu]
[ti: Setengah Tuwo]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:43]
[00:01.00]Setengah Tuwo
[00:21.00]Versi : Jithul f. Hestu
[00:24.00]
[00:27.00]>>>
[00:28.00]>>
[00:29.00]>
[00:30.00]Lk: Manis manise tebu, isih manis sliramu
[00:36.36]Lk: Sejak dulu aku cinta padamu,
[00:39.13]Lk: Nanging sliramu, ora ngerti karepku..
[00:43.39]Pr: Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
[00:49.55]Pr: Putu siji anakku wis limo,
[00:52.82]Pr: Aku stw, yo setengah tuwo..
[00:56.34]LK: Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
[01:03.44]Lk: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
[01:09.84]Pr: Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
[01:16.43]Pr: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..
[01:22.79]Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
[01:29.63]Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
[01:32.65]Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
[01:36.84]LK: Enake sego sate, isih enak stw
[01:42.42]Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
[01:45.50]Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..
[01:49.95]
[02:11.45]>>>
[02:12.45]>>
[02:13.45]>
[02:14.45]Lk: Manis manise tebu, isih manis sliramu
[02:21.43]Lk: Sejak dulu aku cinta padamu,
[02:24.50]Lk: Nanging sliramu, ora ngerti karepku..
[02:28.14]Pr: Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
[02:34.25]Pr: Putu siji anakku wis limo,
[02:37.52]Pr: Aku stw, yo setengah tuwo..
[02:40.64]LK: Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
[02:47.32]Lk: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
[02:53.28]Pr: Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
[03:00.48]Pr: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..
[03:06.60]Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
[03:13.08]Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
[03:16.16]Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
[03:19.64]LK: Enake sego sate, isih enak stw
[03:26.07]Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
[03:29.75]Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..
[03:38.62]
—————
Preview: