Wengis

Jithul-Sumarji_2
Versi: Jithul Sumarji ft. Sriana

Lk:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang-ilang muspro..

reff:
Pr:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang muspro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ppokznch]
[ar: Jithul Sumarji ft. Sriana]
[ti: Wengis]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:00.04]Wengis
[00:00.04]by: Jithul Sumarji ft. Sriana
[01:02.04]
[01:04.00]Lk: >>>
[01:05.00]Lk: >>
[01:06.00]Lk: >
[01:07.00]Aku patenono wae,
[01:12.00]Timbang aku pisah karo kowe..
[01:19.90]Tangismu ono pangkonku,
[01:24.95]Kok nggo tutup wengise atimu..
[01:33.46]Tatune atiku iki,
[01:38.56]Mung sliramu kang biso nambani..
[01:46.41]Balung klopo paribasan,
[01:52.01]Tresnamu jebul ethok-ethok’an..
[01:59.90]Tulungono aku iki,
[02:05.38]Ojo nganti aku kok oncati..
[02:13.65]Welasono awak iki,
[02:18.59]Aku pingin kumpul dadi siji..
[02:27.16]Kok wengis temen atimu,
[02:32.51]Tanpo dosa tego ninggal aku..
[02:40.34]Balekno taline tresno,
[02:45.58]Ojo nganti udhar ilang-ilang muspro..
[02:51.79]
[03:20.96]Pr: >>>
[03:21.96]Pr: >>
[03:22.96]Pr: >
[03:23.96]Aku patenono wae,
[03:28.96]Timbang aku pisah karo kowe..
[03:37.34]Tangismu ono pangkonku,
[03:43.52]Kok nggo tutup wengise atimu..
[03:51.60]Tatune atiku iki,
[03:56.75]Mung sliramu kang biso nambani..
[04:05.66]Balung klopo paribasan,
[04:11.38]Tresnamu jebul ethok-ethok’an..
[04:19.90]Tulungono aku iki,
[04:25.75]Ojo nganti aku kok oncati..
[04:34.33]Welasono awak iki,
[04:39.74]Aku pingin kumpul dadi siji..
[04:48.15]Kok wengis temen atimu,
[04:53.62]Tanpo dosa tego ninggal aku..
[05:02.02]Balekno taline tresno,
[05:07.98]Ojo nganti udhar ilang muspro..
[05:14.20]
—————
Preview:

Advertisements

Joko Mlarat (jithul sumarji)

Jithul
Versi: Jithul Sumarji

Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho,
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
Joko mlarat wong tuwomu pangkat,
Aku rekoso uripmu wis mulyo..

Iki wis wancine kowe di daupke,
Karo priyo bagus sing podho sugihe..
Ora nyono lan ora nglegewo,
Yen sliramu tego polo kromo..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Koyo ngene rasane wong ora nduwe,
Tresno tenan kok anggep sepele..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Isuk tempe sorene dadi dhele,
Tresnamu mung abang-abang lambe..

reff :
Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho,
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
Joko mlarat wong tuwomu pangkat,
Aku rekoso uripmu wis mulyo..

Iki wis wancine kowe di daupke,
Karo priyo bagus sing podho sugihe..
Ora nyono lan ora nglegewo,
Yen sliramu tego polo kromo..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Koyo ngene rasane wong ora nduwe,
Tresno tenan kok anggep sepele..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Isuk tempe sorene dadi dhele,
Tresnamu mung abang-abang lambe..
—————–
[ver: lyrics]
[id: asosulch]
[ar: Jithul Sumarji]
[ti: Joko Mlarat]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:38]
[00:00.10]Joko Mlarat – Jithul Sumarji
[00:21.80]
[00:23.80]>>>
[00:24.80]>>
[00:25.80]>
[00:26.80]Wiwit biyen mulo
[00:30.80]aku rak wis kondho..
[00:34.40]Aku wong nisto
[00:36.56]tanpa bondho dunyo..
[00:41.49]Joko mlarat
[00:43.41]wong tuwomu pangkat..
[00:48.15]Aku rekoso
[00:50.19]uripmu wis mulyo..
[00:53.62]Iki wis wancine
[00:58.15]kowe di daupke..
[01:01.94]Karo priyo bagus
[01:04.17]sing podho sugihe..
[01:08.47]Ora nyono
[01:10.59]lan ora nglegewo..
[01:15.18]Yen sliramu
[01:17.30]tego polo kromo..
[01:23.47]Srengenge ngulon parane,
[01:29.64]Yen bengi rembulan jenenge..
[01:36.67]Koyo ngene rasane
[01:39.58]wong ora nduwe..
[01:43.75]Tresno tenan
[01:45.63]kok anggep sepele..
[01:50.66]Srengenge ngulon parane,
[01:56.88]Yen bengi rembulan jenenge..
[02:03.79]Isuk tempe sorene dadi dhele,
[02:10.63]Tresnamu mung
[02:13.25]abang-abang lambe..
[02:17.43]
[02:40.91]>>>
[02:41.91]>>
[02:42.91]>
[02:43.91]Wiwit biyen mulo
[02:47.91]aku rak wis kondho..
[02:51.91]Aku wong nisto
[02:54.64]tanpa bondho dunyo..
[02:59.00]Joko mlarat
[03:00.99]wong tuwomu pangkat..
[03:05.53]Aku rekoso
[03:07.64]uripmu wis mulyo..
[03:12.12]Iki wis wancine
[03:15.17]kowe di daupke..
[03:19.03]Karo priyo bagus
[03:21.76]sing podho sugihe..
[03:25.81]Ora nyono
[03:28.29]lan ora nglegewo..
[03:32.59]Yen sliramu
[03:34.76]tego polo kromo..
[03:39.74]Srengenge ngulon parane,
[03:46.09]Yen bengi rembulan jenenge..
[03:53.31]Koyo ngene rasane
[03:56.41]wong ora nduwe..
[04:00.34]Tresno tenan
[04:02.45]kok anggep sepele..
[04:07.17]Srengenge ngulon parane,
[04:13.59]Yen bengi rembulan jenenge..
[04:20.87]Isuk tempe sorene dadi dhele,
[04:27.46]Tresnamu mung
[04:30.15]abang-abang lambe..
[04:34.00]
————–
Preview:

Nemu Rondo

Jithul-Sumarji
Versi: Jithul Sumarji

Pancen penak rabi rondo anyaran,
Wis gak usah kathil blajar-blajaran..
Rabi rondo yo enak yo lego,
Jalaran wis kulino dijak kerjo..

Tak takoni jare rondo gantungan,
Wis pisahan nanging durung pegatan..
Timbang adem turu ora kemulan,
Luwih becik tak jak urip bebarengan..

reff:
Nemu rondo oe nemu rondo,
Rondo anyar pisah limolas dino..
Nemu rondo oe nemu rondo,
Medhun reyen isih kanggo rong ndino..

Nemu rondo oe rondo ayu,
Mlebu kamar rong ndino ora metu..
Nemu rondo oe rondo seksi,
Mlebu kamar kok njaluk dipijeti..

reff:
Pancen penak rabi rondo anyaran,
Wis gak usah kathil blajar-blajaran..
Rabi rondo yo enak yo lego,
Jalaran wis kulino dijak kerjo..

Tak takoni jare rondo gantungan,
Wis pisahan nanging durung pegatan..
Timbang adem turu ora kemulan,
Luwih becik tak jak urip bebarengan..

reff:
Nemu rondo oe nemu rondo,
Rondo anyar pisah limolas dino..
Nemu rondo oe nemu rondo,
Medhun reyen isih kanggo rong ndino..

Nemu rondo oe rondo ayu,
Mlebu kamar rong ndino ora metu..
Nemu rondo oe rondo seksi,
Mlebu kamar kok njaluk dipijeti..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Jithul]
[ti: Nemu Rondo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:01.06]Nemu Rondo
[00:28.06]Versi : Jithul Sumarji
[00:31.06]
[00:34.06]>>>
[00:35.06]>>
[00:36.06]>
[00:37.06]Pancen penak rabi rondo anyaran,
[00:43.35]Wis gak usah kathik blajar-blajaran..
[00:50.08]Rabi rondo yo enak yo lego,
[00:55.73]Jalaran wis kulino dijak kerjo..
[01:02.46]Tak takoni jare rondo gantungan,
[01:08.36]Wis pisahan nanging durung pegatan..
[01:14.66]Timbang adem turu ora kemulan,
[01:20.72]Luwih becik tak jak urip bebarengan..
[01:27.03]
[01:36.05]>>>
[01:37.05]>>
[01:38.05]>
[01:39.05]Nemu rondo oe nemu rondo,
[01:45.11]Rondo anyar pisah limolas dino..
[01:51.34]Nemu rondo oe nemu rondo,
[01:57.43]Medhun reyen isih kanggo rong ndino..
[02:03.98]Nemu rondo oe rondo ayu,
[02:09.77]Mlebu kamar rong ndino ora metu..
[02:16.31]Nemu rondo oe rondo seksi,
[02:22.07]Mlebu kamar kok njaluk dipijeti..
[02:29.29]
[02:38.00]>>>
[02:39.00]>>
[02:40.00]>
[02:41.00]Pancen penak rabi rondo anyaran,
[02:47.27]Wis gak usah kathik blajar-blajaran..
[02:54.18]Rabi rondo yo enak yo lego,
[03:00.17]Jalaran wis kulino dijak kerjo..
[03:06.46]Tak takoni jare rondo gantungan,
[03:12.29]Wis pisahan nanging durung pegatan..
[03:18.50]Timbang adem turu ora kemulan,
[03:24.44]Luwih becik tak jak urip bebarengan..
[03:30.94]
[03:40.11]>>>
[03:41.11]>>
[03:42.11]>
[03:43.11]Nemu rondo oe nemu rondo,
[03:49.02]Rondo anyar pisah limolas dino..
[03:55.38]Nemu rondo oe nemu rondo,
[04:01.10]Medhun reyen isih kanggo rong ndino..
[04:07.61]Nemu rondo oe rondo ayu,
[04:13.25]Mlebu kamar rong ndino ora metu..
[04:19.49]Nemu rondo oe rondo seksi,
[04:25.52]Mlebu kamar kok njaluk dipijeti..
[04:32.71]
————–
Preview:

Senthe Ireng

Jithul Sumarji_1
Versi: Jithul Sumarji

Ajiku senthe ireng,
Sun tamakke kang mbok roro ireng..
Jarene gelem tak rabi,
Ning nyatane kok malah ngoncati..

Sliramu ngino aku,
Nalikane nglamar neng omahmu..
Ojo dumeh kowe ayu,
Wekasane kowe kinthil karo aku..

Senthe ireng senthe ireng,
Pengasihan pancen paling cespleng..
Senthe ireng senthe ireng,
Sing ketaman e e e mesthi puyeng..

Pancen yo ampuh tenan,
Senthe ireng ojo gawe sembranan..
Mulo ojo gampang cidro,
Senthe ireng biso nuwuhke tresno..

reff:
Ajiku senthe ireng,
Sun tamakke kang mbok roro ireng..
Jarene gelem tak rabi,
Ning nyatane kok malah ngoncati..

Sliramu ngino aku,
Nalikane nglamar neng omahmu..
Ojo dumeh kowe ayu,
Wekasane kowe kinthil karo aku..

Senthe ireng senthe ireng,
Pengasihan pancen paling cespleng..
Senthe ireng senthe ireng,
Sing ketaman e e e mesthi puyeng..

Pancen yo ampuh tenan,
Senthe ireng ojo gawe sembranan..
Mulo ojo gampang cidro,
Senthe ireng biso nuwuhke tresno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: spcqbosw]
[ar: Jithul Sumarji]
[ti: Senthe Ireng]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.71]Senthe Ireng
[00:57.71]Versi : Jithul Sumarji
[01:00.71]
[01:03.71]>>>
[01:04.71]>>
[01:05.71]>
[01:06.71]Ajiku senthe ireng,
[01:12.20]Sun tamakke kang mbok roro ireng..
[01:19.81]Jarene gelem tak rabi,
[01:26.20]Ning nyatane kok malah ngoncati..
[01:35.08]Sliramu ngino aku,
[01:40.44]Nalikane nglamar neng omahmu..
[01:47.87]Ojo dumeh kowe ayu,
[01:54.51]Wekasane kowe kinthil karo aku..
[02:03.28]Senthe ireng senthe ireng,
[02:08.53]Pengasihan pancen paling cespleng..
[02:16.98]Senthe ireng senthe ireng,
[02:22.30]Sing ketaman e e e mesthi puyeng..
[02:30.76]Pancen yo ampuh tenan,
[02:36.06]Senthe ireng ojo gawe sembranan..
[02:42.46]Mulo ojo gampang cidro,
[02:49.33]Senthe ireng biso nuwuhke tresno..
[02:56.74]
[03:45.99]>>>
[03:46.99]>>
[03:47.99]>
[03:48.99]Ajiku senthe ireng,
[03:53.94]Sun tamakke kang mbok roro ireng..
[04:01.22]Jarene gelem tak rabi,
[04:07.11]Ning nyatane kok malah ngoncati..
[04:15.23]Sliramu ngino aku,
[04:20.40]Nalikane nglamar neng omahmu..
[04:27.08]Ojo dumeh kowe ayu,
[04:32.86]Wekasane kowe kinthil karo aku..
[04:40.66]Senthe ireng senthe ireng,
[04:46.23]Pengasihan pancen paling cespleng..
[04:53.54]Senthe ireng senthe ireng,
[04:59.04]Sing ketaman e e e mesthi puyeng..
[05:06.13]Pancen yo ampuh tenan,
[05:11.29]Senthe ireng ojo gawe sembranan..
[05:18.24]Mulo ojo gampang cidro,
[05:24.14]Senthe ireng biso nuwuhke tresno..
[05:35.51]
————-
Preview:

Cewek Gaul

Ciptaan : ??
Vokal : Jithul
Produksi : M.Perdana Record

Ibarat kembang, kowe isih wangi
Ibarat tebu, kowe pancen legi..
Akeh tawon, kang podo nyedak’i
Nyesep sari, sarine kembang melati..

Budhal isuk, mulihe mesti sore
Rambute abang, ditato alise..
Sing nggandhengi, sabendino seje
Gonta ganti, pacare ono selawe..

Cewek cewek gaul, yen ngguyu untune gingsul
Soyo pantes, yen nganggo erok sak dengkul..
Cewek cewek cewek gaul, ngisor nduwur kabeh gaul
Yen lumaku, bokonge menthul menthul..

Sopo wonge, sing ora clegukan
Nyawang bokong, bodine koyo dandang..
Tumpak’ane, sepeda motor lanang
Cewek gaul, ayune sak kecamatan..

reff:
kembali ke atas..ibarat kembang,kowe…
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Jithul]
[ti: Cewek Gaul]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:01.62]Cewek Gaul
[00:28.62]Versi: Jithul
[00:31.62][02:16.74][03:00.34][04:50.45]
[00:34.62][03:03.34]>>>
[00:35.62][03:04.34]>>
[00:36.62][03:05.34]>
[00:37.62][03:06.34]Ibarat kembang, kowe isih wangi
[00:44.22][03:12.71]Ibarat tebu, kowe pancen legi..
[00:50.54][03:19.42]Akeh tawon, kang podo nyedak’i
[00:55.96][03:25.46]Nyesep sari, sarine kembang melati..
[01:02.97][03:31.85]Budhal isuk, mulihe mesti sore
[01:08.96][03:38.06]Rambute abang, ditato alise..
[01:15.26][03:44.25]Sing nggandhengi, sabendino seje
[01:20.97][03:50.25]Gonta ganti, pacare ono selawe..
[01:26.04][03:56.22]Cewek cewek gaul, yen ngguyu untune gingsul
[01:33.07][04:02.56]Soyo pantes, yen nganggo erok sak dengkul..
[01:38.44][04:07.97]Cewek cewek cewek gaul, ngisor nduwur kabeh gaul
[01:45.34][04:15.21]Yen lumaku, bokonge menthul menthul..
[01:52.43][04:22.14]Sopo wonge, sing ora clegukan
[01:58.40][04:28.10]Nyawang bokong, bodine koyo dandang..
[02:04.54][04:34.45]Tumpak’ane, sepeda motor lanang
[02:10.44][04:39.73]Cewek gaul, ayune sak kecamatan..
[02:19.60]==jithul, cewek gaul==
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=isSo3T6BAv4

Damarwulan

Damarwulan
(Versi Tayuban)
Ciptaan : ??
Vokal : Jithul & Yetvia
Produksi : Perdana Record

[dialog]
……………….
……………….

Pr :
ONO SATRIO, SOKO DESO PALUOMBO,
DAMARWULAN, YO DAMAR SASONGKO
LORO LOPO SUWITO ING MOJOPAHIT,
DITOMPO, NING DAMARWULAN DIKON NGARIT

ANJASMORO, KEMBANG ARUM KEPATIHAN
NANDANG TRESNO, MARANG DAMARWULAN
MOJOPAHIT, RATUNE KENCONO WUNGU
ISIH KENYO, DASAR PASURYANE AYU

PRABU MINAKJINGGO, NGLAMAR RA DITOMPO
PERANG GEDE, NGAMUK-NGAMUK NGGOWO GODO
DAMARWULAN MAJU PERANG ING MBLAMBANGAN
BISO MENANG, MBOYONG WAETO PUYENGAN

DAMARWULAN, DIWISUDO DADI RATU
ANJASMORO, DIMARU KENCONO WUNGU
DAMARWULAN, PRANYOTO KETIBAN WAHYU
BIYEN DIKON NGARIT, SAIKI DADI RATU

reff :
Lk :
ONO SATRIO, SOKO DESO PALUOMBO,
DAMARWULAN, YO DAMAR SASONGKO
LORO LOPO SUWITO ING MOJOPAHIT,
DITOMPO, NING DAMARWULAN DIKON NGARIT

ANJASMORO, KEMBANG ARUM KEPATIHAN
NANDANG TRESNO, MARANG DAMARWULAN
MOJOPAHIT, RATUNE KENCONO WUNGU
ISIH KENYO, DASAR PASURYANE AYU

PRABU MINAKJINGGO, NGLAMAR RA DITOMPO
PERANG GEDE, NGAMUK-NGAMUK NGGOWO GODO
DAMARWULAN MAJU PERANG ING MBLAMBANGAN
BISO MENANG, MBOYONG WAETO PUYENGAN

DAMARWULAN, DIWISUDO DADI RATU
ANJASMORO, DIMARU KENCONO WUNGU
DAMARWULAN, PRANYOTO KETIBAN WAHYU
BIYEN DIKON NGARIT, SAIKI DADI RATU

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FnLLv0f-UD0

Sunan Kalijogo

Sunan Kalijogo
Ciptaan : ??
Vokal : Jithul & Fia
Produksi : Perdana Record

[dialog]
…………………
…………………

Pr :
Raden said, yo brandal lukojoyo
Putro bupati tuban wilotikto
Dek semono, katundung engkang romo
Mergo gawe, wirange wong tuwo

Raden said, pancen tumindak murko
Ning hasile, kanggo rakyat kang nisto
Raden said, ketemu sunan bonang
Njur diwejang, nafsu murko biso ilang

Ono klaras, menungso mbok yo sing nglaras
KOlang-kaling, menungso mbok yo sing eling
Walisongo ayo diuri-uri
Mergo wali, nyebar agomo suci

Kanjeng sunan seneng gending-gending jowo
Sejarahe nganti koyo ngremboko
Raden said, jangkepe walisongo
Yo sinebat, kanjeng sunan kalijogo

reff :
Lk :
Raden said, yo brandal lukojoyo
Putro bupati tuban wilotikto
Dek semono, katundung engkang romo
Mergo gawe, wirange wong tuwo

Raden said, pancen tumindak murko
Ning hasile, kanggo rakyat kang nisto
Raden said, ketemu sunan bonang
Njur diwejang, nafsu murko biso ilang

Ono klaras, menungso mbok yo sing nglaras
KOlang-kaling, menungso mbok yo sing eling
Walisongo ayo diuri-uri
Mergo wali, nyebar agomo suci

Kanjeng sunan seneng gending-gending jowo
Sejarahe nganti biso ngremboko
Raden said, jangkepe walisongo
Yo sinebat, kanjeng sunan kalijogo

Laa ilaaha illallah, muhammadar rasululloh
Laa ilaaha illallah, muhammadar rasululloh

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1t9PDyRFg3c