Wengis

Versi: Jithul Sumarji ft. Sriana

Lk:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang-ilang muspro..

reff:
Pr:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang muspro..

Joko Mlarat (jithul sumarji)

Versi: Jithul Sumarji

Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho,
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
Joko mlarat wong tuwomu pangkat,
Aku rekoso uripmu wis mulyo..

Iki wis wancine kowe di daupke,
Karo priyo bagus sing podho sugihe..
Ora nyono lan ora nglegewo,
Yen sliramu tego polo kromo..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Koyo ngene rasane wong ora nduwe,
Tresno tenan kok anggep sepele..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Isuk tempe sorene dadi dhele,
Tresnamu mung abang-abang lambe..

reff :
Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho,
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
Joko mlarat wong tuwomu pangkat,
Aku rekoso uripmu wis mulyo..

Iki wis wancine kowe di daupke,
Karo priyo bagus sing podho sugihe..
Ora nyono lan ora nglegewo,
Yen sliramu tego polo kromo..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Koyo ngene rasane wong ora nduwe,
Tresno tenan kok anggep sepele..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Isuk tempe sorene dadi dhele,
Tresnamu mung abang-abang lambe..

1237