Nekat (titin jayanti)

Titin-Jayanti_Johny-Sayekti
Versi: Titin Jayanti ft. Jhony Sayekti

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

Pr:
Melas mas, melaske sopo
Lha wong kowe ora mesakke awakku..
Sabendino mas aku nangis wae,
Sebab kowe terus nglarani atiku..

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

reff:
Lk:
Kapok kapok yo dik yo
Aku wis kapok..
Tobat tobat
Aku ra bakal ngulangi..

Pr:
Kapok opo wis ping piro,
Ngaku kapok..
Wingi ngaku tobat,
Saiki kok dibaleni..

Lk:
Lali lali yo dik yo
Aku sing lali..
Mbesok mbesok
Aku ora bakal lali..

Pr:
Wis percuma mas,
Ugo yo wis terlambat..
Sebab tekadku iki,
Yo wis bulat tenanan..

Lk: Bali dik eling omahe,
Pr: Wegah mas baliyo dewe..
Lk: Opo dik kowe wis tego,
Pr: Tego mas tego tenanan..

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

Pr:
Melas mas, melaske sopo
Lha wong kowe ora mesakke awakku..
Sabendino mas aku nangis wae,
Sebab kowe terus nglarani atiku..

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

reff:
Lk:
Kapok kapok yo dik yo
Aku wis kapok..
Tobat tobat
Aku ra bakal ngulangi..

Pr:
Kapok opo wis ping piro,
Ngaku kapok..
Wingi ngaku tobat,
Saiki kok dibaleni..

Lk:
Lali lali yo dik yo
Aku sing lali..
Mbesok mbesok
Aku ora bakal lali..

Pr:
Wis percuma mas,
Ugo yo wis terlambat..
Sebab tekadku iki,
Yo wis bulat tenanan..

Lk: Bali dik eling omahe,
Pr: Wegah mas baliyo dewe..
Lk: Opo dik kowe wis tego,
Pr: Tego mas tego tenanan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zqqipacv]
[ar: Titin Jayanti ft. Jhony Sayekti]
[ti: Nekat]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:50]
[00:01.07]Nekat
[00:22.07]by: Titin Jayanti ft. Jhony Sayekti
[00:25.07]
[00:27.07]>>>
[00:28.07]>>
[00:29.07]>
[00:30.07]Lk: We e e lhadalah,
[00:33.47]Lk: Jebul kowe nekat tenan..
[00:36.58]Lk: Opo kowe ra mesakke,
[00:39.74]Lk: Aku urip, urip dewe..
[00:44.03]Pr: Melas mas, melaske sopo
[00:50.08]Pr: Lha wong kowe
[00:51.81]Pr: ora mesakke awakku..
[00:56.56]Pr: Sabendino mas
[00:58.55]Pr: aku nangis wae,
[01:02.41]Pr: Sebab kowe terus
[01:04.70]Pr: nglarani atiku..
[01:08.93]Lk: We e e lhadalah,
[01:11.85]Lk: Jebul kowe nekat tenan..
[01:15.09]Lk: Opo kowe ra mesakke,
[01:18.39]Lk: Aku urip, urip dewe..
[01:22.55]
[01:43.54]>>>
[01:44.54]>>
[01:45.54]>
[01:46.54]Lk: Kapok kapok yo dik yo
[01:49.54]Lk: Aku wis kapok..
[01:53.65]Lk: Tobat tobat
[01:55.39]Lk: Aku ra bakal ngulangi..
[01:59.81]Pr: Kapok opo wis ping piro,
[02:03.17]Pr: Ngaku kapok..
[02:06.09]Pr: Wingi ngaku tobat,
[02:07.65]Pr: Saiki kok dibaleni..
[02:12.01]
[02:18.82]Lk: Lali lali yo dik yo
[02:21.42]Lk: Aku sing lali..
[02:24.79]Lk: Mbesok mbesok
[02:26.97]Lk: Aku ora bakal lali..
[02:30.95]Pr: Wis percuma mas,
[02:33.31]Pr: Ugo yo wis terlambat..
[02:36.73]Pr: Sebab tekadku iki,
[02:39.03]Pr: Yo wis bulat tenanan..
[02:43.26]Lk: Bali dik eling omahe,
[02:48.61]Pr: Wegah mas baliyo dewe..
[02:55.26]Lk: Opo dik kowe wis tego,
[03:01.44]Pr: Tego mas tego tenanan..
[03:07.91]Lk: We e e lhadalah,
[03:11.27]Lk: Jebul kowe nekat tenan..
[03:14.38]Lk: Opo kowe ra mesakke,
[03:17.61]Lk: Aku urip, urip dewe..
[03:22.15]Pr: Melas mas, melaske sopo
[03:28.06]Pr: Lha wong kowe
[03:29.68]Pr: ora mesakke awakku..
[03:34.47]Pr: Sabendino mas
[03:36.46]Pr: aku nangis wae,
[03:40.13]Pr: Sebab kowe terus
[03:42.71]Pr: nglarani atiku..
[03:46.48]Lk: We e e lhadalah,
[03:49.58]Lk: Jebul kowe nekat tenan..
[03:52.76]Lk: Opo kowe ra mesakke,
[03:55.93]Lk: Aku urip, urip dewe..
[04:00.35]
[04:22.33]>>>
[04:23.33]>>
[04:24.33]>
[04:25.33]Lk: Kapok kapok yo dik yo
[04:27.76]Lk: Aku wis kapok..
[04:31.17]Lk: Tobat tobat
[04:32.80]Lk: Aku ra bakal ngulangi..
[04:37.53]Pr: Kapok opo wis ping piro,
[04:40.32]Pr: Ngaku kapok..
[04:43.13]Pr: Wingi ngaku tobat,
[04:45.30]Pr: Saiki kok dibaleni..
[04:48.98]
[04:56.37]Lk: Lali lali yo dik yo
[04:58.67]Lk: Aku sing lali..
[05:01.91]Lk: Mbesok mbesok
[05:03.66]Lk: Aku ora bakal lali..
[05:08.13]Pr: Wis percuma mas,
[05:10.31]Pr: Ugo yo wis terlambat..
[05:13.86]Pr: Sebab tekadku iki,
[05:16.15]Pr: Yo wis bulat tenanan..
[05:20.69]Lk: Bali dik eling omahe,
[05:26.04]Pr: Wegah mas baliyo dewe..
[05:32.57]Lk: Opo dik kowe wis tego,
[05:38.99]Pr: Tego mas tego tenanan..
[05:45.01]
———–
Preview:

Advertisements

Juragan Sate

Titin-Jayanti_Johny-Sayekti
Versi: Jhony Sayekti ft.Titin Jayanti

Lk:
E e e duh wong ayu dik, anak’e sopo
Kowe gelem ora ning, rabi karo aku..
Pr:
Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
(mangan ketan dicampur klopo)
(ra entuk prawan rondo ora popo)

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..

Pr: Alah gombal mas mas,endi buktine..
Lk: Ojo kwatir dhik..
Lk: Ojo maneh sampean njaluk omah mbek montor
Lk: Ono’ wong ngedol gunung tak tuku dhik
Lk: Sampean ngerti, thek sopo gedung bertingkat iku dhik
Lk: Thek’e kirawan iku
Pr: Opo yo tenan..
Lk: Wong sugih dilawan ambi sampean, ajur duwik endog..

reff:
Pr:
Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
(mangan ketan dicampur klopo)
(ra entuk prawan rondo ora popo)

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..

Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor lho mas..!
Lk: Tak kreditno dhik..
Pr: Njaluk omah pokok’e yo!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor aku!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
——————
[ver: lyrics]
[id: oqwikicq]
[ar: Jhony Sayekti]
[ti: Juragan Sate]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:01.00]Juragan Sate
[00:29.00]Versi : Jhony Sayekti f.Titin Jayanti
[00:32.00]
[00:35.00]>>>
[00:36.00]>>
[00:37.00]>
[00:38.00]Lk: E e e duh wong ayu dik, anak’e sopo
[00:43.80]Lk: Kowe gelem ora dhik, rabi karo aku..
[00:51.64]Pr: Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
[00:58.65]Pr: Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
[01:03.96](mangan ketan dicampur klopo)
[01:06.71](ra entuk prawan rondo ora popo)
[01:10.88]Lk: Aku iki dhik, juragan sate
[01:17.53]Lk: Duwikku akeh, di bank samiun..
[01:23.83]Pr: Aku rondo mas, anak’e pitu
[01:29.17]Pr: Opo sampean isih nekat..
[01:36.33]Lk: Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
[01:42.09]Lk: Tambah limo dhik aku gelem..
[01:47.10]Pr: Njaluk omah!
[01:48.71]Lk: Tak kontrakno..
[01:50.28]Pr: Njaluk montor!
[01:52.00]Lk: Tak kreditno..
[01:54.10]Pr: Alah gombal mas mas,endi buktine..
[01:57.15]Lk: Ojo’ kwatir dhik..
[01:59.04]Lk: Ojo’ maneh sampean njaluk omah mbek montor
[02:02.22]Lk: Ono’ wong ngedol gunung tak tuku dhik
[02:05.25]Lk: Sampean ngerti, thek sopo gedung bertingkat iku dhik
[02:08.79]Lk: Thek’e kiraman iku
[02:10.76]Pr: Opo yo tenan..
[02:12.17]Lk: Wong sugih dilawan ambi sampean, ajur duwik endog..
[02:15.36]
[02:32.42]>>>
[02:33.42]>>
[02:34.42]>
[02:35.42]Pr: Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
[02:41.47]Pr: Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
[02:47.35](mangan ketan dicampur klopo)
[02:50.23](ra entuk prawan rondo ora popo)
[02:55.35]Lk: Aku iki dhik, juragan sate
[03:00.56]Lk: Duwikku akeh, di bank samiun..
[03:06.82]Pr: Aku rondo mas, anak’e pitu
[03:12.64]Pr: Opo sampean isih nekat..
[03:20.17]Lk: Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
[03:25.26]Lk: Tambah limo dhik aku gelem..
[03:31.04]Pr: Njaluk omah!
[03:32.55]Lk: Tak kontrakno..
[03:34.19]Pr: Njaluk montor!
[03:36.16]Lk: He..tak kreditno dhik..
[03:37.70]Lk: Aku iki dhik, juragan sate
[03:43.34]Lk: Duwikku akeh, di bank samiun..
[03:49.95]Pr: Aku rondo mas, anak’e pitu
[03:55.14]Pr: Opo sampean isih nekat..
[04:02.51]Lk: Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
[04:07.51]Lk: Tambah limo dhik aku gelem..
[04:12.79]Pr: Njaluk omah!
[04:14.77]Lk: Tak kontrakno..
[04:16.46]Pr: Njaluk montor!
[04:17.99]Lk: Tak kreditno..
[04:19.62]Pr: Njaluk omah!
[04:21.38]Lk: Tak kontrakno..
[04:22.83]Pr: Njaluk montor lho mas..!
[04:24.75]Lk: Tak kreditno dhik..
[04:26.11]Pr: Njaluk omah pokok’e yo!
[04:27.79]Lk: Tak kontrakno..
[04:29.19]Pr: Njaluk montor aku!
[04:30.39]Lk: Tak kreditno..
[04:31.83]Pr: Njaluk omah!
[04:33.64]Lk: Tak kontrakno..
[04:35.15]Pr: Njaluk montor!
[04:36.98]Lk: Tak kreditno..
[04:38.28]Pr: Njaluk omah!
[04:40.18]Lk: Tak kontrakno..
[04:41.53]
————-
Preview:

Martini

Jhony-Sayekti
Versi: Jhony Sayekti

Naliko ketemu kowe,
Neng waduk gajahmungkur..
Atiku dadi kesengsem,
Nyawang kowe oh cah ayu..

Aduh senenge atiku,
Yen kowe dadi bojoku..wo wo..
Martini iki jenengmu,
Martini aku tresno kowe..wo wo..
Martini aku sayang kowe,
Martini percoyo o karo aku..

reff:
Naliko ketemu kowe,
Neng waduk gajahmungkur..
Atiku dadi kesengsem,
Nyawang kowe oh cah ayu..

Aduh senenge atiku,
Yen kowe dadi bojoku..wo wo..
Martini iki jenengmu,
Martini aku tresno kowe..wo wo..
Martini aku sayang kowe,
Martini percoyo o karo aku..

Martini iki jenengmu,
Martini aku tresno kowe..wo wo..
Martini aku sayang kowe,
Martini percoyo o karo aku..

Martini iki jenengmu,
Martini aku tresno kowe..wo wo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cwahblsw]
[ar: Jhony Sayekti]
[ti: Martini]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:56]
[00:01.64]Martini
[00:28.64]Versi: Jhony Sayekti
[00:31.64]
[00:34.64]>>>
[00:35.64]>>
[00:36.64]>
[00:37.64]Naliko ketemu kowe,
[00:43.09]Neng waduk gajahmungkur..
[00:49.19]Atiku dadi kesengsem,
[00:55.19]Nyawang kowe oh cah ayu..
[01:00.36]Aduh senenge atiku,
[01:05.89]Yen kowe dadi bojoku..wo wo..
[01:12.87]Martini iki jenengmu,
[01:18.45]Martini aku tresno kowe..wo wo..
[01:25.10]Martini aku sayang kowe,
[01:30.82]Martini percoyo o karo aku..
[01:39.62]
[01:42.35]==jhony sayekti, martini==
[02:08.35]
[02:11.35]>>>
[02:12.35]>>
[02:13.35]>
[02:14.35]Naliko ketemu kowe,
[02:19.82]Neng waduk gajahmungkur..
[02:25.80]Atiku dadi kesengsem,
[02:31.86]Nyawang kowe oh cah ayu..
[02:38.03]Aduh senenge atiku,
[02:44.01]Yen kowe dadi bojoku..wo wo..
[02:49.85]Martini iki jenengmu,
[02:55.66]Martini aku tresno kowe..wo wo..
[03:01.80]Martini aku sayang kowe,
[03:07.65]Martini percoyo o karo aku..
[03:12.85]Martini iki jenengmu,
[03:19.82]Martini aku tresno kowe..wo wo..
[03:26.14]Martini aku sayang kowe,
[03:31.74]Martini percoyo o karo aku..
[03:36.94]Martini iki jenengmu,
[03:44.77]Martini aku tresno kowe..wo wo..
[03:50.16]
————–
Preview:

Gitar Tuo

Ciptaan : Abi NS / Ade Komar
Vokal : Jhony Sayekti
Produksi : ??

Tetes banyu motoku, nelesi pipiku
Yen kelingan, aku karo wong tuwo..
Aku sing neng kutho, uripku nelongso
Duh bapak duh biyung, aku bingung..

Mung gitar tuwo iki, sing ngancani ben wengi
Tak unekke, yen aku kepengen bali..
Tembang tembang jowo, sering tak nyanyekno
Tembang kenangan naliko neng ndeso..

Umpamane aku sugih bondho,
Ora bakalan uripku nelongso..
Nanging nasib isih koyo’ ngene,
Tibo tangi, uwis tak lakoni..
Opo sing kuoso, isih nyoba aku
Koyo’ ra kuat nasib sing tak gowo..

reff:
“oalah yo..yo, nelongso temen uripku iki yo,
durung iso nyenengke sampean yo, sepurane yo”

Mung gitar tuwo iki, sing ngancani ben wengi
Tak unekke, yen aku kepengen bali..
Tembang tembang jowo, sering tak nyanyekno
Tembang kenangan naliko neng ndeso..

Umpamane aku sugih bondho,
Ora bakalan uripku nelongso..
Nanging nasib isih koyo’ ngene,
Tibo tangi, uwis tak lakoni..

Opo sing kuoso, isih nyoba aku
Koyo’ ra kuat nasib sing tak gowo..
Opo sing kuoso, isih nyoba aku
Koyo’ ra kuat nasib sing tak gowo..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: bawippsw]
[ar: Jhony Sayekti]
[ti: Gitar Tuo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:01.65]Gitar Tuo
[00:25.65]Versi : Jhony Sayekti
[00:28.65][01:33.08][02:24.70][02:41.10][03:24.02][04:30.18]
[00:31.65][02:52.51]>>>
[00:32.65][02:53.51]>>
[00:33.65][02:54.51]>
[00:34.65]Tetes banyu motoku, nelesi pipiku
[00:41.79]Yen kelingan, aku karo wong tuwo..
[00:49.06]Aku sing neng kutho, uripku nelongso
[00:57.14]Duh bapak duh biyung, aku bingung..
[01:04.33][02:55.51]Mung gitar tuwo iki, sing ngancani ben wengi
[01:11.25][03:02.22]Tak unekke, yen aku kepengen bali..
[01:18.40][03:09.46]Tembang tembang jowo, sering tak nyanyekno
[01:26.18][03:17.18]Tembang kenangan naliko neng ndeso..
[01:42.14][03:33.09]Umpamane aku sugih bondho,
[01:48.23][03:39.36]Ora bakalan uripku nelongso..
[01:56.99][03:47.59]Nanging nasib isih koyo’ ngene,
[02:03.61][03:54.14]Tibo tangi, uwis tak lakoni..
[02:10.86][04:01.73][04:16.05]Opo sing kuoso, isih nyoba aku
[02:18.27][04:08.57][04:23.63]Koyo’ ra kuat nasib sing tak gowo..
[02:26.74]”oalah yo..yo,
[02:29.60]nelongso temen uripku iki yo,
[02:34.05]durung iso nyenengke sampean yo,
[02:38.41]sepurane yo..”
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=eZ_qGoe0u0Q

Si Mbok

Ciptaan : Rasso R.Nandi
Vokal : Jhony Sayekti
Produksi : ??

Sangang wulan.., ku diemban
Deneng si mbok.., ing padharan..
Nalikone.., si mbok kemban
Rekasane.., ra karuan..

Sahinggo.., si mbok nyuwun tulung
Dumateng gusti moho agung..
Duh gusti.., mugi panjenengan
Paring slamet lan kesuburan..
Putro iki.., durung bekti
Sing durhoko.., ning wong tuwo..

reff:
Ridhomu gusti, ridhone wong tuwo
Murkomu gusti ugi murkone wong tuwo..
Pramilo gusti, nyuwun ngapuro
Sekathahing dosa-dosa kawulo..
Ugi dosa.., tiyang sepuh kulo..
Tebihaken saking geni neroko..
Putro iki.., durung bekti
Sing durhoko.., ning wong tuwo..

reff:
Ridhomu gusti, ridhone wong tuwo
Murkomu gusti ugi murkone wong tuwo..
Pramilo gusti, nyuwun ngapuro
Sekathahing dosa-dosa kawulo..
Ugi dosa.., tiyang sepuh kulo..
Tebihaken saking geni neroko..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: ipoupvsw]
[ar: Jhony Sayekti]
[ti: Si Mbok]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.56]Si Mbok
[00:18.56]Versi : Jhony Sayekti
[00:21.56][01:54.11][02:22.78][03:39.27][04:08.28][05:06.87]
[00:24.56][02:25.78][04:11.28]>>>
[00:25.56][02:26.78][04:12.28]>>
[00:26.56][02:27.78][04:13.28]>
[00:27.56]Sangang wulan.., ku diemban
[00:35.97]Deneng si mbok.., ing padharan..
[00:44.71]Nalikone.., si mbok kemban
[00:53.41]Rekasane.., ra karuan..
[01:02.86]Sahinggo.., si mbok nyuwun tulung
[01:11.76]Dumateng gusti moho agung..
[01:20.94]Duh gusti.., mugi panjenengan
[01:29.26]Paring slamet lan kesuburan..
[01:37.13][03:21.85]Putro iki.., durung bekti
[01:45.61][03:30.52]Sing durhoko.., ning wong tuwo..
[01:57.09][03:42.40]==jhony sayekti, si mbok==
[02:28.78][04:14.28]Ridhomu gusti, ridhone wong tuwo
[02:38.41][04:22.82]Murkomu gusti ugi murkone wong tuwo..
[02:47.87][04:31.64]Pramilo gusti, nyuwun ngapuro
[02:56.34][04:40.20]Sekathahing dosa-dosa kawulo..
[03:04.70][04:48.64]Ugi dosa.., tiyang sepuh kulo..
[03:13.47][04:57.45]Tebihaken saking geni neroko..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=t97LIJelgnY

Enggal Bali

Versi: Jhony Sayekti

Dik…, uwis cukup..
Kowe lungo ninggalno aku..
Mung sliramu, katresnanku..
Rino wengi, sing tak tunggu..

Dik…, opo lali..
Yen sliramu, sing nggawe kangene..
Urip mulyo dadi siji,
Nanging sliramu, ora bali..

Jarene tresno.., jarene setyo..
Nanging nyatane, kowe lungo..
Jarene janji.., jarene bekti..
Nanging nyatane, kok mblenjani..

Penjalukku, yo mung siji..
Kowe enggal, enggal bali..

reff :
Dik…, opo lali..
Yen sliramu, sing nggawe kangene..
Urip mulyo dadi siji,
Nanging sliramu, ora bali..

Jarene tresno.., jarene setyo..
Nanging nyatane, kowe lungo..
Jarene janji.., jarene bekti..
Nanging nyatane, kok mblenjani..

Penjalukku, yo mung siji..
Kowe enggal, enggal bali..
————-
[ver: lyrics]
[id: vakqocsw]
[ar: Jhony Sayekti]
[ti: Enggal Bali]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:23]
[00:01.94]Enggal Bali
[00:27.94]Versi : Jhony Sayekti
[00:30.94][01:36.23][02:27.67][02:51.13][03:26.31][04:18.22]
[00:33.94][02:54.13]>>>
[00:34.94][02:55.13]>>
[00:35.94][02:56.13]>
[00:36.94]Dik…, uwis cukup..
[00:44.16]Kowe lungo ninggalno aku..
[00:52.66]Mung sliramu, katresnanku..
[00:59.38]Rino wengi, sing tak tunggu..
[01:06.54][02:57.13]Dik…, opo lali..
[01:14.16][03:05.38]Yen sliramu, sing nggawe kangene..
[01:22.26][03:12.69]Urip mulyo dadi siji,
[01:29.45][03:19.39]Nanging sliramu, ora bali..
[01:43.08][03:32.86]Jarene tresno.., jarene setyo..
[01:50.12][03:40.78]Nanging nyatane, kowe lungo..
[01:57.56][03:47.97]Jarene janji.., jarene bekti..
[02:05.07][03:55.85]Nanging nyatane, kok mblenjani..
[02:13.88][04:04.01]Penjalukku, yo mung siji..
[02:20.36][04:11.33]Kowe enggal, enggal bali..
[02:30.13]==jhony sayekti, enggal bali==
————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=cxeNtfKQjqQ

Tangise Anak Yatim

Ciptaan : Jhony Sayekti
Vokal : Jhony Sayekti
Produksi : ??

Durung setaun aku ning kutho,
Nggolek pangan kanggo sakbendino,
Sesek nafasku lemes awakku,
Naliko krungu bapakku wis sedo..

reff :
Sarung klambi clono durung biso tak tukokno,
Nganti bapak kapundhut sing kuoso..
Tondho bekti bales bukti durung tak lakoni,
Nanging wis pinesti kersaning gusti..

Sesek nafasku lemes awakku,
Naliko krungu bapakku wis sedo..

reff :
Sarung klambi clono durung biso tak tukokno,
Nganti bapak kapundhut sing kuoso..
Tondho bekti bales bukti durung tak lakoni,
Nanging wis pinesti kersaning gusti..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: cikvkcsw]
[ar: jhony sayekti]
[ti: tangise anak yatim]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.84]Tangise Anak Yatim
[00:31.84]Versi : Jhony Sayekti
[00:34.84][01:25.65][01:47.30][02:09.60][02:37.98][03:12.84][03:33.99][03:56.67][04:25.40]
[00:37.84][01:50.30][03:36.99]>>>
[00:38.84][01:51.30][03:37.99]>>
[00:39.84][01:52.30][03:38.99]>
[00:40.84]Durung setaun aku ning kutho,
[00:50.16]Nggolek pangan kanggo sakbendino,
[01:03.01][02:50.82]Sesek nafasku lemes awakku,
[01:14.31][03:01.64]Naliko krungu bapakku wis sedo..
[01:28.71]==jhony sayekti, tangise anak yatim==
[03:15.80]==tangise anak yatim, jhony sayekti==
[01:53.30][03:39.99]Sarung klambi clono durung biso tak tukokno,
[02:00.75][03:49.19]Nganti bapak kapundhut sing kuoso..
[02:21.42][04:08.64]Tondho bekti bales bukti durung tak lakoni,
[02:29.79][04:16.87]Nanging wis pinesti kersaning gusti..
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Lp5HmA2BJ_k