Bidak Nelayan

Versi: Jeni Anggoro
Kegoyang-goyang gelombang,
Jiwa melayang melayang-layang..
Jeritan bidak nelayan,
Kebayang-bayang cinta kan dilarang..
Segara ombak segara,
Ngukir cerita cinta tlah lara..
Cerita kasih asmara,
Nelangsa langka restune wong tua..
reff:
Nok.., najan senok bener-bener cinta,
Percuma, percuma bli restu wong tua..
Nok.., sebab senok putri bos tekongan,
Sedangkan kakang mung bidak nelayan..
Jeritan cinta bidak nelayan..
Segara ombak segara,
Ngukir cerita cinta tlah lara..
Cerita kasih asmara,
Nelangsa langka restune wong tua..
reff:
Nok.., najan senok bener-bener cinta,
Percuma, percuma bli restu wong tua..
Nok.., sebab senok putri bos tekongan,
Sedangkan kakang mung bidak nelayan..
Jeritan cinta bidak nelayan..
Segara ombak segara,
Ngukir cerita cinta tlah lara..
Cerita kasih asmara,
Nelangsa langka restune wong tua..

Wong Tani

Versi: Jeni Anggoro

Nok, yen bener suka lan nrima
Kakang pengen gage rumah tangga..
Jalanaken printah sunah agama,
Bahagia urip tentrem karo soma..

Nok, kakang mah cuma wong tani
Mung bisa tulus nyayangi..
Tapi lamun senok ngejar materi,
Pasrah bae los mana luruh wong sugi..
Nok, kakang mah cuma wong tani..

reff:
Senajana urip tandur sabandina,
Kakang rela sing penting senok setia..

Senajana adus kringet mbanting tulang,
Kakang rela sing penting senoke sayang..
Bahagia urip tentrem sampe tua..

Nok, kakang mah cuma wong tani
Mung bisa tulus nyayangi..
Tapi lamun senok ngejar materi,
Pasrah bae los mana luruh wong sugi..
Nok, kakang mah cuma wong tani..

reff:
Senajana urip tandur sabandina,
Kakang rela sing penting senok setia..

Senajana adus kringet mbanting tulang,
Kakang rela sing penting senoke sayang..
Bahagia urip tentrem sampe tua..

Nok, yen bener suka lan nrima
Kakang pengen gage rumah tangga..
Jalanaken printah sunah agama,
Bahagia urip tentrem karo soma..

Nok, kakang mah cuma wong tani
Mung bisa tulus nyayangi..
Tapi lamun senok ngejar materi,
Pasrah bae los mana luruh wong sugi..
Nok, kakang mah cuma wong tani..

Cinta BKM

Versi: Jeni Anggoro

Nangapa bli ngomong terang-terangan,
Yen bengen pernah due rasa sayang..
Sekien kakang wis kawin wong liyan,
Ora sanggup, lamun kongkon wayuan..

Cinta memang bli kudu memiliki,
Cinta suci jumeneng ning njero ati..
Senajan bli klakon dadi sawiji,
Asal cinta, kasih kita abadi..

reff:
Aja nyalahaken cerita,
Lan aja sampe putus asa..

Kudu nrima ning kenyataan,
Bokat dadi kehendak tuhan..

Cinta memang bli kudu memiliki,
Cinta suci jumeneng ning njero ati..
Senajan bli klakon dadi sawiji,
Asal cinta, kasih kita abadi..

reff:
Aja nyalahaken cerita,
Lan aja sampe putus asa..

Kudu nrima ning kenyataan,
Bokat dadi kehendak tuhan..

Nangapa bli ngomong terang-terangan,
Yen bengen pernah due rasa sayang..
Sekien kakang wis kawin wong liyan,
Ora sanggup, lamun kongkon wayuan..

Cinta memang bli kudu memiliki,
Cinta suci jumeneng ning njero ati..
Senajan bli klakon dadi sawiji,
Asal cinta, kasih kita abadi..