Opo Kae

Echa-Paramitha_1
Versi: Echa Paramitha ft. Jaka Surya

Pr:
E… opo kae,
Gondal gandul gembrandul, aduh gedene..
Dowo bentuk’e,
Ndemenakke sajak enak rasane..

E… opo kae,
Bunder bunder bentuke, aduh mencutke..
Sopo sing duwe,
Aku pengen, kepengen ngrasakke..

reff:
Lk:
Wong ayu iku duwekku,
Iki kabeh pancene duwekku..
Sing dowo cempedak jenenge,
Sing bunder duku nyamleng rasane..

Wong ayu opo sliramu,
Pengen tenan ngrasakke duwekku..
Yen pancen tenanan karepmu,
Mongo wae tak wenehke sliramu..

reff:
Pr:
E… opo kae,
Gondal gandul gembrandul, aduh gedene..
Dowo bentuk’e,
Ndemenakke sajak enak rasane..

E… opo kae,
Bunder bunder bentuke, aduh mencutke..
Sopo sing duwe,
Aku pengen, kepengen ngrasakke..

reff:
Lk:
Wong ayu iku duwekku,
Iki kabeh pancene duwekku..
Sing dowo cempedak jenenge,
Sing bunder duku nyamleng rasane..

Wong ayu opo sliramu,
Pengen tenan ngrasakke duwekku..
Yen pancen tenanan karepmu,
Mongo wae tak wenehke sliramu..
Mongo wae tak wenehke sliramu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lpvncbcq]
[ar: echa paramitha ft. jaka surya]
[ti: opo kae]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:01.00]Opo Kae
[00:22.00]Versi : Echa Paramitha ft Jaka Surya
[00:25.00]
[00:28.00]>>>
[00:29.00]>>
[00:30.00]>
[00:31.00]Pr: E… opo kae,
[00:36.33]Pr: Gondal gandul gembrandul, aduh gedene..
[00:42.89]Pr: Dowo bentuk’e,
[00:49.02]Pr: Ndemenakke sajak enak rasane..
[00:56.95]Pr: E… opo kae,
[01:01.91]Pr: Bunder bunder bentuke, aduh mencutke..
[01:09.15]Pr: Sopo sing duwe,
[01:14.56]Pr: Aku pengen, kepengen ngrasakke..
[01:21.06]
[01:33.00]>>>
[01:34.00]>>
[01:35.00]>
[01:36.00]Lk: Wong ayu iku duwekku,
[01:41.66]Lk: Iki kabeh pancene duwekku..
[01:48.57]Lk: Sing dowo cempedak jenenge,
[01:53.60]Lk: Sing bunder duku nyamleng rasane..
[02:00.89]Lk: Wong ayu opo sliramu,
[02:06.98]Lk: Pengen tenan ngrasakke duwekku..
[02:13.54]Lk: Yen pancen tenanan karepmu,
[02:18.69]Lk: Mongo wae tak wenehke sliramu..
[02:26.02]
[02:51.00]>>>
[02:52.00]>>
[02:53.00]>
[02:54.00]Pr: E… opo kae,
[02:59.86]Pr: Gondal gandul gembrandul, aduh gedene..
[03:06.67]Pr: Dowo bentuk’e,
[03:12.54]Pr: Ndemenakke sajak enak rasane..
[03:19.51]Pr: E… opo kae,
[03:24.78]Pr: Bunder bunder bentuke, aduh mencutke..
[03:31.85]Pr: Sopo sing duwe,
[03:36.48]Pr: Aku pengen, kepengen ngrasakke..
[03:44.50]
[03:56.00]>>>
[03:57.00]>>
[03:58.00]>
[03:59.00]Lk: Wong ayu iku duwekku,
[04:05.05]Lk: Iki kabeh pancene duwekku..
[04:11.15]Lk: Sing dowo cempedak jenenge,
[04:16.29]Lk: Sing bunder duku nyamleng rasane..
[04:24.28]Lk: Wong ayu opo sliramu,
[04:28.97]Lk: Pengen tenan ngrasakke duwekku..
[04:35.26]Lk: Yen pancen tenanan karepmu,
[04:41.14]Lk: Mongo wae tak wenehke sliramu..
[04:49.28]Lk: Mongo wae tak wenehke sliramu..
[04:57.23]
————-
Preview:

Advertisements

Penak Podo Penak

Versi: Jaka Surya ft. Nonik Aprilia

Lk :
PENAK, PENAK, PENAK TENAN
DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN

Pr :
penak, penak, penak tenan
duwe bojo, bagus tur dadi juragan
bondo akeh, duite juta-jutaan
Aning omah, sarwo sarwi kecukupan

Lk : ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
Pr : yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
bojo bagus, jujur ora selewengan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : duwe bojo ayu pisan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : bojo bagus ora selewengan

Lk : ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
Pr : opo isih yo mas yo, sing penak tenan
Lk : KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN

reff :
Lk :
PENAK, PENAK, PENAK TENAN
DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN

Pr :
penak, penak, penak tenan
duwe bojo, bagus tur dadi juragan
bondo akeh, duite juta-jutaan
Aning omah, sarwo sarwi kecukupan

Lk : ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
Pr : yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
bojo bagus, jujur ora selewengan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : duwe bojo ayu pisan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : bojo bagus ora selewengan

Lk : ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
Pr : opo isih yo mas yo, sing penak tenan
Lk : KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN

Pr : sing penak, penak tenan
Lk : duwe bojo ayu sisan
Pr : sing penak, penak tenan
Lk : bojo bagus ora selewengan
—————-
[ver: lyric]
[id: inbpkvsp]
[ar: Jaka Surya f. Nonik Aprilia]
[ti: Penak Podo Penak]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:56]
[00:00.00]Penak Podo Penak
[00:43.71]Versi : Jaka Surya feat Nonik Aprilia
[00:46.81]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:49.69]
[00:52.59]***
[00:53.28]**
[00:54.59]*
[00:55.32]PENAK, PENAK, PENAK TENAN
[01:00.76]DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
[01:07.20]SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
[01:12.76]TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN
[01:19.29]penak, penak, penak tenan
[01:23.13]duwe bojo, bagus tur dadi juragan
[01:30.97]bondo akeh, duite juta-jutaan
[01:35.94]Aning omah, sarwo sarwi kecukupan
[01:42.35]
[01:48.47]***
[01:49.47]**
[01:50.47]*
[01:51.47]ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN
[01:56.40](yaiyo yaiyo)
[01:58.46]DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
[02:03.25]yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
[02:09.15]bojo bagus, jujur ora selewengan
[02:14.45]SING PENAK, PENAK TENAN
[02:17.55]duwe bojo ayu pisan
[02:20.55]SING PENAK, PENAK TENAN
[02:23.55]bojo bagus, ora selewengan
[02:27.10]ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN
[02:31.75](yaiyo yaiyo)
[02:34.21]BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
[02:39.31]opo isih yo mas yo, sing penak tenan
[02:44.44]KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN
[02:51.44]
[02:54.78]==penak podo penak jaka surya nonik==
[03:21.00]
[03:24.69]***
[03:25.32]**
[03:26.57]*
[03:27.51]PENAK, PENAK, PENAK TENAN
[03:32.35]DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
[03:39.45]SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
[03:44.95]TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN
[03:51.26]penak, penak, penak tenan
[03:56.33]duwe bojo, bagus tur dadi juragan
[04:03.23]bondo akeh, duite juta-jutaan
[04:08.64]Aning omah, sarwo sarwi kecukupan
[04:14.89]
[04:20.95]***
[04:21.58]**
[04:22.73]*
[04:23.52]ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN
[04:28.48](yaiyo yaiyo)
[04:30.36]DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
[04:35.08]yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
[04:40.40]bojo bagus, jujur ora selewengan
[04:45.30]SING PENAK, PENAK TENAN
[04:49.55]duwe bojo ayu pisan
[04:52.59]SING PENAK, PENAK TENAN
[04:55.55]bojo bagus, ora selewengan
[04:58.74]ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN
[05:04.09](yaiyo yaiyo)
[05:05.92]BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
[05:11.05]opo isih yo mas yo, sing penak tenan
[05:16.34]KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN
[05:22.68]sing penak, penak tenan
[05:25.03](duwe bojo ayu sisan)
[05:28.22]sing penak, penak tenan
[05:30.97](bojo bagus ora selewengan)
[05:34.78]
————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VgnlMSPfGPg

Sripat Sripit

Sripat Sripit
(versi lainnya Ngimpi)
Ciptaan : H . Mujoko
Vokal : Jaka Surya
Produksi : Dasa Studio

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

reff :

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mMQ-I_1O4vg

Gondal Gandul

GONDAL GANDUL
Ciptaan : L. Maryanto
Vokal : Echa Paramita & Jaka Surya
Produki : Dasa Studio

Pr :
E…. opo kae, gondal gandul gembrandul aduh gedene
Dowo bentuke, ndemenake sajak enak rasane
E…. opo kae, bunder-bunder bentuke aduh enjote
Sopo sing duwe, aku pengen kepengen ngrasakke

reff :

Lk :
Wong ayu…, iku duwekku
Iki kabeh pancene duwekku
Sing dowo cempedak jenenge
Sing bunder iku nyamleng rasane

Wong ayu…, opo sliramu
Pengen tenan ngrasake duwekku
Yen pancen tenanan karepmu
Monggo wae tak wenehke sliramu

reff :

kembali ke atas..e opo kae,…

Monggo wae tak wenehke sliramu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=iLB0E4hvthg

Ojo Mrengut

OJO MRENGUT
Ciptaan : L. Maryanto
Vokal : Echa Paramita & Jaka Surya
Produki : Dasa Studio

Pr :
Mas…, sido opo ora yo mas
Tak enteni ket mau, opo ra kroso
Tiwas aku, uwis toto-toto
Seliramu la kok lewo-lewo

Mas…, opo uwis lali no mas
Yen sliramu, rak yo wis nate janji
Jare dino malem minggu iki
Arep ngajak lungo tuku ali-ali

Lk :
E..e.tobil, wong ayu sing tak tresnani
I am sorry, aku betul-betul lali
Iwak mangut dik, ojo mbesengut
Ojo mrengut, mundak cepet keriput

Ojo nesu yo dik yo, ojo gampang nesu
Ayo ngguyu, eman yen ilang ayumu
Jo kuwatir dik, karo janjiku
Ayo lungo, tak turuti penjalukmu

reff :

kembali ke atas..mas sido opo…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=6K6ZWQAmiAc