Opo Kae

Versi: Echa Paramitha ft. Jaka Surya

Pr:
E… opo kae,
Gondal gandul gembrandul, aduh gedene..
Dowo bentuk’e,
Ndemenakke sajak enak rasane..

E… opo kae,
Bunder bunder bentuke, aduh mencutke..
Sopo sing duwe,
Aku pengen, kepengen ngrasakke..

reff:
Lk:
Wong ayu iku duwekku,
Iki kabeh pancene duwekku..
Sing dowo cempedak jenenge,
Sing bunder duku nyamleng rasane..

Wong ayu opo sliramu,
Pengen tenan ngrasakke duwekku..
Yen pancen tenanan karepmu,
Monggo wae tak wenehke sliramu..

reff:
Pr:
E… opo kae,
Gondal gandul gembrandul, aduh gedene..
Dowo bentuk’e,
Ndemenakke sajak enak rasane..

E… opo kae,
Bunder bunder bentuke, aduh mencutke..
Sopo sing duwe,
Aku pengen, kepengen ngrasakke..

reff:
Lk:
Wong ayu iku duwekku,
Iki kabeh pancene duwekku..
Sing dowo cempedak jenenge,
Sing bunder duku nyamleng rasane..

Wong ayu opo sliramu,
Pengen tenan ngrasakke duwekku..
Yen pancen tenanan karepmu,
Monggo wae tak wenehke sliramu..
Monggo wae tak wenehke sliramu..

Penak Podo Penak

Versi: Jaka Surya ft. Nonik Aprilia

Lk :
PENAK, PENAK, PENAK TENAN
DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN

Pr :
penak, penak, penak tenan
duwe bojo, bagus tur dadi juragan
bondo akeh, duite juta-jutaan
Aning omah, sarwo sarwi kecukupan

Lk : ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
Pr : yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
bojo bagus, jujur ora selewengan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : duwe bojo ayu pisan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : bojo bagus ora selewengan

Lk : ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
Pr : opo isih yo mas yo, sing penak tenan
Lk : KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN

reff :
Lk :
PENAK, PENAK, PENAK TENAN
DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN

Pr :
penak, penak, penak tenan
duwe bojo, bagus tur dadi juragan
bondo akeh, duite juta-jutaan
Aning omah, sarwo sarwi kecukupan

Lk : ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
Pr : yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
bojo bagus, jujur ora selewengan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : duwe bojo ayu pisan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : bojo bagus ora selewengan

Lk : ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
Pr : opo isih yo mas yo, sing penak tenan
Lk : KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN

Pr : sing penak, penak tenan
Lk : duwe bojo ayu sisan
Pr : sing penak, penak tenan
Lk : bojo bagus ora selewengan

123