Lara Pikir

Versi: Iwi S.

Montal-mantil lagi lara pikir,
Sun keduhung ndemeni sampean
Ngakune lengoan, durung pernah kawin
Wadon mau, nyatane rabi sampean

Tulung kakang, aja ngadu wadon
Kula emong, ngrebut lakine uwong
Wis cukup ning kene, wis putusan bae
Langka harapan, kula dadi jodone

reff :
Jare tangga, yen kakang ora lengoan
Malahan, duwe rabi loro pisan

Wis cukup kang aja mareki kula
Percuma demen-demen sepira
Kang aja maksa ning kula

Tulung kakang, aja ngadu wadon
Kula emong, ngrebut lakine uwong
Wis cukup ning kene, wis putusan bae
Langka harapan, kula dadi jodone

reff :
Jare tangga, yen kakang ora lengoan
Malahan duwe, rabi loro pisan

Wis cukup kang aja mareki kula
Percuma demen-demen sepira
Kang aja maksa ning kula

Montal-mantil lagi lara pikir,
Sun keduhung ndemeni sampean
Ngakune lengoan, durung pernah kawin
Wadon mau, nyatane rabi sampean

Tulung kakang, aja ngadu wadon
Kula emong, ngrebut lakine uwong
Wis cukup ning kene, wis putusan bae
Langka harapan, kula dadi jodone

Aja Marek Maning

Versi: Iwi S.

Aja marek maning, sun wis ora demen
Ra pengen kesanding, nyawange wis bosen
Kula dadi korban, gara-gara cinta
Asale sampean, sing gawe pendusta

Semene rasane, wong disiksa batin
Kanggo pengarepe, ora maning-maning
Cinta kurang teliti, ngrusak jiwa raga
Contone wis bukti, kaya nasib kula

reff :
Cinta gawe bunga, sok gawe cilaka
Mula sing waspada, ja gampang kegoda

Cinta gawe bunga, sok gawe cilaka
Mula sing waspada, ja gampang kegoda
Yen ora waspada, mengkone cilaka
Yen ora waspada, mengkone sengsara

Semene rasane, wong disiksa batin
Kanggo pengarepe, ora maning-maning
Cinta kurang teliti, ngrusak jiwa raga
Contone wis bukti, kaya nasib kula

reff :
Cinta gawe bunga, sok gawe cilaka
Mula sing waspada, ja gampang kegoda

Cinta gawe bunga, sok gawe cilaka
Mula sing waspada, ja gampang kegoda
Yen ora waspada, mengkone cilaka
Yen ora waspada, mengkone sengsara

Aja marek maning, sun wis ora demen
Ra pengen kesanding, nyawange wis bosen
Kula dadi korban, gara-gara cinta
Asale sampean, sing gawe pendusta

12