Gawan Bayi


Versi: Ita Suwardi

Dongkel wite mahoni,
Ngengkel yen dikandani,
Koyo wis gawan bayi,
Angel setengah mati,
Kowe yen diwenehi ngerti..

Judeg sirah rasane,
Sumpek mikirke kowe,
Terus kurang kepriye,
Nggonku ngetutne kowe,
Anane kok mung disalahke..

Sayang disayang-sayang,
Jebul malah menendang,
Nglarakke ati..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..

reff:
Judeg sirah rasane,
Sumpek mikirke kowe,
Terus kurang kepriye,
Nggonku ngetutne kowe,
Anane kok mung disalahke..

Sayang disayang-sayang,
Jebul malah menendang,
Nglarakke ati..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..

Jam Wekker


Versi: Ita Suwardi

Banter,
Lakune pandom jam wekker..
Sing ono neng mejo kuwi,
Koyo wektu wengi iki..

Ra ngerti,
Prasasat kowe ra ngerti..
Lamun koyo rojo pati,
Ora biso disambati..

Sakjane awakku iki,
Sakjane ati iki..
Ra tego arep ngeculke,
Kowe bali..

Roso kangene neng ati,
Iki yo durung mari..
Kepengen kowe neng kene,
Terus ngancani..

reff:
Banter,
Lakune pandom jam wekker..
Sing ono neng mejo kuwi,
Koyo wektu wengi iki..

Ra ngerti,
Prasasat kowe ra ngerti..
Lamun koyo rojo pati,
Ora biso disambati..

Sakjane awakku iki,
Sakjane ati iki..
Ra tego arep ngeculke,
Kowe bali..

Roso kangene neng ati,
Iki yo durung mari..
Kepengen kowe neng kene,
Terus ngancani..
Kepengen kowe neng kene,
Terus ngancani..

12