Gawan Bayi

Ita-Suwardi_2
Versi: Ita Suwardi

Dongkel wite mahoni,
Ngengkel yen dikandani,
Koyo wis gawan bayi,
Angel setengah mati,
Kowe yen diwenehi ngerti..

Judeg sirah rasane,
Sumpek mikirke kowe,
Terus kurang kepriye,
Nggonku ngetutne kowe,
Anane kok mung disalahke..

Sayang disayang-sayang,
Jebul malah menendang,
Nglarakke ati..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..

reff:
Judeg sirah rasane,
Sumpek mikirke kowe,
Terus kurang kepriye,
Nggonku ngetutne kowe,
Anane kok mung disalahke..

Sayang disayang-sayang,
Jebul malah menendang,
Nglarakke ati..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..
——————
[ver: lyrics]
[id: wpbwwhch]
[ar: Ita Suwardi]
[ti: Gawan Bayi]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:00.05]Gawan Bayi
[00:00.05]by: Ita Suwardi
[00:15.05]
[00:17.68]>>>
[00:18.68]>>
[00:19.68]>
[00:20.68]Dongkel wite mahoni,
[00:24.68]Ngengkel yen dikandani,
[00:28.04]Koyo wis gawan bayi,
[00:31.72]Angel setengah mati,
[00:35.32]Kowe yen diwenehi ngerti..
[00:41.43]
[00:45.78]Judeg sirah rasane,
[00:49.32]Sumpek mikirke kowe,
[00:53.13]Terus kurang kepriye,
[00:56.91]Nggonku ngetutne kowe,
[01:00.51]Anane kok mung disalahke..
[01:08.05]Sayang disayang-sayang,
[01:11.16]Jebul malah menendang,
[01:14.76]Nglarakke ati..
[01:20.80]Tak lilakke,
[01:24.98]Yen kuwi sing kok karepke,
[01:31.76]Lungo kepingin urip dewe..
[01:38.78]Tak lilakke,
[01:43.27]Timbang mung sabendinane,
[01:50.05]Ananing mung padudon wae..
[01:56.59]
[02:18.05]>>>
[02:19.05]>>
[02:20.05]>
[02:21.05]Judeg sirah rasane,
[02:24.05]Sumpek mikirke kowe,
[02:27.42]Terus kurang kepriye,
[02:31.15]Nggonku ngetutne kowe,
[02:34.88]Anane kok mung disalahke..
[02:42.52]Sayang disayang-sayang,
[02:45.45]Jebul malah menendang,
[02:49.18]Nglarakke ati..
[02:55.39]Tak lilakke,
[02:59.63]Yen kuwi sing kok karepke,
[03:06.35]Lungo kepingin urip dewe..
[03:13.39]Tak lilakke,
[03:17.92]Timbang mung sabendinane,
[03:24.09]Ananing mung padudon wae..
[03:32.17]
[03:35.05]Tak lilakke,
[03:39.73]Yen kuwi sing kok karepke,
[03:46.45]Lungo kepingin urip dewe..
[03:53.48]Tak lilakke,
[03:58.39]Timbang mung sabendinane,
[04:04.50]Ananing mung padudon wae..
[04:13.02]
————–
Preview:

Advertisements

Jam Wekker

Ita-Suwardi_1
Versi: Ita Suwardi

Banter,
Lakune pandom jam wekker..
Sing ono neng mejo kuwi,
Koyo wektu wengi iki..

Ra ngerti,
Prasasat kowe ra ngerti..
Lamun koyo rojo pati,
Ora biso disambati..

Sakjane awakku iki,
Sakjane ati iki..
Ra tego arep ngeculke,
Kowe bali..

Roso kangene neng ati,
Iki yo durung mari..
Kepengen kowe neng kene,
Terus ngancani..

reff:
Banter,
Lakune pandom jam wekker..
Sing ono neng mejo kuwi,
Koyo wektu wengi iki..

Ra ngerti,
Prasasat kowe ra ngerti..
Lamun koyo rojo pati,
Ora biso disambati..

Sakjane awakku iki,
Sakjane ati iki..
Ra tego arep ngeculke,
Kowe bali..

Roso kangene neng ati,
Iki yo durung mari..
Kepengen kowe neng kene,
Terus ngancani..
Kepengen kowe neng kene,
Terus ngancani..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Ita Suwardi]
[ti: Jam Wekker]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:26]
[id: zlzqzksw]
[00:00.20]Jam Wekker
[00:00.20]By: Ita Suwardi
[00:15.20]
[00:18.20]>>>
[00:19.20]>>
[00:20.20]>
[00:21.20]Banter,
[00:23.49]Lakune pandom jam bekker..
[00:28.02]Sing ono neng mejo kuwi,
[00:32.86]Koyo wektu wengi iki..
[00:40.15]Ra ngerti,
[00:41.61]Prasasat kowe ra ngerti..
[00:46.25]Lamun koyo rojo pati,
[00:51.26]Ora biso disambati..
[00:57.71]Sakjane awakku iki,
[01:02.78]Sakjane ati iki..
[01:07.31]Ra tego arep ngeculke,
[01:11.57]Kowe bali..
[01:15.96]Roso kangene neng ati,
[01:21.01]Iki yo durung mari..
[01:25.74]Kepengen kowe neng kene,
[01:29.80]Terus ngancani..
[01:34.28]
[01:37.84]==ita suwardi, jam bekker==
[01:46.84]
[01:49.84]>>>
[01:50.84]>>
[01:51.84]>
[01:52.84]Banter,
[01:55.42]Lakune pandom jam bekker..
[01:59.92]Sing ono neng mejo kuwi,
[02:05.09]Koyo wektu wengi iki..
[02:11.37]Ra ngerti,
[02:13.76]Prasasat kowe ra ngerti..
[02:17.80]Lamun koyo rojo pati,
[02:22.96]Ora biso disambati..
[02:29.43]Sakjane awakku iki,
[02:34.58]Sakjane ati iki..
[02:39.02]Ra tego arep ngeculke,
[02:43.42]Kowe bali..
[02:47.83]Roso kangene neng ati,
[02:52.91]Iki yo durung mari..
[02:57.39]Kepengen kowe neng kene,
[03:01.62]Terus ngancani..
[03:06.55]Kepengen kowe neng kene,
[03:10.70]Terus ngancani..
[03:15.68]
————–
Preview:

Yogjakarta

Ciptaan : ??
Vokal : Mantje Karso & Ita Suwardi
Produksi : (c)2013,SRP

LK :
Werna werni yit tondho ning moto,
Meniko werno ing malioboro,
Sing wis misuwur ing monco negoro,
Ngayogjakarto kutho pariwisoto..

Pr :
Ora salah, nggawekke ati betah,
Roso bungah, seneng jroning manah
Yen wis ngambah ning sak dawane tlatah,
Malioboro, ora gelem pindah..

Yogjakarta, kutho budoyo akeh wong soko monco
Kadung seneng lan tresno, podo manggon ning kono..
Yogjakarta, kutho budoyo ayo konco dijogo
Podo dilestarekno, warisan leluhur kito..

reff :
Pr :
Ora salah, nggawekke ati betah,
Roso bungah, seneng jroning manah
Yen wis ngambah ning sak dawane tlatah,
Malioboro, ora gelem pindah..

Yogjakarta, kutho budoyo akeh wong soko monco
Kadung seneng lan tresno, podo manggon ning kono..
Yogjakarta, kutho budoyo ayo konco dijogo
Podo dilestarekno, warisan leluhur kito..

Ayo konco dijogo, podo dilestarekno
Warisan leluhur kito..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: qwhwkwsw]
[ar: Mantje Karso f. Ita Suwardi]
[ti: Yogjakarta]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.47]Yogjakarta
[00:12.47]Versi : Mantje Karso & Ita Suwardi
[00:15.47][02:37.50][02:50.73][04:55.20]
[00:17.47][02:52.73]>>>
[00:18.47][02:53.73]>>
[00:19.47][02:54.73]>
[00:20.47]LK: Werna werni yit tondho ning moto,
[00:27.52]LK: Meniko werno ing malioboro,
[00:37.04]LK: Sing wis misuwur ing monco negoro,
[00:43.66]LK: Ngayogjakarto kutho pariwisoto..
[00:55.07][02:55.73]Pr: Ora salah, nggawekke ati betah,
[01:01.66][03:02.77]Pr: Roso bungah, seneng jroning manah
[01:10.79][03:12.39]Pr: Yen wis ngambah ning sak dawane tlatah,
[01:17.94][03:20.12]Pr: Malioboro, ora gelem pindah..
[01:28.37][03:30.15]Pr: Yogjakarta, kutho budoyo
[01:46.43][03:47.88]Pr: Akeh wong soko monco,
[01:51.64][03:52.84]Pr: Kadung seneng lan tresno,
[01:56.06][03:57.23]Pr: Podo manggon ning kono..
[02:03.58][04:04.24]Pr: Yogjakarta, kutho budoyo
[02:21.63][04:22.33][04:38.78]Pr: Ayo konco dijogo,
[02:26.64][04:27.19][04:44.56]Pr: Podo dilestarekno, warisan leluhur kito..
[02:39.66]==yogjakarta, mantje karso f. ita suwardi==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BL4FJh19oYo

Tawon Madu

Ciptaan : ??
Vokal : Ita Suwardi
Produksi : SRP (c)2013

Tak pikir pikir, kok suwe suwe malah gede
Tak gagas gagas, kok mung marai mumetke endhas
Pacarku, sing gawe atiku
Cemburu , mergo cintamu padaku..

Tak sayang sayang, kok suwe suwe, ra karuan
Nglarakke ati, marai panas, dodo iki
Koyo uripe tawon madu,
Sliramu, wis ilang manise mlayu..

Pipiku iki, irungku iki
Kabeh sing ning awakku iki,
Kadhung kebacut, ra neng sing luput
Katut karo rayuan maut..

Sayangku iki, tresnaku iki
Koyo kembang ilang sarine,
Kebacut alum, koyone balung
Sing wis kaboh entek sumsume..

reff :
Tak sayang sayang, kok suwe suwe, ra karuan
Nglarakke ati, marai panas, dodo iki
Koyo uripe tawon madu,
Sliramu, wis ilang manise mlayu..

Pipiku iki, irungku iki
Kabeh sing ning awakku iki,
Kadhung kebacut, ra neng sing luput
Katut karo rayuan maut..

Sayangku iki, tresnaku iki
Koyo kembang ilang sarine,
Kebacut alum, koyone balung
Sing wis kaboh entek sumsume..

Pipiku iki, irungku iki
Kabeh sing ning awakku iki,
Kadhung kebacut, ra neng sing luput
Katut karo rayuan maut..

Sayangku iki, tresnaku iki
Koyo kembang ilang sarine,
Kebacut alum, koyone balung
Sing wis kaboh entek sumsume..

[ver: lyric]
[id: ipbziwsn]
[ar: Ita Suwardi]
[ti: Tawon Madu]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:17]
[00:01.31]Tawon Madu
[00:11.31]Versi : Ita Suwardi
[00:14.31][01:56.52][03:52.86]
[00:17.15][02:09.11]>>>
[00:18.15][02:10.11]>>
[00:19.15][02:11.11]>
[00:20.15]Tak pikir pikir,
[00:23.50]kok suwe suwe, malah gede
[00:28.08]Tak gagas gagas,
[00:31.22]kok mung marai, mumetke endhas
[00:35.38]Pacarku, sing gawe atiku
[00:42.26]Cemburu , mergo cintamu padaku..
[00:50.66][02:12.11]Tak sayang sayang,
[00:53.68][02:15.58]kok suwe suwe, ra karuan
[00:58.52][02:20.61]Nglarakke ati, marai panas, dodo iki
[01:05.56][02:27.71]Koyo uripe tawon madu,
[01:13.13][02:35.10]Sliramu, wis ilang manise mlayu..
[01:22.38][02:44.74][03:19.28]Pipiku iki, irungku iki
[01:26.95][02:48.81][03:23.20]Kabeh sing ning awakku iki,
[01:30.96][02:52.82][03:26.92]Kadhung kebacut, ra neng sing luput
[01:34.60][02:56.35][03:30.67]Katut karo rayuan maut..
[01:39.65][03:01.82][03:36.09]Sayangku iki, tresnaku iki
[01:43.97][03:05.92][03:40.08]Koyo kembang ilang sarine,
[01:48.14][03:09.90][03:44.06]Kebacut alum, koyone balung
[01:51.49][03:13.47][03:47.80]Sing wis kaboh entek sumsume.

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=0UHOpCQmxs4