Mangan Kacang


Versi: Ita DK

Nalika waktu demenan,
Ngucap janji bli bakal pisahan..
Jare ngomong arep sayang,
Arep eman sampe akhiring jaman..

Tapi terhalang wong tuwa,
Cinta kula sing akhire pisah..
Tanpa salah tanpa dosa,
Kakang tega sun ditinggal lunga..

reff:
Wong lanang kebangeten,
Lagi demen sun ditinggalaken..
Bli due perasaan,
Ning wong wadon sing lagi kasmaran..

Peribasa wong mangan kacang,
Isi dipangan kulit dibuang..
Dasar watek wong lanang,
Isane mung gampang gawe wirang..

reff:
Tapi terhalang wong tuwa,
Cinta kula sing akhire pisah..
Tanpa salah tanpa dosa,
Kakang tega sun ditinggal lunga..

Wong lanang kebangeten,
Lagi demen sun ditinggalaken..
Bli due perasaan,
Ning wong wadon sing lagi kasmaran..

Peribasa wong mangan kacang,
Isi dipangan kulit dibuang..
Dasar watek wong lanang,
Isane mung gampang gawe wirang..

Nalika waktu demenan,
Ngucap janji bli bakal pisahan..
Jare ngomong arep sayang,
Arep eman sampe akhiring jaman..
——————–
[ar: Ita DK]
[ti: Mangan Kacang]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 06:05]
[id: qzilunci]
[00:00.03]Mangan Kacang
[00:00.03]by: Ita DK
[00:47.03]
[00:49.03]>>>
[00:50.03]>>
[00:51.03]>
[00:52.03]Nalika waktu demenan,
[00:57.38]Ngucap janji bli bakal pisahan..
[01:04.43]Jare ngomong arep sayang,
[01:10.87]Arep eman sampe akhiring jaman..
[01:17.84]
[01:28.93]Tapi terhalang wong tuwa,
[01:34.69]Cinta kula sing akhire pisah..
[01:41.61]Tanpa salah tanpa dosa,
[01:48.04]Kakang tega sun ditinggal lunga..
[01:55.14]
[02:22.00]>>>
[02:23.00]>>
[02:24.00]>
[02:25.00]Wong lanang kebangeten,
[02:30.60]Lagi demen sun ditinggalaken..
[02:37.79]Bli due perasaan,
[02:44.13]Ning wong wadon
[02:46.58]sing lagi kasmaran..
[02:50.80]
[02:58.81]Peribasa wong mangan kacang,
[03:04.26]Isi dipangan kulit dibuang..
[03:11.64]Dasar watek wong lanang,
[03:17.70]Isane mung gampang gawe wirang..
[03:24.55]
[03:25.17]Tapi terhalang wong tuwa,
[03:31.05]Cinta kula sing akhire pisah..
[03:38.07]Tanpa salah tanpa dosa,
[03:44.35]Kakang tega sun ditinggal lunga..
[03:50.37]
[04:18.04]>>>
[04:19.04]>>
[04:20.04]>
[04:21.04]Wong lanang kebangeten,
[04:26.52]Lagi demen sun ditinggalaken..
[04:33.97]Bli due perasaan,
[04:39.87]Ning wong wadon
[04:42.66]sing lagi kasmaran..
[04:46.71]
[04:54.84]Peribasa wong mangan kacang,
[05:00.18]Isi dipangan kulit dibuang..
[05:07.32]Dasar watek wong lanang,
[05:13.47]Isane mung gampang gawe wirang..
[05:19.62]
[05:21.09]Nalika waktu demenan,
[05:27.07]Ngucap janji bli bakal pisahan..
[05:34.08]Jare ngomong arep sayang,
[05:40.48]Arep eman sampe akhiring jaman..
[05:46.32]
—————
Preview:

Advertisements

Kelayu (ita dk)

ita-dk_2
Versi: Ita DK

Rasa getun bli kejagan,
Bengen moyok ning sampean..
Aduh ampun sewu ampun,
Sekien kula keyungyun..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..

reff:
Lan kula ngerasa salah,
Wis sampean kula ngina..
Kien sun kapi katresna,
Tulung kula tambanana..

Sun bli due rasa isin,
Pingin gage gage kawin..
Rela sun mangan sekati,
Sing penting bisa kesanding..

Tuku klepon karo salak,
Tukue ning jatibarang..
Jare wong sampean blesak,
Jare kula paling garang..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..

reff:
Lan kula ngerasa salah,
Wis sampean kula ngina..
Kien sun kapi katresna,
Tulung kula tambanana..

Sun bli due rasa isin,
Pingin gage gage kawin..
Rela sun mangan sekati,
Sing penting bisa kesanding..

Tuku klepon karo salak,
Tukue ning jatibarang..
Jare wong sampean blesak,
Jare kula paling garang..

Rasa getun bli kejagan,
Bengen moyok ning sampean..
Aduh ampun sewu ampun,
Sekien kula keyungyun..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Ita DK]
[ti: Kelayu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:30]
[id: wwkuhscu]
[00:00.02]Kelayu
[00:00.02]by: Ita DK
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Rasa getun bli kejagan,
[00:35.38]Bengen moyok ning sampean..
[00:42.70]Aduh ampun sewu ampun,
[00:48.49]Sekien kula keyungyun..
[00:54.10]
[01:04.29]Kien sun kaya wong edan,
[01:09.31]Kelingan bae sampean..
[01:15.96]Sun kelayu sun kebayang,
[01:22.32]Persis kaya uwong ilang..
[01:27.91]
[01:55.02]>>>
[01:56.02]>>
[01:57.02]>
[01:58.02]Lan kula ngerasa salah,
[02:02.60]Wis sampean kula ngina..
[02:09.94]Kien sun kapi katresna,
[02:15.15]Tulung kula tambanana..
[02:21.02]
[02:30.04]Sun bli due rasa isin,
[02:34.44]Pingin gage gage kawin..
[02:41.83]Rela sun mangan sekati,
[02:47.78]Sing penting bisa kesanding..
[02:53.29]Tuku klepon karo salak,
[02:57.01]Tukue ning jatibarang..
[03:00.24]Jare wong sampean blesak,
[03:03.22]Jare kula paling garang..
[03:07.35]
[03:09.29]Kien sun kaya wong edan,
[03:14.84]Kelingan bae sampean..
[03:21.61]Sun kelayu sun kebayang,
[03:27.53]Persis kaya uwong ilang..
[03:33.25]
[04:00.02]>>>
[04:01.02]>>
[04:02.02]>
[04:03.02]Lan kula ngerasa salah,
[04:08.22]Wis sampean kula ngina..
[04:14.88]Kien sun kapi katresna,
[04:21.67]Tulung kula tambanana..
[04:26.52]
[04:35.09]Sun bli due rasa isin,
[04:40.52]Pingin gage gage kawin..
[04:47.24]Rela sun mangan sekati,
[04:53.34]Sing penting bisa kesanding..
[04:58.81]Tuku klepon karo salak,
[05:01.92]Tukue ning jatibarang..
[05:05.15]Jare wong sampean blesak,
[05:08.19]Jare kula paling garang..
[05:12.00]
[05:14.06]Rasa getun bli kejagan,
[05:20.54]Bengen moyok ning sampean..
[05:26.99]Aduh ampun sewu ampun,
[05:32.65]Sekien kula keyungyun..
[05:37.99]
[05:48.08]Kien sun kaya wong edan,
[05:53.61]Kelingan bae sampean..
[06:00.26]Sun kelayu sun kebayang,
[06:05.98]Persis kaya uwong ilang..
[06:11.89]
————–
Preview:

Berag Sedina

ita-dk_3
Versi: Ita DK

Arep tulung ning sapa,
Sambat sambat ning sapa..
Wong tua wis ora nana,
Si badan sebatang kara..

Batin jerit lan nangis,
Kepaksa kula ngemis..
Jejaluk sedalan-dalan,
Kanggo mangan sepulukan..

reff:
Sema tulungana kula,
Bapa priwe iki si badan..
Yen ndika ana,
Mungkin bli mengkene..

Gusti sesambate ampuh,
Seumur-umur pengen ngrasakena..
Pengen berag padu sedina..

Batin jerit lan nangis,
Kepaksa kula ngemis..
Jejaluk sedalan-dalan,
Kanggo mangan sepulukan..

reff:
Sema tulungana kula,
Bapa priwe iki si badan..
Yen ndika ana,
Mungkin bli mengkene..

Gusti sesambate ampuh,
Seumur-umur pengen ngrasakena..
Pengen berag padu sedina..

Arep tulung ning sapa,
Sambat sambat ning sapa..
Wong tua wis ora nana,
Si badan sebatang kara..

Batin jerit lan nangis,
Kepaksa kula ngemis..
Jejaluk sedalan-dalan,
Kanggo mangan sepulukan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: oahwsncu]
[ar: Ita DK]
[ti: Berag Sedina]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:33]
[00:00.04]Berag Sedina
[00:00.04]by: Ita DK
[00:30.04]
[00:32.49]>>>
[00:33.49]>>
[00:34.49]>
[00:35.49]Arep tulung ning sapa,
[00:42.22]Sambat sambat ning sapa..
[00:50.31]Wong tua wis ora nana,
[00:57.72]Si badan sebatang kara..
[01:05.48]
[01:21.85]Batin jerit lan nangis,
[01:28.87]Kepaksa kula ngemis..
[01:36.53]Jejaluk sedalan-dalan,
[01:44.37]Kanggo mangan sepulukan..
[01:52.27]
[02:25.18]>>>
[02:26.18]>>
[02:27.18]>
[02:28.18]Sema tulungana kula,
[02:37.20]Bapa priwe iki si badan..
[02:44.23]Yen ndika ana,
[02:48.86]Mungkin bli mengkene..
[02:53.11]
[03:11.40]Gusti sesambate ampuh,
[03:20.85]Seumur-umur pengen ngrasakena..
[03:28.75]Pengen berag padu sedina..
[03:36.08]
[03:38.64]Batin jerit lan nangis,
[03:45.48]Kepaksa kula ngemis..
[03:53.44]Jejaluk sedalan-dalan,
[04:00.71]Kanggo mangan sepulukan..
[04:09.05]
[04:41.78]>>>
[04:42.78]>>
[04:43.78]>
[04:44.78]Sema tulungana kula,
[04:53.88]Bapa priwe iki si badan..
[05:01.03]Yen ndika ana,
[05:05.07]Mungkin bli mengkene..
[05:09.67]
[05:27.83]Gusti sesambate ampuh,
[05:37.04]Seumur-umur pengen ngrasakena..
[05:45.13]Pengen berag padu sedina..
[05:51.91]
[05:55.02]Arep tulung ning sapa,
[06:01.99]Sambat sambat ning sapa..
[06:10.02]Wong tua wis ora nana,
[06:17.42]Si badan sebatang kara..
[06:24.88]
[06:41.18]Batin jerit lan nangis,
[06:48.45]Kepaksa kula ngemis..
[06:56.49]Jejaluk sedalan-dalan,
[07:04.21]Kanggo mangan sepulukan..
[07:11.61]
—————
Preview:

Sapu Jogan

Ita-DK
Versi: Ita DK

Bagen jare batu kandas?,
Sampean sipate ala..
Tapi kula tetep cinta,
Najan wong ngomong apa,
Bli perduli sing penting bahagia..

Pribasane sapu jogan,
Demene ora kejagan..
Bagen mangan karo uya,
Turu gelar ing klasa,
Urip kita kaya ning sorga..

reff:
Cinta memang gawe bahagia,
Cinta kudu saling nerima..

Cinta ora cukup ning mata,
Cinta ora pandeng harta..

Pribasane sapu jogan,
Demene ora kejagan..
Bagen mangan karo uya,
Turu gelar ing klasa,
Urip kita kaya ning sorga..

reff:
Cinta memang gawe bahagia,
Cinta kudu saling nerima..

Cinta ora cukup ning mata,
Cinta ora pandeng harta..

Bagen jare batu kandas?,
Sampean sipate ala..
Tapi kula tetep cinta,
Najan wong ngomong apa,
Bli perduli sing penting bahagia..
—————
[ver: lyrics]
[id: wnkihccs]
[ar: Ita Dk]
[ti: Sapu Jogan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.08]Sapu Jogan
[00:40.08]Versi : Ita DK
[00:43.08]
[00:46.08]>>>
[00:47.08]>>
[00:48.08]>
[00:49.08]Bagen jare batu kandas?,
[00:56.52]Sampean sipate ala..
[01:01.86]Tapi kula tetep cinta,
[01:06.15]Najan wong ngomong apa,
[01:09.52]Bli perduli sing penting bahagia..
[01:16.24]
[01:23.89]Pribasane sapu jogan,
[01:29.99]Demene ora kejagan..
[01:35.41]Bagen mangan karo uya,
[01:39.89]Turu gelar ing klasa,
[01:43.02]Urip kita kaya ning sorga..
[01:50.02]
[01:53.31]==ita dk, sapu jogan==
[02:14.02]
[02:17.02]>>>
[02:18.02]>>
[02:19.02]>
[02:20.02]Cinta memang gawe bahagia,
[02:27.42]Cinta kudu saling nerima..
[02:33.96]
[02:42.30]Cinta ora cukup ning mata,
[02:48.70]Cinta ora pandeng harta..
[02:55.61]
[03:01.71]Pribasane sapu jogan,
[03:08.90]Demene ora kejagan..
[03:14.49]Bagen mangan karo uya,
[03:18.29]Turu gelar ing klasa,
[03:22.02]Urip kita kaya ning sorga..
[03:28.24]
[03:31.47]==sapu jogan, ita dk==
[03:53.31]
[03:56.31]>>>
[03:57.31]>>
[03:58.31]>
[03:59.31]Cinta memang gawe bahagia,
[04:06.31]Cinta kudu saling nerima..
[04:13.00]
[04:21.03]Cinta ora cukup ning mata,
[04:27.49]Cinta ora pandeng harta..
[04:34.45]
[04:40.30]Bagen jare batu kandas?,
[04:47.08]Sampean sipate ala..
[04:52.98]Tapi kula tetep cinta,
[04:56.92]Najan wong ngomong apa,
[05:00.09]Bli perduli sing penting bahagia..
[05:07.17]
————
Preview: