Mangan Kacang

Versi: Ita DK

Nalika waktu demenan,
Ngucap janji bli bakal pisahan..
Jare ngomong arep sayang,
Arep eman sampe akhiring jaman..

Tapi terhalang wong tuwa,
Cinta kula sing akhire pisah..
Tanpa salah tanpa dosa,
Kakang tega sun ditinggal lunga..

reff:
Wong lanang kebangeten,
Lagi demen sun ditinggalaken..
Bli due perasaan,
Ning wong wadon sing lagi kasmaran..

Peribasa wong mangan kacang,
Isi dipangan kulit dibuang..
Dasar watek wong lanang,
Isane mung gampang gawe wirang..

reff:
Tapi terhalang wong tuwa,
Cinta kula sing akhire pisah..
Tanpa salah tanpa dosa,
Kakang tega sun ditinggal lunga..

Wong lanang kebangeten,
Lagi demen sun ditinggalaken..
Bli due perasaan,
Ning wong wadon sing lagi kasmaran..

Peribasa wong mangan kacang,
Isi dipangan kulit dibuang..
Dasar watek wong lanang,
Isane mung gampang gawe wirang..

Nalika waktu demenan,
Ngucap janji bli bakal pisahan..
Jare ngomong arep sayang,
Arep eman sampe akhiring jaman..

Kelayu (ita dk)

Versi: Ita DK

Rasa getun bli kejagan,
Bengen moyok ning sampean..
Aduh ampun sewu ampun,
Sekien kula keyungyun..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..

reff:
Lan kula ngerasa salah,
Wis sampean kula ngina..
Kien sun kapi katresna,
Tulung kula tambanana..

Sun bli due rasa isin,
Pingin gage gage kawin..
Rela sun mangan sekati,
Sing penting bisa kesanding..

Tuku klepon karo salak,
Tukue ning jatibarang..
Jare wong sampean blesak,
Jare kula paling garang..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..

reff:
Lan kula ngerasa salah,
Wis sampean kula ngina..
Kien sun kapi katresna,
Tulung kula tambanana..

Sun bli due rasa isin,
Pingin gage gage kawin..
Rela sun mangan sekati,
Sing penting bisa kesanding..

Tuku klepon karo salak,
Tukue ning jatibarang..
Jare wong sampean blesak,
Jare kula paling garang..

Rasa getun bli kejagan,
Bengen moyok ning sampean..
Aduh ampun sewu ampun,
Sekien kula keyungyun..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..

12