Buktine Apa

isa-stevani_4
Versi: Isa Stevani

Lamun kakang demen kula,
Lamun kakang sayang kula,
Coba kakang buktine apa..
Aja omonge bae kapan kang sing dikawine,
Masa arep selingkuhan bae..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..

reff:
Lamun kakang bener lanang,
Wani beli kang lamun wayuan..
Daripada selingkuhan,
Watir bokat ketangguan,
Masih mending kang terang-terangan..

Sing penting adil bagi waktune,
Sing penting adil bagi kasih sayange..
Kula sih nerima bae bokat kang wis kudune,
Kula ora bakal lara atine..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..

reff:
Lamun kakang bener lanang,
Wani beli kang lamun wayuan..
Daripada selingkuhan,
Watir bokat ketangguan,
Masih mending kang terang-terangan..

Sing penting adil bagi waktune,
Sing penting adil bagi kasih sayange..
Kula sih nerima bae bokat kang wis kudune,
Kula ora bakal lara atine..

Lamun kakang demen kula,
Lamun kakang sayang kula,
Coba kakang buktine apa..
Aja omonge bae kapan kang sing dikawine,
Masa arep selingkuhan bae..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..
——————
[ver: lyrics]
[id: pauackcu]
[ar: Isa Stevani]
[ti: Buktine Apa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:22]
[00:00.06]Buktine Apa
[00:00.06]by: Isa Stevani
[00:48.06]
[00:50.96]>>>
[00:51.96]>>
[00:52.96]>
[00:53.96]Lamun kakang demen kula,
[00:56.69]Lamun kakang sayang kula,
[01:00.11]Coba kakang buktine apa..
[01:06.40]Aja omonge bae
[01:09.32]kapan kang sing dikawine,
[01:12.86]Masa arep selingkuhan bae..
[01:18.52]
[01:25.24]Bli usah megat sing tua,
[01:28.47]Sing penting pada nerimane,
[01:32.05]Kula bagen dadi rabi enome..
[01:38.40]Najan seminggu ping telu,
[01:41.57]Asal bisa bagi waktu,
[01:44.92]Resiko kula urip diwayu..
[01:51.16]Resiko kula urip diwayu..
[01:57.31]
[02:32.26]>>>
[02:33.26]>>
[02:34.26]>
[02:35.26]Lamun kakang bener lanang,
[02:41.82]Wani beli kang lamun wayuan..
[02:48.48]Daripada selingkuhan,
[02:53.01]Watir bokat ketangguan,
[02:56.63]Masih mending kang
[02:59.05]terang-terangan..
[03:02.59]
[03:15.09]Sing penting adil bagi waktune,
[03:21.25]Sing penting adil bagi kasih sayange..
[03:28.72]Kula sih nerima bae
[03:32.70]bokat kang wis kudune,
[03:36.25]Kula ora bakal lara atine..
[03:42.35]
[03:47.09]Bli usah megat sing tua,
[03:50.30]Sing penting pada nerimane,
[03:55.29]Kula bagen dadi rabi enome..
[04:00.94]Najan seminggu ping telu,
[04:03.82]Asal bisa bagi waktu,
[04:07.17]Resiko kula urip diwayu..
[04:13.53]Resiko kula urip diwayu..
[04:19.62]
[04:54.86]>>>
[04:55.86]>>
[04:56.86]>
[04:57.86]Lamun kakang bener lanang,
[05:04.86]Wani beli kang lamun wayuan..
[05:10.73]Daripada selingkuhan,
[05:14.16]Watir bokat ketangguan,
[05:18.20]Masih mending kang
[05:21.49]terang-terangan..
[05:25.04]
[05:38.04]Sing penting adil bagi waktune,
[05:43.71]Sing penting adil bagi kasih sayange..
[05:50.48]Kula sih nerima bae
[05:54.10]bokat kang wis kudune,
[05:58.14]Kula ora bakal lara atine..
[06:04.43]
[06:10.16]Lamun kakang demen kula,
[06:12.89]Lamun kakang sayang kula,
[06:16.12]Coba kakang buktine apa..
[06:22.59]Aja omonge bae
[06:25.33]kapan kang sing dikawine,
[06:28.75]Masa arep selingkuhan bae..
[06:34.35]
[06:41.87]Bli usah megat sing tua,
[06:44.62]Sing penting pada nerimane,
[06:48.09]Kula bagen dadi rabi enome..
[06:54.32]Najan seminggu ping telu,
[06:57.42]Asal bisa bagi waktu,
[07:00.53]Resiko kula urip diwayu..
[07:06.89]Resiko kula urip diwayu..
[07:13.29]
————–
Preview:

Advertisements

Peteng Pendelengan

Isa-Stevani_2
Versi: Isa Stevani

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..

Kelingan waktu janji,
Wayah jam siji bengi..
Jarene ora bakal ngingkari,
Nanging tega nyakiti..

reff:
Jagad surem
mata peteng pendelengan,
Dilarai sing katon
cuma bayangan sampean..

Kaya kenen
wong lagi kepegot tresna,
Blenak ning pikiran
klalen segala-gala..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..

reff:
Jagad surem
mata peteng pendelengan,
Dilarai sing katon
cuma bayangan sampean..

Kaya kenen
wong lagi kepegot tresna,
Blenak ning pikiran
klalen segala-gala..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..

reff:
Jagad surem
mata peteng pendelengan,
Dilarai sing katon
cuma bayangan sampean..

Kaya kenen
wong lagi kepegot tresna,
Blenak ning pikiran
klalen segala-gala..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..
——————
[ver: lyrics]
[id: bquivcch]
[ar: Isa Stevani]
[ti: Peteng Pendelengan]
[by: yanilipatro]
[length: 06:37]
[00:01.03]Peteng Pendelengan
[00:01.03]by: Isa Stevani
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Awan dadi bayangan,
[00:37.19]Bengi dadi impian..
[00:43.18]Pujaan lunga tanpa pamitan,
[00:51.40]Tega ninggal si badan..
[00:58.12]
[01:07.00]Kelingan waktu janji,
[01:14.05]Wayah jam siji bengi..
[01:20.76]Jarene ora bakal ngingkari,
[01:28.86]Nanging tega nyakiti..
[01:34.60]
[01:55.46]>>>
[01:56.46]>>
[01:57.46]>
[01:58.46]Jagad surem
[02:01.47]mata peteng pendelengan..
[02:05.78]Dilarai sing katon
[02:09.47]Cuma bayangan sampean..
[02:14.51]
[02:23.13]Kaya kenen
[02:25.68]wong lagi kepegot tresna..
[02:30.82]Blenak ning pikiran
[02:34.07]Klalen segala-gala..
[02:39.98]Awan dadi bayangan,
[02:45.35]Bengi dadi impian..
[02:53.52]Pujaan lunga tanpa pamitan,
[03:00.72]Tega ninggal si badan..
[03:07.34]
[03:28.23]>>>
[03:29.23]>>
[03:30.23]>
[03:31.23]Jagad surem
[03:34.72]mata peteng pendelengan..
[03:38.91]Dilarai sing katon
[03:42.22]Cuma bayangan sampean..
[03:46.47]
[03:56.36]Kaya kenen
[03:59.59]wong lagi kepegot tresna..
[04:03.90]Blenak ning pikiran
[04:06.89]Klalen segala-gala..
[04:12.40]Awan dadi bayangan,
[04:19.49]Bengi dadi impian..
[04:26.18]Pujaan lunga tanpa pamitan,
[04:33.56]Tega ninggal si badan..
[04:40.31]
[05:00.82]>>>
[05:01.82]>>
[05:02.82]>
[05:03.82]Jagad surem
[05:07.25]mata peteng pendelengan..
[05:11.13]Dilarai sing katon
[05:14.63]Cuma bayangan sampean..
[05:18.56]
[05:28.51]Kaya kenen
[05:31.38]wong lagi kepegot tresna..
[05:36.19]Blenak ning pikiran
[05:39.13]Klalen segala-gala..
[05:43.94]Awan dadi bayangan,
[05:51.59]Bengi dadi impian..
[05:58.59]Pujaan lunga tanpa pamitan,
[06:06.16]Tega ninggal si badan..
[06:12.52]
————–
Preview:

Demen Tapi Isin

Isa-Stevani
Versi: Isa Stevani

Sapa wadone sing ora kegembang,
Yen disapa wong lanang ganteng lan sopan..
Ireng manis kulite galing brintik rambute,
Sapa bae wong kasep arane..

Kwayang temen bisa laksana,
Urip seneng mung karo soma..
Kelingan ning omonge lan manis gemuyune,
Sapa bae wong ganteng jodone..

reff:
Tekad ning ati arep disapa,
Tapi cangkeme ora bisa mangap..
Rasa gemeter sekujur badan,
Yen wis nyawang wong ganteng dadi kedanan..

Kwayang temen bisa laksana,
Urip seneng mung karo soma..
Kelingan ning omonge lan manis gemuyune,
Sapa bae wong ganteng jodone..

reff:
Tekad ning ati arep disapa,
Tapi cangkeme ora bisa mangap..
Rasa gemeter sekujur badan,
Yen wis nyawang wong ganteng dadi kedanan..

Kwayang temen bisa laksana,
Urip seneng mung karo soma..
Kelingan ning omonge lan manis gemuyune,
Sapa bae wong ganteng jodone..
—————-
[ver: lyrics]
[id: scpwczca]
[ar: Isah Stevani]
[ti: Demen Tapi Isin]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:38]
[00:01.07]Demen Tapi Isin
[00:26.83]Vokal: Isah Stevani
[00:29.83]
[00:32.83]>>>
[00:33.83]>>
[00:34.83]>
[00:35.83]Sapa wadone sing ora kegembang,
[00:42.36]Yen disapa wong lanang
[00:45.58]ganteng lan sopan..
[00:49.14]Ireng manis kulite
[00:52.18]galing brintik rambute,
[00:55.74]Sapa bae wong kasep arane..
[01:03.51]
[01:17.02]Kwayang temen bisa laksana,
[01:23.31]Urip seneng mung karo soma..
[01:30.59]Kelingan ning omonge
[01:33.68]lan manis gemuyune,
[01:37.23]Sapa bae wong ganteng jodone..
[01:44.01]
[02:09.60]>>>
[02:10.60]>>
[02:11.60]>
[02:12.60]Tekad ning ati arep disapa,
[02:18.87]Tapi cangkeme ora bisa mangap..
[02:26.21]Rasa gemeter sekujur badan,
[02:32.74]Yen wis nyawang
[02:34.58]wong ganteng dadi kedanan..
[02:39.34]Kwayang temen bisa laksana,
[02:46.48]Urip seneng mung karo soma..
[02:53.58]Kelingan ning omonge
[02:56.74]lan manis gemuyune,
[03:00.41]Sapa bae wong ganteng jodone..
[03:07.44]
[03:32.02]>>>
[03:33.02]>>
[03:34.02]>
[03:35.02]Tekad ning ati arep disapa,
[03:41.54]Tapi cangkeme ora bisa mangap..
[03:48.94]Rasa gemeter sekujur badan,
[03:55.42]Yen wis nyawang
[03:57.60]wong ganteng dadi kedanan..
[04:02.57]Kwayang temen bisa laksana,
[04:08.92]Urip seneng mung karo soma..
[04:15.95]Kelingan ning omonge
[04:19.25]lan manis gemuyune,
[04:23.04]Sapa bae wong ganteng jodone..
[04:29.38]
————–
Preview: