Buktine Apa

Versi: Isa Stevani

Lamun kakang demen kula,
Lamun kakang sayang kula,
Coba kakang buktine apa..
Aja omonge bae kapan kang sing dikawine,
Masa arep selingkuhan bae..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..

reff:
Lamun kakang bener lanang,
Wani beli kang lamun wayuan..
Daripada selingkuhan,
Watir bokat ketangguan,
Masih mending kang terang-terangan..

Sing penting adil bagi waktune,
Sing penting adil bagi kasih sayange..
Kula sih nerima bae bokat kang wis kudune,
Kula ora bakal lara atine..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..

reff:
Lamun kakang bener lanang,
Wani beli kang lamun wayuan..
Daripada selingkuhan,
Watir bokat ketangguan,
Masih mending kang terang-terangan..

Sing penting adil bagi waktune,
Sing penting adil bagi kasih sayange..
Kula sih nerima bae bokat kang wis kudune,
Kula ora bakal lara atine..

Lamun kakang demen kula,
Lamun kakang sayang kula,
Coba kakang buktine apa..
Aja omonge bae kapan kang sing dikawine,
Masa arep selingkuhan bae..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..

Peteng Pendelengan

Versi: Isa Stevani

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..

Kelingan waktu janji,
Wayah jam siji bengi..
Jarene ora bakal ngingkari,
Nanging tega nyakiti..

reff:
Jagad surem
mata peteng pendelengan,
Dilarai sing katon
cuma bayangan sampean..

Kaya kenen
wong lagi kepegot tresna,
Blenak ning pikiran
klalen segala-gala..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..

reff:
Jagad surem
mata peteng pendelengan,
Dilarai sing katon
cuma bayangan sampean..

Kaya kenen
wong lagi kepegot tresna,
Blenak ning pikiran
klalen segala-gala..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..

reff:
Jagad surem
mata peteng pendelengan,
Dilarai sing katon
cuma bayangan sampean..

Kaya kenen
wong lagi kepegot tresna,
Blenak ning pikiran
klalen segala-gala..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..

12