Mailbox


Versi: Ira Herlina

Seminggu ra ketemu,
Aku kangen swaramu..
Tak telpon awan wengi,
Handphonemu kok pateni,
Gek kowe ono ngendi..

Senajan mung swaramu,
Cukup nggo tombo kangenku..
Ora biasane kowe koyo ngene,
Ra ono kabare..

Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..

reff:
Seminggu ra ketemu,
Aku kangen swaramu..
Tak telpon awan wengi,
Handphonemu kok pateni,
Gek kowe ono ngendi..

Senajan mung swaramu,
Cukup nggo tombo kangenku..
Ora biasane kowe koyo ngene,
Ra ono kabare..

Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..

Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..

Kado Tresno


Versi : Ira Herlina

Kado kanggo sliramu, sayang..
Tresno neng atiku..
Kanggo tondo moto,
Eling sabendino, marang awakku

Tangis jroning atimu, sayang..
Tombone kangenku..
Kudune percoyo,adoh panggonanmu
Atiku rindu..

Roso rasaning ati..,
Tansah pengen bali..
Biso nggandeng sliramu,
Crito nganti tutug wengi..

Nanging kahanan iki,
Kudu biso ngerti sayang..
Sing tak suwun ojo nganti lali,
Senajan mung sepisan..

reff:
Tangis jroning atimu, sayang..
Tombone kangenku..
Kudune percoyo,adoh panggonanmu
Atiku rindu..

Roso rasaning ati..,
Tansah pengen bali..
Biso nggandeng sliramu,
Crito nganti tutug wengi..

Nanging kahanan iki,
Kudu biso ngerti sayang..
Sing tak suwun ojo nganti lali,
Senajan mung sepisan..

123