Mailbox

Versi: Ira Herlina
Seminggu ra ketemu,
Aku kangen swaramu..
Tak telpon awan wengi,
Handphonemu kok pateni,
Gek kowe ono ngendi..
Senajan mung swaramu,
Cukup nggo tombo kangenku..
Ora biasane kowe koyo ngene,
Ra ono kabare..
Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..
reff:
Seminggu ra ketemu,
Aku kangen swaramu..
Tak telpon awan wengi,
Handphonemu kok pateni,
Gek kowe ono ngendi..
Senajan mung swaramu,
Cukup nggo tombo kangenku..
Ora biasane kowe koyo ngene,
Ra ono kabare..
Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..
Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..

Kado Tresno

Versi : Ira Herlina

Kado kanggo sliramu, sayang..
Tresno neng atiku..
Kanggo tondo moto,
Eling sabendino, marang awakku

Tangis jroning atimu, sayang..
Tombone kangenku..
Kudune percoyo,adoh panggonanmu
Atiku rindu..

Roso rasaning ati..,
Tansah pengen bali..
Biso nggandeng sliramu,
Crito nganti tutug wengi..

Nanging kahanan iki,
Kudu biso ngerti sayang..
Sing tak suwun ojo nganti lali,
Senajan mung sepisan..

reff:
Tangis jroning atimu, sayang..
Tombone kangenku..
Kudune percoyo,adoh panggonanmu
Atiku rindu..

Roso rasaning ati..,
Tansah pengen bali..
Biso nggandeng sliramu,
Crito nganti tutug wengi..

Nanging kahanan iki,
Kudu biso ngerti sayang..
Sing tak suwun ojo nganti lali,
Senajan mung sepisan..

Sworo Wengi

Versi: Ira Herlina

Iki dudu crito, dudu sandiworo..
Saben wengi teko, kowe mesti lungo..
Nyatane mengkene, abot tak rasakke..
Pancen tak akoni, ono roso sepi..

Sing tak jaluk sing tak impi..
Roso tresno, sing gemati..
Aku pengen, ono konco..
Sing biso ngerti karepe ati..

Aku pengen, saben wengi..
Dikancani, ditunggoni..
Leganono.., panyuwunku..
Ojo lungo kancanono aku..

reff :
Nyatane mengkene, abot tak rasakke..
Pancen tak akoni, ono roso sepi..

Sing tak jaluk sing tak impi..
Roso tresno, sing gemati..
Aku pengen, ono konco..
Sing biso ngerti karepe ati..

Aku pengen, saben wengi..
Dikancani, ditunggoni..
Leganono.., panyuwunku..
Ojo lungo kancanono aku..
Ojo lungo kancanono aku..

Kudu Bali

Versi: Andi ft. Ira Herlina

Lk :
Yen ing kene ono lintang
KOno ugo ono lintang
Saben kangen mung tansah tak sawang

Pr :
Yen ing kene ono mbulan
Kono ugo ono mbulan
Yen kangen mung tansah tak sawang

Lk :
Kroso sepi njero ati
Rasane pingin nemoni
Cah ayu, sing tansah tak impi

Pr :
Rino wengi aku ngunu
Pengene tansah ketemu
Tresnomu ono ning atiku

Lk :
Suriname panggonanmu
Paramaribo kuthomu
Ono kono kisah anggonku ketemu

Pr :
Durung mari kangen iki
Nanging kowe kudu bali
Ning kene aku setyo ngenteni

reff :
Lk :
Kroso sepi njero ati
Rasane pingin nemoni
Cah ayu, sing tansah tak impi

Pr :
Rino wengi aku ngunu
Pengene tansah ketemu
Tresnomu ono ning atiku

Lk :
Suriname panggonanmu
Paramaribo kuthomu
Ono kono kisah anggonku ketemu

Pr :
Durung mari kangen iki
Nanging kowe kudu bali
Ning kene aku setyo ngenteni

Ning kene aku setyo ngenteni

Ojo Salah Tompo

Versi: Ira Herlina

Paite roso, yen keloro-loro
Ditinggal lungo, digawe gelo uwis tak rasakke
Ojo salahke, yen dadi mengkene
Ora percoyo, janjine priyo sing nduweni tresno

Opo salah yen aku ra tresno
Njero ati iki durung biso
Nadyan sliramu, tanpo pamrih ning atiku

Opo salah yen aku ra tresno
Penjalukku atimu sing lilo
Umpomo watu, ora ajur keno banyu

reff :
Paite roso, yen keloro-loro
Ditinggal lungo, digawe gelo uwis tak rasakke
Ojo salahke, yen dadi mengkene
Ora percoyo, janjine priyo sing nduweni tresno

Opo salah yen aku ra tresno
Njero ati iki durung biso
Nadyan sliramu, tanpo pamrih ning atiku

Opo salah yen aku ra tresno
Penjalukku atimu sing lilo
Umpomo watu, ora ajur keno banyu