Peteng Dedet Lelimengan


Versi: Mbah Tomo ft. Intan

Lk:
Peteng dedet lelimengan,
Nggugah ati kang kebak pacoban..
Iki awan opo bengi mbok,
Kebangeten uripku iki..

Duh gusti paringo margi,
Gesang kulo badhe kados pundi..
Mbenjang kulo tumut sinten,
Bapak ibu sampun mboten wonten..

Pr:
Tabah tabahno atimu,
Gusti tansah ono ing sandingmu..
Mbesok kowe bakal mulyo,
Kanthi dalan kowe adol suworo..

Lk:
Opo pancen wis nasibku,
Urip iki tanpo bapak ibu..
Nelongso jroning batinku,
Aku dadi bocah yatin piatu..

reff:
Lk:
Peteng dedet lelimengan,
Nggugah ati kang kebak pacoban..
Iki awan opo bengi mbok,
Kebangeten uripku iki..

Duh gusti paringo margi,
Gesang kulo badhe kados pundi..
Mbenjang kulo tumut sinten,
Bapak ibu sampun mboten wonten..

Pr:
Tabah tabahno atimu,
Gusti tansah ono ing sandingmu..
Mbesok kowe bakal mulyo,
Kanthi dalan kowe adol suworo..

Lk:
Opo pancen wis nasibku,
Urip iki tanpo bapak ibu..
Nelongso jroning batinku,
Aku dadi bocah yatin piatu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Klambi Abang (sari intan)

Versi: Sari ft. Intan

Rupane sing bagus awake sing ngganteng, nggodha ati
Kepingin nyedaki nang jroning ati, isih wedi
Kuatir atiku yen nganti, ono sing ndisiki
Percepat aku kudu biso, ngepek ati

reff :
Kelakon saiki deweke, ngerti tak senengi
Sayange tandhuke nang aku, mung biasa wae
Gemese atiku deweke, ra mudheng karepku
Tresnoku wis kadhung, mluthat nang sliramu

Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye, klambi abang…

Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Ora kroso, yen sliramu, dadi idamanku…
Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Keno opo, ati iki, terus wae klayu…

reff :
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye, klambi abang…

Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Ora kroso, yen sliramu, dadi idamanku…
Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Keno opo, ati iki, terus wae klayu…
Keno opo, ati iki, terus wae klayu…

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
123