Harapan Palsu

“Harapan Palsu” versi Intan Rahma

Awale kowe teko ngomong ngancani aku,
Soyo suwe keroso nyamanku neng sandingmu..
Kowe sing selalu ono pas seneng lan susahku,
Tak jogo tak eman awakmu..

Saiki kowe bedo kerep ninggalke aku,
Uwis ra tau ono ilang tanpo kabarmu..
Opo iki wis tondo kowe cidro janjimu,
Kowe tego ninggali harapan palsu..

Wis wis cukup uwisono sandiworo tresno kuwi,
Uwis tutug ati loro eluh iki dadi seksi..
Rogomu sing tak jogo ning atimu nggo wong liyo..
Ra bakal kuat ati nyanding mbendino..

Wis wis aku trimo mundur tinimbang atiku ajur,
Gusti niku mboten sare mesti nyiapke gantine..
Cen karep tak teruske ning bakal bubrah akhire,
Mending loro saiki genah larane..

Kowe sing nandur kowe sing nggawe ajur,
Seko awal kowe wis ngapusi ra jujur,
Aku bersyukur kabeh urung terlanjur,
Urung nganti tekan adoh aku tak mundur..

Tresnamu nggo wong liyo ngomongo ora popo,
Senajan ngiris batin tambah neng ati loro,
Aku sing bacut tresno kowe malah mbebedo,
Kowe nuwuhke roso akhire mung ninggal lunggo..

Kowe lunggo sak penakmu ora eling ono aku,
Tanpo sadar kowe wis nyekso batinku..

Wis wis cukup uwisono sandiworo tresno kuwi,
Uwis tutug ati loro eluh iki dadi seksi..
Rogomu sing tak jogo ning atimu nggo wong liyo..
Ra bakal kuat ati nyanding mbendino..

Wis wis aku trimo mundur tinimbang atiku ajur,
Gusti niku mboten sare mesti nyiapke gantine..
Cen karep tak teruske ning bakal bubrah akhire,
Mending loro saiki genah larane..

Dalane Pisahan

“Dalane Pisahan” Versi Xaluna feat Intan Rahma

Pr:
Mas kok iso kowe njaluk bubar,
Pas aku butuh kowe dadi gujengan..
Kudu mlaku dewe tanpo awakmu,
Mas opo aku iso..

Lk:
Dhik opo aku kurang ngerteni,
Nyoto mung sliramu sing ono neng ati..
Pas wayah sepi kowe ono neng ngendi,
Ora tau ngancani..

Pr:
Opo susah ngucap pamit ro aku sing sabendino,
Pengen ngerti alesanmu ninggal aku..
Terus piye kabeh janji sing tok ucap marang aku,
Mlaku bareng nglengkapi kekuranganku..

Lk:
Alasan aku lungo ra maksud gawe loro,
Bedomu ketok tenanan karo awal pacaran..
Ku susah kowe ra ono ngampet rindu wis kulino,
Mungkin dadi dalan yen kudu pisahan..

Tak bacutke soyo ragu kit awal raono restu,
Aku wis berjuang ra ngubah keadaan..
Yen kowe nagih janjimu sorry aku ra mampu,
Sepurane sayang wis ilang harapan..

Pr:
Opo susah ngucap pamit ro aku sing sabendino,
Pengen ngerti alesanmu ninggal aku..
Terus piye kabeh janji sing tok ucap marang aku,
Mlaku bareng nglengkapi kekuranganku..

reff:
Pr:
Opo susah ngucap pamit ro aku sing sabendino,
Pengen ngerti alesanmu ninggal aku..
Terus piye kabeh janji sing tok ucap marang aku,
Mlaku bareng nglengkapi kekuranganku..

Lk:
Gedekno atimu sayang,
Mugo apik sing dadi dongamu..
Loromu mesti bakal mari,
Senadyan udu aku sing nambani..

1237