Kowe Lan Kenangan


Versi: Intan Rahma

Ra biso lali,
Mung tansah kelingan..
Karo kowe sing tak tresno,
Ninggalke kenangan..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

reff:
Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Mungkin wis dadi,
Takdire gusti..
Biso nyawang kowe nanging,
Tanpo biso nduweni..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..
———————
[ver: lyrics]
[id: sulhhkci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Kowe Lan Kenangan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.02]Kowe Lan Kenangan
[00:00.02]by: Intan Rahma
[00:11.02]
[00:13.02]>>>
[00:14.02]>>
[00:15.02]>
[00:16.02]Ra biso lali,
[00:19.10]Mung tansah kelingan..
[00:23.58]Karo kowe sing tak tresno,
[00:27.49]Ninggalke kenangan..
[00:32.09]Kabeh dadi impenku,
[00:35.33]Koyo mbiyen bareng mlaku..
[00:39.49]Nyambung katresnan iki,
[00:43.34]Mungkin k’we wis ra sudi..
[00:48.00]
[00:50.35]Terusno lakumu,
[00:53.21]Dongaku kanggo awakmu..
[00:56.87]Mugo kowe enggal,
[00:59.16]Nemokke dalanmu..
[01:06.30]
[01:09.06]Ngopo mbiyen kowe teko,
[01:12.66]Yen akhire arep lungo..
[01:16.76]Ngarepke balasan tresno,
[01:20.50]Nanging mung mbok sio-sio..
[01:24.48]Pancen lantip pikiranmu,
[01:28.40]Pancen luwes omonganmu..
[01:32.38]Nanging opo kabeh kuwi,
[01:36.16]Mung tok nggo nglarani aku..
[01:41.07]
[02:03.01]>>>
[02:04.01]>>
[02:05.01]>
[02:06.01]Terusno lakumu,
[02:08.81]Dongaku kanggo awakmu,
[02:12.37]Mugo kowe enggal,
[02:15.35]Nemokke dalanmu..
[02:18.70]
[02:23.91]Mungkin wis dadi,
[02:27.59]Takdire gusti..
[02:32.36]Biso nyawang kowe nanging,
[02:36.09]Tanpo biso nduweni..
[02:41.43]Kabeh dadi impenku,
[02:44.29]Koyo mbiyen bareng mlaku..
[02:48.14]Nyambung katresnan iki,
[02:51.93]Mungkin k’we wis ra sudi..
[02:57.02]
[02:59.45]Terusno lakumu,
[03:01.93]Dongaku kanggo awakmu..
[03:05.35]Mugo kowe enggal,
[03:08.27]Nemokke dalanmu..
[03:13.79]
[03:17.03]Ngopo mbiyen kowe teko,
[03:20.56]Yen akhire arep lungo..
[03:24.91]Ngarepke balasan tresno,
[03:28.82]Nanging mung mbok sio-sio..
[03:32.92]Pancen lantip pikiranmu,
[03:36.71]Pancen luwes omonganmu..
[03:40.74]Nanging opo kabeh kuwi,
[03:44.59]Mung tok nggo nglarani aku..
[03:48.94]Ngopo mbiyen kowe teko,
[03:52.55]Yen akhire arep lungo..
[03:56.65]Ngarepke balasan tresno,
[04:00.37]Nanging mung mbok sio-sio..
[04:04.47]Pancen lantip pikiranmu,
[04:08.32]Pancen luwes omonganmu..
[04:12.36]Nanging opo kabeh kuwi,
[04:16.34]Mung tok nggo nglarani aku..
[04:21.05]
————–
Preview:

Advertisements

Pucuke Asmoro

ndx-aka
Versi: NDX AKA ft. Intan Rahma

Pr:
Ra nyongko aku ra ngiro,
Yen sliramu gampang kegodha wanito..
Nggetuni anggonku nglanggati,
Tresnamu lamis jebul mung ono lati..

Lantip ono pangucap,
Cidro anggonanmu janji..
Kangmas coba jelasno,
Opo aku salah panompo..

Lk:
Cah ayu ojo mbok terusno,
Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo..
Tresnaku iki yo mung kowe,
Ra ono niatan golek wanito liyane..

Tulus suci tresnaku,
Yo mung onok nggo sliramu..
Uwisono eluhmu,
Brebes mili ono pipi kuwi..

Pr:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

Lk:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

reff:
Pr:
Lantip ono pangucap,
Cidro anggonanmu janji..
Kangmas coba jelasno,
Opo aku salah panompo..

Ft:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hnlolocu]
[ar: NDX AKA ft. Intan Rahma]
[ti: Pucuke Asmoro]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:00.01]Pucuke Asmoro
[00:00.01]by: NDX AKA ft. Intan Rahma
[00:09.01]
[00:11.11]>>>
[00:12.11]>>
[00:13.11]>
[00:14.11]Pr: Ra nyongko aku ra ngiro,
[00:20.81]Pr: Yen sliramu gampang kegodha wanito..
[00:28.24]Pr: Nggetuni anggonku nglanggati,
[00:35.43]Pr: Tresnamu lamis jebul mung ono lati..
[00:42.80]Pr: Lantip ono pangucap,
[00:45.49]Pr: Cidro anggonanmu janji..
[00:49.62]Pr: Kangmas coba jelasno,
[00:52.56]Pr: Opo aku salah panompo..
[01:00.31]Lk: Cah ayu ojo mbok terusno,
[01:06.62]Lk: Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo..
[01:14.50]Lk: Tresnaku iki yo mung kowe,
[01:20.87]Lk: Ra ono niatan golek wanito liyane..
[01:28.87]Lk: Tulus suci tresnaku,
[01:32.24]Lk: Yo mung onok nggo sliramu..
[01:35.68]Lk: Uwisono eluhmu,
[01:39.37]Lk: Brebes mili ono pipi kuwi..
[01:46.37]Pr: Tekan pucuk’e asmoro,
[01:49.74]Pr: Tresnaku soyo ngremboko..
[01:53.44]Pr: Mugo biso saklamiyo,
[01:57.18]Pr: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[02:03.99]Lk: Tekan pucuk’e asmoro,
[02:07.81]Lk: Tresnaku soyo ngremboko..
[02:11.37]Lk: Mugo biso saklamiyo,
[02:14.94]Lk: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[02:21.93]
[02:48.07]>>>
[02:49.07]>>
[02:50.07]>
[02:51.07]Pr: Lantip ono pangucap,
[02:53.82]Pr: Cidro anggonanmu janji..
[02:57.32]Pr: Kangmas coba jelasno,
[03:01.13]Pr: Opo aku salah panompo..
[03:08.45]Ft: Tekan pucuk’e asmoro,
[03:11.70]Ft: Tresnaku soyo ngremboko..
[03:15.32]Ft: Mugo biso saklamiyo,
[03:18.82]Ft: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[03:26.07]Ft: Tekan pucuk’e asmoro,
[03:29.56]Ft: Tresnaku soyo ngremboko..
[03:33.01]Ft: Mugo biso saklamiyo,
[03:36.70]Ft: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[03:43.64]
—————
Preview:

Tresno Sing Nyoto

intan-rahma
Versi: Intan Rahma ft. Danang Danzt

Pr:
Teko banyu langit ngayemke ati,
Netes eluh iki ngelingi dek wingi..
Roso sing tak jogo ora bakal lungo,
Senajan awakmu terus gawe loro..

Ora mergo rupo ora mergo bondho,
Nanging roso tentrem nyanding kroso ayem..
Ojo gawe loro coba ngelingono,
Niat lair batin bareng tekan tuwo..

Ft:
Mripatku isih permono,
Ndelokke tresno sing nyoto..
Aku yakin lan percoyo,
Kowe sing bakale biso..

Nyerengke ati iki,
Bebrayan dadi siji..
Mugo dijabahi,
Marang sing kuoso..

Lk:
Ealah aduh dhik pangapuranmu,
Sumpah mati aku mung tresno sliramu..
Ra ono niatku nglarani atimu,
Rungokno aku percoyo o aku..

Jujur aku dhik aku arep sambat,
Krungu lambemu ngendiko sampun cekap..
Tangisku netes nganti eluhku asat,
Ojo ninggal aku ra bakal kuat..

reff:
Ft: Mripatku isih permono,
Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
Pr: Aku yakin lan percoyo,
Ft: Kowe sing bakale biso..

Pr: Nyerengke ati iki,
Pr: Bebrayan dadi siji..
Pr: Mugo dijabahi,
Pr: Marang sing kuoso..

Ft:
Mripatku isih permono,
Ndelokke tresno sing nyoto..
Aku yakin lan percoyo,
Kowe sing bakale biso..

Nyerengke ati iki,
Bebrayan dadi siji..
Mugo dijabahi,
Marang sing kuoso..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aqiclucu]
[ar: Intan Rahma ft. Danang Danzt]
[ti: Tresno Sing Nyoto]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:00.04]Tresno Sing Nyoto
[00:00.04]by: Intan Rahma ft. Danang Danzt
[00:09.04]
[00:11.04]>>>
[00:12.04]>>
[00:13.04]>
[00:14.04]Pr: Teko banyu langit
[00:17.36]Pr: ngayemke ati,
[00:20.90]Pr: Netes eluh iki
[00:23.42]Pr: ngelingi dek wingi..
[00:27.57]Pr: Roso sing tak jogo
[00:30.73]Pr: ora bakal lungo,
[00:34.36]Pr: Senajan awakmu
[00:37.85]Pr: terus gawe loro..
[00:41.71]Pr: Ora mergo rupo
[00:44.42]Pr: ora mergo bondho,
[00:47.89]Pr: Nanging roso tentrem
[00:51.74]Pr: nyanding kroso ayem..
[00:55.40]Pr: Ojo gawe loro
[00:57.89]Pr: coba ngelingono,
[01:01.85]Pr: Niat lair batin
[01:04.04]Pr: bareng tekan tuwo..
[01:09.09]
[01:11.89]Ft: Mripatku isih permono,
[01:15.55]Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
[01:18.82]Ft: Aku yakin lan percoyo,
[01:22.25]Ft: Kowe sing bakale biso..
[01:25.74]Ft: Nyerengke ati iki,
[01:29.29]Ft: Bebrayan dadi siji..
[01:33.18]Ft: Mugo dijabahi,
[01:36.10]Ft: Marang sing kuoso..
[01:40.46]
[01:43.95]Lk: Ealah aduh dhik pangapuranmu,
[01:47.11]Lk: Sumpah mati aku mung tresno sliramu..
[01:50.61]Lk: Ra ono niatku nglarani atimu,
[01:53.58]Lk: Rungokno aku percoyo o aku..
[01:57.69]Lk: Jujur aku dhik aku arep sambat,
[02:00.89]Lk: Krungu lambemu ngendiko sampun cekap..
[02:04.33]Lk: Tangisku netes nganti eluhku asat,
[02:07.67]Lk: Ojo ninggal aku ra bakal kuat..
[02:13.90]
[02:36.41]>>>
[02:37.41]>>
[02:38.41]>
[02:39.41]Ft: Mripatku isih permono,
[02:41.96]Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
[02:45.50]Pr: Aku yakin lan percoyo,
[02:49.04]Ft: Kowe sing bakale biso..
[02:52.90]Pr: Nyerengke ati iki,
[02:55.96]Pr: Bebrayan dadi siji..
[02:59.43]Pr: Mugo dijabahi,
[03:02.49]Pr: Marang sing kuoso..
[03:06.84]
[03:10.75]Ft: Mripatku isih permono,
[03:13.55]Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
[03:17.30]Ft: Aku yakin lan percoyo,
[03:20.79]Ft: Kowe sing bakale biso..
[03:24.59]Ft: Nyerengke ati iki,
[03:27.64]Ft: Bebrayan dadi siji..
[03:30.94]Ft: Mugo dijabahi,
[03:34.00]Ft: Marang sing kuoso..
[03:38.60]
—————-
Preview: