Wegah Kelangan

Versi: Intan Rahma

Rungokno jerit atiku iki,
Sing bingung noto roso neng ati..
Pengenku kowe ngerti,
Sing tak pikir saiki..

Tulung kowe ojo salah tompo,
Ojo mbok pikir aku ngeliyo..
Kabeh iki kahanan,
Ra iso neruske katresnan..

Jujur aku isih sayang,
Wegah kelangan..
Mergo tresno wis tak patri,
Neng njero ati..
Nanging arep piye meneh,
Iki wis kahanan kudu pisahan..

Jalukku kowe ojo nangis,
Mergo lungaku..
Mungkin iki wis ginaris,
Dudu penjalukku,
Nglungani sliramu..
Abot rasane pangapurane..

Ora ono niatku ngelarani atimu,
Rungokno aku senajano aku sing kleru..
Tak akoni pancen gede roso tresnaku,
Yo mung kanggo awakmu..

Cukup pisan iki,
Kowe loro ati..
Ora tak baleni,
Anggonku le nglarani..

Jujur aku isih sayang,
Wegah kelangan..
Mergo tresno wis tak patri,
Neng njero ati..
Nanging arep piye meneh,
Iki wis kahanan kudu pisahan..

Jalukku kowe ojo nangis,
Mergo lungaku..
Mungkin iki wis ginaris,
Dudu penjalukku,
Nglungani sliramu..
Abot rasane pangapurane..

Mung kependem roso tresno,
Bebarengan ora bakal dadi nyoto..
Pengen langgeng yo kui karepku,
Nanging wong tuaku ora setuju..

Jujur aku isih sayang,
Wegah kelangan..
Mergo tresno wis tak patri,
Neng njero ati..
Nanging arep piye meneh,
Iki wis kahanan kudu pisahan..

Jalukku kowe ojo nangis,
Mergo lungaku..
Mungkin iki wis ginaris,
Dudu penjalukku,
Nglungani sliramu..
Abot rasane pangapurane..

Cukup Aku Wae

Versi: Intan Rahma

Opo aku kudu lilo,
Senajan abot ing njero dodo..
Aku eruh kowe mlaku ro wong liyo,
Atiku keronto-ronto..

Opo iki cen dalane,
Aku ro kowe pancen du jodone..
Mungkin wis takdir ing gusti wis ndalakke,
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

reff:
Kabeh ati nduwe roso,
Pegel kesikso yen digawe loro..
Nyawang sing ditresno nglanggati wong liyo,
Bubrah kahanan ati trimo lungo..

Opo iki cen dalane,
Aku ro kowe pancen du jodone..
Mungkin wis takdir ing gusti wis ndalakke,
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

Leda Lede

Versi: Intan Rahma

Mbiyen kowe ngomong wis ra sudi,
Saiki k’we nuntut aku bali..
Opo kowe pantes tak langgati,
Aku isih wedi mbok larani..

Atiku iki wis kadhung loro,
Wis dadi kebacut ilang roso..
Tresnoku wis sudo ra koyo dek jaman s’mono,
Atiku wis kanggo uwong liyo..

Leda lede lungo teko sak penak’e,
Sepurane atiku wis du nggo kowe..
Aku mbiyen mbok siakke saiki manut dalane,
Aku kowe du jodone..

Ora tak getuni ora tak tangisi,
Lungamu neng endi aku ora nggolek’i..
Wis kadhung kelaran atiku ra karuan,
Wis bubrah kahanan rosoku uwis ilang..

Wis lalekke wae aku ora nggondheli,
Atiku mung siji ra kuat yen mbaleni..
Salahmu dewe mbiyen kowe wis nglarani,
Ati leda lede saiki kowe pingin aku bali..

Leda lede lungo teko sak penak’e,
Sepurane atiku wis du nggo kowe..
Aku mbiyen mbok siakke saiki manut dalane,
Aku kowe du jodone..

reff:
Atiku iki wis kadhung loro,
Wis dadi kebacut ilang roso..
Tresnoku wis sudo ra koyo dek jaman s’mono,
Atiku wis kanggo uwong liyo..

Leda lede lungo teko sak penak’e,
Sepurane atiku wis du nggo kowe..
Aku mbiyen mbok siakke saiki manut dalane,
Aku kowe du jodone..

Leda lede lungo teko sak penak’e,
Sepurane atiku wis du nggo kowe..
Aku mbiyen mbok siakke saiki manut dalane,
Aku kowe du jodone..

Kepontang Panting

Versi: Intan Rahma

AKU TRIMO SING NGALAH,
AKU WIS RA BETAH..
NGRASAKKE KAHANAN IKI,
RASANE RA NGUATI..

SAMBAT LORO NENG ATI,
KABEH JANJIMU ORA BUKTI..
JARE TRESNO NANGING OPO,
KOWE GAMPANG LENO..

AKU KEPONTANG PANTING,
MANUT MLAKUNE ANGIN..
IBARATNO BANDULAN,
AKU UNGGO DOLANAN..

LORO ATIKU LORO,
SING TAK TRESNO ORA RUMONGSO..
KOWE TEKO NGGAWE CIDRO,
MENDING AKU LUNGO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..

REFF:
AKU TRIMO SING NGALAH,
AKU WIS RA BETAH..
NGRASAKKE KAHANAN IKI,
RASANE RA NGUATI..

SAMBAT LORO NENG ATI,
KABEH JANJIMU ORA BUKTI..
JARE TRESNO NANGING OPO,
KOWE GAMPANG LENO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..

Ndugal Kumat

Versi: Intan Rahma

Kowe mbiyen wis tau ngomong janji,
Arep nglereni mendeme karo judi..
Nanging ngopo saiki kok mbalelo,
Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Trimo lereni aku opo ndugalmu,
Yen pancen isih tresno tulung uwisono..
Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat,
Cukup tak jarke wae timbang dadi rame..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

reff:
Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Keyakinan Hati

Versi: Danangdanzt ft. Intan Rahma

Lk:
Telah lama sudah aku bersamamu,
Kau tuliskan kisah senang sedih dihariku..
Kau slalu bertanya apa ku bahagia,
Jalani cinta sederhana denganmu..

Ft:
Tak perlu kau tanyakan,
Melihat kau tersenyum akupun slalu bahagia..

Bila kita akan slalu bersama,
Aku percaya semua tak akan sia-sia..
Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..

Pr:
Sudahlah kau jangan menangis lagi,
Aku disini hanya untukmu seorang diri..
Sudahlah kau jangan bersedih lagi,
Yakinlah nanti kita pasti akan temui..

Kebahagiaan itu yang telah lama sembunyi,
Dan tetaplah kau beri arti pada kisah ini..

Ft:
Bila kita akan slalu bersama,
Aku percaya semua tak akan sia-sia..
Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..

reff:
Pr:
Tak perlu kau tanyakan,
Melihat kau tersenyum akupun slalu bahagia..

Ft:
Bila kita akan slalu bersama,
Aku percaya semua tak akan sia-sia..
Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..

Bila kita akan slalu bersama,
Aku percaya semua tak akan sia-sia..
Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..

Kowe Lan Kenangan

Versi: Intan Rahma

Ra biso lali,
Mung tansah kelingan..
Karo kowe sing tak tresno,
Ninggalke kenangan..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

reff:
Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Mungkin wis dadi,
Takdire gusti..
Biso nyawang kowe nanging,
Tanpo biso nduweni..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..