Kepontang Panting


Versi: Intan Rahma

AKU TRIMO SING NGALAH,
AKU WIS RA BETAH..
NGRASAKKE KAHANAN IKI,
RASANE RA NGUATI..

SAMBAT LORO NENG ATI,
KABEH JANJIMU ORA BUKTI..
JARE TRESNO NANGING OPO,
KOWE GAMPANG LENO..

AKU KEPONTANG PANTING,
MANUT MLAKUNE ANGIN..
IBARATNO BANDULAN,
AKU UNGGO DOLANAN..

LORO ATIKU LORO,
SING TAK TRESNO ORA RUMONGSO..
KOWE TEKO NGGAWE CIDRO,
MENDING AKU LUNGO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..

REFF:
AKU TRIMO SING NGALAH,
AKU WIS RA BETAH..
NGRASAKKE KAHANAN IKI,
RASANE RA NGUATI..

SAMBAT LORO NENG ATI,
KABEH JANJIMU ORA BUKTI..
JARE TRESNO NANGING OPO,
KOWE GAMPANG LENO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..
————————
[ver: lyrics]
[id: saaapici]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Kepontang Panting]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:00.02]Kepontang Panting
[00:00.02]by: Intan Rahma
[00:10.02]
[00:12.02]>>>
[00:13.02]>>
[00:14.02]>
[00:15.02]Aku trimo sing ngalah,
[00:18.40]Aku wis ra betah..
[00:21.89]Ngrasakke kahanan iki,
[00:24.93]Rasane ra nguati..
[00:29.16]Sambat loro neng ati,
[00:31.77]Kabeh janjimu ora bukti..
[00:35.62]Jare tresno nanging opo,
[00:39.54]Kowe gampang leno..
[00:44.37]
[00:46.73]Aku kepontang panting,
[00:49.91]Manut mlakune angin..
[00:54.13]Ibaratno bandulan,
[00:57.04]Aku unggo dolanan..
[01:01.20]Loro atiku loro,
[01:04.00]Sing tak tresno ora rumongso..
[01:07.66]Kowe teko nggawe cidro,
[01:11.64]Mending aku lungo..
[01:15.50]Wis ra popo ra sah diterusno,
[01:19.28]Senajan toh atiku loro..
[01:23.32]Mending tak culno ugo ngikhlasno,
[01:27.35]Kowe nggo wong liyo..
[01:31.45]Tak coba legowo,
[01:34.25]Tak coba nglalekno..
[01:38.04]Senajan pait,
[01:41.21]Abot sing tak roso..
[01:45.55]
[02:14.72]>>>
[02:15.72]>>
[02:16.72]>
[02:17.72]Aku trimo sing ngalah,
[02:20.83]Aku wis ra betah..
[02:24.99]Ngrasakke kahanan iki,
[02:28.03]Rasane ra nguati..
[02:32.07]Sambat loro neng ati,
[02:35.24]Kabeh janjimu ora bukti..
[02:38.84]Jare tresno nanging opo,
[02:42.44]Kowe gampang leno..
[02:46.73]Wis ra popo ra sah diterusno,
[02:50.14]Senajan toh atiku loro..
[02:54.24]Mending tak culno ugo ngikhlasno,
[02:58.21]Kowe nggo wong liyo..
[03:02.50]Tak coba legowo,
[03:05.05]Tak coba nglalekno..
[03:08.77]Senajan pait,
[03:12.07]Abot sing tak roso..
[03:16.48]
[03:17.03]Wis ra popo ra sah diterusno,
[03:20.64]Senajan toh atiku loro..
[03:24.49]Mending tak culno ugo ngikhlasno,
[03:28.46]Kowe nggo wong liyo..
[03:32.62]Tak coba legowo,
[03:35.23]Tak coba nglalekno..
[03:39.21]Senajan pait,
[03:42.50]Abot sing tak roso..
[03:48.83]
—————
Preview:

Advertisements

Ndugal Kumat


Versi: Intan Rahma

Kowe mbiyen wis tau ngomong janji,
Arep nglereni mendeme karo judi..
Nanging ngopo saiki kok mbalelo,
Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Trimo lereni aku opo ndugalmu,
Yen pancen isih tresno tulung uwisono..
Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat,
Cukup tak jarke wae timbang dadi rame..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

reff:
Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..
———————
[ver: lyrics]
[id: pnzwovci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Ndugal Kumat]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.04]Ndugal Kumat
[00:00.04]by: Intan Rahma
[00:35.04]
[00:37.04]>>>
[00:38.04]>>
[00:39.04]>
[00:40.04]Kowe mbiyen wis tau ngomong janji,
[00:43.41]Arep nglereni mendeme karo judi..
[00:47.08]Nanging ngopo saiki kok mbalelo,
[00:50.49]Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo..
[00:55.21]Dadi bojo aku nggenah wis weling,
[00:59.12]Mbok yo kowe mertobat karo eling..
[01:02.48]Yen tok teruske aku trimo nglungani,
[01:05.89]Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..
[01:10.49]Durung oleh aku jare wis tobat,
[01:14.03]Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
[01:17.75]Yen diteruske aku ra kuat sambat,
[01:21.05]Cukup semene wae aku njaluk pegat..
[01:27.82]Salahe..(salahe)..,
[01:31.04]Salahe mendem wae salahe..
[01:33.91]Salahe judi wae salahe,
[01:36.88]Salah yen diteruske..
[01:41.60]Karepe..(karepe)..,
[01:44.53]Karepe menang dewe senenge..
[01:47.56]Senenge nyepelekke rasane,
[01:50.86]Pengen bubaran wae..
[01:54.96]
[01:59.12]Trimo lereni aku opo ndugalmu,
[02:02.16]Yen pancen isih tresno tulung uwisono..
[02:05.89]Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat,
[02:09.49]Cukup tak jarke wae timbang dadi rame..
[02:14.14]Dadi bojo aku nggenah wis weling,
[02:17.56]Mbok yo kowe mertobat karo eling..
[02:20.86]Yen tok teruske aku trimo nglungani,
[02:24.27]Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..
[02:29.12]Durung oleh aku jare wis tobat,
[02:32.72]Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
[02:36.13]Yen diteruske aku ra kuat sambat,
[02:39.49]Cukup semene wae aku njaluk pegat..
[02:45.76]Salahe..(salahe)..,
[02:49.30]Salahe mendem wae salahe..
[02:52.41]Salahe judi wae salahe,
[02:55.38]Salah yen diteruske..
[03:00.61]Karepe..(karepe)..,
[03:03.22]Karepe menang dewe senenge..
[03:06.07]Senenge nyepelekke rasane,
[03:09.43]Pengen bubaran wae..
[03:13.71]
[03:39.04]>>>
[03:40.04]>>
[03:41.04]>
[03:42.04]Durung oleh aku jare wis tobat,
[03:45.34]Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
[03:48.45]Yen diteruske aku ra kuat sambat,
[03:51.68]Cukup semene wae aku njaluk pegat..
[03:58.64]Salahe..(salahe)..,
[04:02.06]Salahe mendem wae salahe..
[04:04.91]Salahe judi wae salahe,
[04:08.14]Salah yen diteruske..
[04:12.62]Karepe..(karepe)..,
[04:15.40]Karepe menang dewe senenge..
[04:18.45]Senenge nyepelekke rasane,
[04:21.68]Pengen bubaran wae..
[04:26.52]Salahe..(salahe)..,
[04:30.06]Salahe mendem wae salahe..
[04:32.36]Salahe judi wae salahe,
[04:35.53]Salah yen diteruske..
[04:40.38]Karepe..(karepe)..,
[04:43.17]Karepe menang dewe senenge..
[04:46.21]Senenge nyepelekke rasane,
[04:49.38]Pengen bubaran wae..
[04:53.60]
————-
Preview:

Keyakinan Hati


Versi: Danangdanzt ft. Intan Rahma

Lk:
Telah lama sudah aku bersamamu,
Kau tuliskan kisah senang sedih dihariku..
Kau slalu bertanya apa ku bahagia,
Jalani cinta sederhana denganmu..

Ft:
Tak perlu kau tanyakan,
Melihat kau tersenyum akupun slalu bahagia..

Bila kita akan slalu bersama,
Aku percaya semua tak akan sia-sia..
Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..

Pr:
Sudahlah kau jangan menangis lagi,
Aku disini hanya untukmu seorang diri..
Sudahlah kau jangan bersedih lagi,
Yakinlah nanti kita pasti akan temui..

Kebahagiaan itu yang telah lama sembunyi,
Dan tetaplah kau beri arti pada kisah ini..

Ft:
Bila kita akan slalu bersama,
Aku percaya semua tak akan sia-sia..
Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..

reff:
Pr:
Tak perlu kau tanyakan,
Melihat kau tersenyum akupun slalu bahagia..

Ft:
Bila kita akan slalu bersama,
Aku percaya semua tak akan sia-sia..
Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..

Bila kita akan slalu bersama,
Aku percaya semua tak akan sia-sia..
Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..
———————
[ver: lyrics]
[id: hnlnlici]
[ar: Danangdanzt ft. Intan Rahma]
[ti: Keyakinan Hati]
[al: Hip Hop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:00.03]Keyakinan Hati
[00:00.03]by: Danangdanzt ft. Intan Rahma
[00:12.03]
[00:14.03]>>>
[00:15.03]>>
[00:16.03]>
[00:17.03]Lk: Telah lama sudah aku bersamamu,
[00:23.79]Lk: Kau tuliskan kisah senang sedih dihariku..
[00:30.38]Lk: Kau slalu bertanya apa ku bahagia,
[00:37.89]Lk: Jalani cinta sederhana denganmu..
[00:45.60]
[00:49.90]Ft: Tak perlu kau tanyakan,
[00:55.36]Ft: Melihat kau tersenyum akupun slalu bahagia..
[01:02.44]
[01:05.41]Ft: Bila kita akan slalu bersama,
[01:12.31]Ft: Aku percaya semua tak akan sia-sia..
[01:19.76]Ft: Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
[01:26.84]Ft: Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..
[01:35.10]
[01:37.84]Pr: Sudahlah kau jangan menangis lagi,
[01:43.86]Pr: Aku disini hanya untukmu seorang diri..
[01:52.31]Pr: Sudahlah kau jangan bersedih lagi,
[01:57.84]Pr: Yakinlah nanti kita pasti akan temui..
[02:05.73]Pr: Kebahagiaan itu yang telah lama sembunyi,
[02:12.80]Pr: Dan tetaplah kau beri arti pada kisah ini..
[02:20.76]
[02:23.07]Ft: Bila kita akan slalu bersama,
[02:29.39]Ft: Aku percaya semua tak akan sia-sia..
[02:36.46]Ft: Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
[02:44.11]Ft: Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..
[02:51.62]
[03:25.06]>>>
[03:26.06]>>
[03:27.06]>
[03:28.06]Pr: Tak perlu kau tanyakan,
[03:34.58]Pr: Melihat kau tersenyum akupun slalu bahagia..
[03:42.23]
[03:44.33]Ft: Bila kita akan slalu bersama,
[03:51.05]Ft: Aku percaya semua tak akan sia-sia..
[03:58.43]Ft: Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
[04:05.39]Ft: Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..
[04:14.58]
[04:16.01]Ft: Bila kita akan slalu bersama,
[04:22.86]Ft: Aku percaya semua tak akan sia-sia..
[04:30.26]Ft: Dan mengertilah betapa kau ku cinta,
[04:37.28]Ft: Akan kujamin semua kan berakhir bahagia..
[04:46.09]
————-
Preview:

Kowe Lan Kenangan


Versi: Intan Rahma

Ra biso lali,
Mung tansah kelingan..
Karo kowe sing tak tresno,
Ninggalke kenangan..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

reff:
Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Mungkin wis dadi,
Takdire gusti..
Biso nyawang kowe nanging,
Tanpo biso nduweni..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..
———————
[ver: lyrics]
[id: sulhhkci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Kowe Lan Kenangan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.02]Kowe Lan Kenangan
[00:00.02]by: Intan Rahma
[00:11.02]
[00:13.02]>>>
[00:14.02]>>
[00:15.02]>
[00:16.02]Ra biso lali,
[00:19.10]Mung tansah kelingan..
[00:23.58]Karo kowe sing tak tresno,
[00:27.49]Ninggalke kenangan..
[00:32.09]Kabeh dadi impenku,
[00:35.33]Koyo mbiyen bareng mlaku..
[00:39.49]Nyambung katresnan iki,
[00:43.34]Mungkin k’we wis ra sudi..
[00:48.00]
[00:50.35]Terusno lakumu,
[00:53.21]Dongaku kanggo awakmu..
[00:56.87]Mugo kowe enggal,
[00:59.16]Nemokke dalanmu..
[01:06.30]
[01:09.06]Ngopo mbiyen kowe teko,
[01:12.66]Yen akhire arep lungo..
[01:16.76]Ngarepke balasan tresno,
[01:20.50]Nanging mung mbok sio-sio..
[01:24.48]Pancen lantip pikiranmu,
[01:28.40]Pancen luwes omonganmu..
[01:32.38]Nanging opo kabeh kuwi,
[01:36.16]Mung tok nggo nglarani aku..
[01:41.07]
[02:03.01]>>>
[02:04.01]>>
[02:05.01]>
[02:06.01]Terusno lakumu,
[02:08.81]Dongaku kanggo awakmu,
[02:12.37]Mugo kowe enggal,
[02:15.35]Nemokke dalanmu..
[02:18.70]
[02:23.91]Mungkin wis dadi,
[02:27.59]Takdire gusti..
[02:32.36]Biso nyawang kowe nanging,
[02:36.09]Tanpo biso nduweni..
[02:41.43]Kabeh dadi impenku,
[02:44.29]Koyo mbiyen bareng mlaku..
[02:48.14]Nyambung katresnan iki,
[02:51.93]Mungkin k’we wis ra sudi..
[02:57.02]
[02:59.45]Terusno lakumu,
[03:01.93]Dongaku kanggo awakmu..
[03:05.35]Mugo kowe enggal,
[03:08.27]Nemokke dalanmu..
[03:13.79]
[03:17.03]Ngopo mbiyen kowe teko,
[03:20.56]Yen akhire arep lungo..
[03:24.91]Ngarepke balasan tresno,
[03:28.82]Nanging mung mbok sio-sio..
[03:32.92]Pancen lantip pikiranmu,
[03:36.71]Pancen luwes omonganmu..
[03:40.74]Nanging opo kabeh kuwi,
[03:44.59]Mung tok nggo nglarani aku..
[03:48.94]Ngopo mbiyen kowe teko,
[03:52.55]Yen akhire arep lungo..
[03:56.65]Ngarepke balasan tresno,
[04:00.37]Nanging mung mbok sio-sio..
[04:04.47]Pancen lantip pikiranmu,
[04:08.32]Pancen luwes omonganmu..
[04:12.36]Nanging opo kabeh kuwi,
[04:16.34]Mung tok nggo nglarani aku..
[04:21.05]
————–
Preview:

Pucuke Asmoro

ndx-aka
Versi: NDX AKA ft. Intan Rahma

Pr:
Ra nyongko aku ra ngiro,
Yen sliramu gampang kegodha wanito..
Nggetuni anggonku nglanggati,
Tresnamu lamis jebul mung ono lati..

Lantip ono pangucap,
Cidro anggonanmu janji..
Kangmas coba jelasno,
Opo aku salah panompo..

Lk:
Cah ayu ojo mbok terusno,
Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo..
Tresnaku iki yo mung kowe,
Ra ono niatan golek wanito liyane..

Tulus suci tresnaku,
Yo mung onok nggo sliramu..
Uwisono eluhmu,
Brebes mili ono pipi kuwi..

Pr:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

Lk:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

reff:
Pr:
Lantip ono pangucap,
Cidro anggonanmu janji..
Kangmas coba jelasno,
Opo aku salah panompo..

Ft:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hnlolocu]
[ar: NDX AKA ft. Intan Rahma]
[ti: Pucuke Asmoro]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:00.01]Pucuke Asmoro
[00:00.01]by: NDX AKA ft. Intan Rahma
[00:09.01]
[00:11.11]>>>
[00:12.11]>>
[00:13.11]>
[00:14.11]Pr: Ra nyongko aku ra ngiro,
[00:20.81]Pr: Yen sliramu gampang kegodha wanito..
[00:28.24]Pr: Nggetuni anggonku nglanggati,
[00:35.43]Pr: Tresnamu lamis jebul mung ono lati..
[00:42.80]Pr: Lantip ono pangucap,
[00:45.49]Pr: Cidro anggonanmu janji..
[00:49.62]Pr: Kangmas coba jelasno,
[00:52.56]Pr: Opo aku salah panompo..
[01:00.31]Lk: Cah ayu ojo mbok terusno,
[01:06.62]Lk: Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo..
[01:14.50]Lk: Tresnaku iki yo mung kowe,
[01:20.87]Lk: Ra ono niatan golek wanito liyane..
[01:28.87]Lk: Tulus suci tresnaku,
[01:32.24]Lk: Yo mung onok nggo sliramu..
[01:35.68]Lk: Uwisono eluhmu,
[01:39.37]Lk: Brebes mili ono pipi kuwi..
[01:46.37]Pr: Tekan pucuk’e asmoro,
[01:49.74]Pr: Tresnaku soyo ngremboko..
[01:53.44]Pr: Mugo biso saklamiyo,
[01:57.18]Pr: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[02:03.99]Lk: Tekan pucuk’e asmoro,
[02:07.81]Lk: Tresnaku soyo ngremboko..
[02:11.37]Lk: Mugo biso saklamiyo,
[02:14.94]Lk: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[02:21.93]
[02:48.07]>>>
[02:49.07]>>
[02:50.07]>
[02:51.07]Pr: Lantip ono pangucap,
[02:53.82]Pr: Cidro anggonanmu janji..
[02:57.32]Pr: Kangmas coba jelasno,
[03:01.13]Pr: Opo aku salah panompo..
[03:08.45]Ft: Tekan pucuk’e asmoro,
[03:11.70]Ft: Tresnaku soyo ngremboko..
[03:15.32]Ft: Mugo biso saklamiyo,
[03:18.82]Ft: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[03:26.07]Ft: Tekan pucuk’e asmoro,
[03:29.56]Ft: Tresnaku soyo ngremboko..
[03:33.01]Ft: Mugo biso saklamiyo,
[03:36.70]Ft: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[03:43.64]
—————
Preview:

Tresno Sing Nyoto

intan-rahma
Versi: Intan Rahma ft. Danang Danzt

Pr:
Teko banyu langit ngayemke ati,
Netes eluh iki ngelingi dek wingi..
Roso sing tak jogo ora bakal lungo,
Senajan awakmu terus gawe loro..

Ora mergo rupo ora mergo bondho,
Nanging roso tentrem nyanding kroso ayem..
Ojo gawe loro coba ngelingono,
Niat lair batin bareng tekan tuwo..

Ft:
Mripatku isih permono,
Ndelokke tresno sing nyoto..
Aku yakin lan percoyo,
Kowe sing bakale biso..

Nyerengke ati iki,
Bebrayan dadi siji..
Mugo dijabahi,
Marang sing kuoso..

Lk:
Ealah aduh dhik pangapuranmu,
Sumpah mati aku mung tresno sliramu..
Ra ono niatku nglarani atimu,
Rungokno aku percoyo o aku..

Jujur aku dhik aku arep sambat,
Krungu lambemu ngendiko sampun cekap..
Tangisku netes nganti eluhku asat,
Ojo ninggal aku ra bakal kuat..

reff:
Ft: Mripatku isih permono,
Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
Pr: Aku yakin lan percoyo,
Ft: Kowe sing bakale biso..

Pr: Nyerengke ati iki,
Pr: Bebrayan dadi siji..
Pr: Mugo dijabahi,
Pr: Marang sing kuoso..

Ft:
Mripatku isih permono,
Ndelokke tresno sing nyoto..
Aku yakin lan percoyo,
Kowe sing bakale biso..

Nyerengke ati iki,
Bebrayan dadi siji..
Mugo dijabahi,
Marang sing kuoso..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aqiclucu]
[ar: Intan Rahma ft. Danang Danzt]
[ti: Tresno Sing Nyoto]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:00.04]Tresno Sing Nyoto
[00:00.04]by: Intan Rahma ft. Danang Danzt
[00:09.04]
[00:11.04]>>>
[00:12.04]>>
[00:13.04]>
[00:14.04]Pr: Teko banyu langit
[00:17.36]Pr: ngayemke ati,
[00:20.90]Pr: Netes eluh iki
[00:23.42]Pr: ngelingi dek wingi..
[00:27.57]Pr: Roso sing tak jogo
[00:30.73]Pr: ora bakal lungo,
[00:34.36]Pr: Senajan awakmu
[00:37.85]Pr: terus gawe loro..
[00:41.71]Pr: Ora mergo rupo
[00:44.42]Pr: ora mergo bondho,
[00:47.89]Pr: Nanging roso tentrem
[00:51.74]Pr: nyanding kroso ayem..
[00:55.40]Pr: Ojo gawe loro
[00:57.89]Pr: coba ngelingono,
[01:01.85]Pr: Niat lair batin
[01:04.04]Pr: bareng tekan tuwo..
[01:09.09]
[01:11.89]Ft: Mripatku isih permono,
[01:15.55]Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
[01:18.82]Ft: Aku yakin lan percoyo,
[01:22.25]Ft: Kowe sing bakale biso..
[01:25.74]Ft: Nyerengke ati iki,
[01:29.29]Ft: Bebrayan dadi siji..
[01:33.18]Ft: Mugo dijabahi,
[01:36.10]Ft: Marang sing kuoso..
[01:40.46]
[01:43.95]Lk: Ealah aduh dhik pangapuranmu,
[01:47.11]Lk: Sumpah mati aku mung tresno sliramu..
[01:50.61]Lk: Ra ono niatku nglarani atimu,
[01:53.58]Lk: Rungokno aku percoyo o aku..
[01:57.69]Lk: Jujur aku dhik aku arep sambat,
[02:00.89]Lk: Krungu lambemu ngendiko sampun cekap..
[02:04.33]Lk: Tangisku netes nganti eluhku asat,
[02:07.67]Lk: Ojo ninggal aku ra bakal kuat..
[02:13.90]
[02:36.41]>>>
[02:37.41]>>
[02:38.41]>
[02:39.41]Ft: Mripatku isih permono,
[02:41.96]Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
[02:45.50]Pr: Aku yakin lan percoyo,
[02:49.04]Ft: Kowe sing bakale biso..
[02:52.90]Pr: Nyerengke ati iki,
[02:55.96]Pr: Bebrayan dadi siji..
[02:59.43]Pr: Mugo dijabahi,
[03:02.49]Pr: Marang sing kuoso..
[03:06.84]
[03:10.75]Ft: Mripatku isih permono,
[03:13.55]Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
[03:17.30]Ft: Aku yakin lan percoyo,
[03:20.79]Ft: Kowe sing bakale biso..
[03:24.59]Ft: Nyerengke ati iki,
[03:27.64]Ft: Bebrayan dadi siji..
[03:30.94]Ft: Mugo dijabahi,
[03:34.00]Ft: Marang sing kuoso..
[03:38.60]
—————-
Preview: