Yowis Sorry


Versi: Intan Rahma

Yowis sorry ora niat nglarani,
Ati iki wis ono sing nduweni..
Ketimbang mengko kowe sing loro,
Mendingan saiki kowe sing lungo..

Yowis sorry kesel aku ngandani,
Ati iki ora bakal tak bagi..
Ra bakal atiku keno gudho,
Aku tetep setyo ora gampang leno..

Bola bali aku ngandani aku ra ngapusi,
Yen aku iki uwis ono sing nduweni..
Mbok ojo nyerak’i lan ojo nyenengi,
Ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti..

Yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak,
Aku ra goroh bojoku luwih galak..
Yen aku wegah tulung kowe ojo mekso,
Opo yo susah golek tresno sing liyo..

Yowis sorry ora niat nglarani,
Ati iki wis ono sing nduweni..
Ketimbang mengko kowe sing loro,
Mendingan saiki kowe sing lungo..

Yowis sorry kesel aku ngandani,
Ati iki ora bakal tak bagi..
Ra bakal atiku keno gudho,
Aku tetep setyo ora gampang leno..

kowe uwis ojo nawani tresno sing keloro,
mergo aku iki raiso nglarani bojo,
mbok yo wis mandek yen ono dalan rusak,
ojo mikir cendhek timbang akhire ra penak..

kowe ojo seneng dadi barang payu,
mergo nguyak ben dadi wong ketelu,
becik ketitik olo mesti ketoro,
ojo dumeh tau disio njur seneng nggudho..

Yowis sorry ora niat nglarani,
Ati iki wis ono sing nduweni..
Ketimbang mengko kowe sing loro,
Mendingan saiki kowe sing lungo..

Yowis sorry kesel aku ngandani,
Ati iki ora bakal tak bagi..
Ra bakal atiku keno gudho,
Aku tetep setyo ora gampang leno..

Wis ojo ngganggu aku aku ra bakal kerayu,
Maaf aku wis payu..
Saiki lalekno aku guwangen kuwi rosomu,
Aku du jodomu..

reff:
Yowis sorry ora niat nglarani,
Ati iki wis ono sing nduweni..
Ketimbang mengko kowe sing loro,
Mendingan saiki kowe sing lungo..

Yowis sorry kesel aku ngandani,
Ati iki ora bakal tak bagi..
Ra bakal atiku keno gudho,
Aku tetep setyo ora gampang leno..

Yo wis sorry ora niat nglarani,
Ati iki wis ono sing nduweni..
Ketimbang mengko kowe sing loro,
Mendingan saiki kowe sing lungo..

Yo wis sorry kesel aku ngandani,
Ati iki ora bakal tak bagi..
Ra bakal atiku keno gudho,
Aku tetep setyo ora gampang leno..

Sayang Sing Terakhir


Versi: Intan Rahma

Tulus suci tresno iki,
Soyo suwe tuwuh gede neng ati..
Kependhem jero roso iki,
Bakal ono wektune kowe ngerti..

Pancen ati duwe karep,
Tresnaku sesuk bakal tok anggep..
Ra cukup tekan kene,
Sayangku nggo kowe selawase..

Sayangku kowe kuwi sayang sing terakhir,
Jenengmu uwis suwe neng ati keukir..
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti,
Kowe tresno siji raiso diganti..

Aku ngerti kabeh kurange awakku iki,
Mulo aku rung iso ngomong roso neng ati..
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku,
Ngisi cerito tresno neng uripku..

roso iki neng ati ora bakalan mati,
tresno iki sejati ora bakal keganti,
madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani,
jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki..

mungkin kowe udu tresno pertama bagiku,
tapi kowe dadi tresno terakhir untukku,
cukup siji kowe ora ono liyane,
mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe..

Sayangku kowe kuwi sayang sing terakhir,
Jenengmu uwis suwe neng ati keukir..
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti,
Kowe tresno siji raiso diganti..

Aku ngerti kabeh kurange awakku iki,
Mulo aku rung iso ngomong roso neng ati..
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku,
Ngisi cerito tresno neng uripku..

reff:
Ugo dadekno aku terakhir critomu,
Janji bakal ngenehi seneng uripmu..
Aku udu ati liyo leh nggawe loro,
Nanging sak isoku nggawe kowe tentrem mulyo..

Sayangku kowe kuwi sayang sing terakhir,
Jenengmu uwis suwe neng ati keukir..
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti,
Kowe tresno siji raiso diganti..

Aku ngerti kabeh kurange awakku iki,
Mulo aku rung iso ngomong roso neng ati..
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku,
Ngisi cerito tresno neng uripku..
Ngisi cerito tresno neng uripku..

1236