Prasangka

Versi: Ine Sinthya

Biarkan saja orang berkata,
Hubungan kita berdua,
Tidak mungkin lama..

Biarkan saja orang mengira,
Cinta kasih sayang kita,
Hanya sementara..

Aku bersumpah demi tuhan yang kuasa,
Ku akan mencintamu selamanya..

Aku berjanji sampai lepas nyawa ini,
Aku hanya milikmu seutuhnya hoo..

Begitu hitam prasangka orang,
Karena seringnya bercinta,
Dengan kegagalan..

reff:
Berulang kali kucoba,
Memadu asmara..
Tetapi akhirnya
Hanya kecewa yang kurasa..

Berulang kali kubina,
Keutuhan cinta..
Tetapi akhirnya
Hancur semua tanpa guna..

Kini kukatakan padamu seorang,
Kini kupasrahkan jiwa ragaku kepadamu..

Begitu hitam prasangka orang,
Karena seringnya bercinta,
Dengan kegagalan..

reff:
Berulang kali kucoba,
Memadu asmara..
Tetapi akhirnya
Hanya kecewa yang kurasa..

Berulang kali kubina,
Keutuhan cinta..
Tetapi akhirnya
Hancur semua tanpa guna..

Kini kukatakan padamu seorang,
Kini kupasrahkan jiwa ragaku kepadamu..

Begitu hitam prasangka orang,
Karena seringnya bercinta,
Dengan kegagalan..

Sing Waras Ngalah

Versi: Ine Sinthya

Maning-maning edan sih kang,
Maning-maning edan..
Ari beli edan, beli kumanan
Beli peduli, anak rabi dadi korban..

Maning-maning edan sih kang,
Maning-maning edan..
Mentang-mentang olih, duit kagetan
Edan judi edan gebetan..

reff:
Pancen edan dasar wong lagi kedanan,
Dielingi, malah sirahne galakan
Daripada, kita ketularan edan
Bagen bae, sing waras kudu ngalahan..

Jaman edan wis dadi barang tontonan,
Edan harta jabatan dadi rebutan,
Beli mikir, dunia sekedar lewatan
Milih seneng, antri mlebu ning rutan..

Maning-maning edan sih kang,
Maning-maning edan..
Mentang-mentang olih, duit kagetan
Edan judi edan gebetan..

reff:
Pancen edan dasar wong lagi kedanan,
Dielingi, malah sirahne galakan
Daripada, kita ketularan edan
Bagen bae, sing waras kudu ngalahan..

Jaman edan wis dadi barang tontonan,
Edan harta jabatan dadi rebutan,
Beli mikir, dunia sekedar lewatan
Milih seneng, antri mlebu ning rutan..

Maning-maning edan sih kang,
Maning-maning edan..
Ari beli edan, beli kumanan
Beli peduli, anak rabi dadi korban..

Maning-maning edan sih kang,
Maning-maning edan..
Mentang-mentang olih, duit kagetan
Edan judi edan gebetan..

Siji Wae Loyo

Versi: Ine Sinthya

Getuk mas getuk mas, digawene seko telo
Manthuk mas manthuk, yen ono tawaran rondo
Wajik mas wajik mas, digawene seko ketan
Mlirik mas mlirik mas, yen sandhinge ono prawan..

reff:
Ojo dumeh mas marang wanito,
Senajan elek jo’ disio-sio,
Bojo siji wae wis keto’e loyo,
Opo meneh arep nambah loro..

Mikir mas mikir mas, anak bojomu do keleleran
Eling mas eling mas, kok malah edan gebetan..
Isin mas isin mas, siji wae arang dirumat
Mikir mikir mas, awakmu rung mesti kuat..

reff:
Ojo dumeh mas marang wanito,
Senajan elek jo’ disio-sio,
Bojo siji wae wis keto’e loyo,
Opo meneh arep nambah loro..

Mikir mas mikir mas, anak bojomu do keleleran
Eling mas eling mas, kok malah edan gebetan..

Getuk mas getuk mas, digawene seko telo
Manthuk mas manthuk, yen ono tawaran rondo
Wajik mas wajik mas, digawene seko ketan
Mlirik mas mlirik mas, yen sandhinge ono prawan..

Gelar Palsu

Versi: Ine Sinthya

ONO ONO JOKO SOK KENALAN KARO AKU,
UWONGE KEREN KLAMBI SAFARI BIRU,
PROFESINE NAK BENGI DADI DOSEN,
NAK AWAN JARE NYAMBI POLITIKUS..
GAYANE WAE KOYO KUTU BUKU,
WONG GELARE BAR SI NGANTI ONO PITU,

NEMBE SEMINGGU KENALAN KARO AKU,
WANI NGELAMAR TEKO NING WONG TUWOKU,
SETENGAHE MEKSO NJALUK DIPEK MANTU,
JARE BAR PEMILU DADI..,PEJABAT BARU..

reff:
NGAKU DOKTOR KOK LE OMONG KLERA KLERU,
YEN KEPEPET OMONG EH..GAMPANG NESU,
JANJINE SOPO GELEM MILIH AKU,
ISO BAKAL DADI ORANG KAYA BARU..

UNTUNG ORA KESUSU, NOMPO DADI MANTU
JEBUL KONANGAN WONG GELARE PALSU,
NGOBRAL JANJI..MUNG AREP NIPU,
DEMI AMBISI TAPI TAK PUNYA MALU..

ONO ONO JOKO SOK KENALAN KARO AKU,
UWONGE KEREN KLAMBI SAFARI BIRU,
PROFESINE NAK BENGI DADI DOSEN,
NAK AWAN JARE NYAMBI POLITIKUS..
GAYANE WAE KOYO KUTU BUKU,
WONG GELARE BAR SI NGANTI ONO PITU,

NEMBE SEMINGGU KENALAN KARO AKU,
WANI NGELAMAR TEKO NING WONG TUWOKU,
SETENGAHE MEKSO NJALUK DIPEK MANTU,
JARE BAR PEMILU DADI..,PEJABAT BARU..

reff:
NGAKU DOKTOR KOK LE OMONG KLERA KLERU,
YEN KEPEPET OMONG EH..GAMPANG NESU,
JANJINE SOPO GELEM MILIH AKU,
ISO BAKAL DADI ORANG KAYA BARU..

UNTUNG ORA KESUSU, NOMPO DADI MANTU
JEBUL KONANGAN WONG GELARE PALSU,
NGOBRAL JANJI..MUNG AREP NIPU,
DEMI AMBISI TAPI TAK PUNYA MALU..

Alon Alon Asal Kelakon

Versi: Ine Sinthya

Ojo gampang gede rumongso,
Mentang mentang awakmu priyo,
Ora gampang anggonmu tresno,
Yen durung siap, mbok ojo dipekso..

Mulo iku ojo sembrono,
Urip pancen kudu nerimo,
Najan gantengmu koyo arjuno,
Sopo sing gelem, kon nglakoni urip sengsoro..
Ojo gampang gede rumongso..

reff:
Alon alon mas asal kelakon,
Ojo dipekso golek perkoro,
Ora cukup mas jenenge tresno,
Mung kesanding…,gantenge rupo..

Becik ketitik olone ketoro,
Percuma ndelek soko wong liyo,
Ojo nganti mas kebacut tresno,
Yen wis kelakon, arep dipangani opo..

Alon alon asal kelakon, mbok ojo dipekso..
Ojo sok gampang golek perkoro..

Ojo gampang gede rumongso,
Mentang mentang awakmu priyo,
Ora gampang anggonmu tresno,
Yen durung siap, mbok ojo dipekso..

reff:
Alon alon mas asal kelakon,
Ojo dipekso golek perkoro,
Ora cukup mas jenenge tresno,
Mung kesanding…,gantenge rupo..

Becik ketitik olone ketoro,
Percuma ndelek soko wong liyo,
Ojo nganti mas kebacut tresno,
Yen wis kelakon, arep dipangani opo..

Alon alon asal kelakon, mbok ojo dipekso..
Ojo sok gampang golek perkoro..

Mulo iku ojo sembrono,
Urip pancen kudu nerimo,
Najan gantengmu koyo arjuno,
Sopo sing gelem, kon nglakoni urip sengsoro..
Ojo gampang gede rumongso..

Nelongsone Atiku

Versi: Ine Sinthya

Ne..longso.., ati..ku nelongso..
Nelongso ati..ku..,rasane kok loro loro….

Yen tak pikir-pikir,
Tekan kapan, aku kudu koyo ngene
Sabendino kedangkra’an dewe,
Golek pangan kudu merono merene..

Yen tak pikir pikir,
Percuma wae, aku disanding kowe
Urip mung sak penak’e dewe,
Ora gelem mikir tanggung jawabe..

reff:
Nelongso atiku nelongso, cukup semene
Ra kuat awakku iki, yen ngene carane
Seprono seprene mung meneng wae,
Nelongso atiku sing dadi bojone..

Wis pirang taun lawase, aku ngenteni
Tekan seprene nyatane, ora ono bukti
Janji mung gawe mangkel ning ati,
Jo disalahke yen aku sing nglungani..

Yen tak pikir pikir,
Percuma wae, aku disanding kowe
Urip mung sak penak’e dewe,
Ora gelem mikir tanggung jawabe..

reff:
Nelongso atiku nelongso, cukup semene
Ra kuat awakku iki, yen ngene carane
Seprono seprene mung meneng wae,
Nelongso atiku sing dadi bojone..

Wis pirang taun lawase, aku ngenteni
Tekan seprene nyatane, ora ono bukti
Janji mung gawe mangkel ning ati,
Jo disalahke yen aku sing nglungani..
Janji mung gawe mangkel ning ati,
Jo disalahke yen aku sing nglungani..