Roro Jonggrang

Ciptaan : ??
Vokal : Bambang f. Menik
Produksi : GMT Videostudio

Lk :
Roro jonggrang, pancen kowe ayu tenan
Po ra mokal, yen aku nandang kasmaran
Waspada’no, prajuritmu kalah perang
Mulo kowe, dadi wanito boyongan..

Pr :
Joko bandung, kowe ojo bungah limpo
Perang iki, kanggoku durung rampung
Selopati, kangmas prabu gupolo
Kang wis sedo, labuh ing wono segoro..

LK :
Tobat-tobat, kowe wanito keparat
Po ra ngerti yen bandung, lanange jagad
Putro ratu, pengging prabu damar moyo
Aku duwe, aji sekti bondowoso..

Lk : Roro jonggrang, manuto sun pundhut garwo
Pr : Joko bandung, aku tan dwe perbono
Candi sewu, sewengi kudu dadi

Lk : Yo jonggrang, panyuwunmu tak turuti

reff :
kembali ke atas..roro jonggrang,kowe..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=is78SGGX4Ls

[ver: lyric]
[id: sbnqawsn]
[length: 04:31]
[by: Yanilipatro]
[al: Campursari]
[ti: Roro Jonggrang]
[ar: Bambang f. Menik]
[00:01.37]Roro Jonggrang
[00:20.37]Versi : Bambang f. Menik
[00:23.37][02:08.57][04:14.85]
[00:26.49][02:32.11]***
[00:27.49][02:33.11]**
[00:28.49][02:34.11]*
[00:29.49][02:35.11]Lk: Roro jonggrang, pancen kowe ayu tenan
[00:35.62][02:40.64]Lk: Po ra mokal, yen aku nandang kasmaran
[00:42.32][02:47.40]Lk: Waspada’no, prajuritmu kalah perang
[00:48.37][02:53.74]Lk: Mulo kowe, dadi wanito boyongan..
[00:54.71][03:00.03]Pr: Joko bandung, kowe ojo bungah limpo
[01:00.81][03:06.33]Pr: Perang iki, kanggoku durung rampung
[01:07.32][03:11.96]Pr: Selopati, kangmas prabu gupolo
[01:13.97][03:19.18]Pr: Kang wis sedo, labuh ing wono segoro..
[01:19.73][03:25.10]LK: Tobat-tobat, kowe wanito keparat
[01:25.78][03:31.13]LK: Po ra ngerti yen bandung, lananging jagad
[01:32.24][03:37.53]LK: Putro ratu, pengging prabu damar moyo
[01:38.43][03:43.61]LK: Aku duwe, aji sekti bondowoso..
[01:45.04][03:50.22]Lk: Roro jonggrang, manuto sun pundhut garwo
[01:51.18][03:56.18]Pr: Joko bandung, aku tan dwe perbono
[01:57.98][04:03.04]Pr: Candi sewu, sewengi kudu dadi
[02:03.90][04:09.18]Lk: Yo jonggrang, panyuwunmu tak turuti..

Advertisements

Pring Kuning

Ciptaan : ??
Vokal : Indri
Produksi : Sangkuriang Ent.

Opo sliramu ra pirso,
Jroning ati, isih ono tresno
Opo sliramu ra kroso,
Kangenku dak, tanpo upomo..

Tanggal songolas sasi telu,
Gawe kangen, rasaning atiku
Yen wengi ra biso turu,
Tansah kelingan siro wong bagus..

Aku ora bakal lali,
Naliko sliramu pamit bali,
Udan deres sing njalari,
Nganti aku, ngenes jroning ati..

Pring kuning dadi saksi,
Ono ngendat, deso purwosari
Opo sliramu ra ngerti,
Yen pring kuning, gawe kangening ati..

reff :
kembali ke atas..opo sliramu ra…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyric]
[id: nwkwccsn]
[ar: Indri]
[ti: Pring Kuning]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:16]
[00:01.25]Pring Kuning
[00:21.25]Versi : Indri
[00:24.25][01:43.05][02:09.76][04:12.68]
[00:27.25][02:32.60]***
[00:28.25][02:33.60]**
[00:29.25][02:34.60]*
[00:30.45][02:35.60]Opo sliramu ra pirso,
[00:34.89][02:40.36]Jroning ati, isih ono tresno
[00:42.72][02:47.62]Opo sliramu ra kroso,
[00:47.40][02:52.83]Kangenku dak, tanpo upomo..
[00:53.46][03:00.21]Tanggal songolas sasi telu,
[00:59.62][03:04.76]Gawe kangen, rasaning atiku
[01:06.57][03:11.35]Yen wengi ra biso turu,
[01:11.17][03:17.12]Tansah kelingan siro wong bagus..
[01:19.51][03:24.79]Aku ora bakal lali,
[01:23.56][03:29.37]Naliko sliramu pamit bali,
[01:31.28][03:37.00]Udan deres sing njalari,
[01:36.44][03:41.45]Nganti aku, ngenes jroning ati..
[01:46.68][03:48.59]Pring kuning dadi saksi,
[01:51.24][03:53.89]Ono ngendat, deso purwosari
[01:58.55][04:00.39]Opo sliramu ra ngerti,
[02:03.65][04:06.18]Yen pring kuning, gawe kangening ati..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wN1gTDCFbfk

Sapandurat Medhun Lewung

Sapandurat-Lewung
Ciptaan : ??
Vokal : Indri S
Produksi : ??

Ngalamuning atiku,
Mikir sliramu suwe ra ketemu
Jroning roso tresno
Ngati-ati kegowo lamunku

Suwe wis ora ketemu
Sak pandulut tetep mring sliramu
Adem ayem pangrasaku
Jebulane kejeron lamunku

Yen to arep sedino??
Dadi wisno kok ditinggal lungo
Opo mung ngunu kowe wis ra setyo
Iso iso tak percoyo

Saking gede katresnanku
Sak pandulut tetep mring sliramu
Ojo kesuwen lungamu
Sak kundure merakke atike

reff :

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing atiku ga entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=U7sp_w9C7rA