Roro Jonggrang

Versi: Bambang ft. Menik

Lk :
Roro jonggrang, pancen kowe ayu tenan
Po ra mokal, yen aku nandang kasmaran
Waspada’no, prajuritmu kalah perang
Mulo kowe, dadi wanito boyongan..

Pr :
Joko bandung, kowe ojo bungah limpo
Perang iki, kanggoku durung rampung
Selopati, kangmas prabu gupolo
Kang wis sedo, labuh ing wono segoro..

LK :
Tobat-tobat, kowe wanito keparat
Po ra ngerti yen bandung, lanange jagad
Putro ratu, pengging prabu damar moyo
Aku duwe, aji sekti bondowoso..

Lk : Roro jonggrang, manuto sun pundhut garwo
Pr : Joko bandung, aku tan dwe perbono
Candi sewu, sewengi kudu dadi

Lk : Yo jonggrang, panyuwunmu tak turuti

reff:
Lk :
Roro jonggrang, pancen kowe ayu tenan
Po ra mokal, yen aku nandang kasmaran
Waspada’no, prajuritmu kalah perang
Mulo kowe, dadi wanito boyongan..

Pr :
Joko bandung, kowe ojo bungah limpo
Perang iki, kanggoku durung rampung
Selopati, kangmas prabu gupolo
Kang wis sedo, labuh ing wono segoro..

LK :
Tobat-tobat, kowe wanito keparat
Po ra ngerti yen bandung, lanange jagad
Putro ratu, pengging prabu damar moyo
Aku duwe, aji sekti bondowoso..

Lk : Roro jonggrang, manuto sun pundhut garwo
Pr : Joko bandung, aku tan dwe perbono
Candi sewu, sewengi kudu dadi

Lk : Yo jonggrang, panyuwunmu tak turuti..

Pring Kuning

Versi: Indri

Opo sliramu ra pirso,
Jroning ati, isih ono tresno..
Opo sliramu ra kroso,
Kangenku dak, tanpo upomo..

Tanggal songolas sasi telu,
Gawe kangen, rasaning atiku..
Yen wengi ra biso turu,
Tansah kelingan siro wong bagus..

Aku ora bakal lali,
Naliko sliramu pamit bali..
Udan deres sing njalari,
Nganti aku, ngenes jroning ati..

Pring kuning dadi saksi,
Ono ngendat, deso purwosari..
Opo sliramu ra ngerti,
Yen pring kuning, gawe kangening ati..

reff:
Opo sliramu ra pirso,
Jroning ati, isih ono tresno..
Opo sliramu ra kroso,
Kangenku dak, tanpo upomo..

Tanggal songolas sasi telu,
Gawe kangen, rasaning atiku..
Yen wengi ra biso turu,
Tansah kelingan siro wong bagus..

Aku ora bakal lali,
Naliko sliramu pamit bali..
Udan deres sing njalari,
Nganti aku, ngenes jroning ati..

Pring kuning dadi saksi,
Ono ngendat, deso purwosari..
Opo sliramu ra ngerti,
Yen pring kuning, gawe kangening ati..

12