Nyesel (indri fahriza)


Versi: Indri Fahriza

Due laki kaya musuh,
Sabandina gawe napsu..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

reff:
Kang kula nyesel ninggalaken sampean,
Laki sing sekien nyata doyan demenan..

Umpama waktu bisa diputer maning,
Kula ora bakal ninggal sampean maning..
Nanging apa daya kita wong loro,
Wis pada due keluarga..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

reff:
Kang kula nyesel ninggalaken sampean,
Laki sing sekien nyata doyan demenan..

Umpama waktu bisa diputer maning,
Kula ora bakal ninggal sampean maning..
Nanging apa daya kita wong loro,
Wis pada due keluarga..

Due laki kaya musuh,
Sabandina gawe napsu..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Indri Fahriza]
[ti: Nyesel]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:25]
[00:00.05]Nyesel – Indri Fahriza
[00:31.05]
[00:33.05]>>>
[00:34.05]>>
[00:35.05]>
[00:36.05]Due laki kaya musuh,
[00:43.05]Sabandina gawe napsu..
[00:49.49]Lamun waktu bisa diputer,
[00:55.97]Pengen balik ning laki bengen..
[01:02.19]Nanging bli mungkin balen..
[01:07.75]
[01:47.03]>>>
[01:48.03]>>
[01:49.03]>
[01:50.03]Kang kula nyesel
[01:52.61]ninggalaken sampean,
[01:56.60]Laki sing sekien
[01:59.36]nyata doyan demenan..
[02:03.97]
[02:17.49]Umpama waktu
[02:20.09]bisa diputer maning,
[02:23.90]Kula ora bakal
[02:27.03]ninggal sampean maning..
[02:31.45]Nanging apa daya
[02:35.21]kita wong loro,
[02:38.49]Wis pada due keluarga..
[02:44.51]
[02:47.49]Lamun waktu bisa diputer,
[02:54.10]Pengen balik ning laki bengen..
[03:00.28]Nanging bli mungkin balen..
[03:05.71]
[03:45.03]>>>
[03:46.03]>>
[03:47.03]>
[03:48.03]Kang kula nyesel
[03:51.12]ninggalaken sampean,
[03:54.91]Laki sing sekien
[03:57.79]nyata doyan demenan..
[04:01.78]
[04:15.69]Umpama waktu
[04:18.44]bisa diputer maning,
[04:22.30]Kula ora bakal
[04:25.17]ninggal sampean maning..
[04:29.61]Nanging apa daya
[04:32.66]kita wong loro,
[04:36.16]Wis pada due keluarga..
[04:42.40]
[04:46.01]Due laki kaya musuh,
[04:52.34]Sabandina gawe napsu..
[04:59.14]Lamun waktu bisa diputer,
[05:05.51]Pengen balik ning laki bengen..
[05:11.75]Nanging bli mungkin balen..
[05:16.86]
————–
Preview:

Advertisements

Kebakar Cemburu

indri-fahriza
Versi: Indri Fahriza

Pengen njerit,
Ning tengah wengi..
Napsune dugale,
Barang weruh tingkah lakune..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..

reff:
Weteng panas,
Kaya mangan wangwa..
Napsu bli metu,
Duh kebakar cemburu..

Demen bisa ilang kenang sangit?,
Bonggan sampean duh wis gawe sakit..
Wis terlanjur sekalian hancur..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..

reff:
Weteng panas,
Kaya mangan wangwa..
Napsu bli metu,
Duh kebakar cemburu..

Demen bisa ilang kenang sangit?,
Bonggan sampean,
Duh wis gawe sakit..
Wis terlanjur sekalian hancur..

Pengen njerit,
Ning tengah wengi..
Napsune dugale,
Barang weruh tingkah lakune..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..
——————
[ver: lyrics]
[id: loazavcu]
[ar: Indri Fahriza]
[ti: Kebakar Cemburu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:00.04]Kebakar Cemburu
[00:00.04]by: Indri Fahriza
[00:38.04]
[00:40.04]>>>
[00:41.04]>>
[00:42.04]>
[00:43.04]Pengen njerit,
[00:44.68]Ning tengah wengi..
[00:48.66]Napsune dugale,
[00:52.13]Barang weruh tingkah lakune..
[00:58.73]
[01:13.97]Wadon sapa,
[01:16.06]Sing ora lara..
[01:20.09]Yen weruh lanange selingkuh,
[01:26.32]Nggawe noda biru..
[01:29.99]
[01:53.87]>>>
[01:54.87]>>
[01:55.87]>
[01:56.87]Weteng panas,
[01:59.80]Kaya mangan wangwa..
[02:02.72]Napsu bli metu,
[02:05.89]Duh kebakar cemburu..
[02:12.36]
[02:26.41]Demen bisa ilang kenang sangit?,
[02:32.26]Bonggan sampean
[02:35.82]Duh wis gawe sakit..
[02:42.27]Wis terlanjur sekalian hancur..
[02:48.94]
[02:52.30]Wadon sapa,
[02:55.38]Sing ora lara..
[02:59.66]Yen weruh lanange selingkuh,
[03:05.60]Nggawe noda biru..
[03:09.39]
[03:33.19]>>>
[03:34.19]>>
[03:35.19]>
[03:36.19]Weteng panas,
[03:38.88]Kaya mangan wangwa..
[03:41.87]Napsu bli metu,
[03:45.22]Duh kebakar cemburu..
[03:51.82]
[04:05.58]Demen bisa ilang kenang sangit?,
[04:11.61]Bonggan sampean,
[04:14.91]Duh wis gawe sakit..
[04:21.88]Wis terlanjur sekalian hancur..
[04:27.66]
[04:31.21]Pengen njerit,
[04:34.25]Ning tengah wengi..
[04:38.22]Napsune dugale,
[04:41.72]Barang weruh tingkah lakune..
[04:47.88]
[05:03.30]Wadon sapa,
[05:05.60]Sing ora lara..
[05:09.71]Yen weruh lanange selingkuh,
[05:15.86]Nggawe noda biru..
[05:19.43]
————–
Preview:

Ana Rabine

indri-fahriza
Versi: Indri Fahriza

Kelingan kula ning sampean,
Kebayang bayang ning pikiran..
Cinta ning ati bli bisa mari,
Najan kien kakang wis due rabi..

Putuse cinta karna wong tua,
Sing cuma mandeng harta lan tahta..
Putihe kapas abange semangka,
Demenan lawas tapi jodone langka..
Kelingan kula ning sampean..

reff:
Krasa blenak pikiran,
Yen cinta bli kesampean..

Getun tinemu ngguri,
Yen cinta bli dadi siji..
Kadang ana pikiran pengen nyusul sampean,
Nanging keadaane kakang ana rabine..

Putuse cinta karna wong tua,
Sing cuma mandeng harta lan tahta..
Putihe kapas abange semangka,
Demenan lawas tapi jodone langka..
Kelingan kula ning sampean..

reff:
Krasa blenak pikiran,
Yen cinta bli kesampean..

Getun tinemu ngguri,
Yen cinta bli dadi siji..
Kadang ana pikiran pengen nyusul sampean,
Nanging keadaane kakang ana rabine..

Putuse cinta karna wong tua,
Sing cuma mandeng harta lan tahta..
Putihe kapas abange semangka,
Demenan lawas tapi jodone langka..
Kelingan kula ning sampean..
—————–
[ver: lyrics]
[id: abzwcucu]
[ar: Indri Fahriza]
[ti: Ana Rabine]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:14]
[00:00.02]Ana Rabine
[00:00.02]by: Indri Fahriza
[00:38.02]
[00:40.02]>>>
[00:41.02]>>
[00:42.02]>
[00:43.02]Kelingan kula ning sampean,
[00:49.32]Kebayang bayang ning pikiran..
[00:56.66]Cinta ning ati bli bisa mari,
[01:03.37]Najan kien kakang wis due rabi..
[01:10.65]
[01:20.03]Putuse cinta karna wong tua,
[01:26.15]Sing cuma mandeng harta lan tahta..
[01:33.29]Putihe kapas abange semangka,
[01:39.95]Demenan lawas tapi jodone langka..
[01:47.60]Kelingan kula ning sampean..
[01:53.95]
[02:23.79]>>>
[02:24.79]>>
[02:25.79]>
[02:26.79]Krasa blenak pikiran,
[02:33.51]Yen cinta bli kesampean..
[02:40.29]
[02:56.39]Getun tinemu ngguri,
[03:03.83]Yen cinta bli dadi siji..
[03:10.59]Kadang ana pikiran
[03:14.67]pengen nyusul sampean,
[03:18.52]Nanging keadaane
[03:21.83]kakang ana rabine..
[03:26.49]Putuse cinta karna wong tua,
[03:33.64]Sing cuma mandeng harta lan tahta..
[03:40.92]Putihe kapas abange semangka,
[03:47.58]Demenan lawas tapi jodone langka..
[03:55.22]Kelingan kula ning sampean..
[04:01.13]
[04:31.83]>>>
[04:32.83]>>
[04:33.83]>
[04:34.83]Krasa blenak pikiran,
[04:41.04]Yen cinta bli kesampean..
[04:47.78]
[05:04.51]Getun tinemu ngguri,
[05:11.54]Yen cinta bli dadi siji..
[05:18.38]Kadang ana pikiran
[05:21.62]pengen nyusul sampean,
[05:25.16]Nanging keadaane
[05:28.59]kakang ana rabine..
[05:33.68]Putuse cinta karna wong tua,
[05:40.27]Sing cuma mandeng harta lan tahta..
[05:47.80]Putihe kapas abange semangka,
[05:54.21]Demenan lawas tapi jodone langka..
[06:01.86]Kelingan kula ning sampean..
[06:08.21]
————-
Preview: