Nyesel (indri fahriza)


Versi: Indri Fahriza

Due laki kaya musuh,
Sabandina gawe napsu..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

reff:
Kang kula nyesel ninggalaken sampean,
Laki sing sekien nyata doyan demenan..

Umpama waktu bisa diputer maning,
Kula ora bakal ninggal sampean maning..
Nanging apa daya kita wong loro,
Wis pada due keluarga..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

reff:
Kang kula nyesel ninggalaken sampean,
Laki sing sekien nyata doyan demenan..

Umpama waktu bisa diputer maning,
Kula ora bakal ninggal sampean maning..
Nanging apa daya kita wong loro,
Wis pada due keluarga..

Due laki kaya musuh,
Sabandina gawe napsu..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Kebakar Cemburu


Versi: Indri Fahriza

Pengen njerit,
Ning tengah wengi..
Napsune dugale,
Barang weruh tingkah lakune..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..

reff:
Weteng panas,
Kaya mangan wangwa..
Napsu bli metu,
Duh kebakar cemburu..

Demen bisa ilang kenang sangit?,
Bonggan sampean duh wis gawe sakit..
Wis terlanjur sekalian hancur..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..

reff:
Weteng panas,
Kaya mangan wangwa..
Napsu bli metu,
Duh kebakar cemburu..

Demen bisa ilang kenang sangit?,
Bonggan sampean,
Duh wis gawe sakit..
Wis terlanjur sekalian hancur..

Pengen njerit,
Ning tengah wengi..
Napsune dugale,
Barang weruh tingkah lakune..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12