Pasrah

Versi: Indah Onny

Aku ora maido aku ora nyeneni,
Mergo kowe wong sing tak tresnani..
Senajan kowe mung tansah nglarani,
Cukup tak simpen neng njero ati..

Aku kalah aku ngalah,
Pasrah isoku yo mung pasrah..

(Banjir gede mestine ono asate)
Wong lali mestine ora elinge..
(Angin gede mestine ono lerene)
Anteng meneng koyo sak bendinane..

Wong urip neng ndunyo mesthi ono godhane,
Kuwi uwis sak mestine..

reff:
Aku ora maido aku ora nyeneni,
Mergo kowe wong sing tak tresnani..
Senajan kowe mung tansah nglarani,
Cukup tak simpen neng njero ati..

Aku kalah aku ngalah,
Pasrah isoku yo mung pasrah..

(Banjir gede mestine ono asate)
Wong lali mestine ora elinge..
(Angin gede mestine ono lerene)
Anteng meneng koyo sak bendinane..

Wong urip neng ndunyo mesthi ono godhane,
Kuwi uwis sak mestine..

Kembang Kangen

Versi: Indah Onny

Wengi sepi, peteng koyo atiku
Yen kelingan, aku marang sliramu
Angin wengi, tulungono awakku iki
Aku ka kangen, pengen ke ketemu

Telung sasi, anggonmu ninggalke awakku
Mbiyen kangmas, janji enggal cepet bali
Nanging opo sing mbok ucapake,kangmas
Kowe tego mblenjani, janjimu…

Aku iki, dudu kembang sepatu
Ninggalke aku, mergo ono kabarmu
Awakku iki, dudu kembang melati
Sing ra nduwe, roso kangen kangene ati

Ojo mbok sikso, aku aku ning kene
Awakku kuru, mergo mikirke sliramu
Opo wis pancen, kowe tego karo aku
Salahku opo, aku karep sliramu

reff :
Telung sasi, anggonmu ninggalke awakku
Mbiyen kangmas, janji enggal cepet bali
Nanging opo sing mbok ucapake,kangmas
Kowe tego mblenjani, janjimu…

Aku iki, dudu kembang sepatu
Ninggalke aku, mergo ono kabarmu
Awakku iki, dudu kembang melati
Sing ra nduwe, roso kangen kangene ati

Ojo mbok sikso, aku aku ning kene
Awakku kuru, mergo mikirke sliramu
Opo wis pancen, kowe tego karo aku
Salahku opo, aku karep sliramu

123