Pasrah

Ciptaan : ??
Vokal : Indah Onny
Produksi : (c)2013,SRP

Aku ora maido, aku ora nyeneni
Mergo kowe wong sing tak tresnani,
Senajan, kowe mung tansah nglarani
Cukup tak simpen neng njero ati..
Aku salah, aku ngalah
Pasrah, isoku yo mung pasrah..

(Banjir gede, mestine ono asate)
Wong lali mestine ora elinge,
(Angin gede, mestine ono lerene)
Anteng meneng koyo sak bendinane..
Wong urip neng ndunyo, mesti ono godhane
Kuwi uwis sak mestine..

reff:
Aku ora maido, aku ora nyeneni
Mergo kowe wong sing tak tresnani,
Senajan, kowe mung tansah nglarani
Cukup tak simpen neng njero ati..
Aku salah, aku ngalah
Pasrah, isoku yo mung pasrah..

(Banjir gede, mestine ono asate)
Wong lali mestine ora elinge,
(Angin gede, mestine ono lerene)
Anteng meneng koyo sak bendinane..
Wong urip neng ndunyo, mesti ono godhane
Kuwi uwis sak mestine..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: upoooqsw]
[ar: Indah Onny]
[ti: Pasrah]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:01.11]Pasrah
[00:21.11]Versi: Indah Onny
[00:24.11][02:02.74][02:28.85][04:07.95]
[00:27.11][02:31.85]>>>
[00:28.11][02:32.85]>>
[00:29.11][02:33.85]>
[00:30.11][02:34.85]Aku ora maido, aku ora nyeneni
[00:37.13][02:42.69]Mergo kowe wong sing tak tresnani,
[00:44.30][02:49.80]Senajan, kowe mung tansah nglarani
[00:51.78][02:57.81]Cukup tak simpen neng njero ati..
[01:00.00][03:05.48]Aku salah, aku ngalah
[01:07.01][03:12.81]Pasrah, isoku yo mung pasrah..
[01:19.24][03:21.99](Banjir gede, mestine ono asate)
[01:24.83][03:30.42]Wong lali mestine ora elinge,
[01:32.35][03:39.08](Angin gede, mestine ono lerene)
[01:39.52][03:45.04]Anteng meneng koyo sak bendinane..
[01:46.60][03:52.22]Wong urip neng ndunyo, mesti ono godhane
[01:54.63][04:00.17]Kuwi, uwis sak mestine..
[02:05.28]==indah onny, pasrah==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KLlRKB3jans

Advertisements

Kembang Kangen

Kembang Kangen
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Onny
Produksi : ??

Wengi sepi, peteng koyo atiku
Yen kelingan, aku marang sliramu
Angin wengi, tulungono awakku iki
Aku ka kangen, pengen ke ketemu

Telung sasi, anggonmu ninggalke awakku
Mbiyen kangmas, janji enggal cepet bali
Nanging opo sing mbok ucapake,kangmas
Kowe tego mblenjani, janjimu…

Aku iki, dudu kembang sepatu
Ninggalke aku, mergo ono kabarmu
Awakku iki, dudu kembang melati
Sing ra nduwe, roso kangen kangene ati

Ojo mbok sikso, aku aku ning kene
Awakku kuru, mergo mikirke sliramu
Opo wis pancen, kowe tego karo aku
Salahku opo, aku karep sliramu

reff :

Telung sasi, anggonmu ninggalke awakku
Mbiyen kangmas, janji enggal cepet bali
Nanging opo sing mbok ucapake,kangmas
Kowe tego mblenjani, janjimu…

Aku iki, dudu kembang sepatu
Ninggalke aku, mergo ono kabarmu
Awakku iki, dudu kembang melati
Sing ra nduwe, roso kangen kangene ati

Ojo mbok sikso, aku aku ning kene
Awakku kuru, mergo mikirke sliramu
Opo wis pancen, kowe tego karo aku
Salahku opo, aku karep sliramu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Z2kGmRnzhtk

Tak Enteni

Tak Enteni
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Onny & Eddy Nuansa
Produksi : ??

Pr :
Durung suwe nggonku kenal karo kowe
Nanging atiku uwis bedo rasane
Dino-dino mung tansah kelingan wae
Opo mergo kuwi wong sing nyenengake

Lk :
Ora ngiro, jebul podo sing tak roso
Aku kangen yen ra pethuk, dadi gelo
Koyo lintang, suketane ngalang-ngalang
Esemanmu nggawe senenge tak sawang

Tak enteni, tak enteni sepi iki
Mbulane angancani, angancani jroning ati
Wengi sepi,sing dadi seksi
Atiku atimu, oohhh

Duet :
Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

reff :

Lk :
Ora ngiro, jebul podo sing tak roso
Aku kangen yen ra pethuk, dadi gelo
Koyo lintang, suketane ngalang-ngalang
Esemanmu nggawe senenge tak sawang

Tak enteni, tak enteni sepi iki
Mbulane angancani, angancani jroning ati
Wengi sepi, sing dadi seksi
Atiku atimu, oohhh

Duet :
Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8_ff_QumFlw

Pitik Angkrem

Pitik Angkrem
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Onny & Eddy Nuansa
Produksi : ??

Pr :
PITIK ANGKREM, SUWENE SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, SAK TARANGAN ORA PODO
KOYO DENE MENUNGSO, SING URIP NING ALAM NDUNYO
ONO SING BECIK, ONO SING OLO

SUGIH MLARAT, WIS GINARIS SING KUOSO
KUDU NRIMO YO MAS YO MAS, DITOMPO KANTI LEGOWO
OJO’ SENENG MERI, OJO’ SENENG NGRASANI
OJO SENENG NGAPUSI

Lk :
PITIK ANGKREM, SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, ORA PODO

Pr :
ENDHOGE PODO, KULITE PUTIH
ISINE BEDO…
Lk :
PITIK ANGKREM, SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, ORA PODO

Pr :
ONO SING BECIK, ONO SING OLO
ORA BISO PODO…

Pr :
PITIK ANGKREM, SUWENE SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, SAK TARANGAN ORA PODO
KOYO DENE MENUNGSO, SING URIP NING ALAM NDUNYO
ONO SING BECIK, ONO SING OLO
ONO SING BECIK, ONO SING OLO

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=nu0NVhllX-4

Pingin Ketemu

Pingin Ketemu
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Onny
Produksi : ??

Roso tresno, sing ono atiku
Ora liyo, kanggo kowe kangmasku
Ora ono liyane,
Mung kowe siji sing tansah tak impekke

Rino wengi, aku tansah ngenteni
Tekane tresnamu ning awakku iki
Nanging kepiye carane,
Aku biso bareng urip karo kowe

Nyeda’o aku, aku pingin ketemu
Aku pengen ngerti, roso tresnomu kuwi
Nyeda’o aku, ojo ninggalke aku
Sepi atiku, sewengi ra ketemu

Percoyo kangmas, aku tresno sliramu
Percoyo kangmas, aku seneng sliramu

reff :

He…rino wengi, aku tansah ngenteni
Tekane tresnamu ning awakku iki
Nanging kepiye carane,
Aku biso bareng urip karo kowe

Nyeda’o aku, aku pingin ketemu
Aku pengen ngerti, roso tresnomu kuwi
Nyeda’o aku, ojo ninggalke aku
Sepi atiku, sewengi ra ketemu

Nyeda’o aku, aku pingin ketemu
Aku pengen pengen ngerti, roso tresnomu kuwi
Nyeda’o aku, ojo ninggalke aku
Sepi atiku, sewengi ra ketemu
Nyeda’o aku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-pobqqgsZAg