Mati Urip Melu Kowe

Versi: Indah Andira ft. Cak Rul

Pr :
Kene kene, kene ndodok kene
Ngomong ngomong, dikepenake

Lk :
Kene kene, oke oke wae
Pancen perlu, kanggone aku kowe dik

Pr :
Mumpung lego, aku arep takon mas
Yen to pancen, kowe tresno aku

Lk :
Ben kowe, soyo leh percoyo
Tak wangsuli, coba takon opo

Pr : Yen ku mangan, lawuh ku lawuh tempe
Lk : Yo mestine, aku yo lawuh tempe
Pr : Yen mben esuk, ben sehat aku dede
Lk : Kewajibanku, aku ngancani dede

Pr : Yen kowe bokek sitik, ora ono duit
Lk : cepet-cepet, mengko tak utangke
Kepenak ra kepenak, darling
Mati urip barengan saklawase

reff :
Pr :
Gegandengan bareng, karo aku
Ruh wong ayu, kowe njur kepiye

Lk :
Ra ora nek aku, naksir dekne
Paling-paling, mung nglirik sitik wae

Pr :
Sirah mumet mergo, masuk angin mas
Opo kowe yo sanggup, ngerok’i

Lk :
Tak gosok, tak pijeti terus
Lha pokok’e sampek, kowe mari

Pr : Yen ku mlaku sikilku, nyandung watu
Lk : Tak gepuk’i, watune tak gejuki
Pr : Yen neng ndalan, ono priyo gudo aku
Lk : Yen bocahe cilik, tak tantang tak pethenthengi

Pr : Yen kliyengan neng dalan, njur semaput
Lk : Yen mestine, aku melu lhooooo

reff :
Pr : Sampek kapan, mati urip karo aku
Lk : Wani sumpah, seksine langit bumi
Pr : Sing pungkasan rungokno, pitakonku
Lk : Demi cinta, aku kudu ngugemi

Pr :
Yen wis nasib, awakku ndisik’i mati
Opo kowe yo sanggup, nututi

Lk :
Pitakon , ojo aneh-aneh
Marai bingung, piye leh ku mangsuli

Lilo (indah andira)

Versi: Indah Andira

Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku,
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung, kanggo aku..

Wis dadi telung ketigo ,
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko,
Kowe malah gandeng prawan liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot taline asmoro,
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu,
Nanging abot jroning ati,
Mergo aku ra melu nduweni..

Lilo atiku wis lilo,
Nadyan batinku keloro-loro,
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku, wis kebacut tresno..

reff :
Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku,
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung, kanggo aku..

Wis dadi telung ketigo ,
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko,
Kowe malah gandeng prawan liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot taline asmoro,
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu,
Nanging abot jroning ati,
Mergo aku ra melu nduweni..

Lilo atiku wis lilo,
Nadyan batinku keloro-loro,
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku, wis kebacut tresno..

12