Mati Urip Melu Kowe

Mati Urip Melu Kowe
Ciptaan : Is Hariyanto
Vokal : Indah Andira & Cak Rul
Produksi : Aini Record

Pr :
Kene kene, kene ndodok kene
Ngomong ngomong, dikepenake

Lk :
Kene kene, oke oke wae
Pancen perlu, kanggone aku kowe dik

Pr :
Mumpung lego, aku arep takon mas
Yen to pancen, kowe tresno aku

Lk :
Ben kowe, soyo leh percoyo
Tak wangsuli, coba takon opo

Pr : Yen ku mangan, lawuh ku lawuh tempe
Lk : Yo mestine, aku yo lawuh tempe
Pr : Yen mben esuk, ben sehat aku dede
Lk : Kewajibanku, aku ngancani dede

Pr : Yen kowe bokek sitik, ora ono duit
Lk : cepet-cepet, mengko tak utangke
Kepenak ra kepenak, darling
Mati urip barengan saklawase

reff :

Pr :
Gegandengan bareng, karo aku
Ruh wong ayu, kowe njur kepiye

Lk :
Ra ora nek aku, naksir dekne
Paling-paling, mung nglirik sitik wae

Pr :
Sirah mumet mergo, masuk angin mas
Opo kowe yo sanggup, ngerok’i

Lk :
Tak gosok, tak pijeti terus
Lha pokok’e sampek, kowe mari

Pr : Yen ku mlaku sikilku, nyandung watu
Lk : Tak gepuk’i, watune tak gejuki
Pr : Yen neng ndalan, ono priyo gudo aku
Lk : Yen bocahe cilik, tak tantang tak pethenthengi

Pr : Yen kliyengan neng dalan, njur semaput
Lk : Yen mestine, aku melu lhooooo

reff :

Pr : Sampek kapan, mati urip karo aku
Lk : Wani sumpah, seksine langit bumi
Pr : Sing pungkasan rungokno, pitakonku
Lk : Demi cinta, aku kudu ngugemi

Pr :
Yen wis nasib, awakku ndisik’i mati
Opo kowe yo sanggup, nututi

Lk :
Pitakon , ojo aneh-aneh
Marai bingung, piye leh ku mangsuli

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HCdQL3k2v4Y

Advertisements

Lilo (indah andira)

Indah-Andira
Versi: Indah Andira

Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku,
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung, kanggo aku..

Wis dadi telung ketigo ,
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko,
Kowe malah gandeng prawan liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot taline asmoro,
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu,
Nanging abot jroning ati,
Mergo aku ra melu nduweni..

Lilo atiku wis lilo,
Nadyan batinku keloro-loro,
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku, wis kebacut tresno..

reff :
Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku,
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung, kanggo aku..

Wis dadi telung ketigo ,
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko,
Kowe malah gandeng prawan liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot taline asmoro,
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu,
Nanging abot jroning ati,
Mergo aku ra melu nduweni..

Lilo atiku wis lilo,
Nadyan batinku keloro-loro,
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku, wis kebacut tresno..
—————
[ver: lyrics]
[id: hhsacvsn]
[ar: Indah Andira]
[00:01.46]Lilo
[00:26.46]Versi : Indah Andira
[00:29.46]
[00:32.46]***
[00:33.46]**
[00:34.46]*
[00:35.46]Opo wis ora kelingan,
[00:40.23]Sumpah janjimu mung marang aku,
[00:47.37]Sineksen lintang rembulan,
[00:52.36]Jarene tresnamu mung, kanggo aku..
[00:58.47]
[01:00.05]Wis dadi telung ketigo,
[01:04.43]Nanging sliramu, ora kirim warto
[01:11.35]Banjur saiki wis teko,
[01:16.16]Kowe malah gandeng prawan liyo..
[01:21.96]
[01:24.26]Ora nyono ora ngiro..,
[01:28.57]Kowe medhot taline asmoro,
[01:35.29]Tresnaku kang tulus suci,
[01:40.18]Ra mbok jogo, malah mbok blenjani..
[01:46.04]
[01:47.88]Opo pancen wis nasibku,
[01:52.49]Kudu pisahan karo sliramu,
[01:59.17]Nanging abot jroning ati,
[02:04.07]Mergo aku ra melu nduweni..
[02:10.38]
[02:12.08]Lilo atiku wis lilo..,
[02:16.35]Nadyan batinku keloro-loro,
[02:23.03]Nanging aku ra kuwowo,
[02:28.21]Mergo aku, wis kebacut tresno..
[02:34.13]
[02:55.41]***
[02:56.41]**
[02:57.41]*
[02:58.41]Opo wis ora kelingan,
[03:03.03]Sumpah janjimu mung marang aku,
[03:09.94]Sineksen lintang rembulan,
[03:15.13]Jarene tresnamu mung, kanggo aku..
[03:21.14]
[03:22.85]Wis dadi telung ketigo,
[03:27.02]Nanging sliramu, ora kirim warto
[03:34.48]Banjur saiki wis teko,
[03:39.04]Kowe malah gandeng prawan liyo..
[03:45.15]
[03:47.47]Ora nyono ora ngiro..,
[03:51.41]Kowe medhot taline asmoro,
[03:58.22]Tresnaku kang tulus suci,
[04:03.03]Ra mbok jogo, malah mbok blenjani..
[04:08.90]
[04:10.71]Opo pancen wis nasibku,
[04:14.94]Kudu pisahan karo sliramu,
[04:22.05]Nanging abot jroning ati,
[04:27.01]Mergo aku ra melu nduweni..
[04:32.50]
[04:34.21]Lilo atiku wis lilo..,
[04:38.74]Nadyan batinku keloro-loro,
[04:46.27]Nanging aku ra kuwowo,
[04:50.84]Mergo aku, wis kebacut tresno..
[04:57.84]
————-
Preview:

Kumpul Anak Bojo

KUMPUL ANAK BOJO
Ciptaan : NN
Vokal : Indah Andira
Produksi : Aini Record

Suwe nggonku ngenteni
Wong kang dadi leng lenge ati
Rino wengi aku mung tansah dungo
Mergo anakmu keloro loro

Mas sepurane wae
Ra sengojo aku ninggal suwe
Koyo-koyo gusti sing ngelingake
Bali kumpul anak lan bojone

Wis ojo mbok tinggal lungo
Bungah susah dilakoni
Pancen ngono opo wis trimo
Yen trimo aku ra bakal lungo

Lungo adoh iku paedahe opo
Yen nang kene ora kurang bondo dunyo
Mumpung durung kagoda rumah tanggane
Becik bali kumpul anak lan bojone

reff :
kembali ke atas..suwe nggonku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wLQHtyPEZ0Y

Udan Kangen

Cak-Rul_Indah-Andira
Versi: Indah Andira ft. Cak Rul

Pr:
Sak tenane, aku pengen ketemu
Nanging kowe wis kadhung gawe nesu..
Lk:
Sak jujure, aku kangen sliramu
Jroning batin kondo jare uwis isin..

Ft:
Udan kangen, pancen kangen..
Basan gunung, ra biso nggo mbendhung..

Pr :
Neng sajane aku wis balen nrimo
Wis rumongso, aku wis rumongso..
Nanging yen digawe loro,
Ora trimo, aku ora trimo..

Lk :
Yen ayu, pancen kowe sing paling ayu
Yen manis, pancen kowe sing paling manis..
Nanging dudu ayune..,
Nanging dudu manise..

Ft:
Sing keno nggo brayan sak lawase..

reff :
Pr:
Sak tenane, aku pengen ketemu
Nanging kowe wis kadhung gawe nesu..
Lk:
Sak jujure, aku kangen sliramu
Jroning batin kondo jare uwis isin..

Ft:
Udan kangen, pancen kangen..
Basan gunung, ra biso nggo mbendhung..

Pr :
Neng sajane aku wis balen nrimo
Wis rumongso, aku wis rumongso..
Nanging yen digawe loro,
Ora trimo, aku ora trimo..

Lk :
Yen ayu, pancen kowe sing paling ayu
Yen manis, pancen kowe sing paling manis..
Nanging dudu ayune..,
Nanging dudu manise..

Ft:
Sing keno nggo brayan sak lawase..
Sing keno nggo brayan sak lawase..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hwahqvcv]
[ar: Cak Rul ft. Indah Andira]
[ti: Udan Kangen]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:01.29]Udan Kangen – Indah Andira ft. Cak Rul
[00:25.29]
[00:28.29]>>>
[00:29.29]>>
[00:30.29]>
[00:31.29]Pr: Sak tenane,
[00:33.10]Pr: aku pengen ketemu..
[00:37.92]Pr: Nanging kowe
[00:40.11]Pr: wis kadhung gawe nesu..
[00:45.42]Lk: Sak jujure,
[00:47.78]Lk: aku kangen sliramu..
[00:52.03]Lk: Jroning batin
[00:54.48]Lk: kondo jare uwis isin..
[00:59.67]Ft: Udan kangen,
[01:03.10]Ft: pancen kangen..
[01:07.48]Lk: Basan gunung,
[01:10.37]Lk: ra biso nggo mbendhung..
[01:14.98]
[01:16.08]Pr: Neng sajane
[01:17.84]Pr: aku wis balen nrimo..
[01:23.66]Pr: Wis rumongso,
[01:25.40]Pr: aku wis rumongso..
[01:31.32]Pr: Nanging yen digawe loro,
[01:36.88]Pr: Ora trimo, aku ora trimo..
[01:44.92]Lk: Yen ayu,
[01:47.74]Lk: pancen kowe sing paling ayu..
[01:51.91]Lk: Yen manis,
[01:54.86]Lk: pancen kowe sing paling manis..
[01:59.16]Lk: Nanging dudu ayune..
[02:02.47]Lk: Nanging dudu manise..
[02:06.54]Ft: Sing keno nggo
[02:08.19]Ft: brayan sak lawase..
[02:12.89]
[02:24.04]>>>
[02:25.04]>>
[02:26.04]>
[02:27.04]Pr: Sak tenane,
[02:29.74]Pr: aku pengen ketemu..
[02:34.40]Pr: Nanging kowe
[02:36.65]Pr: wis kadhung gawe nesu..
[02:41.53]Lk: Sak jujure,
[02:43.77]Lk: aku kangen sliramu..
[02:48.34]Lk: Jroning batin
[02:50.52]Lk: kondo jare uwis isin..
[02:56.21]Ft: Udan kangen,
[02:59.71]Ft: pancen kangen..
[03:04.08]Lk: Basan gunung,
[03:06.89]Lk: ra biso nggo mbendhung..
[03:11.01]Pr: Neng sajane
[03:14.43]Pr: aku wis balen nrimo..
[03:19.67]Pr: Wis rumongso,
[03:21.86]Pr: aku wis rumongso..
[03:27.18]Pr: Nanging yen digawe loro,
[03:33.24]Pr: Ora trimo, aku ora trimo..
[03:41.36]Lk: Yen ayu,
[03:44.50]Lk: pancen kowe sing paling ayu..
[03:48.55]Lk: Yen manis,
[03:51.37]Lk: pancen kowe sing paling manis..
[03:55.56]Lk: Nanging dudu ayune..
[03:59.00]Lk: Nanging dudu manise..
[04:02.81]Ft: Sing keno nggo
[04:04.21]Ft: brayan sak lawase..
[04:09.38]Ft: Sing keno nggo
[04:11.31]Ft: brayan sak lawase..
[04:16.13]
————–
Preview: