Geden Rumangsan

Ciptaan : ??
Vokal : Indah Andarini
Produksi : (c)2013,SRP

Ojo dumeh, aku so gelem guyon
Saben-saben, kowe dolan omahku
Geguyonan lan noto kertu cekian,
Tumrap aku iku mau kekancan..

Wiwit mbiyen mulo aku wis ngiro,
Nanging kowe sing gegeden rumongso,
Dumeh katone gampang, nanging kosok-baline..

Aku emoh, aku gemang, ojo gelo atimu..
Aku emoh, aku gemang
Mundhak ngganggu nggone podo sinau..

Wiwit mbiyen mulo aku wis ngiro,
Nanging kowe sing gegeden rumongso,
Dumeh katone gampang, nanging kosok-baline..

reff :
kembali ke atas..ojo dumeh,ati…
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: pnqwknsw]
[ar: indah andarini]
[ti: geden rumangsan]
[al: pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 3:49]
[00:01.27]Geden Rumangsan
[00:13.27]Versi: Indah Andarini
[00:16.27][01:27.69][01:54.49][03:05.82]
[00:19.27][01:57.49]>>>
[00:20.27][01:58.49]>>
[00:21.27][01:59.49]>
[00:22.27][02:00.49]Ojo dumeh, aku so gelem guyon
[00:26.04][02:03.99]Saben-saben, kowe dolan omahku
[00:30.18][02:08.08]Geguyonan lan noto kertu cekian,
[00:34.24][02:12.21]Tumrap aku iku mau kekancan..
[00:37.33][01:10.53][02:16.11][02:49.37]Wiwit mbiyen mulo aku wis ngiro,
[00:41.86][01:15.48][02:19.83][02:53.30]Nanging kowe sing gegeden rumongso,
[00:45.81][01:19.73][02:24.09][02:57.67]Dumeh katone gampang, nanging kosok-baline..
[00:53.89][02:32.07]Aku emoh, aku gemang, ojo gelo atimu..
[01:01.63][02:39.63]Aku emoh, aku gemang
[01:04.41][02:43.50]Mundhak ngganggu nggone podo sinau..
[01:30.78]==indah andarini, geden rumangsan==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8YuL7NmQSsI

Advertisements

Mertuo Muring Muring

Mertuo Muring
(Dinding Pemisah versi Jawa Suriname)
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Andarini
Produksi : ??

Ya ya ya…, ya ya ya…
Ya ya ya…, ya ya ya…

Yen muring-muring, mertuoku muring-muring
Ono-ono wae, ngomel sak penake
Sing iki salah, sing kuwi salah
Suwe ning suwe, sirahku kroso pecah

Wis tak turuti, kabeh wis tak lakoni
Ning kok kurang wae, soyo judeg atiku
Ing wayah sore, abang srengengene
Aku ngetutke, menyang bojoku wae

Ya ya ya…, ya ya ya…

Melu mertuo, sing sugih bondo
Keloro-loro, atiku dadi gendro
Duh iki piye, mengko dadine
Wong aku tresno, tresno menyang bojo

Terlanjur cinta, ku harus bagaimana
Sekali sayang, selamanya sayang
Ing wayah sore, abang srengengene
Aku ngetutke, menyang bojoku wae

reff :
kembali ke atas..yen muring-muring…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Z4CGz5sVrgM

Kalung Cinta

Kalung Cinta
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Andarini
Produksi : ??

KALUNG CINTA, SING MBOK WEHNO AKU
PINONGKO TONDHO TRESNO ASIH
KANGGO SLIRAKU

ATI SENENG, RAISO TAK GAMBARNO
ROSO ENDAH GEBYARING DUNYO
PEPAK KEMBANG TRESNO, OH..KASIHKU

BAKAL TAK SIMPEN, KALUNG CINTAMU
LAN TAK RAWAT, SELAWAS URIPKU
KALUNG CINTA, LAMBANG TRESNAMU

ATI SENENG, RAISO TAK GAMBARNO
ROSO ENDAH GEBYARING DUNYO
PEPAK KEMBANG TRESNO, OH..KASIHKU

reff :
kembali ke atas..kalung cinta,sing…

OH..KASIHKU, OH..KASIHKU, OH..KASIHKU

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CtrwHSgMqX0&NR=1

Stasiun Jogja

Stasiun Jogja
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Andarini
Produksi : ??

Atiku kroso trenyuh, rekolo mbok tinggal lungo
Ra kuoso aku tahan, motoku mbrebes mili
Aku tansah kelingan, ku ora lali
Sliraku mbok rangkul, dudu sliramu lungo

Stasiun jogjakarta, sing dadi saksine
Atimu lan atiku, najan adoh tetep nyawiji

reff :

Atiku kroso trenyuh, rekolo mbok tinggal lungo
Ra kuoso aku tahan, motoku mbrebes mili
Aku tansah kelingan, ku ora lali
Sliraku mbok rangkul, dudu sliramu lungo

Stasiun jogjakarta, sing dadi saksine
Atimu lan atiku, najan adoh tetep nyawiji

reff :

Aku tansah kelingan, ku ora lali
Sliraku mbok rangkul, dudu sliramu lungo

Stasiun jogjakarta, sing dadi saksine
Atimu lan atiku, najan adoh tetep nyawiji

Aku tansah kelingan, ku ora lali
Sliraku mbok rangkul, dudu sliramu lungo

Stasiun jogjakarta, sing dadi saksine
Atimu lan atiku, najan adoh tetep nyawiji

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=m61O7pH-xm8

Pedot Katresnan

Pedot Katresnan
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Andarini
Produksi : ??

Nelongso atiku ora karuan
Sakwise kowe ninggal aku
Mbok pedot tresnoku mengkono wae
Ora mikir atiku isih tresno

Kowe mbiyen sumpah janji marang sliraku
Ora pisahan selawas-lawase oh..
Tapi nyatane, sliramu mblenjani janji
Kowe cidro, kowe lungo, keri aku dewe’an
Atiku loro, amergo tresnomu

reff :

Nelongso atiku ora karuan
Sakwise kowe ninggal aku
Mbok pedot tresnoku mengkono wae
Ora mikir atiku isih tresno

Kowe mbiyen sumpah janji marang sliraku
Ora pisahan selawas-lawase oh..
Tapi nyatane sliramu mblenjani janji
Kowe cidro kowe lungo keri aku dewe’an
Atiku loro amergo tresnomu

reff :

Kowe mbiyen sumpah janji marang sliraku
Ora pisahan selawas-lawase oh..
Tapi nyatane, sliramu mblenjani janji
Kowe cidro, kowe lungo, keri aku dewe’an
Atiku loro, amergo tresnomu

Kowe cidro, kowe lungo, keri aku dewe’an
Atiku loro, amergo tresnomu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dHRASs1dHHg

Tresno Sejati (indah andarini)

Indah-Andarini
Versi: Indah Andarini

Aku wis kondho, Yen aku banget tresno
Nanging ora percoyo, Omongan kulo
Tanpo mbok sengojo, Gawe atiku loro
Margo tresnaku mbok tampik sarono alus

Najan tresnaku tembus,
Sing ati nanging ra mbok langgati
Sliramu malah lungo,
Karo wong wadon liyo

Atiku panas koyo kawahe gunung bromo
Najan mengkono aku tetep nyimpen roso tresno
Awak rusak ati loro aku tambah nelongso
Aku tresno ora nyawang bondho lan dunyo

reff :
Aku wis kondho, Yen aku banget tresno
Nanging ora percoyo, Omongan kulo
Tanpo mbok sengojo, Gawe atiku loro
Margo tresnaku mbok tampik sarono alus

Najan tresnaku tembus,
Sing ati nanging ra mbok langgati
Sliramu malah lungo,
Karo wong wadon liyo

Atiku panas koyo kawahe gunung bromo
Najan mengkono aku tetep nyimpen roso tresno
Awak rusak ati loro aku tambah nelongso
Aku tresno ora nyawang bondho lan dunyo

reff :
Najan tresnaku tembus,
Sing ati nanging ra mbok langgati
Sliramu malah lungo,
Karo wong wadon liyo

Atiku panas koyo kawahe gunung bromo
Najan mengkono aku tetep nyimpen roso tresno
Awak rusak ati loro aku tambah nelongso
Aku tresno ora nyawang bondho lan dunyo

Awak rusak ati loro aku tambah nelongso
Aku tresno ora nyawang bondho lan dunyo
——————
[ver: lyrics]
[ar: Indah Andarini]
[ti: Tresno Sejati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.01]Tresno Sejati – Indah Andarini
[00:31.01]
[00:33.71]>>>
[00:34.71]>>
[00:35.71]>
[00:36.71]Aku wis kondho,
[00:40.13]Yen aku banget tresno..
[00:43.86]Nanging ora percoyo,
[00:47.22]Omongan kulo..
[00:51.02]Tanpo mbok sengojo,
[00:54.25]Gawe atiku loro..
[00:57.61]Margo tresnaku mbok tampik
[01:01.65]Sarono alus..
[01:05.45]Najan tresnaku tembus sing ati,
[01:07.81]Nanging ra mbok langgati..
[01:11.62]Sliramu malah lungo,
[01:14.92]Karo wong wadon liyo..
[01:18.42]Atiku panas koyo
[01:21.78]kawahe gunung bromo..
[01:25.52]Najan mengkono
[01:27.32]aku tetep nyimpen roso tresno..
[01:32.66]Awak rusak ati loro
[01:34.84]aku tambah nelongso..
[01:39.32]Aku tresno ora nyawang
[01:41.62]bondho lan dunyo..
[01:45.92]
[01:57.65]>>>
[01:58.65]>>
[01:59.65]>
[02:00.65]Aku wis kondho,
[02:04.70]Yen aku banget tresno..
[02:07.74]Nanging ora percoyo,
[02:11.48]Omongan kulo..
[02:14.90]Tanpo mbok sengojo,
[02:18.25]Gawe atiku loro..
[02:21.80]Margo tresnaku mbok tampik,
[02:25.90]Sarono alus..
[02:29.14]Najan tresnaku tembus sing ati,
[02:31.50]Nanging ra mbok langgati..
[02:35.89]Sliramu malah lungo,
[02:38.89]Karo wong wadon liyo..
[02:42.28]Atiku panas koyo
[02:44.71]kawahe gunung bromo..
[02:49.37]Najan mengkono
[02:51.25]aku tetep nyimpen roso tresno..
[02:56.15]Awak rusak ati loro
[02:58.90]aku tambah nelongso..
[03:03.56]Aku tresno ora nyawang
[03:05.68]bondho lan dunyo..
[03:09.85]
[03:32.37]>>>
[03:33.37]>>
[03:34.37]>
[03:35.37]Najan tresnaku tembus sing ati,
[03:39.04]Nanging ra mbok langgati..
[03:42.15]Sliramu malah lungo,
[03:44.89]Karo wong wadon liyo..
[03:48.94]Atiku panas koyo
[03:51.05]kawahe gunung bromo..
[03:55.62]Najan mengkono
[03:58.04]aku tetep nyimpen roso tresno..
[04:02.90]Awak rusak ati loro
[04:05.08]aku tambah nelongso..
[04:09.93]Aku tresno ora nyawang
[04:12.12]bondho lan dunyo..
[04:16.78]Awak rusak ati loro
[04:19.15]aku tambah nelongso..
[04:23.67]Aku tresno ora nyawang
[04:26.47]bondho lan dunyo..
[04:36.74]
————
Preview:

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=46IQ1ny0lV4

Ora Kuat Nelongso

Ora Kuat Nelongso
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Andarini
Produksi : ??

Mbok yo sing sabar, sing sareh
Ojo tresno mobedo aku
Yen kang mas isih tresno aku
Arep kondo sak nyatane

Kang mas ojo gelo lan cuwo
Yen aku mengko kondo
Pengen suwene nunggu sliramu
Ora kuat urip kijenan

*)
Koyo ngene pancen lakone
Sliramu lan sliraku
Ora biso nyanding dadi siji
Senajan sliramu wisih tresno

Sing luput, aku sing luput
Aku nyuwun pangapuro
Pancen aku ora biso netepi
Janjiku setyo marang sliramu

Nelongso, sliramu nelongso
Kudu gelo, watesing nelongso
Aku iki wanito bioso
Sing ora biso netepi janji

Mbok yo sing sabar, sing sareh
Ojo tresno mobedo aku
Yen kang mas isih tresno aku
Arep kondo sak nyatane

Kang mas ojo gelo lan cuwo
Yen aku mengko kondo
Pengen suwene nunggu sliramu
Ora kuat urip kijenan

reff :
kembali ke *)..koyo ngene pancen…

Ora kuat urip kijenan
Ora kuat urip kijenan
Ora kuat urip kijenan
Ora kuat urip kijenan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=c6W7wCMCubQ