Geden Rumangsan


Versi: Indah Andarini

Ojo dumeh aku so gelem guyon,
Saben-saben kowe dolan omahku..
Geguyonan lan ugo gegojegan,
Tumrap aku iku mau kekancan..

Wiwit mbiyen mulo aku wis ngiro,
Nanging kowe sing gegeden rumongso..
Dumeh katone gampang,
Nanging kosok-baline..

Aku emoh, aku gemang
Ojo gelo atimu..
Aku emoh, aku gemang
Mundhak ngganggu nggone podho sinau..

Wiwit mbiyen mulo aku wis ngiro,
Nanging kowe sing gegeden rumongso..
Dumeh katone gampang,
Nanging kosok-baline..

reff:
Ojo dumeh aku so gelem guyon,
Saben-saben kowe dolan omahku..
Geguyonan lan ugo gegojegan,
Tumrap aku iku mau kekancan..

Wiwit mbiyen mulo aku wis ngiro,
Nanging kowe sing gegeden rumongso..
Dumeh katone gampang,
Nanging kosok-baline..

Aku emoh, aku gemang
Ojo gelo atimu..
Aku emoh, aku gemang
Mundhak ngganggu nggone podho sinau..

Wiwit mbiyen mulo aku wis ngiro,
Nanging kowe sing gegeden rumongso..
Dumeh katone gampang,
Nanging kosok-baline..

Mertuo Muring Muring

Versi: Indah Andarini

Ya ya ya…, ya ya ya…
Ya ya ya…, ya ya ya…

Yen muring-muring, mertuoku muring-muring
Ono-ono wae, ngomel sak penake
Sing iki salah, sing kuwi salah
Suwe ning suwe, sirahku kroso pecah

Wis tak turuti, kabeh wis tak lakoni
Ning kok kurang wae, soyo judeg atiku
Ing wayah sore, abang srengengene
Aku ngetutke, menyang bojoku wae

Ya ya ya…, ya ya ya…

Melu mertuo, sing sugih bondo
Keloro-loro, atiku dadi gendro
Duh iki piye, mengko dadine
Wong aku tresno, tresno menyang bojo

Terlanjur cinta, ku harus bagaimana
Sekali sayang, selamanya sayang
Ing wayah sore, abang srengengene
Aku ngetutke, menyang bojoku wae

reff :
Yen muring-muring, mertuoku muring-muring
Ono-ono wae, ngomel sak penake
Sing iki salah, sing kuwi salah
Suwe ning suwe, sirahku kroso pecah

Wis tak turuti, kabeh wis tak lakoni
Ning kok kurang wae, soyo judeg atiku
Ing wayah sore, abang srengengene
Aku ngetutke, menyang bojoku wae

Ya ya ya…, ya ya ya…

Melu mertuo, sing sugih bondo
Keloro-loro, atiku dadi gendro
Duh iki piye, mengko dadine
Wong aku tresno, tresno menyang bojo

Terlanjur cinta, ku harus bagaimana
Sekali sayang, selamanya sayang
Ing wayah sore, abang srengengene
Aku ngetutke, menyang bojoku wae

1234