Sing Nyejo

Ciptaan : S. Achmadi
Vokal : Ina Novita
Produksi : Aneka Safari Record

Hang sun jaluk redan riko,
Kerono isun sing nyejo
Biso pisah ambi riko,
Mulo jodo wis sing ono

Go mugo yo batin riko,
Sabaro ugo nerimo
Pasrahnono hang kuoso,
Sun jaluk riko nyepuro
Myakne podo-podo lego

Hang sun jaluk redan riko,
Kerono isun sing nyejo
Biso pisah ambi riko,
Mulo jodo wis sing ono

Go mugo yo batin riko,
Sabaro ugo nerimo
Pasrahnono hang kuoso,
Sun jaluk riko nyepuro
Myakne podo-podo lego

reff :
Mberebes mili banyu moto,
Dung isun enget nong riko
Riwayat isun lan riko,
Dunyo akherat tetep sun gowo

Sing kuat yo isun nyonggo,
Enget magih keloronan
Hing ngreken panas lan udan,
Hing ngreken panas lan udan

Sun jaluk riko nyepuro
Myakne podo-podo lego

reff :
Mberebes mili banyu moto,
Dung isun enget nong riko
Riwayat isun lan riko,
Dunyo akherat tetep sun gowo

Yo sing kuat isun nyonggo,
Enget magih keloronan
Hing ngreken panas lan udan,

Hang sun jaluk redan riko,
Kerono isun sing nyejo
Biso pisah ambi riko,
Mulo jodo wis sing ono

Go mugo yo batin riko,
Sabaro ugo nerimo
Pasrahnono hang kuoso,
Sun jaluk riko nyepuro
Myakne podo-podo lego

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=NB_YhiUydk0

[ver: lyric]
[id: zpcsobsp]
[ar: Ina Novita]
[ti: Sing Nyejo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:41]
[00:01.16]Sing Nyejo
[00:44.16]Versi : Ina Novita
[00:47.00]
[00:49.00]***
[00:50.00]**
[00:51.00]*
[00:52.00]Hang sun jaluk redan riko,
[00:57.40]Kerono isun sing nyejo
[01:00.94]Biso pisah ambi riko,
[01:04.50]Mulo jodo wis sing ono
[01:08.13]Go mugo yo batin riko,
[01:11.78]Sabaro ugo nerimo
[01:15.25]Pasrahnono hang kuoso,
[01:19.13]Sun jaluk riko nyepuro,
[01:22.82]Myakne podo-podo lego
[01:27.32]
[01:37.00]***
[01:38.00]**
[01:39.00]*
[01:40.00]Hang sun jaluk redan riko,
[01:44.57]Kerono isun sing nyejo
[01:48.30]Biso pisah ambi riko,
[01:51.68]Mulo jodo wis sing ono
[01:55.36]Go mugo yo batin riko,
[01:58.87]Sabaro ugo nerimo
[02:02.43]Pasrahnono hang kuoso,
[02:06.43]Sun jaluk riko nyepuro,
[02:10.08]Myakne podo-podo lego
[02:15.12]
[02:24.50]***
[02:25.50]**
[02:26.50]*
[02:27.50]Mberebes mili banyu moto,
[02:31.63]Dung isun enget nong riko..
[02:37.32]Riwayat isun lan riko,
[02:40.99]Dunyo akherat tetep sun gowo..
[02:44.68]Sing kuat yo isun nyonggo,
[02:48.26]Enget magih keloronan..
[02:51.68]Hing ngreken panas lan udan,
[02:55.49]Hing ngreken panas lan udan
[02:59.12]Sun jaluk riko nyepuro,
[03:02.62]Myakne podo-podo lego
[03:07.93]
[03:25.68]***
[03:26.68]**
[03:27.68]*
[03:28.68]Mberebes mili banyu moto,
[03:33.50]Dung isun enget nong riko..
[03:38.71]Riwayat isun lan riko,
[03:42.46]Dunyo akherat tetep sun gowo..
[03:46.27]Yo sing kuat isun nyonggo,
[03:49.50]Enget magih keloronan..
[03:53.19]Hing ngreken panas lan udan,
[03:57.00]Hang sun jaluk redan riko,
[04:00.63]Kerono isun sing nyejo
[04:04.19]Biso pisah ambi riko,
[04:07.88]Mulo jodo wis sing ono..
[04:11.25]Go mugo yo batin riko,
[04:15.00]Sabaro ugo nerimo,
[04:18.50]Pasrahnono hang kuoso,
[04:22.07]Sun jaluk riko nyepuro,
[04:25.51]Myakne podo-podo lego..
[04:31.07]

Advertisements

Ilang Welase (ina novita)

Ina-Novita
Versi: Ina Novita

Percuma riko ngomong sayang,
Percuma riko ngomong welas..
Saiki isun dikeplas,
Mergane wis ilang welase..

Sing eling riko bengen-bengene,
Isun riko sayang-sayang..
Saiki sun dibuang-buang,
Mentolo riko ninggal menyang..

reff:
Mego mendhung ono ring nduwuran,
Tego nundung getun ring mburian..
Klendi maning barang wis kadhung,
Riko lan isun sing perlu getun..

Iki kabeh wis dadi nasibe,
Masio ilang welase sun sing biso lali..
Iling-iling wong loro dadi siji,
Mugo-mugo isun tahan uji..

Sing eling riko bengen-bengene,
Isun riko sayang-sayang..
Saiki sun dibuang-buang,
Mentolo riko ninggal menyang..

reff:
Mego mendhung ono ring nduwuran,
Tego nundung getun ring mburian..
Klendi maning barang wis kadhung,
Riko lan isun sing perlu getun..

Iki kabeh wis dadi nasibe,
Masio ilang welase sun sing biso lali..
Iling-iling wong loro dadi siji,
Mugo-mugo isun tahan uji..

Percuma riko ngomong sayang,
Percuma riko ngomong welas..
Saiki isun dikeplas,
Mergane wis ilang welase..
—————–
[ver: lyrics]
[id: baoaqkcu]
[ar: Ina Novita]
[ti: Ilang Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:00.03]Ilang Welase
[00:00.03]by: Ina Novita
[00:25.03]
[00:27.00]>>>
[00:28.00]>>
[00:29.00]>
[00:30.00]Percuma riko ngomong sayang,
[00:36.50]Percuma riko ngomong welas..
[00:44.20]Saiki isun dikeplas,
[00:51.14]Mergane wis ilang welase..
[00:58.35]Sing eling riko bengen-bengene,
[01:05.87]Isun riko sayang-sayang..
[01:12.85]Saiki sun dibuang-buang,
[01:20.25]Mentolo riko ninggal menyang..
[01:26.87]
[01:50.63]>>>
[01:51.63]>>
[01:52.63]>
[01:53.63]Mego mendhung ono ring nduwuran,
[02:01.05]Tego nundung getun ring mburian..
[02:08.70]Klendi maning barang wis kadhung,
[02:15.66]Riko lan isun sing perlu getun..
[02:22.75]Iki kabeh wis dadi nasibe,
[02:29.41]Masio ilang welase sun sing biso lali..
[02:36.57]Iling-iling wong loro dadi siji,
[02:43.28]Mugo-mugo isun tahan uji..
[02:50.56]Sing eling riko bengen-bengene,
[02:57.69]Isun riko sayang-sayang..
[03:05.22]Saiki sun dibuang-buang,
[03:11.62]Mentolo riko ninggal menyang..
[03:19.09]
[03:44.03]>>>
[03:45.03]>>
[03:46.03]>
[03:47.03]Mego mendhung ono ring nduwuran,
[03:53.15]Tego nundung getun ring mburian..
[04:00.61]Klendi maning barang wis kadhung,
[04:07.46]Riko lan isun sing perlu getun..
[04:14.74]Iki kabeh wis dadi nasibe,
[04:21.52]Masio ilang welase sun sing biso lali..
[04:28.74]Iling-iling wong loro dadi siji,
[04:35.52]Mugo-mugo isun tahan uji..
[04:42.62]Percuma riko ngomong sayang,
[04:49.85]Percuma riko ngomong welas..
[04:56.82]Saiki isun dikeplas,
[05:03.67]Mergane wis ilang welase..
[05:10.56]
————–
Preview: