Apa Gelem

Versi: Yayat Imrona ft. Ina malini
Lk:
Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..
Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..
Nek pancene bener kowe gelem,
Jawab siki men aku ayem..
Pr:
Aduh wong bagus sing tukang mesem,
Dadi bojomu aku ya gelem..
Asal tanggung-jawabe temen,
Aja polah sing macem macem..
Ft: Ayo kawin men uripe tentrem..
reff:
Ft:
La la la la.., la la la la..
La la la la.., la la la la..
Pr:
Lamarane, tanggal enem
Kawine wulan enem..
Lk:
Ho.. sarahane..(pr: la la la..)
Kebo enem..(pr: la la la..)
Sing lemu bethem bethem..
Ft:
Moga moga bae, mengko dawa jodone
Ora pisah nggo selawase..
Lk:
Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..
Pr:
Dadi bojomu aku gelem..
Asal tanggung-jawabe temen,
Ft: Ayo kawin men uripe tentrem..
reff:
Pr:
Lamarane, tanggal enem
Kawine wulan enem..
Lk:
Ho.. sarahane..(pr: la la la..)
Kebo enem..(pr: la la la..)
Sing lemu bethem bethem..
Ft:
Moga moga bae, mengko dawa jodone
Ora pisah nggo selawase..
Lk:
Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..
Pr:
Dadi bojomu aku gelem..
Asal tanggung-jawabe temen,
Ft:
Hahaha..hahahaha..hahaha..
Hahaha..hahahaha..hahaha..
Hahaha..hahahaha..hahaha..
Hahaha..hahahaha..hahaha..

Kang Misbah

Versi : Yayat Imrona ft. Ina malini

Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..
Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..

Lk: Wis telung taun, kita pisahan
Lk: Siki nembe ketemu..
Pr: Wis telung taun, kita pisahan
Pr: Siki nembe ketemu..

Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..

reff:
Pr: Wis banget lawase, nunggu sampeane
Pr: Ati kangen rindu, kepingin ketemu..
Lk: Aku pada bae, kangen karo kowe
Lk: Kepingin ketemu, kumpul saben wektu..

Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..

reff:
Pr: Wis banget lawase, nunggu sampeane
Pr: Ati kangen rindu, kepingin ketemu..
Lk: Aku pada bae, kangen karo kowe
Lk: Kepingin ketemu, kumpul saben wektu..

Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..
Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..

Lk: Wis telung taun, kita pisahan
Lk: Siki nembe ketemu..
Pr: Wis telung taun, kita pisahan
Pr: Siki nembe ketemu..

Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..

Langka Wong Liya

Versi: Ina Malini ft. Yayat Imrona

Pr :
Ha ha ha…., ha ha ha…
Langka wong liya,
Sing tek demeni nang dunya
Seliane rika, seliane rika

Langka wong liya,
Sing tek senengi nang dunya
Seliane rika, seliane rika

reff :
Pr :
Ati tentrem lan ayem,
Nek nang sandinge rika
Rasa bungah lan seneng
Nek kumpul karo rika

Lk :
Ho…aku semono uga,
Mung kowe sing tek cinta
Kawit gemiyen mula,
Nganti tekan tua

Pr :
Langka wong liya,
Sing tek demeni nang dunya
Seliane rika, seliane rika

Langka wong liya,
Sing tek senengi nang dunya
Seliane rika, seliane rika

reff :
Pr :
Ati tentrem lan ayem,
Nek nang sandinge rika
Rasa bungah lan seneng
Nek kumpul karo rika

Lk :
Ho…aku semono uga,
Mung kowe sing tek cinta
Kawit gemiyen mula,
Nganti tekan tua

Pr :
Langka wong liya,
Sing tek demeni nang dunya
Seliane rika, seliane rika

Langka wong liya,
Sing tek senengi nang dunya
Seliane rika, seliane rika

Nyong Melu

Versi: Yayat Imrona ft. Ina Malini

Oh….aja nganti aku kiye
Ditinggal karo kowe
Aja nganti urip kiye
Disewiya nang kowe

Nyong melu…, nyong melu…
Nyong melu maring kowe
Ngendi bae lungane,
Nyong melu maring kowe
Nang endi bae parane

Oh…, ibarate ati kiye
Lengket ana pulute
Ora bakal bisa pisah
Najan semenit bae

Nyong melu…, nyong melu…
Nyong melu maring kowe
Ngendi bae lungane,
Nyong melu maring kowe
Nang endi bae parane

reff :
Rasane, uripku ki ora ana gunane
Nek ora kumpul bareng kowe
Awak dadi lemes, ati dadi ngenes
Nek nang ndunya kene,
Pisah karo kowe

Oh….aja nganti aku kiye
Ditinggal karo kowe
Aja nganti urip kiye
Disewiya nang kowe

Nyong melu…, nyong melu…
Nyong melu maring kowe
Ngendi bae lungane,
Nyong melu maring kowe
Nang endi bae parane

Kabeh Nggo Rika

Versi: Ina Malini

Ho…ho…ho…ho…,
Ho…ho…ho…ho…
Ha…ha…ha…ha…,
Ha…ha…ha…ha…

Pipiku dinggo rika,
Irungku dinggo rika
Rambutku dinggo rika,
Lambeku dinggo rika

Kabeh duweku kien,
Mung kanggo rika
Njabah njero nggo rika…
Ngisor nduwur nggo rika…

Ha…ha…ha…ha…,
Ha…ha…ha…ha…
Pipiku dinggo rika,
Janggutku dinggo rika
Dadaku dinggo rika
Awakku dinggo rika

Kabeh duweku kien,
Mung nggo rika
Tresna kanggo rika,
Sayang kanggo rika

reff :
Ulan lan lintang dadi saksine
Tresnaku, ora ana liyane
Siji penjalukku karo rika
Atiku aja digawe lara

[Ha…ha…ha…ha…,]
[Ha…ha…ha…ha…]

Pipiku dinggo rika,
Irungku dinggo rika
Rambutku dinggo rika,
Lambeku dinggo rika

Kabeh duweku kien,
Mung kanggo rika
Njabah njero nggo rika…
Ngisor nduwur nggo rika…

reff :
Ulan lan lintang dadi saksine
Tresnaku, ora ana liyane
Siji penjalukku karo rika
Atiku aja digawe lara

[Ha…ha…ha…ha…,]
[Ha…ha…ha…ha…]

Pipiku dinggo rika,
Irungku dinggo rika
Rambutku dinggo rika,
Lambeku dinggo rika

Kabeh duweku kien,
Mung kanggo rika
Njabah njero nggo rika…
Ngisor nduwur nggo rika…

Njabah njero nggo rika…
Ngisor nduwur nggo rika…

Ora Tahan

Versi: Ina Malini

Sapa bae wonge mesti ora tahan,
Duwe bojo gagah tukang main wadonan,
Saben dina lunga ngomonge usaha,
Tapi ora ngertia demenan wadon liya..

Tegane atimu nggawe lara atiku,
Kejeme atimu nggawe panas atiku,
Sapa bae wonge mesti ora tahan,
Duwe bojo gagah tukang main wadonan..

reff :
Kakang mbokya eling maring anak bojone,
Kakang mbokya isin karo tangga-tanggane..
Kabeh wis weruh kabeh wis ngerti polahe rika..

Tegane atimu nggawe lara atiku,
Kejeme atimu nggawe panas atiku..
Sapa bae wonge mesti ora tahan,
Duwe bojo gagah tukang main wadonan..

reff :
Kakang mbokya eling maring anak bojone,
Kakang mbokya isin karo tangga-tanggane..
Kabeh wis weruh kabeh wis ngerti polahe rika..

Tegane atimu nggawe lara atiku,
Kejeme atimu nggawe panas atiku..
Sapa bae wonge mesti ora tahan,
Duwe bojo gagah tukang main wadonan..

Saben dina lunga ngomonge usaha,
Tapi ora ngertia demenan wadon liya,
Tegane atimu nggawe lara atiku,
Kejeme atimu nggawe panas atiku..
Sapa bae wonge mesti ora tahan,
Duwe bojo gagah tukang main wadonan..

Balekna

Versi: Ina Malini

Angger pancene wis ora cinta
Angger pancene wis ora tresna
Mendingan pisah, ben atiku lega
Aku ra gelem, batinku kesiksa
Balekna…, ho…ho balekna
Mengaring wong tua

Angger pancene wis ora cinta
Angger pancene wis ora tresna

reff :
Jarene cintamu kanggo aku wungkul
Jarene sayangmu ora ngalor ngidul
Tapi ning nyatane kowe tukang ngibul
Saben dina lunga ngomonge usaha
Ora ngertia demenan wadon liya
Balekna…, ho…ho balekna
Mengaring wong tua

Angger pancene wis ora cinta
Angger pancene wis ora tresna

reff :
Jarene cintamu kanggo aku wungkul
Jarene sayangmu ora ngalor ngidul
Tapi ning nyatane kowe tukang ngibul
Saben dina lunga ngomonge usaha
Ora ngertia demenan wadon liya
Balekna…, ho…ho balekna
Mengaring wong tua

Angger pancene wis ora cinta
Angger pancene wis ora tresna