Man Warso

Versi: Imam Joend

Man warso, rika semrawud
Pacare ponakan dewek direbut,
Aja kadiran sawahe amba,
Aja kadiran duite sa ha ha ha ha..

Man warso, rika blih nalar
Wulan ngarep, pacar enyong pan tak lamar
Nyong ning jakarta, lagi umpul-umpul
Lah ujug-ujug, rika nyrobot kaya tuyul..

Rika kolu temen, rika tegel temen
Nggawe enyong aduh stress nemen,
Putu wis selikur, umur ya meh butul
Tapi rika utekke ning dengkul..

Ari pan mbojo maning,
Sing lemu sing gering
Donge liyane, aja si ening
Man warso, rika semrawud

(seneng ya seneng, donge ndeleng-ndeleng)
(bisa ya bisa, donge kira-kira)
(aja mung seneng, aja mung bisa)
(enyong karo rika, kudu sing kira-kira)..

reff :
Man warso, rika blih nalar
Wulan ngarep, pacar enyong pan tak lamar
Nyong ning jakarta, lagi umpul-umpul
Lah ujug-ujug, rika nyrobot kaya tuyul..

Rika kolu temen, rika tegel temen
Nggawe enyong aduh stress nemen,
Putu wis selikur, umur ya meh butul
Tapi rika utekke ning dengkul..

Ari pan mbojo maning,
Sing lemu sing gering
Donge liyane, aja si ening

Rika kolu temen, rika tegel temen
Nggawe enyong aduh stress nemen,
Putu wis selikur, umur ya meh butul
Tapi rika utekke ning dengkul..

Ari pan mbojo maning,
Sing lemu sing gering
Donge liyane, aja si ening
Man warso, rika semrawud

Alun Alun Slawi

Versi: Imam Joend

Wayah sore, nang alun-alun slawi
Rame uwong, nganti tengah wengi
Apa maning, malem minggu dina prei
Nyambung esuk, wong sing lari pagi..

Luruh hiburan, ora perlu larang
Repan medang, mangan apa kletikan
Nggelar klasa, ndadekna pikiran amba
Ora boros, bisa kaya si boss..

Mbokan bae pacare lagi muncis,
Endhas mumet kaya dipenthung linggis,
Dolan mene, ora mikir karcis..

Mesin bae kudu ana mandhege,
Hp bae ana entek batrene,
Tanggalan bae, mesti ana abange..

reff:
Wayah sore, nang alun-alun slawi
Rame uwong, nganti tengah wengi
Apa maning, malem minggu dina prei
Nyambung esuk, wong sing lari pagi..

Luruh hiburan, ora perlu larang
Repan medang, mangan apa kletikan
Nggelar klasa, ndadekna pikiran amba
Ora boros, bisa kaya si boss..

Mbokan bae pacare lagi muncis,
Endhas mumet kaya dipenthung linggis,
Dolan mene, ora mikir karcis..

Mesin bae kudu ana mandhege,
Hp bae ana entek batrene,
Tanggalan bae, mesti ana abange..

Mbokan bae pacare lagi muncis,
Endhas mumet kaya dipenthung linggis,
Dolan mene, ora mikir karcis..

Aja bae nyong rika lentrak-lentruk,
Aja bae nyong rika kena setruk,
Nyambut gawe, kudu ana lirene..

Tegal Banyumas

Versi: Imam Joend

Yayangku, siti lemah lembut
Sak propinsi, ndean paling yahut
Kenal ning umahe mahmut
Inyong langsung kepencut
Waktu salaman, jantungku sendhat-sendhut

Critane, bar olih gajian
Inyong apel, repan ngejak dolan
Numpak motor rombengan
Bantere muni turunan
Ora ngurusi, asal bisa boncengan

reff :
Sing tegal ing banyumas
Motor terus tak egas
Pacarku ndikep kenceng nyong tambah bregas

Balike apes tenan
Pas ketemu tanjakan
Motorku watuk watuk ora gelem jalan

Akhire mlaku, nggoleti bengkel
Ilange yayangku, ora rewel

Critane, bar olih gajian
Inyong apel, repan ngejak dolan
Numpak motor rombengan
Bantere muni turunan
Ora ngurusi, asal bisa boncengan

reff :
Sing tegal ing banyumas
Motor terus tak egas
Pacarku ndikep kenceng nyong tambah bregas

Balike apes tenan
Pas ketemu tanjakan
Motorku watuk watuk ora gelem jalan

Akhire mlaku, nggoleti bengkel
Ilange yayangku, ora rewel

Yayangku, siti lemah lembut
Sak propinsi, ndean paling yahut
Kenal ning umahe mahmut
Inyong langsung kepencut
Waktu salaman, jantungku sendhat-sendhut

Ndog Asin Brebes

Versi: Imam Joend

Ndog asin brebes,
Pancen ngetop pancen terkenal
Ndog asin brebes,
Kanggo lawuh apa dijambal

Ndog asin brebes,
Sapa wonge sing ora doyan
Kuninge ngglabet,
Rasane luget, ning ilat mresep

Rasan sepisan, ya keterusan
Regane pantes,
Akeh uwong langganan ndog asin brebes

Sing nikmat, ndog asin brebes
Sing lezat, ndog asin brebes
Sing luget, ndog asin brebes
Sing mantep, ndog asin brebes

reff :
Ndog asin brebes,
Sapa wonge sing ora doyan
Kuninge ngglabet,
Rasane luget, ning ilat mresep

Rasan sepisan, ya keterusan
Regane pantes,
Akeh uwong langganan ndog asin brebes

Sing nikmat, ndog asin brebes
Sing lezat, ndog asin brebes
Sing luget, ndog asin brebes
Sing mantep, ndog asin brebes