Sun Roso


Versi: Vita Alvia ft. Ilux

Lk:
Sun sadari isun iki salah,
Uwah janji nggawe riko loro ati..
Hang sun roso getun ono ring dodo,
Tego nggawe atin riko loro..

Sun pahami salah isun iki,
Kadhung janji sing biso nepati..
Sworo ati ngarep welas sejati,
Hang sun jaluk riko magih mbukak ati..

Pr:
Mung cukup semene bain,
Timbang nambah tatu ring batin..
Isun wis sing betah,
timbang tambah susah,
Mending golet pacar maning..

Mung cukup semene bain,
Loro nisun perih ring batin..
Janji welas sampek mati,
nyatane kok ngelarani,
Mending golet pacar maning..

reff:
Lk:
Sun sadari isun iki salah,
Uwah janji nggawe riko loro ati..
Hang sun roso getun ono ring dodo,
Tego nggawe atin riko loro..

Sun pahami salah isun iki,
Kadhung janji sing biso nepati..
Sworo ati ngarep welas sejati,
Hang sun jaluk riko magih mbukak ati..

Pr:
Mung cukup semene bain,
Timbang nambah tatu ring batin..
Isun wis sing betah,
timbang tambah susah,
Mending golet pacar maning..

Mung cukup semene bain,
Loro nisun perih ring batin..
Janji welas sampek mati,
nyatane kok ngelarani,
Mending golet pacar maning..
Mending golet pacar maning..
Mending golet pacar maning..

Langit Bumi Saksine


Versi: Ilux ft. Wulan Viano

Lk:
Sing biso sun pahami,
Riko tego medot taline asmoro..
Sing sanggup sun ngerteni,
Riko tego ninggalno ambi wong liyo..

Bengen riko ngomong dewek,
bakal bareng selawase,
Nyatane kok nggawe ngene..
Janji urip sampek mati,
Sing bakal biso ngelali..

Pr:
Langit bumi iki dadi saksine,
Welas isun nyang riko sing ono ujunge..
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi,
Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

Langit bumi iki dadi saksine,
Tuluse welas isun iki nong njero ati..
Masio saiki sing biso dadi siji,
Sun pastekno welas iki sampek mati..

reff:
Lk:
Sing biso sun pahami,
Riko tego medot taline asmoro..
Sing sanggup sun ngerteni,
Riko tego ninggalno ambi wong liyo..

Bengen riko ngomong dewek,
bakal bareng selawase,
Nyatane kok nggawe ngene..
Janji urip sampek mati,
Sing bakal biso ngelali..

Pr:
Langit bumi iki dadi saksine,
Welas isun nyang riko sing ono ujunge..
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi,
Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

Langit bumi iki dadi saksine,
Tuluse welas isun iki nong njero ati..
Masio saiki sing biso dadi siji,
Sun pastekno welas iki sampek mati..