Aku Ora Ngiro (ilse setroredjo)

Versi: Ilse Setroredjo

Sak mestine sliramu,
Enggal nyadari roso tresnoku..
Opo gunane cemburu nglipurake gegayuhanku,
Nanging aku ra ngakoni opo anane uripku..

Aku ra ngiro mung tekan semono,
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro sesumbar janjimu..
Kasunyatane gawe cidro neng njero ati..

reff:
Tresnoku kanggo kowe,
Uripku mung nggaweh kowe..
Nanging atimu ra ngakoni,
Opo anane tresnaku..

Aku ra ngiro mung tekan semono,
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro sesumbar janjimu..
Kasunyatane gawe cidro neng njero ati..

Kowe ninggalne ati iki,
Kowe ngapusi janjine atimu..
Tak tompo.. kahananku iki,
Oouu yeahh..

Aku ra ngiro mung tekan semono,
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro sesumbar janjimu..
Kasunyatane gawe cidro neng njero ati..

Aku ra ngiro mung tekan semono..
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro tekan tekan semono..
yeahh yeahhh ooh uu..

Priyo Suriname

Versi: Ilse Setroredjo

Suriname ngelingke sliramu,
Priyo bagus sing ono atiku..
Alis lan mripatmu ugo esemanmu,
Tansah ngelingake mung pengen ketemu..

Suriname ono ati iki,
Priyo bagus sing tak impi-impi..
Esuk klawan wengi aku ora lali,
Mung siji sliramu mung kang tak tresnani..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

reff:
Suriname ono ati iki,
Priyo bagus sing tak impi-impi..
Esuk klawan wengi aku ora lali,
Mung siji sliramu mung kang tak tresnani..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

1237