Aku Ora Ngiro (ilse setroredjo)

Ilse-Setroredjo_6
Versi: Ilse Setroredjo

Sak mestine sliramu,
Enggal nyadari roso tresnoku..
Opo gunane cemburu nglipurake gegayuhanku,
Nanging aku ra ngakoni opo anane uripku..

Aku ra ngiro mung tekan semono,
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro sesumbar janjimu..
Kasunyatane gawe cidro neng njero ati..

reff:
Tresnoku kanggo kowe,
Uripku mung nggaweh kowe..
Nanging atimu ra ngakoni,
Opo anane tresnaku..

Aku ra ngiro mung tekan semono,
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro sesumbar janjimu..
Kasunyatane gawe cidro neng njero ati..

Kowe ninggalne ati iki,
Kowe ngapusi janjine atimu..
Tak tompo.. kahananku iki,
Oouu yeahh..

Aku ra ngiro mung tekan semono,
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro sesumbar janjimu..
Kasunyatane gawe cidro neng njero ati..

Aku ra ngiro mung tekan semono..
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro tekan tekan semono..
yeahh yeahhh ooh uu..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qlcqncch]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Aku Ora Ngiro]
[al: Pop Reggea Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:50]
[00:00.06]Aku Ora Ngiro
[00:00.06]by: Ilse Setroredjo
[00:36.06]
[00:38.06]>>>
[00:39.06]>>
[00:40.06]>
[00:41.06]Sak mestine sliramu,
[00:47.55]Enggal nyadari roso tresnoku..
[00:52.65]Opo gunane cemburu,
[00:59.47]Nglipurake gegayuhanku..
[01:05.87]Nanging aku ra ngakoni,
[01:12.85]Opo anane uripku..
[01:18.51]
[01:20.67]Aku ra ngiro
[01:22.67]mung tekan semono..
[01:27.61]Tutukane tresno
[01:29.37]neng njero atimu..
[01:32.74]
[01:35.05]Aku ra ngiro
[01:37.94]sesumbar janjimu..
[01:40.70]Kasunyatane gawe cidro
[01:44.00]neng njero ati..
[01:48.06]
[02:04.05]>>>
[02:05.05]>>
[02:06.05]>
[02:07.05]Tresnoku kanggo kowe,
[02:13.42]Uripku mung nggaweh kowe..
[02:19.26]Nanging atimu ra ngakoni,
[02:26.54]Opo anane tresnaku..
[02:31.49]
[02:34.73]Aku ra ngiro
[02:36.28]mung tekan semono..
[02:41.22]Tutukane tresno
[02:43.28]neng njero atimu..
[02:47.18]Aku ra ngiro
[02:50.78]sesumbar janjimu..
[02:55.14]Kasunyatane gawe cidro
[02:58.55]neng njero ati..
[03:03.78]
[03:07.27]Kowe ninggalne ati iki,
[03:14.00]Kowe ngapusi janjine atimu..
[03:22.57]Tak tompo.. kahananku iki,
[03:29.75]Oouu yeahh..
[03:35.80]Aku ra ngiro
[03:37.86]mung tekan semono..
[03:42.41]Tutukane tresno
[03:44.31]neng njero atimu..
[03:48.55]Aku ra ngiro
[03:52.05]sesumbar janjimu..
[03:56.09]Kasunyatane gawe cidro
[03:59.77]neng njero ati..
[04:04.37]
[04:08.35]Aku ra ngiro
[04:10.42]mung tekan semono..
[04:14.97]Tutukane tresno
[04:17.28]neng njero atimu..
[04:21.12]Aku ra ngiro
[04:25.92]tekan tekan semono..
[04:30.03]yeahh yeahhh ooh uu..
[04:35.30]
————-
Preview:

Advertisements

Priyo Suriname

Ilse-Setroredjo_9
Versi: Ilse Setroredjo

Suriname ngelingke sliramu,
Priyo bagus sing ono atiku..
Alis lan mripatmu ugo esemanmu,
Tansah ngelingake mung pengen ketemu..

Suriname ono ati iki,
Priyo bagus sing tak impi-impi..
Esuk klawan wengi aku ora lali,
Mung siji sliramu mung kang tak tresnani..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

reff:
Suriname ono ati iki,
Priyo bagus sing tak impi-impi..
Esuk klawan wengi aku ora lali,
Mung siji sliramu mung kang tak tresnani..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..
——————
[ver: lyrics]
[id: oinkpkch]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Priyo Suriname]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:48]
[00:00.01]Priyo Suriname
[00:00.01]by: Ilse Setroredjo
[00:41.01]
[00:43.01]>>>
[00:44.01]>>
[00:45.01]>
[00:46.01]Suriname ngelingke sliramu,
[00:53.54]Priyo bagus
[00:56.03]sing ono atiku..
[01:00.89]Alis lan mripatmu
[01:03.72]ugo esemanmu,
[01:08.02]Tansah ngelingake
[01:11.71]mung pengen ketemu..
[01:15.26]
[01:28.45]Suriname ono ati iki,
[01:36.52]Priyo bagus
[01:40.08]sing tak impi-impi..
[01:44.38]Esuk klawan wengi
[01:47.00]aku ora lali,
[01:52.07]Mung siji sliramu
[01:54.82]mung kang tak tresnani..
[01:59.16]Aku kangen tenan
[02:04.16]ati tansah kelingan,
[02:08.43]Janji-janjimu
[02:10.46]rikolo semono..
[02:14.83]Aku kangen tenan
[02:19.26]entenono tekanku,
[02:23.92]Jo nganti lali
[02:29.70]ilingo janjimu..
[02:29.86]
[03:00.05]>>>
[03:01.05]>>
[03:02.05]>
[03:03.05]Suriname ono ati iki,
[03:10.85]Priyo bagus
[03:13.23]sing tak impi-impi..
[03:18.64]Esuk klawan wengi
[03:21.50]aku ora lali,
[03:26.30]Mung siji sliramu
[03:29.10]mung kang tak tresnani..
[03:33.88]Aku kangen tenan
[03:38.05]ati tansah kelingan,
[03:42.15]Janji-janjimu
[03:44.46]rikolo semono..
[03:49.55]Aku kangen tenan
[03:53.54]entenono tekanku,
[03:57.95]Jo nganti lali
[04:00.38]ilingo janjimu..
[04:03.74]Aku kangen tenan
[04:09.84]ati tansah kelingan,
[04:13.83]Janji-janjimu
[04:16.07]rikolo semono..
[04:21.35]Aku kangen tenan
[04:25.38]entenono tekanku,
[04:29.45]Jo nganti lali
[04:31.86]ilingo janjimu..
[04:36.28]
————-
Preview:

Suriname Kelingan Swarane

Ilse-Setroredjo_8
Versi: Ilse Setroredjo

Suriname kelingan swarane,
Adoh-adoh kepingin ketemu..
Udan grimis ora’ biso turu,
Suriname atiku kerindu..

Elingo elingo, elingo swarane
Senajan saiki adoh panggonanku..
Aku eling kelangenanku,
Suriname kuwi negaraku..
Hey..

reff:
Yen tah sawang esem melang ngguyumu,
Nganti ayem kepingin ketemu..
Mugo-mugo iso-o kanggo tombo,
Urip tentrem ayem ugo nganti mulyo..

Elingo elingo, elingo swarane
Senajan saiki adoh panggonanku..
Aku eling kelangenanku,
Suriname kuwi negaraku..

reff:
Elingo elingo, elingo swarane
Senajan saiki adoh panggonanku..
Aku eling kelangenanku,
Suriname kelingan swaramu..
Suriname kuwi negaraku..
——————
[ver: lyrics]
[id: oaniphch]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Suriname Kelingan Swarane]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 03:59]
[00:00.04]Suriname Kelingan Swarane
[00:00.04]by: Ilse Setroredjo
[00:11.04]
[00:13.04]>>>
[00:14.04]>>
[00:15.04]>
[00:16.04]Suriname kelingan swarane,
[00:22.58]Adoh-adoh kepingin ketemu..
[00:29.32]Udan grimis ora’ biso turu,
[00:35.96]Suriname atiku kerindu..
[00:43.05]Elingo elingo, elingo swarane
[00:49.10]Senajan saiki adoh panggonanku..
[00:55.75]Aku eling kelangenanku,
[01:03.80]Suriname kuwi negaraku..
[01:10.35]Hey..
[01:11.10]
[01:20.99]>>>
[01:21.99]>>
[01:22.99]>
[01:23.99]Yen tah sawang
[01:26.16]esem melang ngguyumu..
[01:30.99]Nganti ayem kepingin ketemu..
[01:37.72]Mugo-mugo iso-o kanggo tombo,
[01:44.74]Urip tentrem ayem
[01:47.74]ugo nganti mulyo..
[01:52.55]Elingo elingo, elingo swarane
[01:58.01]Senajan saiki adoh panggonanku..
[02:05.62]Aku eling kelangenanku,
[02:12.15]Suriname kuwi negaraku..
[02:18.56]
[02:44.05]>>>
[02:45.05]>>
[02:46.05]>
[02:47.05]Elingo elingo, elingo swarane
[02:52.74]Senajan saiki adoh panggonanku..
[02:59.89]Aku eling kelangenanku,
[03:06.66]Suriname kelingan swaramu..
[03:13.43]Suriname kuwi negaraku..
[03:20.27]
————–
Preview:

Setiyo Ing Ati

Ilse-Setroredjo_7
Versi: Ilse Setroredjo

Wiwit aku kepethuk kowe,
Aku tresno sliramu..
Kanti urip rukun lan bahagyo..
Opo toh kuwi ninggalke aku iki..

Susah neng ati eling kowe,
Remuk ing jroning atiku..
Yen eling katresnan pisanan,
Aku tetep tresno selawase..

Saiki aku kangen kowe,
Pengen pethuk biso maneh..
Setyo ati ra biso lali,
Nganti pati ra bakal biso lali..

Katresnan sejati suci,
Aku ra bakal lali..
Katresnan sejati selawase,
Nganti pati ra biso lali..

reff:
Saiki aku kangen kowe,
Pengen pethuk biso maneh..
Setyo ati ra biso lali,
Nganti pati ra bakal biso lali..

Katresnan sejati suci,
Aku ra bakal lali..
Katresnan sejati selawase,
Nganti pati ra biso lali..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Setiyo Ing Ati]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:42]
[id: bhsvloch]
[00:00.04]Setiyo Ing Ati
[00:00.04]by: Ilse Setroredjo
[00:29.04]
[00:31.04]>>>
[00:32.04]>>
[00:33.04]>
[00:34.04]Wiwit aku kepethuk kowe,
[00:42.24]Aku tresno sliramu..
[00:49.00]Kanti urip rukun lan bahagyo..
[00:56.79]Opo toh kuwi ninggalke aku iki..
[01:07.58]Susah neng ati eling kowe,
[01:16.08]Remuk ing jroning atiku..
[01:22.51]Yen eling katresnan pisanan,
[01:30.55]Aku tetep tresno selawase..
[01:39.59]Saiki aku kangen kowe,
[01:49.28]Pengen pethuk biso maneh..
[01:57.39]Setyo ati ra biso lali,
[02:05.08]Nganti pati ra bakal biso lali..
[02:13.61]Katresnan sejati suci,
[02:24.52]Aku ra bakal lali..
[02:30.19]Katresnan sejati selawase,
[02:37.63]Nganti pati ra biso lali..
[02:48.44]
[02:58.08]>>>
[02:59.08]>>
[03:00.08]>
[03:01.08]Saiki aku kangen kowe,
[03:09.53]Pengen pethuk biso maneh..
[03:17.24]Setyo ati ra biso lali,
[03:25.95]Nganti pati ra bakal biso lali..
[03:35.20]Katresnan sejati suci,
[03:43.72]Aku ra bakal lali..
[03:50.32]Katresnan sejati selawase,
[03:58.03]Nganti pati ra biso lali..
[04:14.57]
—————
Preview:

Aku Tresno (ilse setroredjo)

Ilse-Setroredjo_5
Versi: Ilse Setroredjo

Aku tresno menyang kowe,
Nganti kapan mbuh ra ngerti..
Mengko mbiyen aku benci,
Solah tingkahmu sajak nyenengake..

Isih tresno pancen nyono,
Jalaran kulino mergo bioso..
Aku tresno menyang dek’e,
Nganti kapan ora tau isin..

reff:
Mengko mbiyen aku benci,
Solah tingkahmu sajak nyenengake..

Isih tresno pancen nyono,
Jalaran kulino mergo bioso..
Aku tresno menyang dek’e,
Nganti kapan ora tau isin..
—————–
[ver: lyrics]
[id: aukuklch]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Aku Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:35]
[00:00.02]Aku Tresno
[00:00.02]by: Ilse Setroredjo
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Aku tresno menyang kowe,
[00:25.52]Nganti kapan mbuh ra ngerti..
[00:33.19]Mengko mbiyen aku benci,
[00:39.58]Solah tingkahmu sajak nyenengake..
[00:46.79]Isih tresno pancen nyono,
[00:53.95]Jalaran kulino mergo bioso..
[01:01.17]Aku tresno menyang dek’e,
[01:07.82]Nganti kapan ora tau isin..
[01:14.79]
[01:42.09]>>>
[01:43.09]>>
[01:44.09]>
[01:45.09]Mengko mbiyen aku benci,
[01:51.62]Solah tingkahmu sajak nyenengake..
[01:59.02]Isih tresno pancen nyono,
[02:05.93]Jalaran kulino mergo bioso..
[02:13.01]Aku tresno menyang dek’e,
[02:19.62]Nganti kapan ora tau isin..
[02:26.84]
————-
Preview:

Kangen (ilse setroredjo)

Ilse-Setroredjo_4
Versi: Ilse Setroredjo

Padang rembulan neng plataran,
Soyo nggugah ati,
Kang kasmaran..

Wis wengi soyo sepi,
Mung kanggo sliramu..
Wong kang tak tresnani..
Tresnani..

Sliramu sing tak tresnani,
Percoyo aku o kangmas,
Percoyo sayang..

Wis wengi soyo sepi,
Mung kanggo sliramu..
Sing kang tak tresnani..
Tresnani..

reff:
Tak suwun sliramu,
Percoyo aku sayang..
Kangen aku kangen sliramu,
Aku pingin ketemu..

Sliramu sing tak tresnani,
Percoyo aku o kangmas,
Percoyo sayang..

Wis wengi soyo sepi,
Mung kanggo sliramu..
Sing kang tak tresnani..
Tresnani..

reff:
Tak suwun sliramu,
Percoyo aku sayang..
Kangen aku kangen sliramu,
Aku pingin ketemu..

Sliramu sing tak tresnani,
Percoyo aku o kangmas,
Percoyo sayang..

Wis wengi soyo sepi,
Mung kanggo sliramu..
Sing kang tak tresnani..
Tresnani..

Wis wengi soyo sepi,
Mung kanggo sliramu..
Sing kang tak tresnani..
Tresnani..
—————–
[ver: lyrics]
[id: quikuich]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Kangen]
[al: Pop Jawa Suriname “Tondo Tresno”]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:13]
[00:00.09]Kangen
[00:00.09]by: Ilse Setroredjo
[00:14.09]
[00:16.89]>>>
[00:17.89]>>
[00:18.89]>
[00:19.89]Padang rembulan
[00:22.35]neng plataran..
[00:24.89]Soyo nggugah ati
[00:28.52]kang kasmaran..
[00:33.31]Wis wengi soyo sepi,
[00:38.41]Mung kanggo sliramu..
[00:41.59]Wong kang tak tresnani..
[00:45.08]Tresnani..
[00:49.23]
[00:51.02]Sliramu sing tak tresnani,
[00:55.14]Percoyo aku o kangmas,
[00:58.10]Percoyo sayang..
[01:03.34]Wis wengi soyo sepi,
[01:08.74]Mung kanggo sliramu..
[01:11.98]Sing kang tak tresnani..
[01:15.77]Tresnani..
[01:20.37]
[01:25.25]Tak suwun sliramu,
[01:29.92]Percoyo aku sayang..
[01:38.06]Kangen aku kangen sliramu,
[01:44.10]Aku pingin ketemu..
[01:51.69]Sliramu sing tak tresnani,
[01:55.62]Percoyo aku o kangmas,
[01:59.35]Percoyo sayang..
[02:05.01]Wis wengi soyo sepi,
[02:09.68]Mung kanggo sliramu..
[02:12.97]Sing kang tak tresnani..
[02:16.20]Tresnani..
[02:20.82]
[02:39.55]>>>
[02:40.55]>>
[02:41.55]>
[02:42.55]Tak suwun sliramu,
[02:47.59]Percoyo aku sayang..
[02:54.12]Kangen aku kangen sliramu,
[02:59.00]Aku pingin ketemu..
[03:09.14]Sliramu sing tak tresnani,
[03:13.82]Percoyo aku o kangmas,
[03:17.04]Percoyo sayang..
[03:22.78]Wis wengi soyo sepi,
[03:27.25]Mung kanggo sliramu..
[03:30.35]Sing kang tak tresnani..
[03:33.90]Tresnani..
[03:39.00]
[03:40.18]Wis wengi soyo sepi,
[03:44.10]Mung kanggo sliramu..
[03:47.21]Sing kang tak tresnani..
[03:51.19]Tresnani..
[03:55.73]
————-
Preview:

Tondo Tresno (ilse setroredjo)

Ilse-Setroredjo_3
versi: Ilse Setroredjo

Ooouooo he hei..
Ooouooo he hei..
Anting anting tondo tresno,
Ra nyanding rasaning ati gelo..
Eling eling dek semono,
Tondo moto songko sliramu..
Ting ting..

Ting anting anting tondo tresno,
Tondo moto ugo tondo tresno..
Eling dek semono,
Sey yeah oo yeah,
Rasaning atiku..

reff:
Eling eling dek semono,
Ra nyanding rasaning ati gelo..
Eling eling dek semono,
Tondo moto songko sliramu..
Ting ting..

Ting anting anting tondo tresno,
Tondo moto ugo tondo tresno..
Eling dek semono,
Sey yeah oo yeah,
Rasaning atiku..

reff:
Ooouooo he hei..
Ooouooo he hei..

Tak eling eling pancen sliramu,
Sing nganti ketemu..
Gek naliko iku tak tunggu tunggu,
Tondo moto iki tak simpen tekan pati..
Rasaning ati..

(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)

(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
————-
[ver: lyrics]
[id: qlsvbqca]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Tondo Tresno]
[al: Pop Reggea Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:04]
[00:03.24]Ooouooo he hei..
[00:08.24]Ooouooo he hei..
[00:12.99]
[00:29.20]>>>
[00:30.20]>>
[00:31.20]>
[00:32.20]Anting anting tondo tresno,
[00:35.54]Ra nyanding rasaning ati gelo..
[00:41.20]Eling eling dek semono,
[00:46.05]Tondo moto songko sliramu..
[00:51.14]Ting ting..
[00:52.12]Ting anting anting tondo tresno,
[00:54.72]Tondo moto ugo tondo tresno..
[00:58.46]Eling dek semono,
[01:01.38]Sey yeah oo yeah,
[01:04.56]Rasaning atiku..
[01:09.09]
[01:28.17]>>>
[01:29.17]>>
[01:30.17]>
[01:31.17]Eling eling dek semono,
[01:35.65]Ra nyanding rasaning ati gelo..
[01:40.20]Eling eling dek semono,
[01:44.30]Tondo moto songko sliramu..
[01:49.34]Ting ting..
[01:50.77]Ting anting anting tondo tresno,
[01:53.81]Tondo moto ugo tondo tresno..
[01:57.24]Eling dek semono,
[02:00.23]Sey yeah oo yeah,
[02:03.21]Rasaning atiku..
[02:08.38]
[02:10.29]Ooouooo he hei..
[02:15.64]Ooouooo he hei..
[02:20.31]
[02:36.83]>>>
[02:37.83]>>
[02:38.83]>
[02:39.83]Tak eling eling pancen sliramu,
[02:42.95]Sing nganti ketemu..
[02:45.24]Gek naliko iku tak tunggu tunggu,
[02:49.67]Tondo moto iki tak simpen tekan pati..
[02:55.51]Rasaning ati..
[02:58.13](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:03.44](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:09.23](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:14.33](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:19.37](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:24.28](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:29.14](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:33.74](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:38.65]
————-
Preview: