Kang Tholib

Versi: Iis Mawanti

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare,
Endi ra ono kabare..

Jare lungo pamit kerjo,
Jebul kowe nggandeng wong liyo..
Opo wis lali anakmu, opo wis lali keluargamu..
Saben saben anakmu nangis, batinku koyo diiris,
Kroso perih koyo diiris..

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..

reff:
Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..

Jare lungo pamit kerjo,
Jebul kowe nggandeng wong liyo..
Opo wis lali anakmu, opo wis lali keluargamu..
Saben saben anakmu nangis, batinku koyo diiris,
Kroso perih koyo diiris..

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..

Jare lungo pamit kerjo,
Jebul kowe nggandeng wong liyo..
Opo wis lali anakmu, opo wis lali keluargamu..
Saben saben anakmu nangis, batinku koyo diiris,
Kroso perih koyo diiris..

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..

Kesepian

Versi: Cak Dikin ft. Iis Mawanti

Pr:
Mas moas, aku kesepian
Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
Ora ono kancane, kanggo gojegan
Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..

Lk:
Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
Aku iki tenane, juga kesepian..
Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
Pr: Mas moas, aku kesepian..

Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..

Pr:
Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
Lk:
Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..

reff:
Pr:
Mas moas, aku kesepian
Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
Ora ono kancane, kanggo gojegan
Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..

Lk:
Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
Aku iki tenane, juga kesepian..
Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
Pr: Mas moas, aku kesepian..

Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..

Pr:
Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
Lk:
Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..

Jo Kondo Kondo

Versi: Iis Mawanti

Malam minggu mas, malam yang panjang
Timbang turu mas, ayo klenceran
Nadyan gajine, mung pas-pasan
Rasah ka iki, sing penting atine hepi

Malam minggu mas, oleh kenalan
Kenyo ayu mas, seje kontrakan
Dasar yen priyo, wis kasmaran
Ora peduli, anak bojone lali

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Jarene, durung nate kromo

Ngaku bujang, bujang bujangan
Ngaku bujang, bujang bujangan
Jarene, yen isih dewekan

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Jarene, yen durung bojoan
Opo isin, bareng dicetake
Jebulane e, bulike dewe

reff :
Malam minggu mas, malam yang panjang
Timbang turu mas, ayo klenceran
Nadyan gajine, mung pas-pasan
Rasah ka iki, sing penting atine hepi

Malam minggu mas, oleh kenalan
Kenyo ayu mas, seje kontrakan
Dasar yen priyo, wis kasmaran
Ora peduli, anak bojone lali

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Jarene, durung nate kromo

Ngaku bujang, bujang bujangan
Ngaku bujang, bujang bujangan
Jarene, yen isih dewekan

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Jarene, yen durung bojoan
Opo isin, bareng dicetake
Jebulane e, bulike dewe

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Jarene, durung nate kromo

Ngaku bujang, bujang bujangan
Ngaku bujang, bujang bujangan
Jarene, yen isih dewekan

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Jarene, yen durung bojoan
Opo isin, bareng dicetake
Jebulane e, bulike dewe

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo

Cintaku Nempel Terus

Versi: Iis Mawanti

“Mas, cintaku padamu nempel terus, koyo perangko ning amplop”

Ojo samar mas, ojo sumelang
Yen cintaku tak akan melayang-layang
Mung kowe tempat parkir hatiku,
Alias cintaku menderu-deru…

Jangan cemburu, ojo sujono
Percayalah aku ora ngapusi
Jenengmu terukir didalam hati,
Pingin bukti, belahlah dadaku ini

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Koyo perangko, (koyo perangko)
Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Karo kowe, (karo kowe)
Aku selalu rindu,
Aku tresno, aduh i love you

reff :
Ojo samar mas, ojo sumelang
Yen cintaku tak akan melayang-layang
Mung kowe tempat parkir hatiku,
Alias cintaku menderu-deru…

Jangan cemburu, ojo sujono
Percayalah aku ora ngapusi
Jenengmu terukir didalam hati,
Pingin bukti, belahlah dadaku ini

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Koyo perangko, (koyo perangko)
Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Karo kowe, (karo kowe)
Aku selalu rindu,
Aku tresno, aduh i love you

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Koyo perangko, (koyo perangko)
Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Karo kowe, (karo kowe)
Aku selalu rindu,
Aku tresno, aduh i love you
Aku tresno, aduh i love you
Aku tresno, aduh i love you

Kadung Wengi

Versi: Iis Mawanti

Kadung wengi ojo bali
Krukup lawang, sopo sing mbukaki
Bocah-bocah podo turu,
Kesel ngenteni tekamu

Kadung wengi ojo bali
Ndak mara’ke aku loro ati
Omah kok mung nggo ampiran,
Pancen kebangeten tenan

Bola-bali tak kandani,
Nanging isih ora ngerti
Bola-bali tak elingno,
Nanging malah soyo ndodro

Kadung wengi ojo bali,
Gek ndang kondo karepmu kepiye
Kahanan yen terus ngene,
Becik pepisahan wae

reff :
Kadung wengi ojo bali
Ndak mara’ke aku loro ati
Omah kok mung nggo ampiran,
Pancen kebangeten tenan

Bola-bali tak kandani,
Nanging isih ora ngerti
Bola-bali tak elingno,
Nanging malah soyo ndodro

Kadung wengi ojo bali,
Gek ndang kondo karepmu kepiye
Kahanan yen terus ngene,
Becik pepisahan wae
Kahanan yen terus ngene,
Becik pepisahan wae

Mami Mami

Versi: Iis Mawanti

Mi mami mami mami, kesinio tak bilangi
Itu ada laki-laki, mesam-mesem dari tadi

Mi mami mami mami, orange bagus dan tinggi
Gayane rodo kemlinthi, tratapan atiku iki

reff :
Mami mami aduh mami, deweke teko kesini
Mami mami aduh mami, aku malu setengah mati

Mami mami aduh mami, baru kenal kok wis wani
Bilang cinta bilang sayang, omongane ndak karuan
Saikine konangan, ndak taune….dia wong edan

Mi mami mami mami, kesinio tak bilangi
Tolong dia suruh pergi, aku bisa mati berdiri

reff :
Mami mami aduh mami, deweke teko kesini
Mami mami aduh mami, aku malu setengah mati

Mami mami aduh mami, baru kenal kok wis wani
Bilang cinta bilang sayang, omongane ndak karuan
Saikine konangan, ndak taune….dia wong edan

Mi mami mami mami, kesinio tak bilangi
Tolong dia suruh pergi, aku bisa mati berdiri

Metu Bareng

Versi: Iis Mawanti

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
METU MLAKU-MLAKU, LUNGO MUBENG-MUBENG
WAYAH RENDENG, LANGITE MENDHUNG PETENG
KROSO ADEM, SIKEPAN RANGKULAN KENCENG

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
TOMBO ATI KANGEN, SING SUWE KEPENDHEM
NONTON FILM, LAMPUNE REMENG-REMENG
LUNGGUH ANTENG, TANGANE RA ISO MENENG

reff :
MADU ASMORO, LEGINE PANCEN NYOTO
MUNGGAH GUNUNG NYABRANG SAMUDRO
TELES KEBES ORA DIROSO

KEMBANG KATRESNAN, WANGINE GAWE EDAN
DIREWANGI TEK ENTEKAN, NGANTI RA KOBER KATOKAN
TUKU ARENG, NING PASAR GEDE
METU BARENG MLAKU-MLAKU, ADUH PENAKE

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
METU MLAKU-MLAKU, LUNGO MUBENG-MUBENG
WAYAH RENDENG, LANGITE MENDHUNG PETENG
KROSO ADEM, SIKEPAN RANGKULAN KENCENG

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
TOMBO ATI KANGEN, SING SUWE KEPENDHEM
NONTON FILM, LAMPUNE REMENG-REMENG
LUNGGUH ANTENG, TANGANE RA ISO MENENG

reff :
MADU ASMORO, LEGINE PANCEN NYOTO
MUNGGAH GUNUNG NYABRANG SAMUDRO
TELES KEBES ORA DIROSO

KEMBANG KATRESNAN, WANGINE GAWE EDAN
DIREWANGI TEK ENTEKAN, NGANTI RA KOBER KATOKAN
TUKU ARENG, NING PASAR GEDE
METU BARENG MLAKU-MLAKU, ADUH PENAKE
METU BARENG MLAKU-MLAKU, MARI KANGENE

Minggat

Versi: Iis Mawanti

Mas…, sepurone wae
Aku lungo, ora pamit kowe
Pamitku ning pasar, arep tuku trasi
Nanging nyatane, kowe tak apusi

Mas…, sepurone wae
Aku minggat, ora pamit kowe
Sepuluh tahun, urip karo kowe
Kowe sering, nglarani atiku

Sepurone mas, sepurone…
Aku lungo aku minggat, ra pamit kowe
Sepurone mas, sepurone…
Aku ngerti kowe bingung, mikirne aku

Sing tak jaluk mas, lalkeno aku
Iki wis dadi pilihan uripku

reff :
Mas…, sepurone wae
Aku lungo, ora pamit kowe
Pamitku ning pasar, arep tuku trasi
Nanging nyatane, kowe tak apusi

Mas…, sepurone wae
Aku minggat, ora pamit kowe
Sepuluh tahun, urip karo kowe
Kowe sering, nglarani atiku

Sepurone mas, sepurone…
Aku lungo aku minggat, ra pamit kowe
Sepurone mas, sepurone…
Aku ngerti kowe bingung, mikirne aku

Sing tak jaluk mas, lalkeno aku
Iki wis dadi pilihan uripku

Ngimpi Cokot Ulo

Versi: Iis Mawanti

Dek bengi aku ngimpi, dicokot ulo
Ulane gede dowo, katon ilate

Tak cuthak-cuthik malah, megal-megol
Aku wedi tur gemes, ulane ngece

reff :
Aku banjur tangi, atiku wedi
Ora biso turu, mikir ngimpi kuwi
Aduh blaik mak, opo toh artine

Romo ibu ngendiko, ngimpi dicokot ulo
Tresnane bakal teko, tresno asmoro

Dek bengi aku ngimpi, dicokot ulo
Ulane gede dowo, katon ilate

Tak cuthak-cuthik malah, megal-megol
Aku wedi tur gemes, ulane ngece

reff :
Aku banjur tangi, atiku wedi
Ora biso turu, mikir ngimpi kuwi
Aduh blaik mak, opo toh artine

Romo ibu ngendiko, ngimpi dicokot ulo
Tresnane bakal teko, tresno asmoro

Rindu Menanti

Versi: Cak Dikin ft. Iis Mawanti

Lk :
BANYUWANGI, KENANGAN DI MASA LALU
AWAN BENGI, RASANE HATIKU RINDU
TANSAH KELINGAN, RASANE JADI PIKIRAN
WIS TELUNG SASI, HATIKU TERASA RINDU

Pr :
NENG PINGGIR LAUT, AWAN WENGI OMBAKE GEDE
KANGEN ATIKU, KETEMU KARO SLIRANE
TAK TUNGGU-TUNGGU MAS, KAPAN BALIMU
WIS TELUNG SASI, AKU RINDU-RINDU MENANTI

reff :
Pr : YEN WAYAH WENGI MAS, HATIKU RINDU
Lk : AKU JUGA RINDU DIK, JUMPA DENGANMU
Pr : AKU ORA SABAR MAS, AKU KANGEN TENAN
Lk : AKU PASTI DATANG DIK, WALAU DALAM IMPIAN

Duet :
BANYUWANGI, PINGGIR SEGORO
AWAN WENGI OMBAKE GEDE
YEN PANCENE WIS PODO TRESNO
BEBRAYAN NGGO SELAWASE

reff :
Lk :
BANYUWANGI, KENANGAN DI MASA LALU
AWAN BENGI, RASANE HATIKU RINDU
TANSAH KELINGAN, RASANE JADI PIKIRAN
WIS TELUNG SASI, HATIKU TERASA RINDU

Pr :
NENG PINGGIR LAUT, AWAN WENGI OMBAKE GEDE
KANGEN ATIKU, KETEMU KARO SLIRANE
TAK TUNGGU-TUNGGU MAS, KAPAN BALIMU
WIS TELUNG SASI, AKU RINDU-RINDU MENANTI

reff :
Pr : YEN WAYAH WENGI MAS, HATIKU RINDU
Lk : AKU JUGA RINDU DIK, JUMPA DENGANMU
Pr : AKU ORA SABAR MAS, AKU KANGEN TENAN
Lk : AKU PASTI DATANG DIK, WALAU DALAM IMPIAN

Duet :
BANYUWANGI, PINGGIR SEGORO
AWAN WENGI OMBAKE GEDE
YEN PANCENE WIS PODO TRESNO
BEBRAYAN NGGO SELAWASE

1 2