Kang Tholib

Iis-Mawanti
Versi: Iis Mawanti

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare,
Endi ra ono kabare..

Jare lungo pamit kerjo,
Jebul kowe nggandeng wong liyo..
Opo wis lali anakmu, opo wis lali keluargamu..
Saben saben anakmu nangis, batinku koyo diiris,
Kroso perih koyo diiris..

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..

reff:
Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..

Jare lungo pamit kerjo,
Jebul kowe nggandeng wong liyo..
Opo wis lali anakmu, opo wis lali keluargamu..
Saben saben anakmu nangis, batinku koyo diiris,
Kroso perih koyo diiris..

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..

Jare lungo pamit kerjo,
Jebul kowe nggandeng wong liyo..
Opo wis lali anakmu, opo wis lali keluargamu..
Saben saben anakmu nangis, batinku koyo diiris,
Kroso perih koyo diiris..

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nozlpwcq]
[ar: Iis Mawanti]
[ti: Kang Tholib]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:13]
[00:01.02]Kang Tholib
[00:11.02]by: Iis Mawanti
[00:14.02]
[00:17.02]>>>
[00:18.02]>>
[00:19.02]>
[00:20.02]Kang tholib kang tholib,
[00:22.83]Kapan sliramu bali..
[00:26.32]Neng kene neng kene,
[00:28.69]Anak bojomu ngenteni..
[00:31.56]Kang tholib kang tholib,
[00:34.18]Jare lungamu ra suwe..
[00:37.37]Nyatane nyatane,
[00:39.91]Endi ra ono kabare,
[00:42.76]Endi ra ono kabare..
[00:47.62]Jare lungo pamit kerjo,
[00:50.48]Jebul kowe nggandeng wong liyo..
[00:55.14]Opo wis lali anakmu,
[00:58.76]Opo wis lali keluargamu..
[01:03.45]Saben saben anakmu nangis,
[01:06.09]Batinku koyo diiris,
[01:09.28]Kroso perih koyo diiris..
[01:12.81]Kang tholib kang tholib,
[01:15.07]Kapan sliramu bali..
[01:18.63]Neng kene neng kene,
[01:20.68]Anak bojomu ngenteni..
[01:24.33]Kang tholib kang tholib,
[01:26.41]Jare lungamu ra suwe..
[01:30.08]Nyatane nyatane,
[01:32.24]Endi ra ono kabare,
[01:35.42]Endi ra ono kabare..
[01:39.51]
[01:50.00]>>>
[01:51.00]>>
[01:52.00]>
[01:53.00]Kang tholib kang tholib,
[01:55.40]Kapan sliramu bali..
[01:58.83]Neng kene neng kene,
[02:00.97]Anak bojomu ngenteni..
[02:04.69]Kang tholib kang tholib,
[02:07.19]Jare lungamu ra suwe..
[02:10.32]Nyatane nyatane,
[02:12.76]Endi ra ono kabare,
[02:15.84]Endi ra ono kabare..
[02:20.93]Jare lungo pamit kerjo,
[02:23.72]Jebul kowe nggandeng wong liyo..
[02:29.17]Opo wis lali anakmu,
[02:31.37]Opo wis lali keluargamu..
[02:36.47]Saben saben anakmu nangis,
[02:38.61]Batinku koyo diiris,
[02:42.16]Kroso perih koyo diiris..
[02:45.59]Kang tholib kang tholib,
[02:47.22]Kapan sliramu bali..
[02:51.04]Neng kene neng kene,
[02:53.37]Anak bojomu ngenteni..
[02:56.64]Kang tholib kang tholib,
[02:59.15]Jare lungamu ra suwe ..
[03:02.54]Nyatane nyatane,
[03:04.81]Endi ra ono kabare,
[03:08.21]Endi ra ono kabare..
[03:12.73]Jare lungo pamit kerjo,
[03:15.51]Jebul kowe nggandeng wong liyo..
[03:21.59]Opo wis lali anakmu,
[03:23.28]Opo wis lali keluargamu..
[03:28.75]Saben saben anakmu nangis,
[03:30.79]Batinku koyo diiris,
[03:34.18]Kroso perih koyo diiris..
[03:37.51]Kang tholib kang tholib,
[03:39.68]Kapan sliramu bali..
[03:43.25]Neng kene neng kene,
[03:45.47]Anak bojomu ngenteni..
[03:48.82]Kang tholib kang tholib,
[03:51.42]Jare lungamu ra suwe..
[03:54.67]Nyatane nyatane,
[03:56.65]Endi ra ono kabare,
[03:59.99]Endi ra ono kabare..
[04:03.00]
————-
Preview:

Advertisements

Kesepian

Cak-Dikin_Iis-Mawanti
Versi: Cak Dikin ft. Iis Mawanti

Pr:
Mas moas, aku kesepian
Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
Ora ono kancane, kanggo gojegan
Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..

Lk:
Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
Aku iki tenane, juga kesepian..
Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
Pr: Mas moas, aku kesepian..

Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..

Pr:
Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
Lk:
Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..

reff:
Pr:
Mas moas, aku kesepian
Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
Ora ono kancane, kanggo gojegan
Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..

Lk:
Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
Aku iki tenane, juga kesepian..
Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
Pr: Mas moas, aku kesepian..

Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..

Pr:
Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
Lk:
Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..
——————
[ver: lyrics]
[id: ocwlkicq]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Kesepian]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:01.28]Kesepian
[00:28.28]Versi : Cak Dikin f. Iis Mawanti
[00:31.28]
[00:34.28]>>>
[00:35.28]>>
[00:36.28]>
[00:37.28]Pr: Mas moas, aku kesepian
[00:43.85]Pr: Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
[00:51.22]Pr: Ora ono kancane, kanggo gojegan
[00:58.23]Pr: Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..
[01:06.24]Lk: Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
[01:13.48]Lk: Aku iki tenane, juga kesepian..
[01:21.04]Lk: Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
[01:28.40]Lk: Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
[01:36.35]Pr: Mas moas, aku kesepian..
[01:42.95]
[01:58.69]Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
[02:05.76]Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
[02:13.18]Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
[02:20.22]Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..
[02:27.92]Pr: Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
[02:35.50]Pr: Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
[02:43.01]Lk: Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
[02:50.27]Lk: Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..
[02:57.83]
[03:00.59]==kesepian, cak dikin f. iis mawanti==
[03:22.59]
[03:25.59]>>>
[03:26.59]>>
[03:27.59]>
[03:28.59]Pr: Mas moas, aku kesepian
[03:34.86]Pr: Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
[03:42.47]Pr: Ora ono kancane, kanggo gojegan
[03:49.62]Pr: Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..
[03:57.69]Lk: Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
[04:04.65]Lk: Aku iki tenane, juga kesepian..
[04:12.03]Lk: Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
[04:19.34]Lk: Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
[04:27.51]Pr: Mas moas, aku kesepian..
[04:33.98]
[04:49.24]Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
[04:56.17]Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
[05:04.65]Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
[05:11.99]Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..
[05:19.64]Pr: Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
[05:26.92]Pr: Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
[05:34.35]Lk: Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
[05:41.55]Lk: Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..
[05:49.24]
————–
Preview:

Jo Kondo Kondo

Ciptaan : Tri S
Vokal : Iis Mawanti
Produksi : Dasa Studio

Malam minggu mas, malam yang panjang
Timbang turu mas, ayo klenceran
Nadyan gajine, mung pas-pasan
Rasah ka iki, sing penting atine hepi

Malam minggu mas, oleh kenalan
Kenyo ayu mas, seje kontrakan
Dasar yen priyo, wis kasmaran
Ora peduli, anak bojone lali

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Jarene, durung nate kromo

Ngaku bujang, bujang bujangan
Ngaku bujang, bujang bujangan
Jarene, yen isih dewekan

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Jarene, yen durung bojoan
Opo isin, bareng dicetake
Jebulane e, bulike dewe

reff :
kembali ke atas..malam minggu mas,…

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Jarene, durung nate kromo

Ngaku bujang, bujang bujangan
Ngaku bujang, bujang bujangan
Jarene, yen isih dewekan

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Jarene, yen durung bojoan
Opo isin, bareng dicetake
Jebulane e, bulike dewe

Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo
Ngaku joko, jokondo kondo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=JHFraGzN_eg

[ver: lyric]
[id: lowlkvsp]
[ar: Iis Mawanti]
[ti: Jokondo Kondo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:57]
[00:01.81]JOKONDO KONDO
[00:08.41]Versi: Iis Mawanti
[00:10.45]
[00:12.85]***
[00:13.95]**
[00:14.73]*
[00:15.73]Malam minggu mas, malam yang panjang
[00:22.48]Timbang turu mas, ayo klenceran
[00:28.23]Nadyan gajine, mung pas-pasan
[00:33.83]Rasah ka iki, sing penting atine hepi
[00:39.64]Malam minggu mas, oleh kenalan
[00:45.02]Kenyo ayu mas, seje kontrakan
[00:50.71]Dasar yen priyo, wis kasmaran
[00:55.83]Ora peduli, anak bojone lali
[01:02.15]
[01:07.15]Ngaku joko, jokondo kondo
[01:10.46]Ngaku joko, jokondo kondo
[01:13.34]Jarene, durung nate kromo
[01:18.53]Ngaku bujang, bujang bujangan
[01:21.78]Ngaku bujang, bujang bujangan
[01:24.71]Jarene, yen isih dewekan
[01:29.74]Ngaku joko, jokondo kondo
[01:33.03]Ngaku joko, jokondo kondo
[01:36.22]Jarene, yen durung bojoan
[01:41.37]Opo isin, bareng dicetake
[01:47.34]Jebulane e, bulike dewe
[01:52.47]
[01:55.66]==jokondo kondo iis mawanti==
[02:10.53]
[02:13.49]***
[02:14.16]**
[02:15.37]*
[02:16.91]Malam minggu mas, malam yang panjang
[02:22.60]Timbang turu mas, ayo klenceran
[02:28.22]Nadyan gajine, mung pas-pasan
[02:33.75]Rasah ka iki, sing penting atine hepi
[02:39.66]Malam minggu mas, oleh kenalan
[02:44.92]Kenyo ayu mas, seje kontrakan
[02:50.73]Dasar yen priyo, wis kasmaran
[02:56.32]Ora peduli, anak bojone lali
[03:01.86]
[03:07.17]Ngaku joko, jokondo kondo
[03:10.44]Ngaku joko, jokondo kondo
[03:13.73]Jarene, durung nate kromo
[03:18.48]Ngaku bujang, bujang bujangan
[03:21.67]Ngaku bujang, bujang bujangan
[03:24.98]Jarene, yen isih dewekan
[03:30.24]Ngaku joko, jokondo kondo
[03:33.01]Ngaku joko, jokondo kondo
[03:36.11]Jarene, yen durung bojoan
[03:42.11]Opo isin, bareng dicetake
[03:47.36]Jebulane e, bulike dewe
[03:52.83]Ngaku joko, jokondo kondo
[03:55.55]Ngaku joko, jokondo kondo
[03:58.64]Jarene, durung nate kromo
[04:04.18]Ngaku bujang, bujang bujangan
[04:07.05]Ngaku bujang, bujang bujangan
[04:10.33]Jarene, yen isih dewekan
[04:15.58]Ngaku joko, jokondo kondo
[04:18.27]Ngaku joko, jokondo kondo
[04:21.43]Jarene, yen durung bojoan
[04:26.49]Opo isin, bareng dicetake
[04:31.96]Jebulane e, bulike dewe
[04:37.83]Ngaku joko, jokondo kondo
[04:40.83]Ngaku joko, jokondo kondo
[04:43.75]Ngaku joko, jokondo kondo
[04:46.50]Ngaku joko, jokondo kondo
[04:49.52]Ngaku joko, jokondo kondo
[04:52.52]Ngaku joko, jokondo kondo
[04:55.52]Ngaku joko, jokondo kondo
[04:58.52]

Cintaku Nempel Terus

Ciptaan : Erwin Bralingga
Vokal : Iis Mawanti
Produksi : Dasa Studio

“Mas, cintaku padamu nempel terus, koyo perangko ning amplop”

Ojo samar mas, ojo sumelang
Yen cintaku tak akan melayang-layang
Mung kowe tempat parkir hatiku,
Alias cintaku menderu-deru…

Jangan cemburu, ojo sujono
Percayalah aku ora ngapusi
Jenengmu terukir didalam hati,
Pingin bukti, belahlah dadaku ini

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Koyo perangko, (koyo perangko)
Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Karo kowe, (karo kowe)
Aku selalu rindu,
Aku tresno, aduh i love you

reff :
kembali keatas..ojo samar mas…

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Koyo perangko, (koyo perangko)
Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Karo kowe, (karo kowe)
Aku selalu rindu,
Aku tresno, aduh i love you
Aku tresno, aduh i love you
Aku tresno, aduh i love you

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Nx4kCwSuLXI

[versi:lyric]
[ar: Iis Mawanti]
[ti: Cintaku Nempel Terus]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:18]
[00:01.18]Cintaku Nempel Terus
[00:06.18]Ciptaan : Erwin Bralingga
[00:09.18]Versi : Iis Mawanti
[00:12.18]
[00:21.46]”Mas, cintaku padamu nempel terus,
[00:27.84]koyo perangko ning amplop”
[00:32.21]
[00:41.21]***
[00:42.21]**
[00:43.21]*
[00:44.21]Ojo samar mas, ojo sumelang
[00:48.77]Yen cintaku tak akan melayang-layang
[00:53.80]Mung kowe tempat parkir hatiku,
[00:57.40]Alias cintaku menderu-deru uuu…
[01:03.23]Jangan cemburu, ojo sujono
[01:06.72]Percayalah aku ora ngapusi
[01:10.81]Jenengmu terukir didalam hati,
[01:13.91]Pingin bukti, belahlah dadaku ini
[01:20.16]Cintaku, (cici.. cintaku)
[01:24.65]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[01:27.53]Koyo perangko, (koyo perangko)
[01:31.10]Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)
[01:34.72]Cintaku, (cici.. cintaku)
[01:37.66]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[01:42.85]Karo kowe, (karo kowe)
[01:46.47]Aku selalu rindu,
[01:48.47]Aku tresno, aduh i love you
[01:53.53]
[02:21.36]***
[02:22.36]**
[02:23.36]*
[02:24.36]Ojo samar mas, ojo sumelang
[02:28.92]Yen cintaku tak akan melayang-layang
[02:33.17]Mung kowe tempat parkir hatiku,
[02:36.73]Alias cintaku menderu-deru uuu…
[02:42.04]Jangan cemburu, ojo sujono
[02:46.42]Percayalah aku ora ngapusi
[02:50.20]Jenengmu terukir didalam hati,
[02:54.17]Pingin bukti, belahlah dadaku ini
[02:59.49]Cintaku, (cici.. cintaku)
[03:03.24]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[03:07.12]Koyo perangko, (koyo perangko)
[03:10.92]Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)
[03:14.49]Cintaku, (cici.. cintaku)
[03:18.55]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[03:22.45]Karo kowe, (karo kowe)
[03:26.31]Aku selalu rindu,
[03:28.37]Aku tresno, aduh i love you
[03:34.36]Cintaku, (cici.. cintaku)
[03:37.87]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[03:41.81]Koyo perangko, (koyo perangko)
[03:45.68]Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)
[03:49.93]Cintaku, (cici.. cintaku)
[03:53.31]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[03:57.37]Karo kowe, (karo kowe)
[04:00.87]Aku selalu rindu,
[04:03.18]Aku tresno, aduh i love you
[04:07.12]Aku tresno, aduh i love you
[04:11.05]Aku tresno, aduh i love you
[04:16.26]

Kadung Wengi

Ciptaan : Erwin Bralingga/Wibowo PR
Vokal : Iis Mawanti
Produksi : Dasa Studio

Kadung wengi ojo bali
Krukup lawang, sopo sing mbukaki
Bocah-bocah podo turu,
Kesel ngenteni tekamu

Kadung wengi ojo bali
Ndak mara’ke aku loro ati
Omah kok mung nggo ampiran,
Pancen kebangeten tenan

Bola-bali tak kandani,
Nanging isih ora ngerti
Bola-bali tak elingno,
Nanging malah soyo ndodro

Kadung wengi ojo bali,
Gek ndang kondo karepmu kepiye
Kahanan yen terus ngene,
Becik pepisahan wae

reff :
Kadung wengi ojo bali
Ndak mara’ke aku loro ati
Omah kok mung nggo ampiran,
Pancen kebangeten tenan

Bola-bali tak kandani,
Nanging isih ora ngerti
Bola-bali tak elingno,
Nanging malah soyo ndodro

Kadung wengi ojo bali,
Gek ndang kondo karepmu kepiye
Kahanan yen terus ngene,
Becik pepisahan wae
Kahanan yen terus ngene,
Becik pepisahan wae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=y7Ugl3kJhVM

Mami Mami

Mami Mami
Ciptaan : ??
Vokal : Iis Mawanti
Produksi : ??

Mi mami mami mami, kesinio tak bilangi
Itu ada laki-laki, mesam-mesem dari tadi

Mi mami mami mami, orange bagus dan tinggi
Gayane rodo kemlinthi, tratapan atiku iki

reff :

Mami mami aduh mami, deweke teko kesini
Mami mami aduh mami, aku malu setengah mati

Mami mami aduh mami, baru kenal kok wis wani
Bilang cinta bilang sayang, omongane ndak karuan
Saikine konangan, ndak taune….dia wong edan

Mi mami mami mami, kesinio tak bilangi
Tolong dia suruh pergi, aku bisa mati berdiri

reff :

Mami mami aduh mami, deweke teko kesini
Mami mami aduh mami, aku malu setengah mati

Mami mami aduh mami, baru kenal kok wis wani
Bilang cinta bilang sayang, omongane ndak karuan
Saikine konangan, ndak taune….dia wong edan

Mi mami mami mami, kesinio tak bilangi
Tolong dia suruh pergi, aku bisa mati berdiri

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fKjq3GdKkVs

Metu Bareng

Metu Bareng
Ciptaan : ??
Vokal : Iis Mawanti
Produksi : ??

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
METU MLAKU-MLAKU, LUNGO MUBENG-MUBENG
WAYAH RENDENG, LANGITE MENDHUNG PETENG
KROSO ADEM, SIKEPAN RANGKULAN KENCENG

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
TOMBO ATI KANGEN, SING SUWE KEPENDHEM
NONTON FILM, LAMPUNE REMENG-REMENG
LUNGGUH ANTENG, TANGANE RA ISO MENENG

reff :

MADU ASMORO, LEGINE PANCEN NYOTO
MUNGGAH GUNUNG NYABRANG SAMUDRO
TELES KEBES ORA DIROSO

KEMBANG KATRESNAN, WANGINE GAWE EDAN
DIREWANGI TEK ENTEKAN, NGANTI RA KOBER KATOKAN
TUKU ARENG, NING PASAR GEDE
METU BARENG MLAKU-MLAKU, ADUH PENAKE

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
METU MLAKU-MLAKU, LUNGO MUBENG-MUBENG
WAYAH RENDENG, LANGITE MENDHUNG PETENG
KROSO ADEM, SIKEPAN RANGKULAN KENCENG

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
TOMBO ATI KANGEN, SING SUWE KEPENDHEM
NONTON FILM, LAMPUNE REMENG-REMENG
LUNGGUH ANTENG, TANGANE RA ISO MENENG

reff :

MADU ASMORO, LEGINE PANCEN NYOTO
MUNGGAH GUNUNG NYABRANG SAMUDRO
TELES KEBES ORA DIROSO

KEMBANG KATRESNAN, WANGINE GAWE EDAN
DIREWANGI TEK ENTEKAN, NGANTI RA KOBER KATOKAN
TUKU ARENG, NING PASAR GEDE
METU BARENG MLAKU-MLAKU, ADUH PENAKE
METU BARENG MLAKU-MLAKU, MARI KANGENE

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=qMkA2-wRr8c