Kang Tholib


Versi: Iis Mawanti

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare,
Endi ra ono kabare..

Jare lungo pamit kerjo,
Jebul kowe nggandeng wong liyo..
Opo wis lali anakmu, opo wis lali keluargamu..
Saben saben anakmu nangis, batinku koyo diiris,
Kroso perih koyo diiris..

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..

reff:
Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..

Jare lungo pamit kerjo,
Jebul kowe nggandeng wong liyo..
Opo wis lali anakmu, opo wis lali keluargamu..
Saben saben anakmu nangis, batinku koyo diiris,
Kroso perih koyo diiris..

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..

Jare lungo pamit kerjo,
Jebul kowe nggandeng wong liyo..
Opo wis lali anakmu, opo wis lali keluargamu..
Saben saben anakmu nangis, batinku koyo diiris,
Kroso perih koyo diiris..

Kang tholib kang tholib, kapan sliramu bali
Neng kene neng kene, anak bojomu ngenteni..
Kang tholib kang tholib, jare lungamu ra suwe
Nyatane nyatane, endi ra ono kabare
Endi ra ono kabare..

Kesepian


Versi: Cak Dikin ft. Iis Mawanti

Pr:
Mas moas, aku kesepian
Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
Ora ono kancane, kanggo gojegan
Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..

Lk:
Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
Aku iki tenane, juga kesepian..
Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
Pr: Mas moas, aku kesepian..

Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..

Pr:
Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
Lk:
Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..

reff:
Pr:
Mas moas, aku kesepian
Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
Ora ono kancane, kanggo gojegan
Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..

Lk:
Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
Aku iki tenane, juga kesepian..
Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
Pr: Mas moas, aku kesepian..

Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..

Pr:
Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
Lk:
Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..

1237