Ngerogoh Rempelo (iis famelia)

Iis-Famelia
Versi: Iis Famelia

Apuwo sing sakat bengen,
Riko tinggal kang awak isun..
Riko bengen hang ngawiti,
Apuwo kari enteng ngumbar janji..

Welas asih hang sun tandur,
Kawusono kang riko mungkur..
Apuwo kok kari tego mentolo,
Dikiro ati sing loro..

Wis diweni ati, riko ngerogoh rempelo
Riko yo hang janji, riko ugo hang suloyo..
Weruho gedigi, isun emong kenal riko
Tapi arep kelendi, mulo jodoh yo sing ono..

reff:
Apuwo sing sakat bengen,
Riko tinggal kang awak isun..
Riko bengen hang ngawiti,
Apuwo kari enteng ngumbar janji..

Welas asih hang sun tandur,
Kawusono kang riko mungkur..
Apuwo kok kari tego mentolo,
Dikiro ati sing loro..

Wis diweni ati, riko ngerogoh rempelo
Riko yo hang janji, riko ugo hang suloyo..
Weruho gedigi, isun emong kenal riko
Tapi arep kelendi, mulo jodoh yo sing ono..

Wis diweni ati, riko ngerogoh rempelo
Riko yo hang janji, riko ugo hang suloyo..
Weruho gedigi, isun emong kenal riko
Tapi arep kelendi, mulo jodoh yo sing ono..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lukizbcq]
[ar: Iis Famelia]
[ti: Ngerogoh rempelo]
[al: Pop banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:01.00]Ngerogoh Rempelo
[00:14.00]Versi : Iis Famelia
[00:17.00]
[00:20.00]>>>
[00:21.00]>>
[00:22.00]>
[00:23.00]Apuwo sing sakat bengen,
[00:27.14]Riko tinggal kang awak isun..
[00:33.54]Riko bengen hang ngawiti,
[00:37.73]Apuwo kari enteng ngumbar janji..
[00:45.66]Welas asih hang sun tandur,
[00:50.18]Kawusono kang riko mungkur..
[00:56.23]Apuwo kok kari tego mentolo,
[01:02.43]Dikiro ati sing loro..
[01:07.89]Wis diweni ati,
[01:13.06]Riko ngerogoh rempelo..
[01:19.33]Riko yo hang janji,
[01:24.70]Riko ugo hang suloyo..
[01:30.65]Weruho gedigi,
[01:36.12]Isun emong kenal riko..
[01:41.86]Tapi arep kelendi,
[01:47.33]Mulo jodoh yo sing ono..
[01:51.75]
[01:54.57]==iis Famelia, ngerogoh rempelo==
[02:09.00]
[02:12.00]>>>
[02:13.00]>>
[02:14.00]>
[02:15.00]Apuwo sing sakat bengen,
[02:20.14]Riko tinggal kang awak isun..
[02:27.06]Riko bengen hang ngawiti,
[02:30.43]Apuwo kari enteng ngumbar janji..
[02:38.15]Welas asih hang sun tandur,
[02:42.04]Kawusono kang riko mungkur..
[02:49.90]Apuwo kok kari tego mentolo,
[02:55.68]Dikiro ati sing loro..
[03:01.46]Wis diweni ati,
[03:06.83]Riko ngerogoh rempelo..
[03:12.48]Riko yo hang janji,
[03:17.84]Riko ugo hang suloyo..
[03:23.84]Weruho gedigi,
[03:29.55]Isun emong kenal riko..
[03:35.11]Tapi arep kelendi,
[03:40.42]Mulo jodoh yo sing ono..
[03:45.97]Wis diweni ati,
[03:51.75]Riko ngerogoh rempelo..
[03:57.75]Riko yo hang janji,
[04:02.96]Riko ugo hang suloyo..
[04:08.86]Weruho gedigi,
[04:14.24]Isun emong kenal riko..
[04:19.85]Tapi arep kelendi,
[04:25.06]Mulo jodoh yo sing ono..
[04:30.71]
————
Preview:

Advertisements

Kesengsem (Gulu Pedhot Banyuwangian)

Iis-Famelia_Yon's-DD
(Gulu Pedhot Banyuwangian)
Versi: Iis Famelia ft. Yon’s DD

Lk:
Dudu watu hang diarani pasir,
Watu kambang keli ono ring pinggir..
Buru ketemu awak langsung ngesir,
Gelibegan koyo kilangan pikir..

Pr:
Uwit kelopo arane gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino isun sing biso turu,
Demen riko ngomong using kewetu..

reff :
Lk:
Aring aring mbakar gedhang campur sawi,
Sampek gering ulihe isun mikiri..
Gedhang sobo sak curung dipangan codhot,
Timbang wurung angur gulunisun pedhot..

Pr:
Godhong sawi enake urapan klopo,
Ati iki ugo yo mung kanggo riko..
Gedhang rojo sak curung dipereteli,
Dhung sing percoyo bedhahen dodo iki..

reff :
Lk:
Dudu watu hang diarani pasir,
Watu kambang keli ono ring pinggir..
Buru ketemu awak langsung ngesir,
Gelibegan koyo kilangan pikir..

Pr:
Uwit kelopo arane gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino isun sing biso turu,
Demen riko ngomong using kewetu..

reff :
Lk:
Aring aring mbakar gedhang campur sawi,
Sampek gering ulihe isun mikiri..
Gedhang sobo sak curung dipangan codhot,
Timbang wurung angur gulunisun pedhot..

Pr:
Godhong sawi enake urapan klopo,
Ati iki ugo yo mung kanggo riko..
Gedhang rojo sak curung dipereteli,
Dhung sing percoyo bedhahen dodo iki..

Lk: Timbang wurung angur gulunisun pedhot,
Pr: Dhung sing percoyo bedhahen dodo iki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lwponksp]
[ar: Iis Famelia ft. Yon’s DD]
[ti: Kesengsem(Gulu Pedhot)]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:42]
[00:00.92]Kesengsem (Gulu Pedhot vs Banyuwangian)
[00:23.92]by: Iis Famelia ft. Yon’s DD
[00:26.92]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:29.92]
[00:32.92]***
[00:33.92]**
[00:34.92]*
[00:35.26]DUDU WATU HANG DIARANI PASIR,
[00:39.47]WATU KAMBANG KELI ONO RING PINGGIR,
[00:43.47]BURU KETEMU AWAK LANGSUNG NGESIR,
[00:47.45]GELIBEGAN KOYO KILANGAN PIKIR..
[00:52.08]uwit kelopo arane gelugu,
[00:55.89]disigari diporot dadi pitu,
[01:00.08]sabendino isun sing biso turu,
[01:04.10]demen riko ngomong using kewetu..
[01:08.21]
[01:11.15]==iis famelia kesengsem==
[01:35.15]
[01:38.15]***
[01:39.15]**
[01:40.15]*
[01:41.15]ARING ARING MBAKAR GEDHANG CAMPUR SAWI,
[01:45.27]SAMPEK GERING ULIHE ISUN MIKIRI,
[01:49.84]GEDHANG SOBO SAK CURUNG DIPANGAN CODHOT,
[01:53.40]TIMBANG WURUNG ANGUR GULUNISUN PEDHOT..
[01:58.36]godhong sawi enake urapan klopo,
[02:01.99]ati iki ugo yo mung kanggo riko,
[02:06.46]gedhang rojo sak curung dipereteli,
[02:10.21]dhung sing percoyo bedhahen dodo iki..
[02:14.78]
[02:17.37]==gulu pedhote banyuwangi, kesengsem==
[02:41.37]
[02:44.37]***
[02:45.37]**
[02:46.37]*
[02:47.37]DUDU WATU HANG DIARANI PASIR,
[02:52.18]WATU KAMBANG KELI ONO RING PINGGIR,
[02:55.76]BURU KETEMU AWAK LANGSUNG NGESIR,
[02:59.86]GELIBEGAN KOYO KILANGAN PIKIR..
[03:04.43]uwit kelopo arane gelugu,
[03:08.37]disigari diporot dadi pitu,
[03:12.55]sabendino isun sing biso turu,
[03:16.68]demen riko ngomong using kewetu..
[03:21.37]
[03:24.06]==kesengsem, gulu pedhote banyuwangi==
[03:48.06]
[03:51.06]***
[03:52.06]**
[03:53.06]*
[03:54.06]ARING ARING MBAKAR GEDHANG CAMPUR SAWI,
[03:57.62]SAMPEK GERING ULIHE ISUN MIKIRI,
[04:02.21]GEDHANG SOBO SAK CURUNG DIPANGAN CODHOT,
[04:05.77]TIMBANG WURUNG ANGUR GULUNISUN PEDHOT..
[04:10.31]godhong sawi enake urapan klopo,
[04:14.31]ati iki ugo yo mung kanggo riko,
[04:18.96]gedhang rojo sak curung dipereteli,
[04:22.94]dhung sing percoyo bedhahen dodo iki..
[04:27.32]TIMBANG WURUNG ANGUR GULUNISUN PEDHOT..
[04:30.90]dhung sing percoyo bedhahen dodo iki..
[04:37.26]
————
Preview: