Kembang Bonteng

Versi: Iis Apita

Kembang bonteng suri, bening warna kuning
Ati lara perih, laki kawin maning

Ditinggal wong lanang, sun durung pegatan
Najan dadi rangda, durung nrima ida

reff :
Aduh kakang, tegel lan pisan
Ninggal anak, tanpa ngupai pangan

Tetangisan, kula kesiksa
Luru pangan, kanggo ngempani bocah
Arepan, ning luar negri
Kula, durung dipegat laki

Ditinggal wong lanang, sun durung pegatan
Najan dadi rangda, durung nrima ida

reff :
Aduh kakang, tegel lan pisan
Ninggal anak, tanpa ngupai pangan

Tetangisan, kula kesiksa
Luru pangan, kanggo ngempani bocah
Arepan, ning luar negri
Kula, durung dipegat laki

Kembang bonteng suri, bening warna kuning
Ati lara perih, laki kawin maning

Ditinggal wong lanang, sun durung pegatan
Najan dadi rangda, durung nrima ida

Kumis Tipis

Versi: Iis Apita

Kumis tipis bayangane katon, ning mata
Waktu kenalan salame, karo senyuman
Pikiran, rasane kaya melayang
Hayale ning angan-angan

Mama kuwu mandeng ati, rasa deg-degan
Jantung gemeter, yen dodo iring-iringan
Bli tahan, rasane emong pisahan
Ketunggon bareng seranjang

reff :
Senenge kula ning kakang, setulus ati
Senajan weru sampean, wis due rabi

Kuayang temen yen kakang wis dadi siji
Kula rela kula pasrah, jiwa lan raga
Demen sampean, cintane sepenuh jiwa

Mama kuwu mandeng ati, rasa deg-degan
Jantung gemeter, yen dodo iring-iringan
Pikiran, rasane kaya melayang
Hayale ning angan-angan

reff :
Senenge kula ning kakang, setulus ati
Senajan weru sampean, wis due rabi

Kuayang temen yen kakang wis dadi siji
Kula rela kula pasrah, jiwa lan raga
Demen sampean, cintane sepenuh jiwa

Mama kuwu mandeng ati, rasa deg-degan
Jantung gemeter, yen dodo iring-iringan
Pikiran, rasane kaya melayang
Hayale ning angan-angan

123