Kembang Bonteng

Ciptaan : Almin Said
Vokal : Iis Apita
Produksi : MB Record

Kembang bonteng suri, bening warna kuning
Ati lara perih, laki kawin maning

Ditinggal wong lanang, sun durung pegatan
Najan dadi rangda, durung nrima ida

reff :
Aduh kakang, tegel lan pisan
Ninggal anak, tanpa ngupai pangan

Tetangisan, kula kesiksa
Luru pangan, kanggo ngempani bocah
Arepan, ning luar negri
Kula, durung dipegat laki

Ditinggal wong lanang, sun durung pegatan
Najan dadi rangda, durung nrima ida

reff :
Aduh kakang, tegel lan pisan
Ninggal anak, tanpa ngupai pangan

Tetangisan, kula kesiksa
Luru pangan, kanggo ngempani bocah
Arepan, ning luar negri
Kula, durung dipegat laki

Kembang bonteng suri, bening warna kuning
Ati lara perih, laki kawin maning

Ditinggal wong lanang, sun durung pegatan
Najan dadi rangda, durung nrima ida

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=E1RlOyo_xO8

Advertisements

Kumis Tipis

Kumis Tipis
Ciptaan : Yan’s Unyil
Vokal : Iis Apita
Produksi : MB Record

Kumis tipis bayangane katon, ning mata
Waktu kenalan salame, karo senyuman
Pikiran, rasane kaya melayang
Hayale ning angan-angan

Mama kuwu mandeng ati, rasa deg-degan
Jantung gemeter, yen dodo iring-iringan
Bli tahan, rasane emong pisahan
Ketunggon bareng seranjang

reff :

Senenge kula ning kakang, setulus ati
Senajan weru sampean, wis due rabi

Kuayang temen yen kakang wis dadi siji
Kula rela kula pasrah, jiwa lan raga
Demen sampean, cintane sepenuh jiwa

Mama kuwu mandeng ati, rasa deg-degan
Jantung gemeter, yen dodo iring-iringan
Pikiran, rasane kaya melayang
Hayale ning angan-angan

reff :

Senenge kula ning kakang, setulus ati
Senajan weru sampean, wis due rabi

Kuayang temen yen kakang wis dadi siji
Kula rela kula pasrah, jiwa lan raga
Demen sampean, cintane sepenuh jiwa

Mama kuwu mandeng ati, rasa deg-degan
Jantung gemeter, yen dodo iring-iringan
Pikiran, rasane kaya melayang
Hayale ning angan-angan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zxulfOiT1Fw

Macan Umbaran

Macan Umbaran
Ciptaan : Almin Said
Vokal versi : Iis Apita
Produksi : MB Record

Lagi krisis ning cinta,
Kakang muji lan muja
Demen ning kula…
Sekien priben, ning kula wis klalen

Bareng wis sugih cinta
Nang apa gelap mata
Ning kula tega…
Kasih sayange ning wadon sejene

reff :

Cintane sampean, persis kaya macan umbaran
Ganase, kejeme, wong wadon dianggepe umpan

Yen weruh, sampean kerjaane bisnis ning cinta
Bli bakal nerima, kula emong digawe lara
Dasar sampean, serakah atine
Yen maen cinta, dilacaki kabeh

Bareng wis sugih cinta
Nang apa gelap mata
Ning kula tega…
Kasih sayange ning wadon sejene

reff :

Cintane sampean, persis kaya macan umbaran
Ganase, kejeme, wong wadon dianggepe umpan

Yen weruh, sampean kerjaane bisnis ning cinta
Bli bakal nerima, kula emong digawe lara
Dasar sampean, serakah atine
Yen maen cinta, dilacaki kabeh

Lagi krisis ning cinta,
Kakang muji lan muja
Demen ning kula…
Sekien priben, ning kula wis klalen

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_ejRAIHEaKM

Berondong

Berondong
Ciptaan : Iis Apita
Vokal : Iis Apita
Produksi : MB Records

Akeh sing ngomong,
Paling enak dadi rangda kembang
Urip bahagia ketunggon dunia
Bli peduli omonge tangga

Tapi nyatane kula bli suka
Lamon ana julukan kula tante girang
Due pasangan masih lengoan
Jare uwong senenge brondong

Apa jare bae, tangga arep ngomong apa
Kang penting kula suka,
Aja mikiri aja ngurusi
Kang penting ganteng lan bli due rabi

Apa jare bae, tangga arep ngomong apa
Kang penting kula suka,
Aja mikiri aja ngurusi
Kang penting ganteng lan bli due rabi

reff :
kembali ke atas..akeh sing ngomong…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TNvLXi_xx7A

Geger

Ciptaan : Prof.DR.H.Bunga S
Vokal : Iis Apita
Produksi : MB Records

Ah..ah…ah…ahhh……

Tiwas pikir, pikir nikahan
Arep kawinan sampe ora sida
Mengapa sampean mbatalaken
Tiwas geger gawe wirangaken

Tangga batur wis geger kabeh
Ulah karo sampean arep kawinan
Janji sampean arep beneran
Tapi buktine cuma bohongan

reff :

Wis pikir sampean bohongan
Rasaning ati dalan sepisan

Janji sampean bli ditepati
Lara ati bli bisa diobati

Tiwas pikir, pikir nikahan
Arep kawinan sampe ora sida
Mengapa sampean mbatalaken
Tiwas geger gawe wirangaken

reff :

Wis pikir sampean bohongan
Rasaning ati dalan sepisan

Janji sampean bli ditepati
Lara ati bli bisa diobati

Tiwas pikir, pikir nikahan
Arep kawinan sampe ora sida
Mengapa sampean mbatalaken
Tiwas geger gawe wirangaken

Tangga batur wis geger kabeh
Ulah karo sampean arep kawinan
Janji sampean arep beneran
Tapi buktine cuma bohongan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5zmVZiEG99M

Dolanan Cinta

Dolanan Cinta
Ciptaan : Sri Avista
Vokal : Iis Apita
Produksi : MB Records

Duh ning endi kula nggulati
Kasih hati sing ninggal kari
Takon ning sapa sambate ning sapa
Diri kula wis ora berdaya

Krasa pegel jiwa lan raga
Nanti kakang sing durung teka
Yen sampean masih ana cinta
Tulung balika melas ning kula

reff :

Apasih sampean cintane nggo dolanan
Dieman disayang yen wis bosen dibuang

Netes banyu mata ati kerasa lara
Pancen kakang tega nyiksa ning diri kula
Kaniaya cinta ora laksana

Krasa pegel jiwa lan raga
Nanti kakang sing durung teka
Yen sampean masih ana cinta
Tulung balika melas ning kula

reff :

Apasih sampean cintane nggo dolanan
Dieman disayang yen wis bosen dibuang

Netes banyu mata ati kerasa lara
Pancen kakang tega nyiksa ning diri kula
Kaniaya cinta ora laksana

Duh ning endi kula nggulati
Kasih hati sing ninggal kari
Takon ning sapa sambate ning sapa
Diri kula wis ora berdaya

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dCXTTbexGdQ