Ngumbar Asmoro

Iin-Yuwandari_3
Versi: Iin Yuwandari

Ngantio puputing jaman,
Katresnanku ora bakal ilang..
Mulo sing ngerti karepku,
Jo’ ngumbar gardaning napsu..

Kelingan jaman semono,
Nalikane isih urip soro..
Ning saiki kowe tego,
Mentolo lan gawe gelo..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

reff:
Ngantio puputing jaman,
Katresnanku ora bakal ilang..
Mulo sing ngerti karepku,
Jo’ ngumbar gardaning napsu..

Kelingan jaman semono,
Nalikane isih urip soro..
Ning saiki kowe tego,
Mentolo lan gawe gelo..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..
——————–
[ver: lyrics]
[id: nhwwlwch]
[ar: Iin Yuwandari]
[ti: Ngumbar Asmoro]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:24]
[00:00.03]Ngumbar Asmoro
[00:00.03]by: Iin Yuwandari P
[01:03.03]
[01:05.03]>>>
[01:06.03]>>
[01:07.03]>
[01:08.03]Ngantio puputing jaman,
[01:13.26]Katresnanku ora bakal ilang..
[01:21.08]Mulo sing ngerti karepku,
[01:26.37]Jo’ ngumbar gardaning napsu..
[01:33.77]Kelingan jaman semono,
[01:40.16]Nalikane isih urip soro..
[01:48.07]Ning saiki kowe tego,
[01:53.41]Mentolo lan gawe gelo..
[02:00.81]Jamak lumrahing bebrayan,
[02:07.28]Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
[02:15.51]Mawas diri lan waspodho,
[02:21.11]Dimen kalis ing rubedo..
[02:29.45]Urip gek piro suwene,
[02:34.54]Paribasan amung mampir ngombe..
[02:42.90]Ojo mung ngumbar asmoro,
[02:47.72]Elingo garwo lan putro..
[02:53.70]
[03:42.93]>>>
[03:43.93]>>
[03:44.93]>
[03:45.93]Ngantio puputing jaman,
[03:50.98]Katresnanku ora bakal ilang..
[03:58.43]Mulo sing ngerti karepku,
[04:02.85]Jo’ ngumbar gardaning napsu..
[04:11.09]Kelingan jaman semono,
[04:15.94]Nalikane isih urip soro..
[04:23.16]Ning saiki kowe tego,
[04:27.84]Mentolo lan gawe gelo..
[04:33.50]
[04:36.04]Jamak lumrahing bebrayan,
[04:40.95]Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
[04:48.10]Mawas diri lan waspodho,
[04:53.27]Dimen kalis ing rubedo..
[05:01.10]Urip gek piro suwene,
[05:06.21]Paribasan amung mampir ngombe..
[05:13.68]Ojo mung ngumbar asmoro,
[05:18.53]Elingo garwo lan putro..
[05:24.81]
[05:26.55]Jamak lumrahing bebrayan,
[05:31.21]Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
[05:38.50]Mawas diri lan waspodho,
[05:43.34]Dimen kalis ing rubedo..
[05:51.62]Urip gek piro suwene,
[05:55.85]Paribasan amung mampir ngombe..
[06:03.44]Ojo mung ngumbar asmoro,
[06:09.11]Elingo garwo lan putro..
[06:19.82]
—————-
Preview:

Advertisements

Wedi Kelangan (iin yuwandari)

Versi : Iin Yuwandari ft. Sujak

Pr:
Kebangeten mas, wis tego atimu
Gawe gelo, nggandheng kenyo liyo
Mbokyo eling, mbiyen prasetyamu
Kasunyatan, batin kok gawe loro

Lk:
Sabar disik dik, jo keburu nafsu
Ra bakal, aku ninggal sliramu
Kenal wae, mung lagi sepisan
Pandakwa’mu, wis ra karu-karuan

Pr: Dodo loro yen kangmas cedhak wong liyo
Lk: Jo sumelang ora bakal kegiwang
Pr: Mergo tresno yen aku tetep sujono
Lk: Jujur wae aku mung trimo nyawang

Pr: Krono nyawang mas, njur tuwuh katresnan
Amargo aku wedi kelangan

Lk: Ra orane aku tego kowe,
Tresno iki langgengo selawase

reff:
Pr:
Kebangeten mas, wis tego atimu
Gawe gelo, nggandheng kenyo liyo
Mbokyo eling, mbiyen prasetyamu
Kasunyatan, batin kok gawe loro

Lk:
Sabar disik dik, jo keburu nafsu
Ra bakal, aku ninggal sliramu
Kenal wae, mung lagi sepisan
Pandakwa’mu, wis ra karu-karuan

Pr: Dodo loro yen kangmas cedhak wong liyo
Lk: Jo sumelang ora bakal kegiwang
Pr: Mergo tresno yen aku tetep sujono
Lk: Jujur wae aku mung trimo nyawang

Pr: Krono nyawang mas, njur tuwuh katresnan
Amargo aku wedi kelangan

Lk: Ra orane aku tego kowe,
Tresno iki langgengo selawase

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hGbigCBWbiM

Loro Asmoro

Loro Asmoro
Ciptaan : ??
Vokal : I’in Yuwandari & Jayani
Produksi : Perdana Record

Pr :
Eling rikolo semono,
Angin semilir soyo ndedowo roso
Ketir-ketir jroning pikir,
Opo pancen sliramu ra mikir

Yen to aku tetep tresno
La mbok iyo kroso kelawan rumongso
Opo tego panandangku,
Aduh kangmas rungokno tangisku

Jroning sepi aku tansah angranti
Wanci ratri hanamung tak impi-impi
Batinku angroso rasane wong bingung
Opo iki arane wong nandang wuyung

Kabeh mau yen kelingan,
Koyo-koyo uripku tansoyo nglamprang
Gusti paringo usodo,
Anggonku nandang loro asmoro

reff :

Lk :
Eling rikolo semono,
Angin semilir soyo ndedowo roso
Ketir-ketir jroning pikir,
Opo pancen sliramu ra mikir

Yen to aku tetep tresno
La mbok iyo kroso kelawan rumongso
Opo tego panandangku,
Aduh kangmas rungokno tangisku

Jroning sepi aku tansah angranti
Wanci ratri hanamung tak impi-impi
Batinku angroso rasane wong bingung
Opo iki arane wong nandang wuyung

Kabeh mau yen kelingan,
Koyo-koyo uripku tansoyo nglamprang
Gusti paringo usodo,
Anggonku nandang loro asmoro

reff :

Pr :
Eling rikolo semono,
Angin semilir soyo ndedowo roso
Ketir-ketir jroning pikir,
Opo pancen sliramu ra mikir

Yen to aku tetep tresno
La mbok iyo kroso kelawan rumongso
Opo tego panandangku,
Aduh kangmas rungokno tangisku

Jroning sepi aku tansah angranti
Wanci ratri hanamung tak impi-impi
Batinku angroso rasane wong bingung
Opo iki arane wong nandang wuyung

Kabeh mau yen kelingan,
Koyo-koyo uripku tansoyo nglamprang
Gusti paringo usodo,
Anggonku nandang loro asmoro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DyTCVl6yRmY

Ngendem Tresno

Iin-Yuwandari_Sujak
Versi: Iin Yuwandari ft. Sujak

Pr :
Rodo’ suwe anggonku naksir dewek’e
Sak wetoro anggonku ngendem tresno..
Tansah katon ing saben wayahe,
Mendah lamun biso nggandheng roso..

Yen sinawang gandhes luwes sak solahe,
Yen to mesem katon dekik pipine..
Kulitane kuning nemu giring,
Sopo wonge sing ra pingin nyandhing..

Bebasane arep nyawang angon limpe,
Jane tresno nanging wedi bloko..
Mbalung janur iku paribasane,
Mung sliramu kang paring usodo..

Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
Duh wong manis mbok yo welaso aku..
Ati iki wus kadhung kesluru,
Mbok ojo amung nggantung tresnaku..

reff :
Lk :
Rodo’ suwe anggonku naksir dewek’e
Sak wetoro anggonku ngendem tresno..
Tansah katon ing saben wayahe,
Mendah lamun biso nggandheng roso..

Yen sinawang gandhes luwes sak solahe,
Yen to mesem katon dekik pipine..
Kulitane kuning nemu giring,
Sopo wonge sing ra pingin nyandhing..

Bebasane arep nyawang angon limpe,
Jane tresno nanging wedi bloko..
Mbalung janur iku paribasane,
Mung sliramu kang paring usodo..

Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
Duh wong manis mbok yo welaso aku..
Ati iki wus kadhung kesluru,
Mbok ojo amung nggantung tresnaku..

Pr :
Bebasane arep nyawang angon limpe,
Jane tresno nanging wedi bloko..
Mbalung janur iku paribasane,
Mung sliramu kang paring usodo..

Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
Duh wong manis mbok yo welaso aku..
Ati iki wus kadhung kesluru,
Mbok ojo amung nggantung tresnaku..
————-
[ver: lyrics]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:01.33]Ngendem Tresno
[00:51.33]Versi: Iin Yuwandari ft. Sujak
[00:54.33]
[00:57.33]>>>
[00:58.33]>>
[00:59.33]>
[01:00.33]Pr : Rodo’ suwe anggonku naksir dewek’e,
[01:07.54]Sak wetoro anggonku ngendem tresno..
[01:14.26]Tansah katon ing saben wayahe,
[01:20.92]Mendah lamun biso nggandeng roso..
[01:27.72]Yen sinawang gandhes luwes sak solahe,
[01:34.68]Yen to mesem katon dekik pipine..
[01:41.52]Kulitane kuning nemu giring,
[01:48.06]Sopo wonge sing ra pingin nyandhing..
[01:55.21]Bebasane arep nyawang angon limpe,
[02:01.67]Jane tresno nanging wedi bloko..
[02:09.07]Balung janur iku paribasane,
[02:15.05]Mung sliramu kang paring usodo..
[02:22.27]Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
[02:28.98]Duh wong manis mbok yo welaso aku..
[02:35.78]Ati iki wis kadhung kesluru,
[02:42.12]Mbok ojo amung nggantung tresnaku..
[02:48.22]
[03:35.62]>>>
[03:36.62]>>
[03:37.62]>
[03:38.62]Lk : Rodo’ suwe anggonku naksir dewek’e,
[03:44.47]Sak wetoro anggonku ngendem tresno..
[03:50.81]Tansah katon ing saben wayahe,
[03:56.48]Mendah lamun biso gandeng roso..
[04:03.37]Yen sinawang gandhes luwes sak solahe,
[04:09.46]Yen to mesem katon dekik pipine..
[04:15.49]Kulitane kuning nemu giring,
[04:22.03]Sopo wonge sing ra pingin nyandhing..
[04:28.37]Bebasane arep nyawang angon limpe,
[04:34.28]Jane tresno nanging wedi bloko..
[04:41.38]Balung janur iku paribasane,
[04:47.03]Mung sliramu kang paring usodo..
[04:54.80]Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
[05:01.09]Duh wong ayu mbok yo welaso aku..
[05:07.43]Ati iki wis kadhung kesluru,
[05:13.59]Mbok ojo amung nggantung tresnaku..
[05:19.56]Pr : Bebasane arep nyawang angon limpe,
[05:26.50]Jane tresno nanging wedi bloko..
[05:33.15]Balung janur iku paribasane,
[05:38.75]Mung sliramu kang paring usodo..
[05:44.91]Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
[05:51.55]Duh wong manis mbok yo welaso aku..
[05:57.67]Ati iki wis kadhung kesluru,
[06:04.39]Mbok ojo amung nggantung tresnaku..
[06:15.08]
————-
Preview: