Ngumbar Asmoro

Versi: Iin Yuwandari

Ngantio puputing jaman,
Katresnanku ora bakal ilang..
Mulo sing ngerti karepku,
Jo’ ngumbar gardaning napsu..

Kelingan jaman semono,
Nalikane isih urip soro..
Ning saiki kowe tego,
Mentolo lan gawe gelo..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

reff:
Ngantio puputing jaman,
Katresnanku ora bakal ilang..
Mulo sing ngerti karepku,
Jo’ ngumbar gardaning napsu..

Kelingan jaman semono,
Nalikane isih urip soro..
Ning saiki kowe tego,
Mentolo lan gawe gelo..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

Wedi Kelangan (iin yuwandari)

Versi : Iin Yuwandari ft. Sujak

Pr:
Kebangeten mas, wis tego atimu
Gawe gelo, nggandheng kenyo liyo
Mbokyo eling, mbiyen prasetyamu
Kasunyatan, batin kok gawe loro

Lk:
Sabar disik dik, jo keburu nafsu
Ra bakal, aku ninggal sliramu
Kenal wae, mung lagi sepisan
Pandakwa’mu, wis ra karu-karuan

Pr: Dodo loro yen kangmas cedhak wong liyo
Lk: Jo sumelang ora bakal kegiwang
Pr: Mergo tresno yen aku tetep sujono
Lk: Jujur wae aku mung trimo nyawang

Pr: Krono nyawang mas, njur tuwuh katresnan
Amargo aku wedi kelangan

Lk: Ra orane aku tego kowe,
Tresno iki langgengo selawase

reff:
Pr:
Kebangeten mas, wis tego atimu
Gawe gelo, nggandheng kenyo liyo
Mbokyo eling, mbiyen prasetyamu
Kasunyatan, batin kok gawe loro

Lk:
Sabar disik dik, jo keburu nafsu
Ra bakal, aku ninggal sliramu
Kenal wae, mung lagi sepisan
Pandakwa’mu, wis ra karu-karuan

Pr: Dodo loro yen kangmas cedhak wong liyo
Lk: Jo sumelang ora bakal kegiwang
Pr: Mergo tresno yen aku tetep sujono
Lk: Jujur wae aku mung trimo nyawang

Pr: Krono nyawang mas, njur tuwuh katresnan
Amargo aku wedi kelangan

Lk: Ra orane aku tego kowe,
Tresno iki langgengo selawase

12