Lucia

Idris-Permata
Versi: Idris Permata

ABOT RASANE LAMBE IKI PENGEN NGUCAPKE,
KAREP ATIKU SING TAK ROSO NENG NJERO DODOKU IKI..
RASANE KANGEN ATI IKI, SABENDINO WIS GANTI WENGI
AKU ELING SLIRAMU..

LAYANG SING BIYEN TAK KIRIMKE KANGGO SLIRAMU,
SURASANE OPO SING DADI KANGENING ATIKU..
LANDHEPE PULPENKU IKI, NULISKE KAREPING ATI
YO MUNG KANGGO SLIRAMU..

LUCIA SUWENE ANGGONKU,
NUNGGU NUNGGONI PIWALESING LAYANGMU,
KOYO NGENTENI WOHING GEDHANG,
SUWENE SUWELAS WULAN..

HO HOHO, LUCIA SUWENE ANGGONKU
NUNGGU NUNGGONI PIWALESING LAYANGMU,
NGANTI KURU IKI AWAKKU,
TANSAH MIKIRKE SLIRAMU..

reff:
ABOT RASANE LAMBE IKI PENGEN NGUCAPKE,
KAREP ATIKU SING TAK ROSO NENG NJERO DODOKU IKI..
RASANE KANGEN ATI IKI, SABENDINO WIS GANTI WENGI
AKU ELING SLIRAMU..

LAYANG SING BIYEN TAK KIRIMKE KANGGO SLIRAMU,
SURASANE OPO SING DADI KANGENING ATIKU..
LANDHEPE PULPENKU IKI, NULISKE KAREPING ATI
YO MUNG KANGGO SLIRAMU..

LUCIA SUWENE ANGGONKU,
NUNGGU NUNGGONI PIWALESING LAYANGMU,
KOYO NGENTENI WOHING GEDHANG,
SUWENE SUWELAS WULAN..

HO HOHO, LUCIA SUWENE ANGGONKU
NUNGGU NUNGGONI PIWALESING LAYANGMU,
NGANTI KURU IKI AWAKKU,
TANSAH MIKIRKE SLIRAMU..
HO HO HO LUCIA..
——————
[ver: lyrics]
[id: vzqqcncq]
[ar: Idris Permata]
[ti: Lucia]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:01.00]Lucia
[00:17.00]Versi: Idris Permata
[00:20.00]
[00:23.00]>>>
[00:23.00]>>
[00:24.00]>
[00:25.00]Abot rasane lambe iki pengen ngucapke,
[00:33.87]Karep atiku sing tak roso neng njero dodoku iki..
[00:41.02]Rasane kangen ati iki, sabendino wis ganti wengi
[00:49.07]Aku eling sliramu..
[00:53.47]Layang sing biyen tak kirimke kanggo sliramu,
[01:00.50]Surasane opo sing dadi kangening atiku..
[01:08.92]Landhepe pulpenku iki, nuliske kareping ati
[01:16.87]Yo mung kanggo sliramu..
[01:20.34]Lucia suwene anggonku,
[01:24.55]Nunggu nunggoni piwalesing layangmu,
[01:29.27]Koyo ngenteni wohing gedhang,
[01:32.96]Suwene suwelas wulan..
[01:36.37]Ho hoho, lucia suwene anggonku
[01:40.44]Nunggu nunggoni piwalesing layangmu,
[01:45.27]Nganti kuru iki awakku,
[01:48.52]Tansah mikirke sliramu..
[01:52.68]
[01:55.27]==idris permata, lucia==
[02:12.27]
[02:15.27]>>>
[02:16.27]>>
[02:17.27]>
[02:18.00]Abot rasane lambe iki pengen ngucapke,
[02:25.71]Karep atiku sing tak roso neng njero dodoku iki..
[02:33.92]Rasane kangen ati iki, sabendino wis ganti wengi
[02:41.39]Aku eling sliramu..
[02:45.46]Layang sing biyen tak kirimke kanggo sliramu,
[02:53.25]Surasane opo sing dadi kangening atiku..
[03:01.58]Landhepe pulpenku iki, nuliske kareping ati
[03:09.54]Yo mung kanggo sliramu..
[03:13.64]Lucia suwene anggonku,
[03:17.03]Nunggu nunggoni piwalesing layangmu,
[03:21.21]Koyo ngenteni wohing gedhang,
[03:25.10]Suwene suwelas wulan..
[03:27.94]Ho hoho, lucia suwene anggonku
[03:32.78]Nunggu nunggoni piwalesing layangmu,
[03:37.58]Nganti kuru iki awakku,
[03:41.27]Tansah mikirke sliramu..
[03:45.72]Lucia suwene anggonku,
[03:48.80]Nunggu nunggoni piwalesing layangmu,
[03:53.35]Koyo ngenteni wohing gedhang,
[03:56.88]Suwene suwelas wulan..
[03:59.86]Ho hoho, lucia suwene anggonku
[04:04.61]Nunggu nunggoni piwalesing layangmu,
[04:09.17]Nganti kuru iki awakku,
[04:13.07]Tansah mikirke sliramu..
[04:17.03]Ho ho ho lucia..
[04:21.65]
————–
Preview:

Advertisements

Bak Pao

Idris-Permata_1
Versi: Idris Permata

Mlenak mlenuk mendat mendut,opo yo,
Sing tengah ono irenge..
Sing weruh mung nglirik wae,ao we
Glendhak glendhuk sajak piye..

Grayah grayah pengen nyekel,sing memel
Dasare tangane gatel..
Kadung suwe ora nyekel,yo mangkel
Jebul kok rodo’ kandel..

O..bak pao, o..iku bak pao
Duh duh duh penak’e.
Aduh genduk sing alon wae,
Keri keri keri keju,
Angger lagi tekan gulu..
Tak ampet nganti kiyer kiyer..

Lho loh kok dleweran,
Mengko lak nggupak’i pakean..
Ndang yo lakokno,
Ayo enggal tutuke meneh..

Kerok’an kok pilih pipi,
Kerok’an obat tradisi..
Kerok’an gondelan sarung,
Kerok’an ojo nyambi ngambung..

reff:
Mlenak mlenuk mendat mendut,opo yo,
Sing tengah ono irenge..
Sing weruh mung nglirik wae,ao we
Glendhak glendhuk sajak piye..

Grayah grayah pengen nyekel,sing memel
Dasare tangane gatel..
Kadung suwe ora nyekel,yo mangkel
Jebul kok rodo’ kandel..

O..bak pao, o..iku bak pao
Duh duh duh penak’e.
Aduh genduk sing alon wae,
Keri keri keri keju,
Angger lagi tekan gulu..
Tak ampet nganti kiyer kiyer..

Lho loh kok dleweran,
Mengko lak nggupak’i pakean..
Ndang yo lakokno,
Ayo enggal tutuke meneh..

Kerok’an kok pilih pipi,
Kerok’an obat tradisi..
Kerok’an gondelan sarung,
Kerok’an ojo nyambi ngambung..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lohqckcq]
[ar: Idris Permata]
[ti: Bak Pao]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:52]
[00:01.02]Bak Pao
[00:24.02]Versi : Idris Permata
[00:27.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Mlenak mlenuk mendat mendut,opo yo,
[00:36.70]Sing tengah ono irenge..
[00:39.70]Sing weruh mung nglirik wae,ao we
[00:42.97]Glendhak glendhuk sajak piye..
[00:46.64]Grayah grayah pengen nyekel,sing memel
[00:49.55]Dasare tangane gatel..
[00:52.67]Kadung suwe ora nyekel,yo mangkel
[00:56.08]Jebul kok rodo’ kandel..
[00:59.70]O..bak pao, o..iku bak pao
[01:06.89]Duh duh duh penak’e.
[01:10.30]Aduh genduk sing alon wae,
[01:13.64]Keri keri keri keju,
[01:16.08]Angger lagi tekan gulu..
[01:19.78]Tak ampet nganti kiyer kiyer..
[01:24.06]Lho loh kok dleweran,
[01:26.08]Mengko lak nggupak’i pakean..
[01:29.79]Ndang yo lakokno,
[01:33.17]Ayo enggal tutuke meneh..
[01:35.78]Kerok’an kok pilih pipi,
[01:39.04]Kerok’an obat tradisi..
[01:42.45]Kerok’an gondelan sarung,
[01:45.59]Kerok’an ojo nyambi ngambung..
[01:49.16]
[01:52.00]==idris permata, bak pao==
[02:10.00]
[02:13.00]>>>
[02:14.00]>>
[02:15.00]>
[02:16.00]Mlenak mlenuk mendat mendut,opo yo,
[02:19.57]Sing tengah ono irenge..
[02:22.39]Sing weruh mung nglirik wae,ao we
[02:25.90]Glendhak glendhuk sajak piye..
[02:29.38]Grayah grayah pengen nyekel,sing memel
[02:32.41]Dasare tangane gatel..
[02:35.74]Kadung suwe ora nyekel,yo mangkel
[02:38.93]Jebul kok rodo’ kandel..
[02:43.04]O..bak pao, o..iku bak pao
[02:49.56]Duh duh duh penak’e.
[02:52.94]Aduh genduk sing alon wae,
[02:56.38]Keri keri keri keju,
[02:59.46]Angger lagi tekan gulu..
[03:02.68]Tak ampet nganti kiyer kiyer..
[03:06.48]Lho loh kok dleweran,
[03:09.33]Mengko lak nggupak’i pakean..
[03:12.84]Ndang yo lakokno,
[03:15.90]Ayo enggal tutuke meneh..
[03:18.62]Kerok’an kok pilih pipi,
[03:22.18]Kerok’an obat tradisi..
[03:25.05]Kerok’an gondelan sarung,
[03:28.18]Kerok’an ojo nyambi ngambung..
[03:31.75]Kerok’an kok pilih pipi,
[03:34.76]Kerok’an obat tradisi..
[03:38.25]Kerok’an gondelan sarung,
[03:41.67]Kerok’an ojo nyambi ngambung..
[03:45.04]
————-
Preview:

Tego

Idris-Permata
Versi: Idris Permata

Tego neng ati aku,
Pancen suwe tak tunggu..
Gawe loro atiku,
Netes luh neng pipiku..

Tangis jalaran kowe,
Pancen suwe tak tunggu..
Nganti koyo mengkene,
Tego tenan atimu..

Tego tenan cah ayu, tego tenan
Tego tenan sliramu, ninggal aku

reff:
Nganti kapan entek’e,
Nganti kapan pupuse..
Seneng nggonmu ngapusi,
Tansah mblenjani janji..
Biyen nganti saiki.

Nganti kapan pedhote,
Nganti kapan pupuse..
Nggonmu nglarani ati,
tak tompo kanti suci..
Pasrahku marang gusti..

reff:
Tego tenan cah ayu, tego tenan
Tego tenan sliramu, ninggal aku

reff:
Nganti kapan entek’e,
Nganti kapan pupuse..
Seneng nggonmu ngapusi,
Tansah mblenjani janji..
Biyen nganti saiki.

Nganti kapan pedhote,
Nganti kapan pupuse..
Nggonmu nglarani ati,
tak tompo kanti suci..
Pasrahku marang gusti..
——————
[ver: lyrics]
[id: lcoankch]
[ar: Idris Permata]
[ti: Tego]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.02]Tego
[00:00.02]by: Idris Permata
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Tego neng ati aku,
[00:37.52]Pancen suwe tak tunggu..
[00:40.59]Gawe loro atiku,
[00:44.40]Netes luh neng pipiku..
[00:49.22]
[00:52.05]Tangis jalaran kowe,
[00:56.04]Pancen suwe tak tunggu..
[00:59.54]Nganti koyo mengkene,
[01:03.29]Tego tenan atimu..
[01:07.92]
[01:12.19]Tego tenan cah ayu,
[01:16.25]tego tenan..
[01:19.99]Tego tenan sliramu,
[01:23.81]ninggal aku..
[01:27.19]
[01:41.12]>>>
[01:42.12]>>
[01:43.12]>
[01:44.12]Nganti kapan entek’e,
[01:51.88]Nganti kapan pupuse..
[01:58.50]Seneng nggonmu ngapusi,
[02:02.25]Tansah mblenjani janji..
[02:05.76]Biyen nganti saiki..
[02:13.93]Nganti kapan pedhote,
[02:20.04]Nganti kapan pupuse..
[02:27.04]Nggonmu nglarani ati,
[02:31.09]Tak tompo kanti suci..
[02:35.28]Pasrahku marang gusti..
[02:40.66]
[03:33.23]>>>
[03:34.23]>>
[03:35.23]>
[03:36.23]Tego tenan cah ayu,
[03:41.24]tego tenan..
[03:44.97]Tego tenan sliramu,
[03:48.09]ninggal aku..
[03:51.91]
[04:06.03]>>>
[04:07.03]>>
[04:08.03]>
[04:09.03]Nganti kapan entek’e,
[04:13.73]Nganti kapan pupuse..
[04:21.72]Seneng nggonmu ngapusi,
[04:25.85]Tansah mblenjani janji..
[04:29.47]Biyen nganti saiki..
[04:36.79]Nganti kapan pedhote,
[04:42.35]Nganti kapan pupuse..
[04:50.53]Nggonmu nglarani ati,
[04:54.41]tak tompo kanti suci..
[04:58.09]Pasrahku marang gusti…
[05:04.22]
————–
Preview: