Suk Kapan (ida senjaya)

Sanguturu
Versi: Ida Senjaya

Suk kapan kowe gemati ning aku
Suk kapan kok buktekke janjimu..
Wis seprono seprene, atiku tak sabarke
Ning kowe sajak ora ngrasak’ake..

Yen pancen kowe ra tresno ro aku
Kondho-o aku ra bakal nesu..
Ojo mung gawe lego, sing ora bakal nyoto
Malah nambahi tatu lan nelongso..

Tak cobane biso-o nglalek’ake,
Anggere penjalukku, kok rungokke..
Mugo-o aku wanito keri dewe,
Sing kok remuk ati lan pangarepe..

reff:
Yen pancen kowe ra tresno ro aku
Kondho-o aku ra bakal nesu..
Ojo mung gawe lego, sing ora bakal nyoto
Malah nambahi tatu lan nelongso..

Tak cobane biso-o nglalek’ake,
Anggere penjalukku, kok rungokke..
Mugo-o aku wanito keri dewe,
Sing kok remuk ati lan pangarepe..
—————
[ver: lyrics]
[id: honpuoca]
[ar: Ida Senjaya]
[ti: Suk Kapan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:44]
[00:01.08]Suk Kapan – Ida Senjaya
[00:03.05]
[00:05.05]>>>
[00:06.05]>>
[00:07.05]>
[00:08.05]Suk kapan
[00:10.56]kowe gemati ning aku..
[00:16.50]Suk kapan
[00:19.31]kok buktekke janjimu..
[00:23.16]Wis seprono seprene,
[00:29.36]atiku tak sabarke..
[00:33.97]Ning kowe
[00:36.26]sajak ora ngrasak’ake..
[00:41.64]Yen pancen kowe
[00:45.73]ra tresno ro aku..
[00:50.03]Kondho-o aku ra bakal nesu..
[00:58.13]Ojo mung gawe lego,
[01:04.17]sing ora bakal nyoto..
[01:08.10]Malah nambahi tatu
[01:12.01]lan nelongso..
[01:15.86]Tak cobane biso-o
[01:20.07]nglalek’ake..
[01:23.62]Anggere penjalukku,
[01:28.31]kok rungokke..
[01:32.30]Mugo-o aku wanito
[01:37.30]keri dewe..
[01:40.53]Sing kok remuk
[01:43.16]ati lan pengarepe..
[01:49.45]
[02:21.00]>>>
[02:22.00]>>
[02:23.00]>
[02:24.00]Yen pancen kowe
[02:27.00]ra tresno ro aku..
[02:31.92]Kondho-o aku ra bakal nesu..
[02:40.19]Ojo mung gawe lego,
[02:44.74]sing ora bakal nyoto..
[02:49.46]Malah nambahi tatu
[02:52.95]lan nelongso..
[02:57.56]Tak cobane biso-o
[03:01.09]nglalek’ake..
[03:05.26]Anggere penjalukku,
[03:09.88]kok rungokke..
[03:14.18]Mugo-o aku wanito
[03:17.96]keri dewe..
[03:22.39]Sing kok remuk
[03:24.83]ati lan pengarepe..
[03:29.65]
————–
Preview:

Advertisements

Kasmaran (ida senjaya)

Sanguturu
Versi: Ida Senjaya

Aduh aduh romo, tulungono
Anakmu iki, lagi nandang kasmaran..
Rino wengi, mung tansah katon lelewo
Priyo bagus, sing tansah dadi pikiran..

Aduh aduh ibu, iki piye
Ono rindu, gondhal-gandhul njero ati..
Uwit gadhung, mrambat uwiting pari,
Uwis kadhung, tresnaku terusing ati..

Kembang cipir, mekare yen wayah sore
Tiwas dipikir, jebul ono sing nduwe..
Godhong waru, tibane ning pinggir-pinggir kali
Atiku rindu, setengah mati..

reff :
Aduh aduh ibu, iki piye
Ono rindu, gondhal-gandhul njero ati..
Uwit gadhung, mrambat uwiting pari,
Uwis kadhung, tresnaku terusing ati..

Kembang cipir, mekare yen wayah sore
Tiwas dipikir, jebul ono sing nduwe..
Godhong waru, tibane ning pinggir-pinggir kali
Atiku rindu, setengah mati..

Kembang cipir, mekare yen wayah sore
Tiwas dipikir, jebul ono sing nduwe..
Godhong waru, tibane ning pinggir-pinggir kali
Atiku rindu, setengah mati..
—————
[ver: lyrics]
[id: zokiabcv]
[ar: Ida Senjaya]
[ti: Kasmaran]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:01.03]Kasmaran – Ida Senjaya
[00:10.56]
[00:13.56]>>>
[00:14.56]>>
[00:15.56]>
[00:16.56]Aduh aduh romo,
[00:19.36]tulungono..
[00:23.47]Anakmu iki,
[00:26.02]lagi nandang kasmaran..
[00:31.19]Rino wengi,
[00:33.19]mung tansah katon lelewo..
[00:37.90]Priyo bagus,
[00:40.79]sing tansah dadi pikiran..
[00:45.44]
[00:46.95]Aduh aduh sibu,
[00:50.31]iki piye..
[00:53.98]Ono rindu,
[00:56.34]gondhal-gandhul njero ati..
[01:01.31]Uwit gadhung
[01:03.67]mrambat uwiting pari..
[01:08.82]Uwis kadhung
[01:11.37]tresnaku terusing ati..
[01:16.78]Kembang cipir,
[01:19.14]mekare yen wayah sore..
[01:24.11]Tiwas dipikir,
[01:26.80]jebul ono sing nduwe..
[01:31.64]Godhong waru,
[01:33.88]tibane ning pinggir-pinggir kali..
[01:39.05]Atiku rindu,
[01:41.97]setengah mati..
[01:46.58]
[02:14.68]>>>
[02:15.68]>>
[02:16.68]>
[02:17.68]Aduh aduh sibu,
[02:21.11]iki piye..
[02:24.65]Ono rindu,
[02:27.21]gondhal-gandhul njero ati..
[02:32.31]Uwit gadhung
[02:34.55]mrambat uwiting pari..
[02:39.97]Uwis kadhung
[02:42.57]tresnaku terusing ati..
[02:47.54]Kembang cipir,
[02:49.78]mekare yen wayah sore..
[02:54.96]Tiwas dipikir,
[02:57.74]jebul ono sing nduwe..
[03:02.60]Godhong waru,
[03:05.10]tibane ning pinggir-pinggir kali..
[03:09.95]Atiku rindu,
[03:13.12]setengah mati..
[03:18.10]Kembang cipir,
[03:19.97]mekare yen wayah sore..
[03:25.11]Tiwas dipikir,
[03:27.80]jebul ono sing nduwe..
[03:32.84]Godhong waru,
[03:35.14]tibane ning pinggir-pinggir kali..
[03:40.61]Atiku rindu,
[03:43.10]setengah mati..
[03:47.89]
———–
Preview: