Angenteni

Versi: Huma Aglies

Aku ngenteni tekamu,
Koyo ngenteni mudhune wahyu..
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
Duh kusumo pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji,
Duh kangmas siro wong merak ati..
Amung siro dadi ati rino wengi,
Aku tansah angenteni..

Mugo-mugo tetepo tansah sumanding,
Dadio ganti duh wong bagus lencir kuning..

Kledang-kledang kae teko,
Pranyoto janjine datan cidro..
Gelang alit welut wiso seupomo,
Ojo lali kalih kulo..

reff:
Aku ngenteni tekamu,
Koyo ngenteni mudhune wahyu..
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
Duh kusumo pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji,
Duh kangmas siro wong merak ati..
Amung siro dadi ati rino wengi,
Aku tansah angenteni..

Mugo-mugo tetepo tansah sumanding,
Dadio ganti duh wong bagus lencir kuning..

Kledang-kledang kae teko,
Pranyoto janjine datan cidro..
Gelang alit welut wiso seupomo,
Ojo lali kalih kulo..

Lorone Ati

“Lorone Ati” Versi Huma Aglies

Sak tenane aku tresno kowe,
Tak rewangi korban jiwo rogo,
Nanging isih kurang trimo..

Njaluk opo tak turuti,
Kowe malah ngelewo..
Sak unimu aku ora bakal cidro,
Bebasan nyowoku tak elungno..

Opo pancen iki lelakonku,
Yen kowe dudu jodohku..
Perpisahan iki kang tinemu,
Aku mung ndungo mulyo uripmu..

Upomo kowe dadi duwekku,
Tak gowo mati tresnamu..
Nanging gusti ra ngeparengake,
Yo mung cukup semene wae..

Nganti tuwo jenengmu tetep ono ning dodo,
Snajan saikine kowe keno gudho..
Loro ati iki sing tak tompo..

reff:
Sak tenane aku tresno kowe,
Tak rewangi korban jiwo rogo,
Nanging isih kurang trimo..

Njaluk opo tak turuti,
Kowe malah ngelewo..
Sak unimu aku ora bakal cidro,
Bebasan nyowoku tak elungno..

Opo pancen iki lelakonku,
Yen kowe dudu jodohku..
Perpisahan iki kang tinemu,
Aku mung ndungo mulyo uripmu..

Upomo kowe dadi duwekku,
Tak gowo mati tresnamu..
Nanging gusti ra ngeparengake,
Yo mung cukup semene wae..

Nganti tuwo jenengmu tetep ono ning dodo,
Snajan saikine kowe keno gudho..
Loro ati iki sing tak tompo..

12