Angenteni

Huma-Aglies_3
Versi: Huma Aglies

Aku ngenteni tekamu,
Koyo ngenteni mudhune wahyu..
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
Duh kusumo pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji,
Duh kangmas siro wong merak ati..
Amung siro dadi ati rino wengi,
Aku tansah angenteni..

Mugo-mugo tetepo tansah sumanding,
Dadio ganti duh wong bagus lencir kuning..

Kledang-kledang kae teko,
Pranyoto janjine datan cidro..
Gelang alit welut wiso seupomo,
Ojo lali kalih kulo..

reff:
Aku ngenteni tekamu,
Koyo ngenteni mudhune wahyu..
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
Duh kusumo pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji,
Duh kangmas siro wong merak ati..
Amung siro dadi ati rino wengi,
Aku tansah angenteni..

Mugo-mugo tetepo tansah sumanding,
Dadio ganti duh wong bagus lencir kuning..

Kledang-kledang kae teko,
Pranyoto janjine datan cidro..
Gelang alit welut wiso seupomo,
Ojo lali kalih kulo..
——————
[ver: lyrics]
[id: pznlnzch]
[ar: Huma Aglies]
[ti: Angenteni]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[00:00.06]Angenteni
[00:00.06]by: Huma Aglies
[00:24.06]
[00:26.76]>>>
[00:27.76]>>
[00:28.76]>
[00:29.76]Aku ngenteni tekamu,
[00:35.16]Koyo ngenteni mudhune wahyu..
[00:42.45]Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
[00:49.10]Duh kusumo pepujanku..
[00:58.38]Tak jaluk jo cidro janji,
[01:03.66]Duh kangmas siro wong merak ati..
[01:10.95]Amung siro dadi ati rino wengi,
[01:17.50]Aku tansah angenteni..
[01:27.83]
[01:30.63]Mugo-mugo
[01:37.28]tetepo tansah sumanding,
[01:48.67]Dadio ganti
[01:57.87]duh wong bagus lencir kuning..
[02:07.14]
[02:14.78]Kledang-kledang kae teko,
[02:22.21]Pranyoto janjine datan cidro..
[02:32.79]Gelang alit welut wiso seupomo,
[02:42.23]Ojo lali kalih kulo..
[02:52.62]
[03:24.00]>>>
[03:25.00]>>
[03:26.00]>
[03:27.00]Aku ngenteni tekamu,
[03:33.50]Koyo ngenteni mudhune wahyu..
[03:43.64]Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
[03:54.09]Duh kusumo pepujanku..
[04:06.47]Tak jaluk jo cidro janji,
[04:14.44]Duh kangmas siro wong merak ati..
[04:24.33]Amung siro dadi ati rino wengi,
[04:33.41]Aku tansah angenteni..
[04:43.93]
[04:47.35]Mugo-mugo
[04:52.33]tetepo tansah sumanding,
[05:05.27]Dadio ganti
[05:12.99]duh wong bagus lencir kuning..
[05:24.05]
[05:30.05]Kledang-kledang kae teko,
[05:38.36]Pranyoto janjine datan cidro..
[05:48.63]Gelang alit welut wiso seupomo,
[05:58.08]Ojo lali kalih kulo..
[06:11.08]
————–
Preview:

Advertisements

Lorone Ati

Huma-Aglies
Versi : Huma Aglies

Sak tenane aku tresno kowe,
Tak rewangi korban jiwo rogo,
Nanging isih kurang trimo..

Njaluk opo tak turuti,
Kowe malah ngelewo..
Sak unimu aku ora bakal cidro,
Bebasan nyowoku tak elungno..

Opo pancen iki lelakonku,
Yen kowe dudu jodohku..
Perpisahan iki kang tinemu,
Aku mung ndungo mulyo uripmu..

Upomo kowe dadi duwekku,
Tak gowo mati tresnamu..
Nanging gusti ra ngeparengake,
Yo mung cukup semene wae..

Nganti tuwo jenengmu tetep ono ning dodo,
Snajan saikine kowe keno gudho..
Loro ati iki sing tak tompo..

reff:
Sak tenane aku tresno kowe,
Tak rewangi korban jiwo rogo,
Nanging isih kurang trimo..

Njaluk opo tak turuti,
Kowe malah ngelewo..
Sak unimu aku ora bakal cidro,
Bebasan nyowoku tak elungno..

Opo pancen iki lelakonku,
Yen kowe dudu jodohku..
Perpisahan iki kang tinemu,
Aku mung ndungo mulyo uripmu..

Upomo kowe dadi duwekku,
Tak gowo mati tresnamu..
Nanging gusti ra ngeparengake,
Yo mung cukup semene wae..

Nganti tuwo jenengmu tetep ono ning dodo,
Snajan saikine kowe keno gudho..
Loro ati iki sing tak tompo..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Huma Aglies]
[ti: Lorone Ati]
[al: Campursari Jaranan]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[id: qbskbacq]
[00:01.03]Lorone Ati – Huma Aglies
[00:38.03]
[00:41.03]>>>
[00:42.03]>>
[00:43.03]>
[00:44.03]Sak tenane
[00:49.90]aku tresno kowe,
[00:59.03]Tak rewangi
[01:02.84]korban jiwo rogo,
[01:08.15]Nanging isih
[01:12.98]kurang trimo..
[01:18.35]Njaluk opo
[01:24.18]tak turuti,
[01:28.15]Kowe malah
[01:30.27]ngelewo..
[01:33.26]Sak unimu
[01:36.38]aku ora bakal cidro,
[01:41.48]Bebasan nyowoku
[01:44.72]tak elungno..
[01:49.89]Opo pancen iki
[01:54.67]lelakonku,
[01:59.26]Yen kowe
[02:02.25]dudu jodohku..
[02:07.04]Perpisahan iki
[02:11.84]kang tinemu,
[02:16.41]Aku mung ndungo
[02:20.31]mulyo uripmu..
[02:25.76]Upomo kowe
[02:28.08]dadi duwekku,
[02:33.10]Tak gowo
[02:35.24]mati tresnamu..
[02:40.62]Nanging gusti
[02:44.85]ra ngeparengake,
[02:49.28]Yo mung cukup
[02:52.69]semene wae..
[02:57.80]Nganti tuwo
[03:06.99]jenengmu tetep
[03:10.85]ono ning dodo,
[03:15.25]Snajan saikine
[03:19.68]kowe keno gudho..
[03:25.18]Loro ati iki
[03:28.88]sing tak tompo..
[03:35.13]Sak tenane
[03:40.83]aku tresno kowe,
[03:48.43]Tak rewangi
[03:52.65]korban jiwo rogo,
[03:56.64]Nanging isih
[04:01.72]kurang trimo..
[04:05.95]Njaluk opo
[04:13.10]tak turuti,
[04:15.50]Kowe malah
[04:18.35]ngelewo..
[04:20.85]Sak unimu
[04:24.62]aku ora bakal cidro,
[04:29.60]Bebasan nyowoku
[04:33.83]tak elungno..
[04:38.80]Opo pancen
[04:43.42]iki lelakonku,
[04:47.05]Yen kowe
[04:50.50]dudu jodohku..
[04:54.24]Perpisahan iki
[04:59.77]kang tinemu,
[05:02.92]Aku mung ndungo
[05:07.07]mulyo uripmu..
[05:11.07]Upomo kowe
[05:14.77]dadi duwekku,
[05:18.31]Tak gowo
[05:22.00]mati tresnamu..
[05:25.21]Nanging gusti
[05:29.70]ra ngeparengake,
[05:33.16]Yo mung cukup
[05:37.10]semene wae..
[05:42.01]Nganti tuwo
[05:50.54]jenengmu tetep
[05:53.96]ono ning dodo,
[05:57.32]Snajan saikine
[06:02.42]kowe keno gudho..
[06:06.31]Loro ati iki
[06:10.58]sing tak tompo..
[06:12.56]
————–
Preview:

Duh Wong Bagus

Huma-Aglies_2
Versi: Huma Aglies

Aaaaku wis natoni ati,
Aaaaku wis gawe gelo atimu..
Tulusing tresnamu tego tak blenjani,
Amergo roso iki ora soko njero ati..

Cuuukup mung semene wae,
Kaaatresnanmu marang aku..
Biso ra biso kudu mbok lalekno,
Lilakno aku dinduweni wong liyo..

reff:
Aaaaku mung biso ndedonga,
Aaaaku mung biso nglilakno..
Mergo kowe nemokke tresno,
Sing luwih apik ra koyo sing semono..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..
Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing neng uripmu..

reff:
Aaaaku mung biso ndedonga,
Aaaaku mung biso nglilakno..
Mergo kowe nemokke tresno,
Sing luwih apik ra koyo sing semono..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..
Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing neng uripmu..
Mugo mulyo sumandhing neng uripmu.. ——————
[ver: lyrics]
[id: pvilslcq]
[ar: Huma Aglies]
[ti: Duh Wong Bagus]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:01.04]Duh Wong Bagus
[00:34.04]Versi : Huma Aglies
[00:37.04]
[00:40.04]>>>
[00:41.04]>>
[00:42.04]>
[00:43.04]A~~ku wis natoni ati,
[00:49.34]A~~ku wis gawe gelo atimu..
[00:57.90]Tulusing tresnamu tego tak blenjani,
[01:04.45]Amergo roso iki ora soko njero ati..
[01:14.06]Cu~~kup mung semene wae,
[01:22.66]Ka~~tresnanmu marang aku..
[01:30.74]Biso ra biso kudu mbok lalekno,
[01:37.67]Lilakno aku dinduweni wong liyo..
[01:45.28]
[01:59.07]>>>
[02:00.07]>>
[02:01.07]>
[02:02.07]A~~ku mung biso ndedonga,
[02:09.75]A~~ku mung biso nglilakno..
[02:17.12]Mugo kowe nemokke tresno,
[02:24.32]Sing luwih apik ra koyo sing semono..
[02:34.54]Duh wong bagus apuranen aku,
[02:41.59]Wis wancine pancen tresno mung semene..
[02:48.52]Duh wong bagus wis lalekno aku,
[02:56.28]Kowe lan aku pancen dudu jodone..
[03:03.62]Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
[03:11.94]Mugo mulyo sumandhing neng uripmu..
[03:19.34]
[03:21.02]==huma aglies, duh wong bagus==
[03:32.02]
[03:34.02]>>>
[03:35.02]>>
[03:36.02]>
[03:37.02]A~~ku mung biso ndedonga,
[03:43.12]A~~ku mung biso nglilakno..
[03:51.06]Mugo kowe nemokke tresno,
[03:58.14]Sing luwih apik ra koyo sing semono..
[04:08.42]Duh wong bagus apuranen aku,
[04:15.75]Wis wancine pancen tresno mung semene..
[04:22.97]Duh wong bagus wis lalekno aku,
[04:30.47]Kowe lan aku pancen dudu jodone..
[04:37.78]Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
[04:45.94]Mugo mulyo sumandhing neng uripmu..
[04:52.51]Mugo mulyo sumandhing neng uripmu..
[05:00.82]
————–
Preview: