Kelingan (hestu)

Hestu_2
Versi: Hestu

Kelingan aku trus kelingan,
Solah bawane nggodha pikiran..
Iling jamane semono,
Gandheng renteng renteng, sasat sabendino..

Sumilir angin sore iki,
Tansah ndedowo suwunge ati..
Mung ngempet roso kangenku,
Mergo wis suwe ra nate ketemu..

Wis lali opo wis lali,
Bungah susah tau dilakoni..
Kelingan aku kelingan,
Lungguh jejer tangan remet-remetan..

Abote kok yo koyo ngene,
Kang tak tresnani ra ono kabare..
Piye nggonku ra kelingan,
Biyen janji-janji urip bebarengan..

reff:
Kelingan aku trus kelingan,
Solah bawane nggodha pikiran..
Iling jamane semono,
Gandheng renteng renteng, sasat sabendino..

Sumilir angin sore iki,
Tansah ndedowo suwunge ati..
Mung ngempet roso kangenku,
Mergo wis suwe ra nate ketemu..

Wis lali opo wis lali,
Bungah susah tau dilakoni..
Kelingan aku kelingan,
Lungguh jejer tangan remet-remetan..

Abote kok yo koyo ngene,
Kang tak tresnani ra ono kabare..
Piye nggonku ra kelingan,
Biyen janji-janji urip bebarengan…
—————-
[id: uqvwzwcq]
[ar: Hestu]
[ti: Kelingan]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:01.00]Kelingan
[00:58.00]Versi : Hestu
[01:01.00]
[01:04.00]>>>
[01:05.00]>>
[01:06.00]>
[01:07.00]Kelingan aku trus kelingan,
[01:13.13]Solah bawane nggodha pikiran..
[01:20.50]Iling jamane semono,
[01:26.23]Gandheng renteng renteng, sasat sabendino..
[01:33.65]Sumilir angin sore iki,
[01:39.48]Tansah ndedowo suwunge ati..
[01:46.43]Mung ngempet roso kangenku,
[01:52.40]Mergo wis suwe ra nate ketemu..
[01:59.75]Wis lali opo wis lali,
[02:05.89]Bungah susah tau dilakoni..
[02:12.74]Kelingan aku kelingan,
[02:19.02]Lungguh jejer tangan remet-remetan..
[02:25.72]Abote kok yo koyo ngene,
[02:31.83]Kang tak tresnani ra ono kabare..
[02:39.21]Piye nggonku ra kelingan,
[02:44.46]Biyen janji-janji urip bebarengan..
[02:52.22]
[02:55.00]==hestu, kelingan==
[03:36.00]
[03:39.00]>>>
[03:40.00]>>
[03:41.00]>
[03:42.00]Kelingan aku trus kelingan,
[03:48.36]Solah bawane nggodha pikiran..
[03:56.17]Iling jamane semono,
[04:00.87]Gandheng renteng renteng, sasat sabendino..
[04:08.72]Sumilir angin sore iki,
[04:14.77]Tansah ndedowo suwunge ati..
[04:21.81]Mung ngempet roso kangenku,
[04:27.56]Mergo wis suwe ra nate ketemu..
[04:34.81]Wis lali opo wis lali,
[04:40.54]Bungah susah tau dilakoni..
[04:47.61]Kelingan aku kelingan,
[04:53.72]Lungguh jejer tangan remet-remetan..
[05:00.17]Abote kok yo koyo ngene,
[05:06.07]Kang tak tresnani ra ono kabare..
[05:13.02]Piye nggonku ra kelingan,
[05:19.17]Biyen janji-janji urip bebarengan..
[05:31.44]
————
Preview:

Advertisements

Setengah Tuwo

Jithul Sumarji_1
Versi: Jithul Sumarji ft. Hestu

Lk:
Manis manise tebu, isih manis sliramu
Sejak dulu aku cinta padamu,
Nanging sliramu, ora ngerti karepku..

Pr:
Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
Putu siji anakku wis limo,
Aku stw, yo setengah tuwo..

LK:
Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
Pr:
Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..

Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
LK: Enake sego sate, isih enak stw
Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..

reff:
Lk:
Manis manise tebu, isih manis sliramu
Sejak dulu aku cinta padamu,
Nanging sliramu, ora ngerti karepku..

Pr:
Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
Putu siji anakku wis limo,
Aku stw, yo setengah tuwo..

LK:
Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
Pr:
Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..

Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
LK: Enake sego sate, isih enak stw
Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zzopcscq]
[ar: Jithul f. Hestu]
[ti: Setengah Tuwo]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:43]
[00:01.00]Setengah Tuwo
[00:21.00]Versi : Jithul f. Hestu
[00:24.00]
[00:27.00]>>>
[00:28.00]>>
[00:29.00]>
[00:30.00]Lk: Manis manise tebu, isih manis sliramu
[00:36.36]Lk: Sejak dulu aku cinta padamu,
[00:39.13]Lk: Nanging sliramu, ora ngerti karepku..
[00:43.39]Pr: Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
[00:49.55]Pr: Putu siji anakku wis limo,
[00:52.82]Pr: Aku stw, yo setengah tuwo..
[00:56.34]LK: Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
[01:03.44]Lk: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
[01:09.84]Pr: Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
[01:16.43]Pr: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..
[01:22.79]Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
[01:29.63]Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
[01:32.65]Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
[01:36.84]LK: Enake sego sate, isih enak stw
[01:42.42]Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
[01:45.50]Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..
[01:49.95]
[02:11.45]>>>
[02:12.45]>>
[02:13.45]>
[02:14.45]Lk: Manis manise tebu, isih manis sliramu
[02:21.43]Lk: Sejak dulu aku cinta padamu,
[02:24.50]Lk: Nanging sliramu, ora ngerti karepku..
[02:28.14]Pr: Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
[02:34.25]Pr: Putu siji anakku wis limo,
[02:37.52]Pr: Aku stw, yo setengah tuwo..
[02:40.64]LK: Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
[02:47.32]Lk: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
[02:53.28]Pr: Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
[03:00.48]Pr: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..
[03:06.60]Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
[03:13.08]Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
[03:16.16]Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
[03:19.64]LK: Enake sego sate, isih enak stw
[03:26.07]Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
[03:29.75]Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..
[03:38.62]
—————
Preview:

Ali Ali Emas Kuning

Ali Ali Emas Kuning
Ciptaan : ??
Vokal : Hestu
Produksi : Perdana Record

Ali-ali ing drijimu,
Tenane tali tresno bebasane
Emane ra biso njogo
Ning saikine uwis maleh rupo

Ali-ali emas kuning,
Wis maleh emas kuning dadi putih,
Opo pancen uwis lali
Tondo tresnaku ora diopeni

Ali-ali emas kuning,
Opo biyen sliramu ra eling
Tondo tresno ngikat janji
Yen sliramu ora bakal lali

Ali-ali emas kuning,
Ra ngiro dadi duweke wong liyo
Tego ninggalake aku
Lali sumpahmu, wis lali janjimu

reff :
kembali ke atas..ali-ali ing…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=AT_VsgFpuzI