Kelingan (hestu)

Versi: Hestu

Kelingan aku trus kelingan,
Solah bawane nggodha pikiran..
Iling jamane semono,
Gandheng renteng renteng, sasat sabendino..

Sumilir angin sore iki,
Tansah ndedowo suwunge ati..
Mung ngempet roso kangenku,
Mergo wis suwe ra nate ketemu..

Wis lali opo wis lali,
Bungah susah tau dilakoni..
Kelingan aku kelingan,
Lungguh jejer tangan remet-remetan..

Abote kok yo koyo ngene,
Kang tak tresnani ra ono kabare..
Piye nggonku ra kelingan,
Biyen janji-janji urip bebarengan..

reff:
Kelingan aku trus kelingan,
Solah bawane nggodha pikiran..
Iling jamane semono,
Gandheng renteng renteng, sasat sabendino..

Sumilir angin sore iki,
Tansah ndedowo suwunge ati..
Mung ngempet roso kangenku,
Mergo wis suwe ra nate ketemu..

Wis lali opo wis lali,
Bungah susah tau dilakoni..
Kelingan aku kelingan,
Lungguh jejer tangan remet-remetan..

Abote kok yo koyo ngene,
Kang tak tresnani ra ono kabare..
Piye nggonku ra kelingan,
Biyen janji-janji urip bebarengan…

Setengah Tuwo

Versi: Jithul Sumarji ft. Hestu

Lk:
Manis manise tebu, isih manis sliramu
Sejak dulu aku cinta padamu,
Nanging sliramu, ora ngerti karepku..

Pr:
Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
Putu siji anakku wis limo,
Aku stw, yo setengah tuwo..

LK:
Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
Pr:
Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..

Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
LK: Enake sego sate, isih enak stw
Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..

reff:
Lk:
Manis manise tebu, isih manis sliramu
Sejak dulu aku cinta padamu,
Nanging sliramu, ora ngerti karepku..

Pr:
Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
Putu siji anakku wis limo,
Aku stw, yo setengah tuwo..

LK:
Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
Pr:
Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..

Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
LK: Enake sego sate, isih enak stw
Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..

12