Nyanding Sliramu

“Nyanding Sliramu” Versi Herman feat Vita Academy

Lk:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyanding sliramu..

Pr:
Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Nyanding sliramu..

Lk:
Senadyan mung angenan,
Eling guyu eseman,
Ayun rupan sliramu..
Bingung rasane ati,
Kangen ra mari mari,
Yen durung nyanding sliramu..

Ft:
Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Sesandhingan..

reff:
Lk:
Sedino rasane,
Sewindu yen ra ketemu..
Pingine semanding,
Sampek mati dadi siji..

Ft:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyandhing sliramu..

reff:
Pr:
Bungahku krungu swaramu,
Mergo katresnane..
Mugo biso jodo,
Urip karo kowe..

Aku mung bisone ngedungo,
Mergo welas asih..
Mugo biso jodo,
Urip sampek lan matine..

Senadyan mung angenan,
Eling guyu eseman,
Bagus rupan sliramu..
Bingung rasane ati,
Kangen ra mari mari,
Yen durung nyandhing sliramu..

Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Nyandhing sliramu..

reff:
Lk:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyandhing sliramu..

Salam Teko Ndeso

Versi: Herman

Kapan riko mulih yo kakang,
Kari sing ono kabare,
Jebeng saiki wis gede,
Ngrandu tekan riko,
Ape ngalem nong bapake..

Jeruke wis ngembang yo kakang,
Hang bengen riko tanduri,
Sawah kebonan ngenteni,
Adem tangan riko,
Hang sing ono menenge..

Sun adep welas riko yo kang,
Isun kukuh ngenteni riko,
Ring sujud dalu hang sun jaluk,
Riko seger waraso..

Po riko sing kangen yo kakang,
Yo wis semene lawase,
Embuh kelendi kahanan riko,
Saikine, yo sukur muliho..

reff :
Sun adep welas riko yo kang,
Isun kukuh ngenteni riko,
Ring sujud dalu hang sun jaluk,
Riko seger waraso..

Po riko sing kangen yo kakang,
Yo wis semene lawase,
Embuh kelendi kahanan riko,
Saikine, yo sukur muliho..

12