Nyanding Sliramu

herman_vita-academy
Versi: Herman ft. Vita Academy

Lk:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyanding sliramu..

Pr:
Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Nyanding sliramu..

Lk:
Senadyan mung angenan,
Eling guyu eseman,
Ayun rupan sliramu..
Bingung rasane ati,
Kangen ra mari-mari,
Yen durung nyanding sliramu..

Ft:
Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Sesandingan..

reff:
Lk:
Sedino rasane,
Sewindu yen ra ketemu..
Pingine semanding,
Sampek mati dadi siji..

Ft:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyanding sliramu..

reff:
Pr:
Bungahku krungu swaramu,
Mergo katresnane..
Mugo biso jodo,
Urip karo kowe..

Aku mung bisone ngedungo,
Mergo welas asih..
Mugo biso jodo,
Urip sampek lan matine..

Senadyan mung angenan,
Eling guyu eseman,
Bagus rupan sliramu..
Bingung rasane ati,
Kangen ra mari-mari,
Yen durung nyanding sliramu..

Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Nyanding sliramu..

reff:
Lk:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyanding sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[id: inbuizcu]
[ar: Herman ft. Vita Academy]
[ti: Nyanding Sliramu]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:00.04]Nyanding Sliramu
[00:00.04]by: Herman ft. Vita Academy
[00:33.04]
[00:35.04]>>>
[00:36.04]>>
[00:37.04]>
[00:38.04]Lk: Urip iki rasane sintru,
[00:41.90]Lk: Tanpo sliramu..
[00:45.66]Lk: Amergo kowe sing tak anti,
[00:50.94]Lk: Nyanding sliramu..
[00:54.82]Pr: Rogo iki rasane mati,
[00:59.54]Pr: Yen tanpo sliramu..
[01:03.49]Pr: Mung kowe sing dikarep ati,
[01:09.02]Pr: Nyanding sliramu..
[01:13.46]Lk: Senadyan mung angenan,
[01:16.19]Lk: Eling guyu eseman,
[01:18.24]Lk: Ayun rupan sliramu..
[01:23.10]Lk: Bingung rasane ati,
[01:25.14]Lk: Kangen ra mari-mari,
[01:27.12]Lk: Yen durung nyanding sliramu..
[01:31.89]Ft: Rogo iki rasane mati,
[01:35.37]Ft: Yen tanpo sliramu..
[01:38.80]Ft: Mung kowe sing dikarep ati,
[01:44.66]Ft: Sesandingan..
[01:48.36]
[02:03.62]>>>
[02:04.62]>>
[02:05.62]>
[02:06.62]Lk: Sedino rasane,
[02:11.02]Lk: Sewindu yen ra ketemu..
[02:15.60]Lk: Pingine semanding,
[02:20.02]Lk: Sampek mati dadi siji..
[02:24.59]Ft: Urip iki rasane sintru,
[02:29.21]Ft: Tanpo sliramu..
[02:32.66]Ft: Amergo kowe sing tak anti,
[02:38.41]Ft: Nyanding sliramu..
[02:41.85]
[03:00.06]>
[03:01.06]Pr: Bungahku krungu swaramu,
[03:05.66]Pr: Mergo katresnane..
[03:10.07]Pr: Mugo biso jodo,
[03:14.09]Pr: Urip karo kowe..
[03:19.47]Pr: Aku mung bisone ngedungo,
[03:23.59]Pr: Mergo welas asih..
[03:28.33]Pr: Mugo biso jodo,
[03:32.03]Pr: Urip sampek lan matine..
[03:35.97]Pr: Senadyan mung angenan,
[03:38.57]Pr: Eling guyu eseman,
[03:38.57]Pr: Bagus rupan sliramu..
[03:45.77]Pr: Bingung rasane ati,
[03:48.53]Pr: Kangen ra mari-mari,
[03:50.78]Pr: Yen durung nyanding sliramu..
[03:55.43]Pr: Rogo iki rasane mati,
[03:58.06]>>>
[03:58.99]Pr: Yen tanpo sliramu..
[03:59.06]>>
[04:03.58]Pr: Mung kowe sing dikarep ati,
[04:08.48]Pr: Nyanding sliramu..
[04:11.35]
[04:30.85]>>>
[04:31.85]>>
[04:32.85]>
[04:33.85]Lk: Urip iki rasane sintru,
[04:39.47]Lk: Tanpo sliramu..
[04:43.64]Lk: Amergo kowe sing tak anti,
[04:51.12]Lk: Nyanding sliramu..
[04:58.56]
————-
Preview:

Advertisements

Salam Teko Ndeso

Ciptaan : Herman
Vokal : Herman
Produksi : ??

Kapan riko mulih yo kakang,
Kari sing ono kabare,
Jebeng saiki wis gede,
Ngrandu tekan riko,
Ape ngalem nong bapake..

Jeruke wis ngembang yo kakang,
Hang bengen riko tanduri,
Sawah kebonan ngenteni,
Adem tangan riko,
Hang sing ono menenge..

Sun adep welas riko yo kang,
Isun kukuh ngenteni riko,
Ring sujud dalu hang sun jaluk,
Riko seger waraso..

Po riko sing kangen yo kakang,
Yo wis semene lawase,
Embuh kelendi kahanan riko,
Saikine, yo sukur muliho..

reff :
Sun adep welas riko yo kang,
Isun kukuh ngenteni riko,
Ring sujud dalu hang sun jaluk,
Riko seger waraso..

Po riko sing kangen yo kakang,
Yo wis semene lawase,
Embuh kelendi kahanan riko,
Saikine, yo sukur muliho..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RqSjUa6LSp4

[ver: lyric]
[ar: Herman]
[ti: Salam Teko Ndeso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:56]
[00:01.35]Salam Teko Ndeso
[00:07.35]Versi : Herman
[00:10.35][00:43.76][01:15.53][01:46.86][02:17.40][03:20.74][03:51.18]
[00:13.35][02:49.23]@@@
[00:14.35][02:50.23]@@
[00:15.35][02:51.23]@
[00:16.13]Kapan riko mulih yo kakang,
[00:23.57]Kari sing ono kabare,
[00:31.64]Jebeng saiki wis gede,
[00:36.20]Ngrandu tekan riko,
[00:40.58]Ape ngalem nong bapake..
[00:47.90]Jeruke wis ngembang yo kakang,
[00:54.65]Hang bengen riko tanduri,
[01:01.09]Sawah kebonan ngenteni,
[01:07.90]Adem tangan riko,
[01:10.90]Hang sing ono menenge..
[01:18.85][02:52.23]Sun adep welas riko yo kang,
[01:26.23][02:59.11]Isun kukuh ngenteni riko,
[01:34.10][03:07.30]Ring sujud dalu hang sun jaluk,
[01:40.79][03:14.98]Riko seger waraso..
[01:49.54][03:22.92]Po riko sing kangen yo kakang,
[01:56.98][03:30.17]Yo wis semene lawase,
[02:04.86][03:37.99]Embuh kelendi kahanan riko,
[02:10.11][03:43.99]Saikine, yo sukur muliho..

Kangen Sliramu (herman)


Versi: Herman

Adoh paranku koyo layangan pedhot,
Ngupoyo sandang pangan sabendinane..
Aduh bopo biyung ra ono kabare,
Ati kangen marang katresnane ibu..

Aduh bopo kulo nyuwun pangaksumo,
Sageto waluyo rinten ndalu..
Ojo lali karo anakmu sing adoh..
Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..

reff:
Aduh bopo kulo nyuwun pangaksumo,
Sageto waluyo rinten ndalu..
Ojo lali karo anakmu sing adoh,
Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..
Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ulclsici]
[ar: Herman]
[ti: Kangen Sliramu]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:23]
[00:00.04]Kangen Sliramu
[00:00.04]by: Herman
[00:19.04]
[00:21.04]>>>
[00:22.04]>>
[00:23.04]>
[00:24.04]Adoh paranku koyo layangan pedhot,
[00:33.24]Ngupoyo sandang pangan sabendinane..
[00:46.72]Aduh bopo biyung ra ono kabare,
[00:58.39]Ati kangen marang katresnane ibu..
[01:09.69]
[01:12.08]Aduh bopo kulo nyuwun pangaksumo,
[01:21.06]Sageto waluyo rinten ndalu..
[01:35.03]Ojo lali karo anakmu sing adoh..
[01:46.34]Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..
[01:57.21]
[02:44.70]>>>
[02:45.70]>>
[02:46.70]>
[02:47.70]Aduh bopo kulo nyuwun pangaksumo,
[02:57.76]Sageto waluyo rinten ndalu..
[03:10.62]Ojo lali karo anakmu sing adoh,
[03:22.05]Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..
[03:33.97]Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..
[03:44.90]
————–
Preview: