Poro Pini Sepuh

Versi: Herman Kromosono

Poro pini sepuh songko tanah njowo,
Mestine ijik ono siji loro..
Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..

Saikine nyoto akeh prayate,
Mbangun negarane negoro suriname..
Neng plosok-plosok akeh wargane,
Podo mbudidoyo negarane..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..

reff:
Poro pini sepuh songko tanah njowo,
Mestine ijik ono siji loro..
Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..

Saikine nyoto akeh prayate,
Mbangun negarane negoro suriname..
Neng plosok-plosok akeh wargane,
Podo mbudidoyo negarane..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..
Mestine kabudayane podo dijogo..

Matur Nuwun

Versi: Herman Kromosono

Sak kabehe podho elingo,
Nyuwun sewu sak podho-podho..
Sembah nyuwun sing tak atur,
Gadhah niat sing wis kepungkur..

Mugo-mugo biso ketompo,
Puji sukur pujiku selameto..
Pandongan kito kulo matur nuwun,
Kesalahanku sing wis kelakon..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh rejekine..

reff:
Sak kabehe podho elingo,
Nyuwun sewu sak podho-podho..
Sembah nyuwun sing tak atur,
Gadhah niat sing wis kepungkur..

Mugo-mugo biso ketompo,
Puji sukur pujiku selameto..
Pandongan kito kulo matur nuwun,
Kesalahanku sing wis kelakon..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh rejekine..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh ganjare..

12