Poro Pini Sepuh


Versi: Herman Kromosono

Poro pini sepuh songko tanah njowo,
Mestine ijik ono siji loro..
Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..

Saikine nyoto akeh prayate,
Mbangun negarane negoro suriname..
Neng plosok-plosok akeh wargane,
Podo mbudidoyo negarane..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..

reff:
Poro pini sepuh songko tanah njowo,
Mestine ijik ono siji loro..
Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..

Saikine nyoto akeh prayate,
Mbangun negarane negoro suriname..
Neng plosok-plosok akeh wargane,
Podo mbudidoyo negarane..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..
Mestine kabudayane podo dijogo..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Herman Kromosono]
[ti: Poro Pini Sepuh]
[al: Pop Jawa ]
[by: yanilipatro]
[length: 04:18]
[id: abnkvnci]
[00:00.04]Poro Pini Sepuh
[00:00.04]by: Herman Kromosono
[00:11.04]
[00:13.04]>>>
[00:14.04]>>
[00:15.04]>
[00:16.04]Poro pini sepuh songko tanah njowo,
[00:23.52]Mestine ijik ono siji loro..
[00:29.36]Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
[00:36.87]Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..
[00:44.04]
[00:47.05]Saikine nyoto akeh prayate,
[00:55.37]Mbangun negarane negoro suriname..
[01:02.09]Neng plosok-plosok akeh wargane,
[01:07.92]Podo mbudidoyo negarane..
[01:16.59]
[01:16.77]Gotong royong podo diterusake,
[01:22.52]Tulung titulung podo dibangunake..
[01:29.72]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[01:37.87]Mestine kabudayane podo disonggo..
[01:44.89]
[01:58.01]>>>
[01:59.01]>>
[02:00.01]>
[02:01.01]Poro pini sepuh songko tanah njowo,
[02:08.49]Mestine ijik ono siji loro..
[02:15.29]Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
[02:21.78]Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..
[02:29.43]
[02:32.08]Saikine nyoto akeh prayate,
[02:39.81]Mbangun negarane negoro suriname..
[02:47.23]Neng plosok-plosok akeh wargane,
[02:53.22]Podo mbudidoyo negarane..
[03:00.52]
[03:02.08]Gotong royong podo diterusake,
[03:07.70]Tulung titulung podo dibangunake..
[03:15.62]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[03:22.80]Mestine kabudayane podo disonggo..
[03:29.35]
[03:31.85]Gotong royong podo diterusake,
[03:37.76]Tulung titulung podo dibangunake..
[03:45.06]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[03:52.30]Mestine kabudayane podo disonggo..
[03:59.23]Mestine kabudayane podo dijogo..
[04:07.32]
————-
Preview:

Advertisements

Matur Nuwun


Versi: Herman Kromosono

Sak kabehe podho elingo,
Nyuwun sewu sak podho-podho..
Sembah nyuwun sing tak atur,
Gadhah niat sing wis kepungkur..

Mugo-mugo biso ketompo,
Puji sukur pujiku selameto..
Pandongan kito kulo matur nuwun,
Kesalahanku sing wis kelakon..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh rejekine..

reff:
Sak kabehe podho elingo,
Nyuwun sewu sak podho-podho..
Sembah nyuwun sing tak atur,
Gadhah niat sing wis kepungkur..

Mugo-mugo biso ketompo,
Puji sukur pujiku selameto..
Pandongan kito kulo matur nuwun,
Kesalahanku sing wis kelakon..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh rejekine..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh ganjare..
———————
[ver: lyrics]
[id: knawcvci]
[ar: Herman Kromosono]
[ti: Matur Nuwun]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:36]
[00:00.04]Matur Nuwun
[00:00.04]by: Herman Kromosono
[00:24.04]
[00:26.04]>>>
[00:27.04]>>
[00:28.04]>
[00:29.04]Sak kabehe podho elingo,
[00:35.99]Nyuwun sewu sak podho-podho..
[00:43.02]Sembah nyuwun sing tak atur,
[00:50.92]Gadhah niat sing wis kepungkur..
[00:59.12]
[01:00.14]Mugo-mugo biso ketompo,
[01:05.53]Puji sukur pujiku selameto..
[01:13.66]Pandongan kito kulo matur nuwun,
[01:20.78]Kesalahanku sing wis kelakon..
[01:28.13]
[01:30.36]Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
[01:37.73]Matur kesuwun karo sak kabehe..
[01:45.36]Urip rukun lan sak podho-podho,
[01:52.11]Tak suwun waras lan akeh rejekine..
[01:59.14]
[02:27.08]>>>
[02:28.08]>>
[02:29.08]>
[02:30.08]Sak kabehe podho elingo,
[02:36.66]Nyuwun sewu sak podho-podho..
[02:43.86]Sembah nyuwun sing tak atur,
[02:51.38]Gadhah niat sing wis kepungkur..
[02:58.33]
[02:59.26]Mugo-mugo biso ketompo,
[03:05.79]Puji sukur pujiku selameto..
[03:13.79]Pandongan kito kulo matur nuwun,
[03:21.00]Kesalahanku sing wis kelakon..
[03:28.26]
[03:30.51]Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
[03:37.77]Matur kesuwun karo sak kabehe..
[03:45.59]Urip rukun lan sak podho-podho,
[03:52.23]Tak suwun waras lan akeh rejekine..
[03:59.59]
[04:01.52]Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
[04:08.15]Matur kesuwun karo sak kabehe..
[04:15.73]Urip rukun lan sak podho-podho,
[04:22.69]Tak suwun waras lan akeh ganjare..
[04:30.82]
—————-
Preview:

Kadung Wis Kadung


Versi: Herman Kromosono

Bareng wis kadhung tekan kene,
Mesakne badan disengkak’ake..
Kepekso kekapusan wergo negarane,
Soponyono uripe ono begjane..

Kadhung wis kadhung tekan kene,
Runtang runtung kabeh podo rukun..
Keparingan songko moho esun,
Lembah manah sabar lan rukun..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..

reff:
Bareng wis kadhung tekan kene,
Mesakne badan disengkak’ake..
Kepekso kekapusan wergo negarane,
Soponyono uripe ono begjane..

Kadhung wis kadhung tekan kene,
Runtang runtung kabeh podo rukun..
Keparingan songko moho esun,
Lembah manah sabar lan rukun..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh-kabeh podho sembodho..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hhsvskci]
[ar: Herman Kromosono]
[ti: Kadung Wis Kadung]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:34]
[00:00.02]Kadung Wis Kadung
[00:00.02]by: Herman Kromosono
[00:12.02]
[00:14.02]>>>
[00:15.02]>>
[00:16.02]>
[00:17.02]Bareng wis kadhung tekan kene,
[00:24.27]Mesakne badan disengkak’ake..
[00:30.59]Kepekso kekapusan wergo negarane,
[00:39.35]Soponyono uripe ono begjane..
[00:44.98]
[00:52.65]Kadhung wis kadhung tekan kene,
[00:59.41]Runtang runtung kabeh podo rukun..
[01:06.85]Keparingan songko moho esun,
[01:15.04]Lembah manah sabar lan rukun..
[01:21.21]Ngambah bumi pasang podo makaryo,
[01:27.99]Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
[01:36.21]Romo lan biyung uwis ora ono,
[01:43.87]Anak putu kabeh podho sembodho..
[01:50.83]
[02:05.04]>>>
[02:06.04]>>
[02:07.04]>
[02:08.04]Bareng wis kadhung tekan kene,
[02:14.69]Mesakne badan disengkak’ake..
[02:22.09]Kepekso kekapusan wergo negarane,
[02:29.98]Soponyono uripe ono begjane..
[02:36.19]
[02:43.36]Kadhung wis kadhung tekan kene,
[02:50.00]Runtang runtung kabeh podo rukun..
[02:57.34]Keparingan songko moho esun,
[03:05.35]Lembah manah sabar lan rukun..
[03:12.43]Ngambah bumi pasang podo makaryo,
[03:19.32]Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
[03:26.59]Romo lan biyung uwis ora ono,
[03:34.66]Anak putu kabeh podho sembodho..
[03:41.25]Ngambah bumi pasang podo makaryo,
[03:48.97]Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
[03:56.23]Romo lan biyung uwis ora ono,
[04:04.24]Anak putu kabeh podho sembodho..
[04:10.89]Romo lan biyung uwis ora ono,
[04:19.09]Anak putu kabeh-kabeh podho sembodho..
[04:25.48]
—————
Preview: