Kadung Wis Kadung


Versi: Herman Kromosono

Bareng wis kadhung tekan kene,
Mesakne badan disengkak’ake..
Kepekso kekapusan wergo negarane,
Soponyono uripe ono begjane..

Kadhung wis kadhung tekan kene,
Runtang runtung kabeh podo rukun..
Keparingan songko moho esun,
Lembah manah sabar lan rukun..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodo..

reff:
Bareng wis kadhung tekan kene,
Mesakne badan disengkak’ake..
Kepekso kekapusan wergo negarane,
Soponyono uripe ono begjane..

Kadhung wis kadhung tekan kene,
Runtang runtung kabeh podo rukun..
Keparingan songko moho esun,
Lembah manah sabar lan rukun..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh-kabeh podho sembodo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.