Kadung Wis Kadung

Versi: Herman Kromosono
Bareng wis kadhung tekan kene,
Mesakne badan disengkak’ake..
Kepekso kekapusan wergo negarane,
Soponyono uripe ono begjane..
Kadhung wis kadhung tekan kene,
Runtang runtung kabeh podo rukun..
Keparingan songko moho esun,
Lembah manah sabar lan rukun..
Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..
reff:
Bareng wis kadhung tekan kene,
Mesakne badan disengkak’ake..
Kepekso kekapusan wergo negarane,
Soponyono uripe ono begjane..
Kadhung wis kadhung tekan kene,
Runtang runtung kabeh podo rukun..
Keparingan songko moho esun,
Lembah manah sabar lan rukun..
Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..
Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh-kabeh podho sembodho..