Percoyoo

Percoyoo
Ciptaan : Hendro SR
Vokal : Hendro SR
Produksi : Genada Records

Enengopo…, enengopo sliramu tansah takon
Opo tresnaku isih ono ing atiku
Enengopo…, enengopo sliramu ra percoyo
Opo sing wis tak tatakke ning sliramu

Atiku isih tetep koyo mbiyen
Ora bakal owah, nganti akhiring jagat
Ojo meneh, ono roso ragu
Tresnaku suci yo mung kanggo sliramu

Percoyo-o kasih, percoyo-o kasihku
Ing atiku…, yo mung ono sliramu
Percoyo-o sayang, percoyo-o sayangku
Aku tansah ohh, arep ono ing sandhingmu, selawase….
Selawase, arep ono ing sandhingmu selawase…

reff :

Atiku isih tetep koyo mbiyen
Ora bakal owah, nganti akhiring jagat
Ojo meneh, ono roso ragu
Tresnaku suci yo mung kanggo sliramu

Percoyo-o kasih, percoyo-o kasihku
Ing atiku…, yo mung ono sliramu
Percoyo-o sayang, percoyo-o sayangku
Aku tansah ohh, arep ono ing sandhingmu, selawase….
Selawase, arep ono ing sandhingmu selawase…
Selawase….

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DRzf0Bd_xU0

Advertisements

Ngalemboro

Kr. Ngalemboro
Ciptaan : Hendro SR
Vokal : Hendro SR
Produksi : Genada Records

Lilakno aku lungo nglemboro
Urip ning negoro liyo
Dongakno aku krasan kerjo ing kono
Biso ngirim duit kanggo kluargo

Ora usah mikirke awakku iki
Gusti bakal tansah angayomi
Openono anak kito karo sak tulusing ati
Margo anak kuwi titipan illahi

reff :

Ora usah nangis, bojoku sing tak tresnani
Usapen eluhmu sing netes kuwi
Kangmas arep lungo, ngupoyo upo
Mugo-mugo besok biso urip mulyo

reff :

Selamat tinggal duhai kekasih
Kakang akan pergi jauh
Asuhlah anak kita dengan sepenuh hati
Karna anak itu titipan illahi

Jangan menangis, duhai sayangku
Hapuslah air matamu kasih
kakang kan pergi, demi hari depan nanti
Semoga tuhan slalu merestui
Semoga tuhan slalu merestui

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=rU5nQpwmFjs

Kepingin Rabi

Versi: Hendro SR ft Ami DS

Lk :
Enak tenan yo dik yo, pancen enak tenan
Enak tenan kue srabine,
Kue srabi dipangan ing wayah esuk
Aku wani amargo kowe ngesuk-esuk

Pr :
Gandem tenan yo mas yo, pancen gandem tenan
Gandem tenan lemper ketane
Lemper ketan dipangan ning tengah jogan
Dasar awak seger, aku malah ketagihan

LK :
Kue srabi yo dik yo, enak rasane
Senajan enak rasane, ning murah regane
Kepingin rabi yo dik yo, wedi nglamare
Yen ditampik, iso dadi kembang lambe

Pr :
Kue srabi yo mas yo, gampang gawene
Senajan gampang gawene, ning enak rasane
Ngerti ngene rabi yo mas yo,gampang carane
Duwe gawean, ojo lali tanggung-jawabe

reff :
kembali ke atas..enak tenan yo…
————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=op6hidQh18g

Tak Lilakke

Kr. Tak Lilakke
Ciptaan : Hendro SR
Vokal : Hendro SR
Produksi : Genada Records

Sedih…, ibo sedih ning atiku
Sakwise, kowe ninggalke awakku
Tanpo mbok kek’i ngerti, alesan sing sak benere
Nganti aku ra ngerti, Opo sing wis mbok lakoni

Perih…, pancen perih ati iki
Nanging ra ono gunane, tak getuni
Amargo aku wis ngerti, maknane urip iki
Yen tresno, durung mesti bakal nduweni

Tak lilakke, kowe lungo
Bareng karo tresnamu
Lalekno wae, sing wis klakon
Karo awak’e dewe

Jarno wae, aku urip ijen
Tanpo sliramu…
Aku bakal biso, nompo kabeh
Kasunyatane urip iki

reff :

Perih…, pancen perih ati iki
Nanging ra ono gunane, tak getuni
Amargo aku wis ngerti, maknane urip iki
Yen tresno, durung mesti bakal nduweni

Tak lilakke, kowe lungo
Bareng karo tresnamu
Lalekno wae, sing wis klakon
Karo awak’e dewe

Jarno wae, aku urip ijen
Tanpo sliramu…
Aku bakal biso, nompo kabeh
Kasunyatane urip iki

Aku bakal biso, nompo kabeh
Kasunyatane urip iki

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=NX4Fcp6rpp4

Nandang Wuyung

Nandhang Wuyung
Ciptaan : Hendro SR
Vokal : Hendro SR
Produksi : Genada Records

Koyo ngene, rasane yen lagi nandhang wuyung
Koyo wong mendem gadhung
Wira-wiri ngalor-ngidul,karo kalung sarung
Koyo wong lagi bingung

Kepingining atiku, tansah biso ketemu
Karo gadis pujaanku
Rino lan wengi, aku ora biso turu
Tansah mikirke kowe cah ayu

reff :

Aku ora ngerti, piye rasaning atimu
Opo yo seneng karo aku
Tresnoku mung siji, yo mung kanggo sliramu
Aku bakal setyo satuhu

Aduh…, aduh biyung
Coba takokno, opo de’e seneng karo aku
Aduh…, aduh bopo
Kancanono aku ora biso turu

reff :
kembali ke atas..koyo ngene, rasane…

Kancanono aku ora biso turu
Kancanono aku ora biso turu
Kancanono aku ora biso turu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wJzecNkIKBw

Legawaning Ati

Legawaning Ati
Ciptaan : Hendro SR
Vokal : Hendro SR
Produksi : Genada Records

Dino…, dino tak lewati
Karo roso sedih lan kuciwaning ati
Aku wis ngerti, kowe selingkuh karo deweke
Mbok nodai tresnaku sing suci iki

Kabeh upoyo wis tak coba
Supoyo tresnaku tresanmu tetep nyawiji
Nanging kowe, pilih ninggalke awakku
Senajan abot aku lilo, ngeculke awakmu

Selamat jalan, selamat berpisah
Tresnaku cukup sak mene
Semua yang lalu, biarlah berlalu
Kita buka, lembaran baru

Ora usah mikirke awakku
Aku bakal biso ngadepi
Kabeh pacobaning urip, sing teko ning ngarepku
Tak adepi karo legawaning ati

reff :
Kabeh upoyo wis tak coba
Supoyo tresnaku tresanmu tetep nyawiji
Nanging kowe, pilih ninggalke awakku
Senajan abot aku lilo, ngeculke awakmu

Selamat jalan, selamat berpisah
Tresnaku cukup sak mene
Semua yang lalu, biarlah berlalu
Kita buka, lembaran baru

Ora usah mikirke awakku
Aku bakal biso ngadepi
Kabeh pacobaning urip, sing teko ning ngarepku
Tak adepi karo legawaning ati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SzHe23a3WnM

Kapok Tenan

Versi: Hendro SR ft. Ami DS

Pr :
Jam limo esuk mas, kok sampean lagi kondur
Menyang endi wae mas, coba jawaben sing jujur
Tak enteni, nganti tengah wengi
Turu ijen, ora ono sing ngancani

Lk :
Ngapuranen dik, aku ora sempat ngabari
Pulsaku entek dik, lan hpku mati
Wis tak coba dik, berkali-kali
Ora nyambung, lha kok malah aku diseneni

Pr :
Sak tenane mas, sampean lungo menyang endi
Mulihmu esuk mas, kok ambune wangi
Klambi lecet, rambutmu modhal-madhul
Langsung wae, yen lungo karo mbak ani

Lk :
OJo sembrono dik, ojo sujono
Yen buktine yo dik, buktine durung ono
Aku lungo dik, ngupoyo upo
Kerjo lembur kanggo nutup butuhing dapur

Pr :
Ora percoyo mas, aku ra percoyo
Yen lungamu mas, ngupoyo upo
Ora percoyo mas, aku ra percoyo
Kondho kerjo lembur, lha kok malah kerjo ning kasur

reff :
Lk :
Yen mengkono dik, luwih becik aku ngakoni
Sak benere dik, mbak ani wis tak nikahi
Maaf yo dik, wis gawe gelaning ati
Aku wis kapok, ora bakal tak baleni

Pr :
Ora percoyo mas, aku ra percoyo
Wis kaping piro kangmas, sampean gawe cidro
Aku ra tahan mas, aku ra trimo
Luwih becik olihno aku nang nggone wong tuwo

Lk :
Njaluk ngapuro dik, aku njaluk ngapuro
Aku wis ngaku yo dik,aku uwis bloko
Njaluk ngapuro dik, aku njaluk ngapuro
Aku kapok tenan, aku janji bakal setyo
————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=235Dc6B0UH4