Percoyoo

Versi: Hendro SR

Enengopo…, enengopo sliramu tansah takon
Opo tresnaku isih ono ing atiku
Enengopo…, enengopo sliramu ra percoyo
Opo sing wis tak tatakke ning sliramu

Atiku isih tetep koyo mbiyen
Ora bakal owah, nganti akhiring jagat
Ojo meneh, ono roso ragu
Tresnaku suci yo mung kanggo sliramu

Percoyo-o kasih, percoyo-o kasihku
Ing atiku…, yo mung ono sliramu
Percoyo-o sayang, percoyo-o sayangku
Aku tansah ohh, arep ono ing sandhingmu, selawase….
Selawase, arep ono ing sandhingmu selawase…

reff :
Atiku isih tetep koyo mbiyen
Ora bakal owah, nganti akhiring jagat
Ojo meneh, ono roso ragu
Tresnaku suci yo mung kanggo sliramu

Percoyo-o kasih, percoyo-o kasihku
Ing atiku…, yo mung ono sliramu
Percoyo-o sayang, percoyo-o sayangku
Aku tansah ohh, arep ono ing sandhingmu, selawase….
Selawase, arep ono ing sandhingmu selawase…
Selawase….

Ngalemboro

Versi: Hendro SR

Lilakno aku lungo nglemboro
Urip ning negoro liyo
Dongakno aku krasan kerjo ing kono
Biso ngirim duit kanggo kluargo

Ora usah mikirke awakku iki
Gusti bakal tansah angayomi
Openono anak kito karo sak tulusing ati
Margo anak kuwi titipan illahi

reff :
Ora usah nangis, bojoku sing tak tresnani
Usapen eluhmu sing netes kuwi
Kangmas arep lungo, ngupoyo upo
Mugo-mugo besok biso urip mulyo

reff :
Selamat tinggal duhai kekasih
Kakang akan pergi jauh
Asuhlah anak kita dengan sepenuh hati
Karna anak itu titipan illahi

Jangan menangis, duhai sayangku
Hapuslah air matamu kasih
kakang kan pergi, demi hari depan nanti
Semoga tuhan slalu merestui
Semoga tuhan slalu merestui

1234