Rekasane

Hendrik-Mentokarijo
Versi: Hendrik Mentokarijo

Rekasane yen dadi wong ora nduwe,
Mrono-mrene sajak’e koyo diece..
Yen ditari sopo gelem tibo rekoso uripe,
Pancen nyoto uripe wong dewe-dewe..

Ora trimo arep gugat karo sopo,
Tiwas rekoso cetho yen kados rupo ..
Kari piye usahane,
Ora mung pasrah sumendhe,
Bejo cikolo ono awakmu dewe..

Mulo becik’e eling lan waspodo,
Ugo tepung lan budidoyo..
Yen to nggampangke rugi pikolehe,
Tembe mburine..

Poro mudho ojo nganti dho sembrono,
Mbesuk bakale ngganti sing uwis tuwo..
Supoyo cukup elmune kanggo noto negarane,
Biso roto adil makmur sak lawase..

reff:
Kari piye usahane,
Ora mung pasrah sumendhe,
Bejo cikolo ono awak’e dewe..

Mulo becik’e eling lan waspodo,
Ugo tepung lan budidoyo..
Yen to nggampangke rugi pikolehe,
Tembe mburine..

Poro konco ojo nganti dho sembrono,
Mbesuk bakale ngganti sing uwis tuwo..
Supoyo cukup elmune kanggo noto negarane,
Biso roto adil makmur sak lawase..

Supoyo cukup elmune kanggo noto suriname,
Biso roto adil makmur sak lawase..
——————
[ver: lyrics]
[id: ppwhlwch]
[ar: Hendrik Mentokarijo]
[ti: Rekasane]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:48]
[00:00.08]Rekasane
[00:00.08]by: Hendrik Mentokarijo
[00:20.08]
[00:22.08]>>>
[00:23.08]>>
[00:24.08]>
[00:25.08]Rekasane yen dadi wong ora nduwe,
[00:31.08]Mrono-mrene sajak’e koyo diece..
[00:36.77]Yen ditari sopo gelem tibo rekoso uripe,
[00:44.08]Pancen nyoto uripe wong dewe-dewe..
[00:49.14]
[00:51.09]Ora trimo arep gugat karo sopo,
[00:56.34]Tiwas rekoso cetho yen kados rupo ..
[01:03.46]Kari piye usahane,
[01:06.72]Ora mung pasrah sumendhe,
[01:09.84]Bejo cikolo ono awakmu dewe..
[01:14.83]
[01:16.77]Mulo becik’e eling lan waspodo,
[01:22.89]Ugo tepung lan budidoyo..
[01:29.09]Yen to nggampangke rugi pikolehe,
[01:35.59]Tembe mburine..
[01:41.21]
[01:45.40]Poro mudho ojo nganti dho sembrono,
[01:50.77]Mbesuk bakale ngganti sing uwis tuwo..
[01:57.09]Supoyo cukup elmune kanggo noto negarane,
[02:04.33]Biso roto adil makmur sak lawase..
[02:09.65]
[02:20.10]>>>
[02:21.10]>>
[02:22.10]>
[02:23.10]Kari piye usahane,
[02:26.92]Ora mung pasrah sumendhe,
[02:30.06]Bejo cikolo ono awak’e dewe..
[02:35.92]
[02:37.18]Mulo becik’e eling lan waspodo,
[02:43.17]Ugo tepung lan budidoyo..
[02:49.17]Yen to nggampangke rugi pikolehe,
[02:55.87]Tembe mburine..
[03:01.36]
[03:05.18]Poro konco ojo nganti dho sembrono,
[03:11.61]Mbesuk bakale ngganti sing uwis tuwo..
[03:16.74]Supoyo cukup elmune kanggo noto negarane,
[03:23.56]Biso roto adil makmur sak lawase..
[03:30.24]Supoyo cukup elmune kanggo noto suriname,
[03:36.61]Biso roto adil makmur sak lawase..
[03:42.18]
————–
Preview:

Advertisements

Lali Janji (hendrik mentokarijo)

Hendrik-Mentokarijo_1
Versi: Hendrik Mentokarijo

Sing tansah nggodha mripatku ora liyo esemu,
Rino wengi nganti ra biso lali..
Sing tansah neng kuping iki amung siji suaramu,
Sing wis adoh ninggalke katresnanmu..

Adheme udan bengi wis ora mbok rasakke,
Koyo neng ndunyo neng wong loro isine..
Tak usap pipimu, kowe yo meneng wae
Udan sing gede koyo ra ono banyune..

Mbiyen ngono rasane, ora ono untunge
Kowe lungo lali janjine..
Mbiyen ngono rasane, ora ono untunge
Kowe lungo wis lali janjine..

reff:
Sing tansah nggodha mripat ora liyo esemu,
Rino wengi nganti ra biso lali..
Sing tansah neng kuping iki amung siji suaramu,
Sing wis adoh ninggalke katresnanmu..

bengi wis ora mbok rasakke,
Koyo neng ndunyo neng wong loro isine..
Tak usap pipimu, kowe yo meneng wae
sing gede koyo ra ono kangene..

Mbiyen ngono rasane, ora ono untunge
Kowe lungo lali janjine..
Mbiyen ngono rasane, ora ono untunge
Kowe lungo wis lali janjine..
—————–
[ver: lyrics]
[id: sbkiivcq]
[ar: Hendrik Mentokarijo]
[ti: Lali Janji]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:35]
[00:01.00]Lali Janji
[00:07.00]by: Hendrik Mentokarijo
[00:09.00]
[00:11.00]>>>
[00:12.00]>>
[00:13.00]>
[00:14.00]Sing tansah nggodha mripatku ora liyo esemu,
[00:21.11]Rino wengi nganti ra biso lali..
[00:28.02]Sing tansah neng kuping iki amung siji suaramu,
[00:35.84]Sing wis adoh ninggalke katresnanmu..
[00:43.29]Adheme udan bengi wis ora mbok rasakke,
[00:49.84]Koyo neng ndunyo neng wong loro isine..
[00:57.03]Tak usap pipimu, kowe yo meneng wae
[01:04.31]Udan sing gede koyo ra ono banyune..
[01:11.57]Mbiyen ngono rasane, ora ono untunge
[01:18.81]Kowe lungo lali janjine..
[01:25.58]Mbiyen ngono rasane, ora ono untunge
[01:33.22]Kowe lungo wis lali janjine..
[01:40.08]
[01:52.00]>>>
[01:53.00]>>
[01:54.00]>
[01:55.00]Sing tansah nggodha mripatku ora liyo esemu,
[02:02.30]Rino wengi nganti ra biso lali..
[02:09.22]Sing tansah neng kuping iki amung siji suaramu,
[02:16.48]Sing wis adoh ninggalke katresnanmu..
[02:23.58]Adheme udan bengi wis ora mbok rasakke,
[02:30.92]Koyo neng ndunyo neng wong loro isine..
[02:37.92]Tak usap pipimu, kowe yo meneng wae
[02:45.35]Udan sing gede koyo ra ono banyune..
[02:52.23]Mbiyen ngono rasane, ora ono untunge
[02:59.83]Kowe lungo lali janjine..
[03:06.28]Mbiyen ngono rasane, ora ono untunge
[03:14.21]Kowe lungo wis lali janjine..
[03:20.82]
————
Preview:

Atiku Wis Kroso

Kr. Atiku Wis Kroso
Ciptaan : M.Mus / H. Mentokariyo
Vokal : Mento
Produksi : ??

Ra sah kondo, atiku wis kroso
Ora perlu nangis, amongko kang nyoto
Wiwit biyen mulo, awakku ra wis kondo
Romo ibumu mesti duko

Aku ngerti, tresnamu ning aku
Tak timbangi nganti tulusing atiku
Aku wong ra nduwe, pinginku welasane
Iki kabeh mau dadine

Turuten opo kersane wong tuwo
Jo nganti, kok gawe kuciwo
Aku lilo, yen aku sengsoro
Aku lilo, anggere uripmu bagyo

Kabeh sing wis kliwat
Ora sah kok rasakke
Tesno pancen sok nglarakake

reff :

Turuten opo kersane wong tuwo
Jo nganti, kok gawe kuciwo
Aku lilo, yen aku sengsoro
Aku lilo, anggere uripmu bagyo

Kabeh sing wis kliwat
Ora sah kok rasakke
Tesno pancen sok nglarakake

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=UfALWr-_meM