Aku Ora Betah

Ciptaan : Hendika
Vokal : Hendika
Produksi : ??

Janjine dek semono, kowe ra bakal cidro
Pamit ning monco, nggayuh urip mulyo
Ora temu sak untoro, anakmu kok tinggalno
Tak penggak dik, kowe ora keno

Ning omah ora jenjem, ati ra biso ayem
Tansah kelingan, sliramu diajeng
Esuk awan lan sore, anakmu tansah nakokke
Gek kapan, ibuku baline

Saiki bareng sliramu wis teko dik,
Slagamu saiki wus bedo
Po ra eling semono,naliko urip rekoso
Sedino mangan, telung dino poso

Saiki bareng sliramu wus mulyo, dik
Ora eling sanak ora eling tonggo
Logat koyo wong kutho, dumeh mari ning monco
Mbok imut dik, kowe kuwi sopo

[Aku wis ora betah], tingkahmu kakean polah
[Aku wis ora betah], slagamu koyo wong owah

reff :
Mbiyen pancene nyoto, urip tansah rekoso
Mbok ojo ngaji mumpung ono
Ibadah tok tinggalno, arang tilik wong tuwo
Bakal ciloko, yen ngadoh agomo

Saiki bareng sliramu wis bali, dik
Yen diaturi, kok mesti mangsuli
Biyen jaman ning ndeso, ora tau neko-neko
Sabar nerimo, menyang bojo jowo

Saiki tingkahmu tansoyo ndodro, dik
Malah wis wani nggandeng priyo liyo
Yen pancen wis tok karepno, becik andum raharjo
Saiki aku tak mulih ning ndeso

[Aku wis ora betah], tingkahmu kakean polah
[Aku wis ora betah], slagamu koyo wong owah
[Aku wis ora betah], sabendino mung kon jogo omah
[Aku wis ora betah], becike saiki pisah

[Aku wis ora betah], tingkahmu kakean polah
[Aku wis ora betah], slagamu koyo wong owah
[Aku wis ora betah], sabendino mung kon jogo omah
[Aku wis ora betah], becike saiki pisah

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Lk3M3qGJjrY

Advertisements

Malang Pancen Rame

Malang Pancen Rame
Ciptaan : Hendika Kurniawan
Vokal : Hendika
Produksi : ??

Malem minggu malku-mlaku sak kancane
Alun-alun wayah sore, pancen rame
Mudo-mudi gegojegan sak kancane
Sing do pacaran, gandengan tangan cik mesrae

Kutho malang, kuthane pancen rame
Pasar induk, gadang panggonane
Kulon lun-alun menggok, mesjid jami’e
Ojo lali, arjosari terminale

Tahu tempe, sanan panggonane
Jalan lombok, terkenal soto ayame
Nyami’ane kripik singkong jik nyamplenge
Aremania, wis kondang sepak bolae

Pantai wisata ora ketinggalan
Papan kang edi, ugo tempat pemandian
Balekambang misuwur, ning kutho bantur
Sendang biru ning sumbermanjing ojo kliru

Songgoriti, mangon ning kutho batu
Coban rondo, ning pujon pancen ono
Bajul mati mas, pancen ndudut ati
Ojo bingung, kowe kari pilih ngendi

reff :

Yen ora ngandel, ceritaku iki
Bukte’ake kutho malang pancen asri
Wus kondang kaloko, kutho malang iki
Yen tindak mriko, kulo jamin pengen kari

Pantai wisata ora ketinggalan
Papan kang edi, ugo tempat pemandian
Balekambang misuwur, ning kutho bantur
Sendang biru ning sumbermanjing ojo kliru

Songgoriti, mangon ning kutho batu
Coban rondo, ning pujon pancen ono
Bajul mati mas, pancen ndudut ati
Ojo bingung, kowe kari pilih ngendi

Malem minggu malku-mlaku sak kancane
Alun-alun wayah sore, pancen rame
Mudo-mudi gegojegan sak kancane
Sing do pacaran, gandengan tangan cik mesrae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=msEltU5lzxE