Narimo


Versi: Wanto ft. Hartatik

Pr:
Jarwo tirto..,
Jarwo tirto tirto wijiling hakoso..
Nyenyuwuno..,
Nyenyuwuno mrih kasembadaning sedyo..

Lk:
Narimo jroning batinku,
Nadyan abot ninggalke sliramu..
Katimbang kok gawe loro,
Aluwung gandhengno kenyo liyo..

Gelang alitmu nduing driji,
Sak kabehe sliramu wis lali..
Mergo wis ono tandhinge,
Karo aku pasemone ngece..

Banget loro ati iki,
Aku pasrah kersaning hyang widi..
Sekar pisang sak upomo,
Wis ra patut yen to aku tresno..

Tak rewangi lembah manut,
Betah ngampah karepku ben tabah..
Senadyan pait tak tompo,
Tak rewangi kebak panarimo..

Pr:
Asung jarwo..,
Asung jarwo pamundane kadang wredyo..
Narimo jroning batinku,
Nadyan abot ninggalke sliramu..
Katimbang kok gawe loro,
Aluwung gandhengno kenyo liyo..

Gelang alitmu nduing driji,
Sak kabehe sliramu wis lali..
Mergo wis ono tandhinge,
Karo aku pasemone ngece..

Banget loro ati iki,
Aku pasrah kersaning hyang widi..
Sekar pisang sak upomo,
Wis ra patut yen to aku tresno..

Tak rewangi lembah manut,
Betah ngampah karepku ben tabah..
Senadyan pait tak tompo,
Tak rewangi kebak panarimo..

Enggalo Bali


Versi: Hartatik

Sembah kalbu.., yo mas yo mas..
Sembah kalbu yen lumintu dadi laku..
Manggih hayu..,
Ayem tentrem kang tinemu..

Kangmas kusumaning ati,
Mung sliramu..,kang tak impi impi..
Tresnaku ora ing lathi,
Nanging tulus suci jroning ati..

Kangmas ganthilaning ati,
Tak anti anti rino lan wengi..
Mirengno tangisku iki,
Panyuwunku,kangmas enggal bali..

Ing saben turu ijenan,
Angel merem, mung tansah klisikan..
Neng ati tansah kelingan,
Wewayanganmu nggudo pikiran..

Kangmas aku isih tresno,
Enggal bali mring keluargo..
Bali urip bebarengan,
Bareng ngrakit endahing katresnan..

reff:
Kangmas kusumaning ati,
Mung sliramu..,kang tak impi impi..
Tresnaku ora ing lathi,
Nanging tulus suci jroning ati..

Kangmas ganthilaning ati,
Tak anti anti rino lan wengi..
Mirengno tangisku iki,
Panyuwunku,kangmas enggal bali..

Ing saben turu ijenan,
Angel merem, mung tansah klisikan..
Neng ati tansah kelingan,
Wewayanganmu nggudo pikiran..

Kangmas aku isih tresno,
Enggal bali mring keluargo..
Bali urip bebarengan,
Bareng ngrakit endahing katresnan..

12