Narimo

Sanguturu
Versi: Wanto ft. Hartatik

Pr:
Jarwo tirto..,
Jarwo tirto tirto wijiling hakoso..
Nyenyuwuno..,
Nyenyuwuno mrih kasembadaning sedyo..

Lk:
Narimo jroning batinku,
Nadyan abot ninggalke sliramu..
Katimbang kok gawe loro,
Aluwung gandhengno kenyo liyo..

Gelang alitmu nduing driji,
Sak kabehe sliramu wis lali..
Mergo wis ono tandhinge,
Karo aku pasemone ngece..

Banget loro ati iki,
Aku pasrah kersaning hyang widi..
Sekar pisang sak upomo,
Wis ra patut yen to aku tresno..

Tak rewangi lembah manut,
Betah ngampah karepku ben tabah..
Senadyan pait tak tompo,
Tak rewangi kebak panarimo..

Pr:
Asung jarwo..,
Asung jarwo pamundane kadang wredyo..
Narimo jroning batinku,
Nadyan abot ninggalke sliramu..
Katimbang kok gawe loro,
Aluwung gandhengno kenyo liyo..

Gelang alitmu nduing driji,
Sak kabehe sliramu wis lali..
Mergo wis ono tandhinge,
Karo aku pasemone ngece..

Banget loro ati iki,
Aku pasrah kersaning hyang widi..
Sekar pisang sak upomo,
Wis ra patut yen to aku tresno..

Tak rewangi lembah manut,
Betah ngampah karepku ben tabah..
Senadyan pait tak tompo,
Tak rewangi kebak panarimo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: sasvbbcq]
[ar: Wanto f. Hartatik]
[ti: Narimo]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:31]
[00:01.00]Narimo
[00:15.00]Versi : Wanto f. Hartatik
[00:18.00]
[00:21.00]>>>
[00:22.00]>>
[00:23.00]>
[00:24.00]Pr: Jarwo tirto..,
[00:34.57]Pr: Jarwo tirto tirto wijiling hakoso..
[00:54.00]Pr: Nyenyuwuno..,
[01:06.87]Pr: Nyenyuwuno mrih kasembadaning sedyo..
[01:19.02](Lk:)>>>>
[01:20.02]Narimo jroning batinku,
[01:27.48]Nadyan abot ninggalke sliramu..
[01:36.51]Katimbang kok gawe loro,
[01:44.40]Aluwung gandhengno kenyo liyo..
[01:54.02]Gelang alitmu nduing driji,
[02:00.73]Sak kabehe sliramu wis lali..
[02:11.35]Mergo wis ono tandhinge,
[02:18.92]Karo aku pasemone ngece..
[02:32.36]Banget loro ati iki,
[02:41.44]Aku pasrah kersaning hyang widi..
[02:53.54]Sekar pisang sak upomo,
[03:02.35]Wis ra patut yen to aku tresno..
[03:15.30]
[03:23.65]Tak rewangi lembah manah,
[03:32.21]Betah ngampah karepku ben tabah..
[03:43.95]Senadyan pait tak tompo,
[03:53.74]Tak rewangi kebak panarimo..
[04:05.25]
[04:13.27](Pr:)>>>>
[04:13.27]Asung jarwo..,
[04:23.63]Asung jarwo pamundane kadang wredyo..
[04:34.20]Narimo jroning batinku,
[04:39.38]Nadyan abot ninggalke sliramu..
[04:47.79]Katimbang kok gawe loro,
[04:52.66]Aluwung gandhengno kenyo liyo..
[05:01.36]Gelang alitmu nduing driji,
[05:06.36]Sak kabehe sliramu wis lali..
[05:14.63]Mergo wis ono tandhinge,
[05:19.99]Karo aku pasemone ngece..
[05:28.23]Banget loro ati iki,
[05:33.42]Aku pasrah kersaning hyang widi..
[05:42.15]Sekar pisang sak upomo,
[05:47.05]Wis ra patut yen to aku tresno..
[05:55.64]Tak rewangi lembah manah,
[06:00.73]Betah ngampah karepku ben tabah..
[06:09.28]Senadyan pait tak tompo,
[06:14.56]Tak rewangi kebak panarimo..
[06:26.00]
————-
Preview:

Advertisements

Enggalo Bali

Ciptaan : ??
Vokal : Hartatik
Produksi : M.Perdana Record

Sembah kalbu.., yo mas yo mas..
Sembah kalbu yen lumintu dadi laku..
Manggih hayu..,
Ayem tentrem kang tinemu..

Kangmas kusumaning ati,
Mung sliramu..,kang tak impi impi..
Tresnaku ora ing lathi,
Nanging tulus suci jroning ati..

Kangmas ganthilaning ati,
Tak anti anti rino lan wengi..
Mirengno tangisku iki,
Panyuwunku,kangmas enggal bali..

Ing saben turu ijenan,
Angel merem, mung tansah klisikan..
Neng ati tansah kelingan,
Wewayanganmu nggudo pikiran..

Kangmas aku isih tresno,
Enggal bali mring keluargo..
Bali urip bebarengan,
Bareng ngrakit endahing katresnan..

reff:
Kangmas kusumaning ati,
Mung sliramu..,kang tak impi impi..
Tresnaku ora ing lathi,
Nanging tulus suci jroning ati..

Kangmas ganthilaning ati,
Tak anti anti rino lan wengi..
Mirengno tangisku iki,
Panyuwunku,kangmas enggal bali..

Ing saben turu ijenan,
Angel merem, mung tansah klisikan..
Neng ati tansah kelingan,
Wewayanganmu nggudo pikiran..

Kangmas aku isih tresno,
Enggal bali mring keluargo..
Bali urip bebarengan,
Bareng ngrakit endahing katresnan..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Hartatik]
[ti: Enggalo Bali]
[al: Gending]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:01.00]Enggalo Bali
[00:14.00]Versi : Hartatik
[00:17.00][00:49.58][03:05.92][05:25.82]
[00:20.00][03:30.44]>>>
[00:21.00][03:31.44]>>
[00:22.00][03:32.44]>
[00:23.00]Sembah kalbu.., yo mas yo mas..
[00:37.53]Sembah kalbu yen lumintu dadi laku..
[00:55.62]Manggih hayu..,
[01:05.11]Ayem tentrem kang tinemu..
[01:17.02][03:33.44]Kangmas kusumaning ati,
[01:21.85][03:38.71]Mung sliramu..,kang tak impi impi..
[01:30.28][03:47.17]Tresnaku ora ing lathi,
[01:35.41][03:52.03]Nanging tulus suci jroning ati..
[01:43.62][03:59.56]Kangmas ganthilaning ati,
[01:49.05][04:05.87]Tak anti anti rino lan wengi..
[01:57.64][04:14.58]Mirengno tangisku iki,
[02:02.65][04:19.54]Panyuwunku,kangmas enggal bali..
[02:10.93][04:27.11]Ing saben turu ijenan,
[02:15.86][04:33.25]Angel merem, mung tansah klisikan..
[02:24.63][04:40.94]Neng ati tansah kelingan,
[02:30.11][04:47.16]Wewayangan mu nggudo pikiran..
[02:38.58][04:55.43]Kangmas aku isih tresno,
[02:43.19][05:00.88]Enggal bali mring keluargo..
[02:52.25][05:09.53]Bali urip bebarengan,
[02:57.51][05:15.60]Bareng ngrakit endahing katresnan..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8ZVRgqQ2wyg

Adol Lambe

Ciptaan : ??
Vokal : Hartatik
Produksi : Perdana Record

Kembang pring iku paribasane,
Mbok yo eling kemrosak opo gunane..
Ojo kego yen kowe durung weruh,
Mengko ora wurung bakal dadine musuh..

E e e adol lambe,
Ojo seneng gawe gelane kancane..
Ngelingono wong cidro nemahi tuno,
Wong becik ketitik, sing olo mesti ketoro..

reff :
Kembang pring iku paribasane,
Mbok yo eling kemrosak opo gunane..
Ojo kego yen kowe durung weruh,
Mengko ora wurung bakal dadine musuh..

E e e adol lambe,
Ojo seneng gawe gelane kancane..
Ngelingono wong cidro nemahi tuno,
Wong becik ketitik, sing olo mesti ketoro..

reff :
Kembang pring iku paribasane,
Mbok yo eling kemrosak opo gunane..
Ojo kego yen kowe durung weruh,
Mengko ora wurung bakal dadine musuh..

E e e adol lambe,
Ojo seneng gawe gelane kancane..
Ngelingono wong cidro nemahi tuno,
Wong becik ketitik, sing olo mesti ketoro..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: ihnclcsw]
[ar: Hartatik]
[ti: Adol Lambe]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:01.88]Adol Lambe
[00:31.88]Versi: Hartatik
[00:34.88][01:35.40][02:20.15][03:18.08][04:01.51][05:03.71]
[00:37.88][02:23.15][04:04.51]>>>
[00:38.88][02:24.15][04:05.51]>>
[00:39.88][02:25.15][04:06.51]>
[00:40.88][02:26.15][04:07.51]Kembang pring iku paribasane,
[00:47.58][02:32.86][04:14.02]Mbok yo eling kemrosak opo gunane..
[00:53.98][02:39.00][04:20.18]Ojo kego yen kowe durung weruh,
[01:00.57][02:44.18][04:25.65]Mengko ora wurung bakal dadine musuh..
[01:09.13][02:52.91][04:33.97]E e e adol lambe,
[01:14.97][02:58.13][04:38.87]Ojo seneng gawe gelane kancane..
[01:21.98][03:04.52][04:45.34]Ngelingono wong cidro nemahi tuno,
[01:27.20][03:10.16][04:51.10]Wong becik ketitik, sing olo mesti ketoro..
[01:38.15]=hartatik, adol lambe==
[03:21.51]==adol lambe, hartatik==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hZrDfsexAhI