Kuwi Opo Kuwi

Kuwi Opo Kuwi
Ciptaan : ??
Vokal : CSFB Group
Produksi : ??

Kuwi opo kuwi, e kembange melati
Sing tak pujo puji, jo podo korupsi
Mengko yen korupsi, negarane rugi

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

Kae opo kae, e kembange pace
Mung pujiku wae, ojo ‘do katumple
Nggone nyambut gawe, mikirne rakyate

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

Niku nopo niku, e kembange waru
Tan kendhat pujiku, sing jujur ing laku
Mrih enggal tinemu, mulyaning bangsaku

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

Mulyane bangsaku, cukup lan pametu
Murah kang tinuku, tentrem siang ndalu
Tur sregep memengku, pangeran tumuju

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4vYEUl9ajU8

Advertisements

Mbok Yo Mesem

Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Vokal : Ami Ds f. Astuti
Produksi : IMC Duta Record

E..e..e…mbok yo mesem, mrengut pedahe opo..
E..e..e…mbok yo ngguyu, susah pedahe opo..
Penjalukmu dik, tetepo ing janji
Ojo ewuh, ojo tansah cuwo..

Nadyan aku ugo tan selak ing janji,
E…mesemo tansah tak enteni..
Yo bareng angudi luhuring kagunan,
Watone tumemen mesti kasembadan..

E..e..e…mbok yo mesem, mrengut pedahe opo..
E..e..e…mbok yo ngguyu, susah pedahe opo..
Penjalukmu dik, tetepo ing janji
Ojo ewuh, ojo tansah cuwo..

Nadyan aku ugo tan selak ing janji,
E…mesemo tansah tak enteni..
Yo bareng angudi luhuring kagunan,
Watone tumemen mesti kasembadan..

reff :
kembali ke atas..e.e.e.mbok yo mesem…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CZwpQZrwCNc

Kacu Biru

Kacu Biru
Ciptaan : NN
Vokal : Group CSFB

Cu kacu kacune sopo [ambil nem]
Kacu biru kabur kabur kanginan
Bocah ayu dik, anake sopo…e…e…
Dasar ayu tur pinter dandan
[Ya…ya…ya…ya…]

Kacu biru kacune sutro [ambil yuk]
Yen dicandhak ambu ambune wangi
Ojo nggugu mas sing ngoyo woro e…e…
Mengko mundhak loro nyang ati
[Ya…ya…ya…ya…]

Kacu biru pinggire ireng [ambil mbak]
Rodo ombo pancen pancen digawe
Yen sliramu mas, kadung seneng e…e…
Saben dino tlateni wae
[Ya…ya…ya…ya…]

reff :

Kacu biru lunture angel [ambil mas]
Dinggo lemek dilirik lirik uwong
Malem minggu mas,kepingin apel e…e…
Tanggal tuwo kanthonge kosong
[Ya…ya…ya…ya…]

Udan deres payunge jebol [ambil yuk]
Jo ditembel si kacu kacu biru
Ati gemes mas,dadine ndongkol e…e…
Janji apel bapakke nunggu
[Ya…ya…ya…ya…]

Janji ngumbah kacune biru [ambil om]
Njur dililin dijereng jereng yo mas
Tunggu omah dik, karo pacarmu e…e…
Koyo kucing yen weruh dendheng
[Ya…ya…ya…ya…]

[Ya…ya…ya…ya…]
[Pathi puthi pathi na]
[Pathi puthi pathi na]
[ya……………..]

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Iax63emYBVc

Prau Layar (group csfb)

GC-Formasi-Baru_1
Versi: GC. Formasi Baru

Yo konco neng nggisik gembiro,
Alerap-lerap banyune segoro..
Angliyak numpak prau layar,
Ing dino minggu keh pariwisoto..

Alon prahune wus nengah,
Byak byuk byak banyu binelah..
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu..

Ngilangake roso lungkrah lesu,
Adik njawil mas jebul wis sore..
Witing klopo katon ngawe awe..

Prayogane becik balik wae,
Dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe..

reff:
Yo konco neng nggisik gembiro,
Alerap-lerap banyune segoro..
Angliyak numpak prau layar,
Ing dino minggu keh pariwisoto..

Alon prahune wus nengah,
Byak byuk byak banyu binelah..
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu..

Ngilangake roso lungkrah lesu,
Adik njawil mas jebul wis sore..
Witing klopo katon ngawe awe..

Prayogane becik balik wae,
Dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe..
——————
[ver: lyrics]
[id: khbbksch]
[ar: GC Formasi Baru]
[ti: Prau Layar]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:08]
[00:00.02]Prau Layar
[00:00.02]by: GC. Formasi Baru
[00:25.02]
[00:27.28]>>>
[00:28.28]>>
[00:29.28]>
[00:30.28]Yo konco neng nggisik gembiro,
[00:34.34]Alerap-lerap banyune segoro..
[00:40.22]Angliyak numpak prau layar,
[00:45.86]Ing dino minggu keh pariwisoto..
[00:51.38]Alon prahune wus nengah,
[00:56.81]Byak byuk byak banyu pinelah..
[01:02.11]Ora jemu jemu karo mesem ngguyu..
[01:08.57]Ngilangake roso lungkrah lesu,
[01:13.29]Adik njawil mas jebul wis sore..
[01:19.95]Witing klopo katon ngawe awe..
[01:25.06]Prayogane becik balik wae,
[01:29.99]Dene sesuk esuk
[01:32.52]tumandang nyambut gawe..
[01:36.28]
[01:56.00]>>>
[01:57.00]>>
[01:58.00]>
[01:59.00]Yo konco neng nggisik gembiro,
[02:03.06]Alerap-lerap banyune segoro..
[02:08.87]Angliyak numpak prau layar,
[02:14.51]Ing dino minggu keh pariwisoto..
[02:20.46]Alon prahune wus nengah,
[02:25.50]Byak byuk byak banyu pinelah..
[02:30.50]Ora jemu jemu karo mesem ngguyu..
[02:36.67]Ngilangake roso lungkrah lesu,
[02:41.98]Adik njawil mas jebul wis sore..
[02:48.09]Witing klopo katon ngawe awe..
[02:53.85]Prayogane becik balik wae,
[02:58.35]Dene sesuk esuk
[03:01.35]tumandang nyambut gawe..
[03:04.83]
———–
Preview:

Ojo Dipleroki

GC-Formasi-Baru
Versi: GC Formasi Baru

Pr:
Mas mas mas ojo diplerok’i,
Mas mas mas ojo dipoyok’i..
Karepku njaluk diesemi..

Lk:
Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..

Pr: Mengko gek keri ing jaman,
Lk: Mbokyo sing eling dhik,
Pr: Eling bab opo mas..
Lk: Iku budoyo,
Pr: Pancene bener kandhamu..

reff:
Pr:
Mas mas mas ojo diplerok’i,
Mas mas mas ojo dipoyok’i..
Karepku njaluk diesemi..

Lk:
Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..

Pr: Mengko gek keri ing jaman,
Lk: Mbokyo sing eling dhik,
Pr: Eling bab opo mas..
Lk: Iku budoyo,
Pr: Pancene bener kandhamu..

reff:
Pr:
Mas mas mas ojo diplerok’i,
Mas mas mas ojo dipoyok’i..
Karepku njaluk diesemi..

Lk:
Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..

Pr: Mengko gek keri ing jaman,
Lk: Mbokyo sing eling dhik,
Pr: Eling bab opo mas..
Lk: Iku budoyo,
Pr: Pancene bener kandhamu..
————–
[ver: lyrics]
[id: vulzksch]
[ar: GC. Formasi Baru]
[ti: Ojo Dipleroki]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:00.02]Ojo Dipleroki
[00:00.02]by: GC Formasi Baru
[00:24.00]
[00:26.00]>>>
[00:27.00]>>
[00:28.00]>
[00:29.00]Pr: Mas mas mas ojo diplerok’i,
[00:33.94]Pr: Mas mas mas ojo dipoyok’i..
[00:39.83]Pr: Karepku njaluk diesemi..
[00:45.43]Lk: Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
[00:50.98]Lk: Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..
[00:56.81]Pr: Mengko gek keri ing jaman,
[01:02.18]Lk: Mbokyo sing eling dhik,
[01:04.80]Pr: Eling bab opo mas..
[01:08.12]Lk: Iku budoyo,
[01:10.23]Pr: Pancene bener kandhamu..
[01:13.92]
[01:32.88]>>>
[01:33.88]>>
[01:34.88]>
[01:35.88]Pr: Mas mas mas ojo diplerok’i,
[01:41.88]Pr: Mas mas mas ojo dipoyok’i..
[01:47.52]Pr: Karepku njaluk diesemi..
[01:53.42]Lk: Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
[01:59.12]Lk: Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..
[02:04.80]Pr: Mengko gek keri ing jaman,
[02:10.06]Lk: Mbokyo sing eling dhik,
[02:12.99]Pr: Eling bab opo mas..
[02:15.87]Lk: Iku budoyo,
[02:17.98]Pr: Pancene bener kandhamu..
[02:21.45]
[02:41.48]>>>
[02:42.48]>>
[02:43.48]>
[02:44.48]Pr: Mas mas mas ojo diplerok’i,
[02:49.45]Pr: Mas mas mas ojo dipoyok’i..
[02:55.33]Pr: Karepku njaluk diesemi..
[03:00.88]Lk: Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
[03:06.46]Lk: Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..
[03:12.38]Pr: Mengko gek keri ing jaman,
[03:17.62]Lk: Mbokyo sing eling dhik,
[03:20.63]Pr: Eling bab opo mas..
[03:23.42]Lk: Iku budoyo,
[03:25.68]Pr: Pancene bener kandhamu..
[03:29.16]
————
Preview: