Kuwi Opo Kuwi

Versi: CSFB Group

Kuwi opo kuwi, e kembange melati
Sing tak pujo puji, jo podo korupsi
Mengko yen korupsi, negarane rugi

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

Kae opo kae, e kembange pace
Mung pujiku wae, ojo ‘do katumple
Nggone nyambut gawe, mikirne rakyate

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

Niku nopo niku, e kembange waru
Tan kendhat pujiku, sing jujur ing laku
Mrih enggal tinemu, mulyaning bangsaku

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

Mulyane bangsaku, cukup lan pametu
Murah kang tinuku, tentrem siang ndalu
Tur sregep memengku, pangeran tumuju

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

Mbok Yo Mesem

Versi: Ami Ds ft. Astuti

E..e..e…mbok yo mesem, mrengut pedahe opo..
E..e..e…mbok yo ngguyu, susah pedahe opo..
Penjalukmu dik, tetepo ing janji
Ojo ewuh, ojo tansah cuwo..

Nadyan aku ugo tan selak ing janji,
E…mesemo tansah tak enteni..
Yo bareng angudi luhuring kagunan,
Watone tumemen mesti kasembadan..

E..e..e…mbok yo mesem, mrengut pedahe opo..
E..e..e…mbok yo ngguyu, susah pedahe opo..
Penjalukmu dik, tetepo ing janji
Ojo ewuh, ojo tansah cuwo..

Nadyan aku ugo tan selak ing janji,
E…mesemo tansah tak enteni..
Yo bareng angudi luhuring kagunan,
Watone tumemen mesti kasembadan..

reff :
E..e..e…mbok yo mesem, mrengut pedahe opo..
E..e..e…mbok yo ngguyu, susah pedahe opo..
Penjalukmu dik, tetepo ing janji
Ojo ewuh, ojo tansah cuwo..

Nadyan aku ugo tan selak ing janji,
E…mesemo tansah tak enteni..
Yo bareng angudi luhuring kagunan,
Watone tumemen mesti kasembadan..

E..e..e…mbok yo mesem, mrengut pedahe opo..
E..e..e…mbok yo ngguyu, susah pedahe opo..
Penjalukmu dik, tetepo ing janji
Ojo ewuh, ojo tansah cuwo..

Nadyan aku ugo tan selak ing janji,
E…mesemo tansah tak enteni..
Yo bareng angudi luhuring kagunan,
Watone tumemen mesti kasembadan..

123