Wis Entok Sabare

Versi: Ghana Angghara

Kakang wis entok sabare
Due rabi slalu disakiti
Wis cukup kakang sampe ning kene
Sira nok pancen wis tegel pisan

Rumah tangga wis lawas jamane
Tapi sayang durung ana buktine
Senajan kakange masih demen
Kakang wis ora sanggup sun nyanggane

reff :
Duh wong ayu, sira ana ning endi
Sampe tega ninggal anak lan laki

Duh wong ayu, sira kapan elinge
Saban dina pengen senengan bae

Ora mikir akibate, sampe klalen segalane
Ora eling keluarga, sampe kakang menderita

Rumah tangga wis lawas jamane
Tapi sayang durung ana buktine
Senajan kakange masih demen
Kakang wis ora sanggup sun nyanggane

reff :
Duh wong ayu, sira ana ning endi
Sampe tega ninggal anak lan laki

Duh wong ayu, sira kapan elinge
Saban dina pengen senengan bae

Ora mikir akibate, sampe klalen segalane
Ora eling keluarga, sampe kakang menderita

Kakang wis entok sabare
Due rabi slalu disakiti
Wis cukup kakang sampe ning kene
Sira nok pancen wis tegel pisan

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Dadi Suratan

Versi: Ghana Angghara

Apa wis dadi suratan,
Kakang bakale arep pisahan
Apa sebab sing dadi lantaran
Sira tega ninggalaken kakang

Rumah tangga wis lawas taunan
Apa sira wis ora eman
Masalah harta lan masalah pangan
Sampe tega anak sing dadi korban

reff :
Apa sira wis kelalen,
Janji sumpae waktu bengen

Jare ngomonge setia
Tapi buktine wis ora nyata
Apa sira wis bli nrima
Duwe kakang wong bli duwe
Sampe mati sira tega nyakiti

Rumah tangga wis lawas taunan
Apa sira wis ora eman
Masalah harta lan masalah pangan
Sampe tega anak sing dadi korban

reff :
Apa sira wis kelalen,
Janji sumpae waktu bengen

Jare ngomonge setia
Tapi buktine wis ora nyata
Apa sira wis bli nrima
Duwe kakang wong bli duwe
Sampe mati sira tega nyakiti

Apa wis dadi suratan,
Kakang bakale arep pisahan
Apa sebab sing dadi lantaran
Sira tega ninggalaken kakang

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12