Wis Entok Sabare

Wis Entok Sabare
Ciptaan : Ghana Angghara
Vokal : Ghana Angghara
Produksi : MB Record

Kakang wis entok sabare
Due rabi slalu disakiti
Wis cukup kakang sampe ning kene
Sira nok pancen wis tegel pisan

Rumah tangga wis lawas jamane
Tapi sayang durung ana buktine
Senajan kakange masih demen
Kakang wis ora sanggup sun nyanggane

reff :

Duh wong ayu, sira ana ning endi
Sampe tega ninggal anak lan laki

Duh wong ayu, sira kapan elinge
Saban dina pengen senengan bae

Ora mikir akibate, sampe klalen segalane
Ora eling keluarga, sampe kakang menderita

Rumah tangga wis lawas jamane
Tapi sayang durung ana buktine
Senajan kakange masih demen
Kakang wis ora sanggup sun nyanggane

reff :

Duh wong ayu, sira ana ning endi
Sampe tega ninggal anak lan laki

Duh wong ayu, sira kapan elinge
Saban dina pengen senengan bae

Ora mikir akibate, sampe klalen segalane
Ora eling keluarga, sampe kakang menderita

Kakang wis entok sabare
Due rabi slalu disakiti
Wis cukup kakang sampe ning kene
Sira nok pancen wis tegel pisan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=czzgR67EnZU

Advertisements

Dadi Suratan

Dadi Suratan
Ciptaan : Ghana Angghara
Vokal : Ghana Angghara
Produksi : MB Record

Apa wis dadi suratan,
Kakang bakale arep pisahan
Apa sebab sing dadi lantaran
Sira tega ninggalaken kakang

Rumah tangga wis lawas taunan
Apa sira wis ora eman
Masalah harta lan masalah pangan
Sampe tega anak sing dadi korban

reff :

Apa sira wis kelalen,
Janji sumpae waktu bengen

Jare ngomonge setia
Tapi buktine wis ora nyata
Apa sira wis bli nrima
Duwe kakang wong bli duwe
Sampe mati sira tega nyakiti

Rumah tangga wis lawas taunan
Apa sira wis ora eman
Masalah harta lan masalah pangan
Sampe tega anak sing dadi korban

reff :

Apa sira wis kelalen,
Janji sumpae waktu bengen

Jare ngomonge setia
Tapi buktine wis ora nyata
Apa sira wis bli nrima
Duwe kakang wong bli duwe
Sampe mati sira tega nyakiti

Apa wis dadi suratan,
Kakang bakale arep pisahan
Apa sebab sing dadi lantaran
Sira tega ninggalaken kakang

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_cwyY29-1bI

Dudu Jodohne (ghana angghara)

Dudu Jodohne
Ciptaan : Ghana Angghara
Vokal : Ghana Angghara
Produksi : MB Record

Masih kelingan, kakang masih kebayang
Waktu sira janji, janji wong loroan
Nang apa sekien sira, tega gawe lelara

Tapi disayang, cintane kanggo dolanan
Senajan kakang rela, sira milih wong liyan
Bokat wis kudune, kakang dudu jodohne

reff :

Wis percuma, kakang demen ning sira
Wis percuma, kakang eman ning sira

Kanggo apa, demenan bli bahagia
Karna wong tua, sing dadi penghalang

Bokat sira, pengen luru
Sing sugih lan sing ganteng
Bokat sira karo kita, uripe dadi sengsara
Karna kakang, ngrasa wong ora duwe

Tapi disayang, cintane kanggo dolanan
Senajan kakang rela, sira milih wong liyan
Bokat wis kudune, kakang dudu jodohne

reff :

Wis percuma, kakang demen ning sira
Wis percuma, kakang eman ning sira

Kanggo apa, demenan bli bahagia
Karna wong tua, sing dadi penghalang

Bokat sira, pengen luru
Sing sugih lan sing ganteng
Bokat sira karo kita, uripe dadi sengsara
Karna kakang, ngrasa wong ora duwe

Masih kelingan, kakang masih kebayang
Waktu sira janji, janji wong loroan
Nang apa sekien sira, tega gawe lelara

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TB9osYLouIo